![]() |
#4531 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Cytat:
![]() Co do AAE to jak dla mnie kryje w sam raz ale taki na maxa kryjący, który oglądałam w Marionnaud to od Heleny Rubinstein. Najpierw powiedziałam babce, że chcę coś bardzo kryjącego, ale jak mi go pokazała to stwierdziłam: o nie nie ![]() Błyszczyki z Loreala jakoś za bardzo się kleją, więc chyba więcej ich nie kupię. Jeżeli chodzi o kwiaty to też "jestem w kropce" ![]() aaa i dzięki za podpowiedź ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
nie jest powiedziane ile wczesniej trzeba to zrobic, zapowiedzi musza po prostu wisiec w kosciele 3 tygodnie
![]() bardzo dobry ![]() ![]() ja juz wybralam bukiet ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Wtajemniczenie
|
Tak, tak koniecznie, tylko zdjęcia mam w domu i jakoś codziennie nie starcza mi czasu, żeby je w ten wątek wkleić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
/25/
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, o jaki korektor Heleny Ci chodzi. Czytałam jednak, że jest dość gęsty i może uwidaczniać zmarszczki pod oczami ![]() Wiem właśnie, że te błyszczyki się lepią, ale mają ładne odcienie i dość długo (jak na błyszczyk) się utrzymują, a ja nie lubię jasnych szminek ![]() Też mam zamiar skorzystać za niedługo z porad Ewaleny. Wiem jednak, że mój bukiet ma posiadać pionowe, zwisające motywy (jestem niska) i być w odcieniach różu i fioletu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
Sama mam mniej więcej taką samą minę
![]() Wyobraźcie sobie..dopiero było ponad 9 miesięcy i tyleee czasu. Potem stanęlo na pół roku..a teraz O_o
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Odnośnie korektora masz rację-bardzo gęsty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zadomowienie
|
Madlen 18, ślub zbliża się wielkimi krokami...
![]() ![]() A ja mam problem - jestem obecnie w fazie "rozchadzania" butów ślubnych (uczę się chodzić na obcasach ![]() ![]()
#4542 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja co prawda z panien młodych 2009 ale może coś podpowiem. No wiec ja mam zawsze problem z nowymi butami, każde mnie obcierają, pięty i palce mam okrwawione, niestety takie są już moje stopy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
26.04.2008- Nas Dwoje ![]() 31.03..2009-Nas Troje , Bartuś jest już z nami ![]() Nie można zmienić kobiety. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia. Edytowane przez Masako Czas edycji: 2008-03-11 o 12:46 Powód: literówka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Raczkowanie
|
a ja chcialam sie pochwalic swoja suknia slubna i az kupilam kabel i plytke zeby je zgrac na kompa z komorki ale cos jest nie tak......
mam do WAS pytanie-czy jesli suknia jest w kolorze smietanki to welon tez ma byc tego koloru??sa wogole takie dostepne?bo ja pojecia nie mam ![]() jesli chodzi o zapowiedzi przedslubne to wlasnie tydzien temu u mnie w parafii wywieszono pierwsze a wiem ze sluby tych ludzi beda w czerwcu i lipcu....my w kazdym badz razie mamy prtzyjsc w maju ![]() ![]() ja tez wlasnie chodze w swoich butach i pomalu dochodze z nimi do ladu...juz sie stopa przyzwyczaila ![]() ale zaproszenia jeszcze nie wybrane i nie ma kiedy tego zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() welon tez powinien byc smietankowy, sa rozn eodcienie welonow, na pierwszy rzut moze ci sie wydawac, ze jest bialy, a w rzeczywistosci bedzie kremowy, smietankowy, czy jaki akurat bedzie Ci pasowal do sukni, ja na pewno bede miala krem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Raczkowanie
|
CO macie na mysli mowiac watek bukietowy?? w bukietach slubnych?
Ja tez chyba skocze po porade mniej wiecej wiem co chce, ale do konca nie jestem pewna. |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=47838 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy odłączaniu kabla pamiętaj, żeby wcześniej usunąć sprzęt. Klikasz na ikonkę sprzętu w prawym dolnym rogu ekranu, przy zegarze (ta ikonka może się ukryć też za suwakiem ![]() Mam nadzieję, że w miarę to wytłumaczyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Zadomowienie
|
ciekawe jak to jest 25 dni przed ślubem
![]() Cytat:
![]() Obecnie jestem na etapie poszukiwania ładnej poduszki na obrączki którą będzie niosła przed nami moja mała chrześnica ![]()
![]() |
#4552 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moj ksiadz powiedzial co laska ale nie mniej niz 150zl za kosciol a musimy dac w 3!!!! Bo mamy w innym niz nasze parafie. Powiedzial- "ja nie jestem skapy i nie bede mlodym robil problemu,ale korzysc z tego tez musze miec". To nic, ze moja parafia do niedawna byla tam gdzie bede miala slub. Milam tam wszystkie sakramenty, moi rodzice i dziadkowie w niej slubowali ... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
ech... ten ślub to zdzierstwo
![]() co do butów- polecam piankę z deichmana, ja ją kupiłam do obcierajacych butów i pomogła po jednym psiknięciu, a kosztuje 10 zł przeczytałam na stronie ze ślubnymi butami, że nutki z satyny się nie rozciągają. Jak są niedobre- przepadło ![]()
#4556 |
Raczkowanie
|
Tak naprawde ja wlasnie tego siespodziewalam po tym nowym proboszczu straszny facet :|
Ale sa tez ci wspaniali ksieza z powolaniem i zazdroszcze wszystkim, ktorzy wlasnie do takich trafiaja. |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z niecierpliwością razem z dziewczynami czekam na fotki ![]() Nie bój żaby niedługo każdej z nas zostanie tyle czasu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
jejciu dziewczyny to znaczy, ze ja dobrze trafilam, jesli chodzi o zapowiedzi, bo w mojej parafii, w ktorej bedziemy brac slub, ksiadz nic nie wzial
![]() ![]() ![]() wczoraj bylismy na drugiej lekcji tanca ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Raczkowanie
|
ok. 50zł od kościoła?! 150zl na jakies zapowiedzi?!?!?! a juz u Taski to grubasna przesada!!!
![]() Pozwolcie, ze cos uporzadkuje bo sie pogubilam. Sprostujcie jesli cos zle. 3 miechy przed slubem musimy z TZ isc: - do USC i tam odebrac zaswiadczenie, ze nie ma p/wskazan do zawarcia malzenstwa. tam zostawiamy iles kasy, tak? - potem kazde z nas idzie do swoich parafii po licencje od proboszcza, ze mozemy brac slub w innej niz wlasna parafii (?) - potem idziemy do parafii gdzie bierzemy slub spisac protokol, bierzemy wszystkie potrzebne swistki i papierki i pieniadze na zapowiedzi (tak? ![]() - potem dymamy znow do swoich parafii zeby zaplacic tam za zapowiedzi? ![]() ![]() Dlaczego wszedzie kazdy mowi cos innego :/ jakis przewodnik rzetelny powinni wydac!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja mam ten urok że kościelnego nie biorę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.