|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
Cytat:
Szkoda, że nie da się jako tapety ustawić.
|
|
#4532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehe smieszny ![]() jezusie litościwy ![]() ja ide czytac na zmiane o metodach wykrywania przestepstw i o silnej marce,a co tam taki maly mix sobie zrobie ![]() |
|
|
|
|
#4533 |
|
Rozeznanie
|
Ja bym się chętnie zagłębiła w coś "płytkiego"
Ostatni czytuję właśnie takie bestsellery Jak nie "teoria konstrukcji stalowych", to "teoria konstrukcji metalowych", to jakieś "teorie płyt żelbetowych" Ostatnio na tapecie jest "inżynieria ekologiczna" - troszkę lżejsza od poprzednich
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
Navi Ty tak piszesz o tych dzwoneczkach i tego typu rzeczach, a u mnie cały rodzinny dom był pod tym kątem budowany
a mama mi cały czas gadała bym zamykała klapę od kibla by kasa nie uciekała(tylko bez pomysłów, że mam chorą rodzinkę )
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale mi się chce spać jeszcze 2h, potem śmigam do kosmetyczki brewki sobie zrobić, pokupić produkty na tort i do domciu ![]() a no i czeka mnie dziś rozmowa z ktośkiem- to podejrzewam już takie miłe nie będzie
|
|
|
#4536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4537 |
|
Wtajemniczenie
|
czeeeeeesc baby!
siedze w pracy i robie sobie strój na wieczorne halloween party - bede gnijącą księżniczką! zdjęcia z imprezy wkleję jutro ![]() będzie się działo sweet - wiedziałam, że się nie wyśpisz ![]() hihihihiii całuski dla wszystkich
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4538 |
|
Wtajemniczenie
|
Noo Kasia to z niecierpliwością będę jutro wyglądać zdjęć...
Na pewno będziesz śliczną gnijącą księżniczką (oglądałaś Gnijącą pannę młodą? )Idę prasować. Bawię się w kurę domową.
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Ka.si ale Ci fajnie. Ostatni raz przebierałam się w podstawówce.
aaa nie ostatni raz jakieś 2 lata temu, coś mi odbiło i w zwykły dzień założyłam takie rude futro z długiego włosia (nie wiem skąd ono w domu się wzięło) ale przez to, że było za duże wyglądałam jak Yeti, zwichrzyłam włosy, wymalowałam usta na czarno, poliki na jaskrawo różowy kolor, okulary muchy i tak wyszłam na ulicę z moją kuzynką.Ale ludzie mieli ubaw edit: w domu rodzinnym mam zdjęcie jak dobrze pamiętam
|
#4540 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
noo właśnie nie, ale słyszałam o tym filmie, o co w nim chodzi ? he ![]() no i fotunie jutro beda bo aparat bedzie u mnie w rączkach za około 3h juuupiiiCytat:
ja tez sie ciesze jak dziecko już się 21 doczekac nie mogę, będą krwiste napoje i spaghetti rodem flaki z brzucha! Ty szajbo, to mnie jak dziś sąsiedzi zobaczą to beda mieli ubaw! aaa jak mnie jutro na fotach zobaczycie to proponuje dobrze wymasowac brzuch!
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
ja też na dzisiaj się miałam jakoś przebrać, ale nie mam w co :/
|
|
#4542 |
|
Wtajemniczenie
|
Taki fajny film animowany Tima Burtona (chyba się tak pisze) niby dla dorosłych. Bardzo sympatyczny. No i właśnie pani młodej się trochę... gniło
|
#4543 | |||||
|
Zakorzenienie
|
jestem, bo życ bez was nie moge
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a ja sobie sama przed chwila brewki zrobilam Cytat:
a u mnie ledwo co zaczerwienione bylo ![]() Cytat:
ano, ja mam jutro impreze, kolezanka sobie wymyslila impreze tematyczna pt. stroj bajkowy ![]() wymyslilam czerwonego kapturka, zaloze bluze, kaptur i tyle ![]() albo spiacą krolewne, przyjde, walne sie na kanape i zasne a tak serio, to macie jakies idee za co sie przebrac to jeszcze pol biedy, tylko W CO!a moj TZ wlasnie na hamownie wjechal. zobaczymy ile sie da wycisnac z naszego malenstwa
|
|||||
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, padam
ale jeszcze 2 godzinki ![]() Wyjasnilam sprawe ze sklepem internetowym, okazalo sie ze tylko jeden komplet trzeba zdjąć ze strony... A poza tym wszystko gra. I nawet jedna rzecz sie sprzedała Aaaa, Sweet, jakbys chciala to w piątek mozemy sie na jakas kawe umówić chyba że nie masz czasu, to rozumiem.Uff. Biorę się za raporty.
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
Ines, super, gratuluje!!!
![]() ło matko, jeszcze 100postow machne i 4000 beda ja sie musze opamietac ![]() ide na W11
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buuuuu...nogi mi w tyłek wchodzą, byłam w banku i w sklepach, a ja na obcasach a musiałam chodzić po kostce brukowej
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda
bo sie na pewno bede nudzić na wsi przez caly dzien... A jako żem zmotoryzowana to moglabym podskoczyć do miasta ![]() W razie czego daj znać napisze Ci pozniej numer na PWAle dzisiaj czas mi szybko leci...
|
#4548 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyprasowane, posprzątane, obiad gotowy
Tylko te liście... chyba do piątku je zostawię, i razem z bratem machnę. A co.Dziewczyny jak ja bym się chciała z Wami spotkać to nie macie pojęcia... Buuu.
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pistacje
![]() kto chce?
|
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczko ja teeeeez
![]() guanta jaaaa ![]() edit: jezuuu jak ja nienawidze nog depilowac tez tak macie, ze ktoras czesc boli bardziej? bo mnie te wewnetrzne, pewnie dlatego ze to miesien, nie kosc ![]() no nic, zagryzam zeby i ide sie zabrac za druga noge ![]() aaa mam wazne info ogladalam dzis serial na tvp1 o godz. 15:05.grają tam takie ciacha ze
|
|
|
|
#4552 |
|
Wtajemniczenie
|
Navi jaki serial?? Moda na sukces?
![]() Ja chcę pistacje! A ja się golę nie depiluję bo nie mogę znieść tego bólu Mam depilator, ale nie używam, i pożyczyłam koledze... Depiluje sobie brodę ![]() ![]()
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
Ech
nie wiem co się stało... Właczal sie przez pol godziny a jak juz w koncu ruszył, to okazalo sie ze stracilam wszystkie mozliwe ustawienia doslownie jakby przed chwila zainstalowal sie caly system . Na dodatek pokłóciłam się z mamą. Poprosilam zeby mi dolozyla kasy do paliwa na jutrzejszy wyjazd, bo mi na koncie zostalo 7 zł... Za tyle nie dojade nawet do Grójca. A ona najpierw sie obraziła, a potem oburzyła, że ona mi nie kaze sie dokladac do jedzenia i rachunkow (taaa) wiec jestem bezczelna ze ja prosze o cos takiego. Kurde, ona nie rozumie, że gdyby nie ona to ja bym w ogole tam nie jechala... I niby dlaczego znowu mam jej sponsorowac wycieczke? Nie prosze nawet zeby mi dała całość (koszt drogi w obie strony plus przejazdy miedzy domami babci i ciotek to w sumie ok. 70 zł), tylko zeby troche mnie wspomogła bo ja i tak w listopadzie musze wydać na samochód ok 1000 zł! (+paliwo) Trudno, jesli szkoda jej bylo zeby dolozyc mi sie do paliwa i miec podwozke od drzwi do drzwi, to teraz bedzie musiala jechać pociągiem i też za to zaplacic. Sama chciała, a ja przynajmniej unikne stresu zwiazanego z podroza w jutrzejszy dzien. I zaoszczedze te 70 zł, w tym miesiącu bardzo mi się przydadzą.
|
#4554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos przed nią,nie pamietam nazwy. ale normalnie hiu hiu ![]() brode ałć ![]() Cytat:
![]() a z mama przykra sytuacja.. ehh dorosli czasami zachowuja sie gorzej niz dzieci
|
||
|
|
|
#4555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aneczko mam to samo ! wszystkie razem w jednym miejscu ! bomba atomowa !!!!!!!!! jeahh ! yyy ja niiieee bo na diecie jestem no .... hehehe ![]() dziewczyny Canon bedzie za minu 10, wiec moze uda mi sie pierwsze zdjecie wkleic tu ! ![]() edit: Ines bardzo dobrze zrobiłaś, bez przesady, przeciez i tak musiałaby wydać tą kase, a tak wydałaby ją i miała odwózkę i przywózkę na miejsce. więc co za róznica. nie rozumie serio oooooo edit !!!!!!!!!!!! jjjeeeeeee pierwsze zdjecie zrobione, ale aparat sie rozładował ! buuu ale to nic ! on jest boski - mam Canona !!!!!!! juuhuuu
|
|
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale naprawdę nie mam kasy żeby placic za ten wyjazd. Ogólnie to dla mnie zbędny stres i wydatek! Jeszcze na bank bym sie tam przeziebiła. Przeciez za pociąg i tak by musiala zaplacic... Nie wiem czy ona myslala ze samochod jest na powietrze? No trudno. Mam ogromne wyrzuty sumienia, ale musze sie ich pozbyc, inaczej bede miala zwalony weekend. A wiecie co? Tamta panna ktora miala przyjsc na rozmowe miedzy 15.30 a 16... Czekalam do 16.05 i jako ze nie przyszla to pojechałam. Sorry, ale jednak zdecydowana wiekszosc w ogole sie nie zjawia wiec czekanie nie mialoby sensu... Dojezdzam pod blok (godz, 16.25) a szef do mnie dzwoni z informacja ze przyszla jakas dziewczyna, ale ją odprawil (tez zle zrobil, bo mogl zapytac czy mowi po angielsku... W CV miala wpisany zaawansowany). I teraz mam wyrzuty sumienia, ale przeciez to nie ja sie spoznilam
|
|
#4557 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia to musimy na fotki do jutra poczekać. A gdzie się na tą imprezkę wybierasz? Jakaś domówka?
Navi no bo mało włosów na brodzie i stwierdził, że co będzie golić, raz na jakiś czas wydepiluje i po sprawie. I stwierdził, że chce pożyczyć![]() Ines przykra sprawa... Ale masz rację. I nie daj się dołowi.
|
#4558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
domówka, a dokładnie stary dom, w którym ogólnie straszy hihihihihiiiii i już mnie nosi i podnosi! a canon full wypas jaaakie foty robi, niiie no niiiee mogę ! znowu czuje to co zawsze czyli rozpierającą energię ! eeeeeeeeehhhhheeeehhhheee eInes nie powinnaś mnieć żadnych wyrzutów sumienia! jak ci ludzie Ciebie traktują!?? zrób sobie weekend spa i olej too
|
|
|
#4559 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia a może jedna foteczka Twojej stylizacji przed wyjściem?
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
podpisuję się pod ta prośbą
![]() Nadal walcze z wyrzutami sumienia... ![]() Troche już tęskniłam za wsią, ale wiem ze lepiej dla mnie będzie, jeśli jednak zostane w domu. Po prostu jakies takie kiepskie przeczucia mam...
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

Szkoda, że nie da się jako tapety ustawić.

Jak nie "teoria konstrukcji stalowych", to "teoria konstrukcji metalowych", to jakieś "teorie płyt żelbetowych"
Ostatnio na tapecie jest "inżynieria ekologiczna" - troszkę lżejsza od poprzednich
a mama mi cały czas gadała bym zamykała klapę od kibla by kasa nie uciekała

ja sie musze opamietac
a musiałam chodzić po kostce brukowej