Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-01, 22:02   #4531
GobE
Raczkowanie

Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie

a ja wciaz pracuje...;/

"Podroz tysiaca mil zaczyna sie jednym malym krokiem"
GobE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 22:07   #4532
agusiencja
Rozeznanie

Oj GobE współczuje

kroooliczek89 to Cię podziwiam, a na czym byłaś?

w tym tygodniu zaczynam robić brzuszki, trzeba zrzucić tą oponkę na przodzie.

agusiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 22:17   #4533
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez agusiencja Pokaż wiadomość
kroooliczek89 to Cię podziwiam, a na czym byłaś?
Na Lejdis Boooski film Troszku w pewnym momencie mi sie smutno zrobilo bo wspomnienia wrocily z niezbyt milej dla mnie czesci mojego zycia... Ale fajniusi filmik

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 22:21   #4534
veroni777
Przyczajenie

Cześć wszystkim
mam 158 cm i waze 84 kg- lekarz przepisał mi diete, ruch i meridie. diete juz wprowadziłam ruch tez a meridie od jutra zaczynam ja brać.
Jakie macie doswiadczenia w stosowaniu tego leku?
Powiedzcie mi czym mam szanse schudnąc chociaz pare kilo.....
veroni777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 22:36   #4535
agusiencja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Na Lejdis Boooski film Troszku w pewnym momencie mi sie smutno zrobilo bo wspomnienia wrocily z niezbyt milej dla mnie czesci mojego zycia... Ale fajniusi filmik
Ah wszyscy zachwalają, testosteron mnie powalił, więc myślę, że i w przypadku Lejdis tak będzie, muszę obejrzeć.

Stary 2008-03-02, 04:01   #4536
GobE
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusiencja Pokaż wiadomość
Ah wszyscy zachwalają, testosteron mnie powalił, więc myślę, że i w przypadku Lejdis tak będzie, muszę obejrzeć.

ja nie ogladalam ani tego ani tego wiec.. nie moge sie wypowiedziec. A obejrzalabym sobie jakis polski filmik Nadrobie kino jak wroce do Polski)

skonczylam dzis prace o 18 teoretycznie ale do 20 siedzialam z dzieciakami no i tak to..;/
Jutro za to wolne, zamierzam spac do poludnia!! rzynajmniej mnie sniadanie ominie;p hehe sprytne nie;>
No i na spacerek wyjde bo z 15 stopni to bedzie chyba, wiec az milo.

Gratuluje zrzuconych gramow i kilogramow moje Drogie Panie

A o Yurichice to juz nie wspomne) ah mala jak ja Ci zazdroszcze)

Kolorowych snow

Stary 2008-03-02, 10:56   #4537
kati16
Raczkowanie

A ja wżyłam się jeszcze dzisiaj...i mierzyłam w pasie wyszło mi około 2cm mniej natomiast waga wskazała kilo mniej czyli razem 1,6 kg mniej to już nie wiem.
kati16 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-02, 11:52   #4538
Yurichika
Rozeznanie

GG do Yurichika

ja dziewczynki odchudzam się dokładnie od początku września. jeśli chcecie dokładnej rozpiski co robiłam itd. to napiszcie mi to tu, to wam zrobie małe streszczenie historii mojego odchudzania

Yurichika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 12:05   #4539
black&white
Zadomowienie

Yurichika - oczywiście, że zamieszczaj
no i dołączam się do gratulacji

Ana - kolejny tydzień się nie ważę. źle się czuje, taka napuchnięta... nie wiem, zważę się po okresie - powinno być lepiej

ależ mam cudny, leniwy weekend...
szkoda tylko, że ten tydzień ma być deszczowy i yy... śniegowy
już miałam nadzieję, że niedługo wyciągnę rolki, rower i...
a tu dup*.
Gobe, zazdroszczę Ci tych 15st

co do małego offtopu, pt. lejdis i testosteronu - lejdis bardzo mi się podobał, w porównaniu do testosteronu miał jakąś fabułę, dowcip...

ja jestem właśnie po drugim śniadanku, zaraz siadam do książek
życzę wszystkim miłego popołudnia

było 90. jest 75. będzie 68.
black&white jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 12:46   #4540
tajka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GobE Pokaż wiadomość
ja nie ogladalam ani tego ani tego wiec.. nie moge sie wypowiedziec. A obejrzalabym sobie jakis polski filmik Nadrobie kino jak wroce do Polski)
Tez chetnie obejrzalabym Lejdis i Testosteron i jakies polskie filmy... ale moja mama pprzylatuje we wtorek do Londynu i cosik przywiezie wiec bede miala zajecie i bede miala przy czym cwiczyc

Wstalam dopiero teraz okropna noc za mna nie moglam zasnac kilka dobrych godzin bol brzuch ai glowy eh

Ide jesc sniadanko

tajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 13:00   #4541
marci82
Przyczajenie

Witam Was
Ja zaczęłam jakieś 2 tyg. temu odchudzanko. Powoli idzie... jak narazie tylko 2 kg nie stosuję żadnej konkretnej diety, jem poprostu mniej (żadnych słodyczy, pieczywa, ziemniaków). Mam nadzieję, że szybko wiosna przyjdzie i wyciągnę w koncu rowerek. Mam jeszcze 3 miesiące do zrzucenia kilku kg bo w czerwcu ślub
Pozdrawiam
marci82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 13:56   #4542
dianowe
Rozeznanie

Ja byłam wczoraj wieczorkiem w kinie i też nie tknęłam nic niezdrowego a dzisiaj nauka i jeszcze raz nauka... nawet nie mam czasu nic podjadać:P

dianowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 14:07   #4543
saszon
Raczkowanie

GG do saszon

Dziewczyny mam ważne pytanie. Mam nawyk podjadania czegokolwiek podczas nauki której mam ostatnio mnóstwo i jeszcze więcej.
Czy mogę wsuwać otręby zamiast innych bzdur typu płatki śniadaniowe itd?

moja dieta w piątek i sobotę gdzieś zniknęła... miałam mnóstwo roboty w piątek i nie było czasu zjeść "normalnie" więc chapałam coś tam w biegu, a potem impreza i mnóstwo 'złego' żarcia (bo to pod jedzenie nie podchodzi).
Ale dzisiaj spałam do 12, a teraz wcale nie mam ochoty jeść, więc może jak dzisiaj zjem lepiej i mniej, a poza tym poćwiczę, to tak źle nie będzie...

Poza tym gratuluję wszystkim takich wyników

Dziękuję Wam za to, że jesteście, bo naprawdę dajecie mi wielką motywację i przepraszam, że w tym tygodniu mało pisałam, ale miałam kupę roboty..
saszon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 15:58   #4544
pimach
Raczkowanie

GG do pimach

Witam z okrutnie deszczowego Śląska. Leje, leje i po stokroć leje. Aż chce się zakopać w łózku z kubkiem gorącej herbaty i karpatka teściowej...
Odnośnie dyskusji o "Testosteronie". Miałam przyjemnośc widzieć wydanie teatralne i powalilo mnie ono na kolana, przy nim wersja kinowa jest nudna i banalna. Wynudzilam sie okrutnie i jestem rozczarawana,ze tylu dobrych aktorów razem wzietych zrobilo coś tak marnego.:confus ed:
Słuchajcie, mam żoładek skurczony po tej grypie i tak się zastanawiam, co by tu zrobić,żeby tak zostało? Nie pilam kawy już od trzech dni, juz mnie ciągnie, ale tak sie zastanawiam, skoro potrafie bez niej wytzrymac, to po co?
pimach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 16:05   #4545
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez pimach Pokaż wiadomość
Witam z okrutnie deszczowego Śląska. Leje, leje i po stokroć leje. Aż chce się zakopać w łózku z kubkiem gorącej herbaty i karpatka teściowej...
Odnośnie dyskusji o "Testosteronie". Miałam przyjemnośc widzieć wydanie teatralne i powalilo mnie ono na kolana, przy nim wersja kinowa jest nudna i banalna. Wynudzilam sie okrutnie i jestem rozczarawana,ze tylu dobrych aktorów razem wzietych zrobilo coś tak marnego.:confus ed:
Słuchajcie, mam żoładek skurczony po tej grypie i tak się zastanawiam, co by tu zrobić,żeby tak zostało? Nie pilam kawy już od trzech dni, juz mnie ciągnie, ale tak sie zastanawiam, skoro potrafie bez niej wytzrymac, to po co?
Testosteronu nie widziałam ale Lejdis polecam wszystkim
A jeśli chodzi o kawę... Ja teraz pijam może jedną na tydzień Chyba ze padam z nóg to muszę... Ale staram sie nei pic A przed odchudzaniem pilam okolo 2-3 dziennie
A pogoda u mnie tez taka ze najlepiej by ją przespać można
Spadam na rowerek kobitki

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2008-03-02, 17:46   #4546
pimach
Raczkowanie

GG do pimach

Krooliczek89, Boję się,że jak wypiję jeden kubek kawy, to już przepadlam. Na razie piję zieloną herbatę, ale wcale nie powiem,żeby mi tak smakował, jak by to było z kubkiem kawy. Ale staram się byc dzielna! Gorzej, bo poległam wobec karpatki.
Stary 2008-03-02, 18:11   #4547
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Krooliczek89, Boję się,że jak wypiję jeden kubek kawy, to już przepadlam. Na razie piję zieloną herbatę, ale wcale nie powiem,żeby mi tak smakował, jak by to było z kubkiem kawy. Ale staram się byc dzielna! Gorzej, bo poległam wobec karpatki.
Ja za samą zieloną herbatką nie przepadam Pije Zieloną cytrynowa i musze powiedzieć że ją uwielbiam

A własnie skończyłam cwiczonka Taaaką dzisiaj miałam prędkość Normalnie jak wiatr A ile kalorii poszlo Jak jeździłam to sie czułam jakbym po dworze jechała bo tam lało, a ze mnie pot stużkami ciekł i do tego troche brzuszków... i teraz padaaaaam Normalnie najlepiej bym spać poszla

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2008-03-02, 18:46   #4548
GobE
Raczkowanie

kicham prycham, smarkam.. achh.. ale gardlo o dziwo nie boli wstalam niedawno, sniadania oczywiscie nie bylo i nie bedzie, cos na obiad musze wymyslic juz.

Pytanie mam!! Uwaga!! Ktoras z Was, kupila ostatnio nowy telefon, NOKIE o ile sie nie myle tylko nie pamietam modelu. Moglaby sie owa wizazanka przypomniec?

Odnosnie kawy, ja nie przepadam moze, jak nie wypije nic sie nie stanie, nie uzaleznilam sie jeszcze hehe Ale pije, codziennie raczej, bo przyspiesza trawienie - ponoc. No i tak jedna dziennie przynajmniej, czasem po wiekszym posilku, gdy czuje sie zbyt pelnatez pije jakas slaba. Jedna dziennie mozna, nawet dwie jesli slabe

Jeszcze nie cwicze, ale juz lada dzien musze zaczac bo potem znow bedzie ciezko sie zmobilizowac;]
Milego dnia Moje Drogie

Stary 2008-03-02, 20:00   #4549
ojps
Raczkowanie

Witam po małej przerwie i na początku wielkie brawa dla tych wszystkich, które zrzuciły zbędne gramy i kilogramyNiestety nie podam dziś swojej wagi, bo nie mam takowej w domu i ważę się u ciotki, a ta z kolei była nieobecna, więc zrobię to jutro i podam(mam nadzieję)spadek.Jak narazie trzymam się i nie poddaję ale widzę po korekcie mojego jadłospisu, że wciąz popełniam błędy i to mnie troszkę martwi, wciąż mam wiele pytań którymi zamierzam Was męczyćTłuszczyk z brzuszka trochę mi spadł ale za to jest strasznie wydęty jak by mnie kto napompował, nie wiem czy to przez dietę wiem, że wcześniej tak nie miałam.Dobra koniec tego jęczenia!Jeszcze raz gratuluję Wam dziewczynyAteraz obiecane pytania:
agness51 NNKT to min.innymi wszelkie pestki, orzechy itp.Zjedzenie paczki migdałów np. nie jest posiłkiem prawda?Gdzie znajdę informacje z czym i jak to łączyć żeby stanowiło zdrowy, pełnowartościowy posiłek?I czy na kolację mogę jeść warzywa z białkiem?
Alessa80 pisałaś o celulicie i zawijaniu się folią...czym się smarujesz pod tę folię proszę bardzo o szczegóły mam dużo tego paskudztwa na udach i tyłkuAle się rozpisałam hehehe, wybaczcie.
ojps jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-02, 20:07   #4550
pimach
Raczkowanie

GG do pimach

Ojps od mojej przyjaciółki, kierownika SPA, wiem,że najszybsze efekty osiągniesz smarując się profesjonalnymi algami i zawijając się folia. Podobno taniej wychodzi jej zakup w specjalnych sklepach, w których zaopatrują się kosmetyczki. Same algi (cuchną rybami, jak diabli) kosztują ok 300 zł i wystarczą Ci na około 10 razy. Zeby efekt był zadowalający musisz się zawijać codziennie lub co dwa dni. To tyle.
Stary 2008-03-02, 20:09   #4551
agusiencja
Rozeznanie

dzisiaj garść paluszków poszła w obieg ;X
ale łikend, jak to łikend, mogło być gorzej, cioteczka dzisiaj powiedziała, że "zmizerniałam" ah jak miło było to usłyszeć

Stary 2008-03-02, 20:42   #4552
Alessa80
Raczkowanie

Ojps,
zgadza się, algi są najskuteczniejsze. Ale z moich doświadczeń kilkumiesięcznych wynika, że posmarować się można byle czym, bo ważniejszy jest masaż przed smarowaniem. Jak się wpisze w google "cellulit", to wyskoczy mnóstwo technik masażu, chodzi o to, żeby ruszyć tłuszcz z miejsca
Dobra jest oliwka Ziaja - duża, tania, wydajna. Kosmetyki z Avonu antycellulitowe nie pomogły mi w ogóle. Gdzieś też znalazłam przepis na domowy zabieg: dwie łyżki kawy, dwie cynamonu, dwie imbiru, łyżka oliwy z oliwek, dwie łyżki spirytusu kosmetycznego. Działa rzeczywiście, ale nie mam cierpliwości do paprania się z tym. Ja się zawijam na 40 minut do godzinki i w tym czasie aeroby albo siłka. Trzeb jednak robić to przez cały czas, bo po dwóch tygodniach odpuszczania sobie znów te %$^%#$^ kalafiory....
Stary 2008-03-02, 21:51   #4553
kamila19
Raczkowanie

Co do celulitu ja smaruje się preparatem Eveline, jakiś taki z lini profesjonal, wcieram go i masuje się do wchłonięcia preparatu, takim przyżądem z wypustkaimi. I powiem wam, że po 2 tygodniach stosowania celulit się zmniejszył byłam w szoku!
Teraz kupilam sobie z tej firmy preparat na brzuch.
Co do mojej diety to o tym weekendzie wole zapomniec, totalna porażka. W piątek impreza u znajomych, w sobote 6 godzinna nasiadówka przy stole na urodzinach teścia, i dziś wyjazd do rodziców, którzy nas porządnie podkarmili. Jestem niesemowicie zla na siebie, że mam taką silną wole.
Od jutra koniec, bo na 28 kwietnia musze wyglądac ślicznie
A tak przy okazji macie jakiś pomysł co mogłabym kupic meżowi na pierwszą rocznice ślubu, chciałabym, żeby było to coś wyjątkowego ale nie mam pomysłu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-02, 22:02   #4554
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

A ja sobie właśnie zamówiłam żel antycellulitowy z Oriflame Ciekawe czy pomoże

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2008-03-02, 23:22   #4555
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Heh... weekend spędziłam u przyszłych teściów a tam non stop coś się je. A odmówic to nie bardzo, bo by się teściowa obraziła. I tak zjadlam obfite obiadki a do tego kawałek ciasta z kremem :/ Niedobrze
Dzisiaj za to zjadłam niewiele, bo taka pogoda, że prawie cały dzień przespałam.
Śniadanie: muesli z mlekiem
Obiad: warzywa na patelnie z mikrofalówki
Kolacja: bułka z twarogiem, rzodkiewką, ogórkiem i pomidorkiem.

Gratuluję co niektóym spadku wagi i życzę powodzenia w dalszej walce! Miłego tygodnia życzę.
JoyceSky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 23:25   #4556
kala2505
Zakorzenienie

witam po krótkiej przerwie nie było mnie z 2-3dni u Was.
Wczoraj miałam warzenie i bez rewelacji... tzn nic nie drgneło załamka totalna... nie mierzę się ale widzę po sobie że brzusiu mi zszedł... wiec chyba przyszedł czas na mierzenie przez 1,5 msca schudłam 7 kg także bardzo się cieszę ale teraz jest pierwszy tydzień gdzie jest totalne ech na wadze a dziwi mnie to bo zaczelam brac jakis tydz temu therm line II a tu nic... d*** po prostu
aha no i po tej wczorajszej załamce zgrzeszyłam ale nbie mam żadnych wyrzutów!!!! W końcu męczyłam sie ponad miesiąc czasu na tej dietce a więc w ruch poszła pizza i skrzydełka kurczaczka hehe a co tam,jaks nagroda musiała być mam nadzieje ze nie odbiję mi sie ten jeden wybryk na mojej wadze bo już dziś wszystko wróciło do normy
a co do błotka to ja też używam i jest wspaniałe,właśnie niedługo mi się kończy i zamierzam kupuić na allegro po tam 0,5kg kosztuje trochę ponad 100zł
pozdrawiam,sorki za ten rozpis
kala2505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 02:01   #4557
ana0502
Raczkowanie

Cytat:
Nie mam spektakularnego spatku wagi, ale zrobiłam to samo, mianowicie poszłam w krótkiej spodnicy do pracy i wywołało to falę komentarzy. Jeszcze tej samej nocy dopadła mne grya zołądkowa. Czyżby ktoś mi źle życzył?
Ktos pozazdroscil zgrabnych nog?

Cytat:
Napisane przez veroni777 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim
mam 158 cm i waze 84 kg-
Powiedzcie mi czym mam szanse schudnąc chociaz pare kilo.....
Pewnie ze schudniesz
Jezeli chcesz byc na naszej liscie, to podaj jeszcze do jakiej wagio zmierzasz. A pozniej juz tylko podajesz aktualna wage co sobote.

Cytat:
Napisane przez Yurichika Pokaż wiadomość
ja dziewczynki odchudzam się dokładnie od początku września. jeśli chcecie dokładnej rozpiski co robiłam itd. to napiszcie mi to tu, to wam zrobie małe streszczenie historii mojego odchudzania
Pewnie ze chcemy Pieknie, w pol roku zrzucilas 17 kg Teraz tylko zyczyc utrzymania takiej wagi.

Cytat:
Napisane przez GobE Pokaż wiadomość
Odnosnie kawy, ja nie przepadam moze, jak nie wypije nic sie nie stanie, nie uzaleznilam sie jeszcze hehe Ale pije, codziennie raczej, bo przyspiesza trawienie - ponoc.
A nie myslalas o zastapieniu tej kawy woda z cytryna To ci dopiero przyspieszy metabolizm

Cytat:
Napisane przez ojps Pokaż wiadomość
Niestety nie podam dziś swojej wagi, bo nie mam takowej w domu i ważę się u ciotki, a ta z kolei była nieobecna, więc zrobię to jutro i podam(mam nadzieję)spadek.
Masz czas do wieczora
Mozesz podac twoj wzrost i wage jaka chcesz osiagnac. Nie mam tych informacji na liscie. Pewnie przeoczylam w tej ilosci postow

Przypominam wszystkim dziewczyna, ktore jeszcze nie podaly wagi lub informacji ze nie maja sie jak zwazyc, czekam do poniedzialkowego wieczora z zamknieciem listy.

Jedno jest pewne.........mamy juz ponad 100 wspolnie zrzuconych kilogramow
Stary 2008-03-03, 08:28   #4558
Moonique2
Raczkowanie

Moja waga od jakiegoś czasu stoi w miejscu i dlatego tydzień temu postanowiłam się zmierzyć... Na szczęście dziś zobaczyłam po 2 cm mniej na udzie w biuście i talii uff co za szczęście że moja dietka i ćwiczenia dają efekty A mógłby mi ktoś powiedzieć co powinnam zrobić aby także waga szła w dół?
Gratuluję zrzuconych kilogramów
Moonique2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 09:24   #4559
agussin
Raczkowanie

Witam Wszystkie dziewczyny nie było mnie kilka dni ale zjawiam się aby podac wagę no więc jak juz wspominałam na mojej wadze tydzień temu bylo 65 a na wadze u znajomej 64,5 chyba nie pamiętam ale coś koło tego. dziś ważyłam sie na swojej i jest 64, no więc wg mojego sprzętu kolejny kg w dół....mało kurde ale moze za tydzień bedzie lepiej. a poza tym ubyło tu i ówdzie po 2-3 cm więc chyba nie jest tak źle pozdrawiam, i gratuluję sukcesów
agussin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 10:10   #4560
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Ok, zważyłam się i jest - 0,8 kg Jestem bardzo zadowolona, tym bardziej że aż tak się nie katowałam. Jadłam do syta i jeszcze ten weekend u teściów :/ Po prostu nie objadam się słodyczami i pizzami mrożonymi i już efekty
JoyceSky jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości