|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Dziewczyny co polecacie do demakijażu (nie tylko oczu) z avonu? Bo mleczko z czarną zakrętką takie to do oczu, a do reszty twarzy? Myślicie, że mleczko termalne z solutions by się do tego nadało? Narazie mam zestaw mleczko+tonik z garniera zielone, szukam odpowiednika tego zestawu w avonie - bo to termalne to niby przeciwzmarszczkowe czy coś w ten deseń a takiego zwykłego jak kiedyś było niebieskie to nie widzę...
#4532 |
Raczkowanie
|
dziewczyny czy stosowalyście może już tą dermabrazje 4 stopniową?? zastanawiam się nad jej zakupem, czy warto
#4533 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście wersja A, 600 to nie pamiętam kiedy miałam ... Cytat:
![]() |
#4534 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj skladam zamowienie na I termin i udalo mi sie uzbierac ponad 600zl, wiec mam nadzieje, ze na torebke tez sie zalapie i chyba zrezygnuje w tym katalogu z dermabrazji i kupie w nastepnym, a i tak bede miala nadal 600 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwróć uwagę, że kremy mają na fakturze cenę 22,4zł za sztukę (czyli po 0,5zł odjęte od ceny katalogowej każdego z kremów+ 0,5zł za tonik daje 1,5zł ) u mnie w brakach cień do powiek w kulce green :-( oraz torebka Sharma [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6432373]Przyszła paczuszka z k02: - cień CT w kulce gold - fajny bajer, w sumie cień daje bardziej połysk niż kolor ale bardzo fajny na codzienny makijaż ![]() - serum At na końcówki - wiadomo - błyszczyk z jojobą - fajny, tłustawy, dobrze zmiękcza usta, pielęgnuje. Mam ciemne czerwone usta a on robi je takie bardziej czerwonawo-różowe ale bardziej różowe ale intensywny kolor ale też nie za bardzo, ciekawy no i ładnie błyszczy, nie żałuję zakupu, podoba mi się efekt ![]() - true glow za skończenie TPS - coż tutaj gadać, piękny, ciepły zapach ![]() ![]() [/quote] w kat.3 go nie widzę, za to jest w kat.4 na str.93 w cenie 7,9zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
Ja "choruję" na inną torebkę nie z Avonu, już się nie mogę doczekać kolekcji letniej ... więc na siłę do 600 nie ma co. A biżu zawsze się przyda
![]()
#4540 |
Raczkowanie
|
Cześć kobietki
![]() ![]() Wczoraj tuż przed realizacją faktury czytałam jeszcze Wasze opinie MOZAIKI i tak mnie ruszyło...że zadzwoniłam i domówiłam ją jeszcze ![]() Takie małe szaleństwo ot co ![]() U mnie katalog 2 również nie cieszył się dużym zamówieniem ![]() ![]() ![]()
#4541 |
Zakorzenienie
|
Kobitki jak by która zainteresowana była to dodałam zdjęcia szczoteczki SPA (bardzo fajna rzecz nawiasem mówiąc
![]() ![]() ![]()
#4542 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
o nieeeeeeee mój naszyjnik jest w brakach buuuuu ja go zapomniałam zamówić i miałam nadzieje, że może cos domówię i jego zamowię buuuu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny podajcie mi numer torebek plastikowych srednich i małych....
Z góry dziękuję!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Raczkowanie
|
Dziekuję!!
a jeszcze chciałam sie upewnic KATALOGI I DEMO WLICZAJĄ SIE DO WARTOŚCI ZAMÓWIENIA TAK??? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Nie wlicza się netto i oferta internetowa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
MgPoziomko- jak najbardziej się wliczają
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Raczkowanie
|
Gdzie moge znalezc dobrej jakosci skany 3 i 4 katalogu? Niestety na tych stronkach, co sa tu podawane "Plik został usunięty z serwera".
Ktos sie pytal o szminke Shimmering Peach (katalog 2, str.73)- odcien nie jest taki rozowy, jak na zdjeciu. Jest jasny, lekko wpada w pomaranczowo-jasnobrazowy, wyglada naturalnie. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Rozeznanie
|
zlozylam wczoraj zamowienie i potwierdzam, ze nie mam zadnych brakow z katalogu (z netto i internetowej nie zamawialam). Zamowienie na 570 zl, w sumie zabraklo 30 zl do tych 600, zobacze moze do konca kampanii cos dokupie w coku, ale bez zbednych emocji
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chwalisz to mam nadzieje ze i ja bede zadowolona ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
Czy naprawdę wszyscy mają w brakach tą torebkę Sharma? Chciałabym podbić zamówienie, bo mało mi brakuje do 5 stówek. (A już byłam zdołowana, że do 150 nie dozbieram
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
u mnie cienizna - brakuje mi nawet żeby 150 nazbierać i też chętnie bym podbiła brakiem, żeby na siłę nic nie zamawiać....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z COKu i moje wrażenia:
- płyn truskawkowy ![]() - nowe perfumy te za 99,90zł - Fuj - myjka pleców - fajna, jestem zadowolona że ją zakupiłam ![]() - cążki - są wykonane z ładnego materiału, minipilniczek nie jest rewelacyjny ale podobają mi się ![]() - żel romantyczny ![]() - ten nowy z pachnącej strony zielony żel pod prysznic pachnie podobnie jak Tropical Zing - katalog 3 ogólnie mnie nie zaciekawił ![]() ![]() ![]() - niestety nie powiem jak pachną te walentynkowe szminki z CT bo jest zapakowana a w COKu zapomniałam powąchać ![]() to chyba tyle ![]() Ja mam na fakturze że ten zestaw ze strony wyprzedażowej już nie zamawiać (ten z puszką za 37,90zł) |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzisiaj dostałam kolejne zamówienia z K02 na 2 termin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4558 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 90natalia Czas edycji: 2008-01-30 o 18:56 Powód: dopiska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Rozeznanie
|
Właśnie składałąm zamówienie na pierwszy termin. Wszystko super,udało mi sie nawet zebrać zamówienie na ok. 250 zł, mam dwie nowe klientki i bardzo chciałam zmaówić błyszczyk z internetowej a tu...już go nie ma
![]() włąsnei mi sie przypomniało,że znowu o czymś zapomniałam.ide edytować...
#4560 |
Raczkowanie
|
Nowy zapach Flower by Cyntia Rowley po pierwszym sięgnięciu nosem- naręcza lilii przełamane jaśminem. Pachnie jak w jakims ogromnym ogrodzie albo kwaiciarni po brzegi wypełnionej liliami pogrzebowymi... Po 5 minutach boli mnie już od niego głowa i mam go szczerze dość. A moja siostra jest nim zachwycona...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.