![]() |
#4531 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
![]() |
#4532 |
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() My mieliśy dzisiaj dzień dla siebie, pospaliśy dlużej, leniwe śniadanko a na obiad poszliśmy sobie na miasto. Dawno już nie mieliśy takiej niedzieli na spokojnie (nie licząc mojej pracy - niedlugo na nockę idę). Jeszcze się zdążę przespać, choć komputerowego rytualu nie ominę ![]() Tola, a nie masz kontaktu ze swoim ginekologiem, żeby zapytać o to??? Jak nie to ja bym się nie wahala, w końcu po to sa izby przyjęć zeby korzystać. Jutro już odeślą CIę do przychodni. |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zadomowienie
|
Tola znalazłam pare ciekawych informacji o tym drętwieniu rąk w ciąży, jeśli jeszcze nie pojechałaś na izbe to możesz poczytać:
http://www.forumginekologiczne.pl/sp...ąk%20w%20ciąży. jest tu opisane kiedy potrzebna jest interwencja lekarza
#4534 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Sija! Bandola już mi wysyłała tego linka, już to czytałam i oczywiście ja jestem tym sporadycznym przypadkiem, którego boli cała ręka od ramienia aż po czubki palców i dodatkowo jeden palcec nie daje się rozmasować i jest zdrętwiały cały czas. Chyba wstrzymam się do jutra i może się odważę i zadzwonię do mojego lekarza... Nie wiem, źle mi... i jeszcze dodatkowo jestem nieprzytomna, bo nie spałam całą noc... Bu!
![]()
#4535 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
Mój mąż dzwonił na izbę przyjęć, a później do naszej położnej, ale oczywiście i tak skończyło się na tym, że ja musiałam zadzwonić do mojego lekarza... Mam przyjechać jutro o 9:00 do szpitala. Już się boję...
#4537 |
Zakorzenienie
|
Tola nie bój się , lekarze maja Ci pomóc - przynajmniej teoretycznie
![]() Tola zyję ale kiepsko - jutro chyba ide do lekarza - brzuch mnie tak boli że tragedia ![]() ![]() Ruda ja obcinam u samego dolu pęd ale mozesz to obciąż nad 3 oczkiem ,licząc od dolu albbo poczekać aż uschnie ![]()
![]() |
#4538 |
Zadomowienie
|
MARTYNKA81 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!
![]() [quote=tola3804;9833147]Skąd? Z nieprzespanej nocy. Mocno się zastanawiam nad wizytą w szpitalu... Ta prawa ręka mnie już bardzo boli oprócz tego, że cały czas mam ją zdrętwiałą... Nie wiem, co mam robić. Może zaczekam jeszcze do jutra. Głupio mi jakoś, bo jak mi powiedzą, że z taką pierdą przyjechałam... Nie wiem sama... ![]() Rozbrajasz mnie, miałaś dzwonić do Mazurka. Dobrze, że do szpitala pojedziesz, ale ja zanim bym tam pojechała to bym najpierw do niego zadzwoniła, w szpitalu lubią przetrzymywać ciężarne na obserwacji, a przynajmniej do tego czasu nim zrobią badania. Przynajmniej usłyszysz co on Ci powie, nie bój się ! A dzięki za zdjęcia zaraz sobie poogladam bo dopiero weszłam na neta. A zimy nie lubię, jestem takie ciepłolubne stworzenie, śniegiem się nie zachwycam a najbardziej nie lubię odśnieżać samochodu i skrobać szyby, brrr....
Edytowane przez bandola18 Czas edycji: 2008-11-23 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
[quote=bandola18;9836298]MARTYNKA81 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!
![]() to i ode mnie życzonka najlepsze ![]()
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
i wtedy będzie szansa, że ponownie zakwitnie?
#4541 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jodie a co się stało? jakaś grypka żołądkowa? zdrowiej szybko ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Bandola! Teraz to ja Cię ochrzanię za nieczytanie szczegółowo! Toż napisałam, że zadzwoniłam do niego i to on mi kazał jutro przyjechać, bo od 9:00 ma dyżur! A to, że troche to trwało zanim zdecydowałam się zadzwonić, to inna kwestia...
![]() Martynka! Ode mnie też najlepsze życzenia! ![]() Jodie! Zdrowiej! ![]() No, a ja znowu spać nie mogę. Niech to szlag! Kurde, wszystko mi się cofa, ranigast nie działa. Dupa blada. Wiem, że zrzędzę, trudno... Nie mam co ze sobą zrobić, przykro mi... ![]()
#4543 |
Wtajemniczenie
|
tola, mam nadziejęże już śpisz... JAkby co to dotrzymam CI dzis towarzystwa...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4545 |
Wtajemniczenie
|
Tola - dzięki za zdjęcia i za zaproszenie oczywiście też. Odezwij sie jak już wrócisz ze szpitala.
Jodie - szkoda że Ci się nie udało dotrzeć - mam nadzieję ze dolegliwości już przeszły. A co do spotkania mężów to mój też jest za... ale najpierw to oni powinni sobie wątek założyć lubelscy mężowie bo co to za spotkanie bez wątku na którym mozna się umawiać ![]() Edytowane przez Sonia11 Czas edycji: 2008-11-24 o 08:55 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
No hej!
Już jestem z powrotem... Nawet nie wiem, co napisać... No po prostu wizyta taka jak w gabinecie to to nie była... Nie dowiedziałam się nic, co bym wcześniej nie usłyszała na poprzedniej wizycie. Dostałam jakieś leki typu wyciąg z wiesiołka, magnez i aspargin... Podobno mam skurcze, tylko ja ich jakoś nie czuję. A zbadana zostałam tak, że mnie teraz wszystko boli. Eh...
#4547 |
Wtajemniczenie
|
A co poradził na tą dretwiejacą rękę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
No niby te leki, ale generalnie jakoś sie nie przejął...
A Sonia! Zapominam ciągle napisać, że Szymek zostawił gryzaczek...
#4549 |
Wtajemniczenie
|
To trudno - będzie prezent od Szymka dla Mikiego - trochę używany ale od serca
![]() A dzwonilam do koleżnaki, która miała taki sam problem z tym drętwieniem rąk w ciąży - ona z tym była u neurologa. Używała Altacetu, ale podobnoe lepszy ten rozpuszczalny w wodzie niz w żelu. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie ja też myślałam, że mnie skieruje do neurologa czy coś... A on się wcale tym nie przejął. W zasadzie to nie wiem, po co on mi kazał do szpitala przyjeżdżać? Przecież mógł mi przez tel powiedzieć o tych niby lekach...
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() dolegliwości nie przeszły ![]() Ruda u mnie puszczają pędy storczyki i tylko 1 ( z 93 ) nie zakwitł ![]() Tola ![]()
![]() |
#4552 |
Rozeznanie
|
Witam Dziewczynki, DZIEKUJE ZA ZYCZONKA!!!!!!!!!
![]() A dlugo mnie tu nie bylo bo na uczelni od piatku siedzialam, no i jak przychodzilam, to bylam padnieta, troche was podczytywalam, a pozniej zaraz ladowalam w lozeczku. Jejku Tola mam nadzieje ze ci przejdzie z ta reka, ja nic nie slyszalam o takich przypadkach, wiec nie pomoge, no ale ten twoj lekarz moze powinnien bardziej sie tym przejac, co? no ale moze uwaza ze to nic, tylko czlowiek sie denerwuje, ach ci lekarze. |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Wtajemniczenie
|
MARTYNKA Spóznione -wszystkiego najlepszego!!!!
![]() TOLA no to niezle z tym wiesiołkiem.Idż do neurologa co Ci szkodzi.Bedziesz spokojna. YOOLIA wklej zdjęcia z urodzin Gosi. Masz rację,że szpital na Krasnickich to taki moloch ale budynek dla ciężarnych to ten najmniejszy.Porodowka jest mała. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 | ||
Zadomowienie
|
Jestem!
Cytat:
Tak myślałam, że wizyta tak się skończy, myślę, że Miki uciska Ci na jakiś nerw , który przez to, ze jest uciskany powoduje dretwienie ręki. A zdjęcia fajowe, dobre jest takie jak ręka rozpływa mi sie w powietrzu, nie wiedziałam, że tak czesto gestykuluję ![]() Cytat:
Chociaż Yoolia tak rzadko zagląda, jak zajrzy za tydzień i to przeczyta to akurat bedzie po urodzinach i będą fotki ![]()
![]() |
#4555 |
Wtajemniczenie
|
Bandola - a jaki fotelik do karmienia kupujesz dla Krzysia? Mój maż chce dziś zamówić dla Szymona a ja zupełnie niezorientowana w temacie - podpowiedz coś...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item483386931_...4_kolory.html/ ale zastanawiałam się jeszcze nad tym: http://www.allegro.pl/item480984419_...uper_cena.html
![]() |
#4558 |
Wtajemniczenie
|
Bandola - dzięki ale nie pokazuje mi się aukcja z 1 linka - jeśli możesz to napiz mi jaki był to model to sobie poszukam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz powinno się otworzyć, małego mam na kolanach i buszuje mi po klawiaturze, możliwe, że coś wcisnął Kupiłam jeszcze coś takiego http://www.allegro.pl/item485289887_..._munchkin.html
![]() |
#4560 |
Wtajemniczenie
|
Fajne te foteliki tylko chyba żaden nie ma wkładki redukcyjnej a ja chce własnie z wkładką bo bez niej strasznie krzywo siedzi i tak "wpada" w ten fotelik. Ale ogólnie widzę że ceny na Allegro dużo niższe niż w sklepach... W tym sklepie na Wolskiej prawie takie same kosztują ok 300zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.