![]() |
#4531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | ||||||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() (Ja nawet nie włażę na ciuchowy dziecięcy, bo trochę się to mija z celem przy moim metrze osiemdziesiąt ![]() ![]() Obtarcia strasznie współczuję ![]() Ale narobiłaś mi chcicy na założenie jutro balerinek ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, ależ dziś zakupowy dzień ![]() ![]() Fenris, Mac musiał być Twój ![]() ![]() Hecate, kilka razy użyłam tego błyszczyka - miałam próbkę. Zaaplikowałam sobie najpierw maseczkę Lip Injection a potem błyszczyk - na moją imprezę osiemnastkową ![]() ![]() Nie boli Cię ten błyszczyk ![]() O powiększaniu ust nie myśl, bo to strasznie drogi bezsens. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4533 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Ja nie mam FRYZURY. Mam WŁOSY. To znaczy powoli zaczynam dojrzewać do jakiegoś przycięcia, ale ogólnie fryzjera to one widziały jakieś cztery lata temu. ![]() A teraz do rzeczy: Ścięłaś? Sama? Jak? ZDJĘCIA proszę! Bo kiedy widziałam twoje poprzednie fryzurki szlag mnie z rozpaczy i zazdrości) trafiał. ![]() edit: Wiecie co? Okazało się, że sprawa z sprzedawcą zepsutych UBV ciągle nie przycichła. Nowa odsłona na gazecie. Gościu pojawił się w wątku i przyprawił mnie o opad... wszystkiego. Skąd on bierze takie dobre samopoczucie? link: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...971582&v=2&s=0
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
Ja po prostu zawsze chciałam mieć kręcone, długie włosy
![]() A co do gustu, to nie komentuję; zawsze sobie z tżtem dogryzam ;] Sama ścinam się od dłuższego czasu. Skoro i tak nigdy nie jestem zadowolona z efektu u fryzjera, a siedzenie na fotelu związane jest z wieloma irytującymi mnie rzeczami (konieczność pokazywania twarzy z bliska i widzenie własnego odbicia w tym beznadziejnym, "chorym" świetle; łaskotanie włosów po twarzy; wychodzenie od fryzjera z mikro włoskami na twarzy, których nijak nie da się usunąć na miejscu bez starcia tapety, itp - wiem, mam fobię ![]() Na razie mam na głowie zmokłą kurę, może jutro zrobię jakieś zdjęcia. Ale nie ma co podziwiać, ręka mi zdrętwiała po dziesięciu minutach i nawet głupiego cieniowania nie zrobiłam jak należy... ![]()
#4535 |
Czekam na Ragnarok
|
Wszystko super, gdybym właśnie nie kliknęła na Allegro Musc Ravageur. Dzisiaj to już trzecie perfumy, wczoraj kupiłam Amorito... Ołłłł...
Wklejam na życzenie mój nowy pasek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
Zdycham dzisiaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
O! Pan Piwo się obudził. Ale widzisz, dobrze, że założylaś wątek na gazetowym. Jak pan Piwo będzie ciągnął tą dyskusje, to w końcu dziewczyny z gazetowego dowiedzą się o tej historii, a pan Piwo może na tej dyskusji sporo stracić.
Rachela - kto jest w Twoim avku? ![]()
#4538 |
Zakorzenienie
|
Aggie, boski Trent Reznor.
Avatar miałam wieki temu, ale teraz go odbarwiłam i nieco zmniejszyłam.
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
Owszem, podobieństwo jest... spore. Czasami
![]()
#4541 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
Bo widziałam Twoje fryzury i... w głowie mi se nie mieści, że samemu można się tak obciąć. ![]() A w kurę nie wierzę ani trochę. Już myslałam, że u mnie. Ale nie u mnie. ![]() Cytat:
![]() Co do cieni i błyszczyków nie mam zdania, bo się nie znam. ![]() Cytat:
W komentarzu napisał, że obiecałam zwrócić towar nietknięty. Teraz kombinuje. Niech go wciórności... ![]()
![]() |
#4542 | ||
Wtajemniczenie
|
Ja też pochlaniacz- jakoś z przyzwyczajenia nazywam go wyciągiem. Mam taki z węglowym wkladem i dobrze dziala (choć od 3 miesiąca wyzyslam TŻ, żeby zmienil wklad, bo się zużyl już...)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wiecie co znalazlam dziś w Sephorze? Hypnose Eliksir - stoi sobie spokojnie na polce i na razie ma tam stać, tak samo jak wersja Legere. Pani potwierdzila, że mial być wycofany, ale tak się dobrze sprzedawal, że wrócil...
Wymianka - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=926941 Edytowane przez annmarie Czas edycji: 2008-03-31 o 23:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | ||
czyli Endżi
|
Fenris, fajne skarby
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() To jakaś tortura... ![]() ![]() Cytat:
![]() Kosztuje oczywiście 320zł za 50ml ?
![]() |
#4544 |
Wtajemniczenie
|
Mialam wrażenie, ze 310, ale to tak na 90%... Niemniej, na pewno na początku byla trójka.
#4545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No gdzie tam, na kursie żadnym nie byłam - nie potrafiłabym ścinać ludzi, bo bałabym się że zabiją mnie za efekt końcowy ![]() I nie pesz mnie, bo się w sobie zamknę; moje fryzury to najprostsze ścięcie, jakie jest możliwe za pomocą nożyczek i brzytwy; na prostych włosach i przy twarzy, która stara się nie rzucać w oczy ![]() Koniec tematu, ostentacyjnie idę spać.
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Wszystkim starajacym sie o prace- zycze powodzenia
![]() ![]() Dziewczyny gratuluje udanych zakupow ![]() Rachelo- normalnie bym sie nie odzywala ![]() ![]() Masz jedne z najpiekniejszych, jakie widzialam- dla mnie IDEALNE; ciemne, gladkie, lsniace, geste, grube, zadbane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwna rzecz się mi stała, obudziłam się rano, a moja szuflada z perfumami (mam tuż obok łóżka) wyciągnięta do połowy. Musiałam chyba przez sen ją otwierać, a może nawet w niej grzebać ![]() Piękny dzień się znów zapowiada, a tymczasem wracam dziś do pracy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję Macka ![]() ![]() Ja mam sporo gratów.Kolczyki(ale ostatnio zgubiłam jednego ![]() Cytat:
![]() Mnie każde buty obcierają niestety.Szukam teraz nowych porządnych balerinek,mam 3 pary takich no "badziewiaków" ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Na razie odpoczywa, tak ja ja na początku
![]() Cytat:
![]() Thx ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakby ktoś usłyszał tupanie to by się od razu wszystko wydało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziś już lepiej? Dziękuję Katt ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kolega miał kiedyś nad biurkiem powieszony tekst: "Liska nie cieszy za oknem zieleń bo siedzi w pracy jak głupi jeleń" ![]()
![]() |
#4550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie chcę zapeszać, ale gdyby wiadomość okazała się prawdziwa, to gratuluję ![]() Cytat:
To była tylko kwestia czasu - np. Naomi Campbell podrabiają już od ładnych kilku lat, dlatego było pewne, żę pojawią się prędzej czy później podróbki J.Lo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Żałosny jest i naprawdę przykro zrobiło mi się po przeczytaniu Jego wypowiedzi - smutne, że na allegro są tacy nieuczciwi sprzedawcy. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko unikać aukcji tego Pana, bo bazując na Twojej niemiłej sytuacji, nie umiałabym mu zaufać i jak gdyby nigdy nic normalnie zrobić u niego zakupy ![]() Cytat:
![]() Nie sądzę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ Edytowane przez SpanishMyszka Czas edycji: 2008-04-01 o 08:47 Powód: Grrrrrrr.... Literówka :] |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj pierwszy raz TZ przegnał mnie do sklepu na moich obcasach i chyba pierwszy raz w życiu miałam 170 cm ![]() a teraz jadę do biblioteki, czas zacząć pisać pracę magisterską ![]() Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-04-01 o 14:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() "Połamania pióra" i natchnienia życzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Witam wszystkich
![]() Co za dzień.. dzisiaj znowu od pierwszego dzwonka budzika do mojego zwleczenia się z łóżka minęła godzina ![]() Ja nie lubię wiosny. Wyłazi ze mnie całe zimowe zmęczenie.. Nieśmiało proszę o trzymanie kciuków. Mam dzisiaj ważną prezentację z angielskiego. ![]() ![]() Strachulcu ![]() ![]()
![]() |
#4555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale bedzie dobrze, zobaczysz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
BAN stały
|
Sabbath wysłałam chyba z 4 pw, pomyliły mi sie linki, ale w ost wiadomosci jest już ok.
Jeden link nie działa, więc jak już będziesz odwiedzać stronę akcesoria.net.pl w wyszukiwarce wpisz baroque. Przepraszam że tak zamotałam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dawno tak telefonu nie pilnowałam jak wczoraj i dzisiaj ![]()
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
Nosku, Strachulcu, Madziczko, trzymam mocno kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.