|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część IV
#4532 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() już wysyłam na PW ![]() pragnę być z Tobą i czuwać noc i dzień pragnę być obok nie mam nic bez Ciebie i bez Ciebie nie chce nic
![]() |
#4533 | |
BAN stały
|
Cytat:
uwielbiam. ubóstwiam. kocham. <3 jesteś doskonała. (:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Przyczajenie
|
steal the sun from the sky for you
words can't say what a love can do why you don’t see you naked? do you know what it feels like loving without being loved? ![]() all I wanna do is find a way back into love when you breathe I want to be the air for you why does my heart feel so bad why did you take that beautiful smile away from me? do not forget me cause you’re the only man in my life follow your dreams because we all die young I already wanted to stop time I will find a way, or I will make one just say what you're thinking of, if tomorrow never comes my only star, you are the light of my life Only God Can Judge Me I have you in my mind all day and all night missing you is a sweet pain gravitation is not responsible for people falling in love dream as if u will live forever, live as if u will die today I will dream of you until the day I close my eyes forever I never thought I'd need you there when I cry ![]() do you see how much I need you right now? when you're gone the pieces of my heart are missing you jutro jest takie dalekie dzień w którym grzeszą nawet anioły ![]()
#4535 |
Raczkowanie
|
Odświeżam prośbę o opisy w stylu "aż w jedną krótką chwilę pojmiesz po co żyjesz", coś o odnalezieniu drogi życiowej itd
![]() Opisy (Harlem): "zwariowałem. jakby deszczu było trzeba" "rzeki szum, kamienia szept rozumiem już" "prowadzi mnie od lat niewidzialna siła" "niewiele mam. tak mało, a przecież tyle.." "są takie oczy których nigdy nie zapomnisz.." "zapadł zmrok, rozsądek pukał w nasze okno..." "niech wiruje wspomnienie pięknych chwil, które kradnie czas" "i oczu blask.. tańczące dwa płomienie.." "jak trudno już uciec z pamięci luster.."
![]() |
#4536 |
Raczkowanie
|
![]()
Pare Moich Opisów.. ;] Mam nadzieje, że jakieś się przydadzą
![]() - "Serce pojemne jak przedwojenna wanna i pragnienie by ja wypelnic" - "Odnalazlam siebie w Tobie, nie potrafie Cie zapomniec" - Wspomnienia nawet te piekne bola i niszcza rzeczywistosc - zawieszona w czasie... powieszona na sznurze milosci... - Kiedy mowisz to chce calowac Cie - gram ze nie... - Płakałam wiele razy lecz żadna z łez nie nauczyła mnie silną być... - Kochaj i baw się, i łap życia ster, bo każdy jak myszka ma szansę na ser. - Mam ochotę na małe conieco - im głębiej Miś zaglądał do norki, tym bardziej Prosiaczka tam nie było. - Trudno jest się pozbierać w samotności... - Mam nadzieje i honor - i one prowadzą mnie przez życie z godnością!!!! - kochać,to znaczy widzieć w kimś cud dla innych niewidoczny - ...i powrócił ten, który wraca zawsze... smutek - kobieta jest silna gdy kocha...ale najsilniejsza gdy jest kochana - milosc....bez niej czlowiek po prostu gasnie.....gasne szybko... - Nie Należy Bać Się Zmian ... Które Powodują Ran Wyleczenie ... - Wyszłam Bóg wie gdzie, diabli wiedzą kiedy wrócę PS. Jak sie jakies powtórzą to przepraszam... bo biore opisy także z wizażu ;] ![]()
#4537 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, macie coś o wakacjach ??
![]() ![]() ----------------------- * I thought I'd seen everything - till i saw you... myślałam, że widziałam wszystko - dopóki nie nie zobaczyłam Ciebie * I thought I'd been everywhere - till I'd been with you myślałam, że byłam wszędzie - dopóki nie nie byłam z Tobą * You're such a sweet temptation - you know i can't resist jesteś taką słodką pokusą , wiesz że nie mogę się oprzeć * You taught me how to fly on broken wings nauczyłeś mnie jak latać na złamanych skrzydłach * Więc nigdy więcej nie tańcz ze mną, ten taniec innej dzisiaj daj... * Serce za głupie jest, nie słucham już jego prawd. Oszukało mnie.
#4538 |
Zadomowienie
|
ponawiam o opisy zachęcające faceta do dalszego działania..
jakieś o podrywaniu, flircie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Wtajemniczenie
|
Ostatnio bardzo spodobał mi sie tekst piosenki Tomka Makowieckiego "Głosy przyjaciół". Mozna stąd sporo zaczerpnąć na opisy.
![]() ![]() Bóg jest zajęty Nie każdy o tym wie Żyj więc tak jakbyś tego chciał A zniknie pech Niebo jest pełne Niedoskonałych dusz Więc jeśli kiedyś popełnisz błąd Nie spadniesz już Nie, nie jesteś sam Czasami tylko zdaje się Że znika cały świat Nie, nie jesteś sam Ja też czasami budzę się I nie dostrzegam dnia Nie jesteś sam Miłość jest trudna Bo chcemy tylko brać Więc nie opieraj się gdy będziesz czuł Że możesz dać Strach ogranicza Krępuje każdy ruch Więc go nie słuchaj A zdarzy się niejeden cud
#4540 |
Zakorzenienie
|
Stracony raj. Nie myślimy co mówimy,jednym słowem wbijamy w serce nóż.
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Złotą klatką sprawie Ci. Będę karmić owocami. Łagodna jak Anioł, a podła jak ja. ____________ Macie coś o tym, że ciągle ktoś ma do mnie pretensje? O nic...? |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Raczkowanie
|
Podaj mi swoje BMI, a powiem czy Cię lubię...
![]() Między. Pomiędzy. Gdzieś. Tak pomiędzy nami powiem Ci, że gdybyśmy wreszcie zostali sami... ![]() Bojkotujemy napoje CocaColi i elektryczność. Ubrania wietrzymy, zjadamy z podłogi. Tylko neony burdeli święcą na różowo. trochę pachniesz miętą . od tej czułości urywa mi się Film... ![]() Bo ja śpię w dzień. Nocami lubię obserwować świat gdy śpi... ![]() Mówię kumpelom o Tobie ciągle, ale znów widzę Cię i nic nie robię. Głupcom należałoby wymyślić trudniejszy sposob rozmnazania. Nie miała ani swojego ulubionego noża, ani nawet siły żeby się obronić. I nie ma, że boli . Dlaczego wciąż uderzam się młotkiem? Bo czuję się rewelacyjnie, kiedy przestaję. różowy pryzmat haju. Niech tak zostanie. Nie jesteś dla niej. Nawet gdy wyjedziesz stąd, będę gonić własny los.. Może znajdę Ciebie tam? Będę czekać na twój głos, nawet gdy nie będę sama... Po czterech latach wróciłeś... ale z kimś . Wybrałam inną drogę. Bolało nie mniej mnie. A szczęście pachnie kawą. Ja chłonę je z bliska.
![]() |
#4542 |
Rozeznanie
|
...a macie coś o deszczu? U mnie od dwóch dni strasznaaa pogoda. Pochmurno i szaro-buro
![]() może cos wesołego w zwiazku z tym? na dziś: Nigdy nie pozwól aby strach przed działaniem wyeliminował Cie z dalszej gry! ![]()
![]() |
#4543 |
Rozeznanie
|
...a macie coś o deszczu? U mnie od dwóch dni strasznaaa pogoda. Pochmurno i szaro-buro
![]() może cos wesołego w zwiazku z tym? na dziś: Nigdy nie pozwól aby strach przed działaniem wyeliminował Cie z dalszej gry! ![]()
![]() |
#4544 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ten czerwony! Genialny ! Wicej takich prosze!!
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
Już nie czekam, już nie trwonię mych dni na żal.
Zrzucę ciężar twych kłamstw powtarzanych co dnia. Zacznę wierzyć w to że żyć bez ciebie się da! Już wiem nie po to mam być, by się zadręczać! Już nie czekam nie odpowiem, że sił mi brak... bo taki mam dzisiaj humor ![]() ![]() ![]() ![]()
#4546 |
Raczkowanie
|
Tylko z Tobą potrafie godzinami gadać i sekundami milczeć.
Nieosiągalnie bliski - grasz ze mną Myślisz,że jestem z drewna dupku ? ; ] Twoja obecność, warunkiem mojego szczęścia ... Kolorowo landrynkowo ![]() Twoja stara ściągała na teście ciążowym xD Zostaną kajdany uczuć,których nie sposób sie pozbyć Dryfując po nieosiągalnej przestrzeni mych nic nie znaczących uczuć I brnij do przodu mimo wszelkim przeciwnościom losu ! ; ]
#4548 |
Zakorzenienie
|
aktualny -> Gdyby za marzenia karali, to ja mam dożywocie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
Wybaczmy sobie to co było w nas złe...
Dziś do siebie mam żal ![]() Wciąż tłumiony w sobie krzyk... Strach przed tym co piękne jest. Dziś zapomnieć już chcę. Czas nie będzie na nas czekał... Nie umiem żyć bez Ciebie ![]() W gruzach wymarzony świat... Żalem przepełniony głos ![]() Słowa, których było brak. To co tak bolało mnie, dziś zapomnieć już chcę.
#4550 |
Zadomowienie
|
Moj obecny:
Ach witaj słodka bezczynności, miło cię gościć ![]()
#4551 |
Raczkowanie
|
wczoraj zdarzyło się Nam to niekochanie
było tak jak zwykle jest choć pragniemy siebie tak zachłannie bo tak łatwiej nie potrafimy wierzyć w cud kołysanie dzisiaj udało się Nam to niespotkanie
#4552 |
Zakorzenienie
|
Kochane potrzebuję takiego tajemniczego opisu, który mówi o tym, że kogoś nadal kocham i nigdy o nim nie zapomnę, mimo ,że jest daleko stąd w innym kraju
![]() ![]() ode mnie: *A tylko ten jeden dzień, rozpoczął się jak idealny sen.. *świat jest bez sensu, tracisz tych na których ci zależy.. ![]() *Gdy Cię nie widzę.. nie wzdycham nie płaczę.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Przyczajenie
|
"Piękno syci tylko oczy, słodycz usposobienia oczarowuje duszę."
"błędy to takie uniwersytety, które nigdy nie przestaną rekrutowac.." ![]()
#4554 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Żeby nie było: 'Właściwa osoba nadal będzie uważała, że z dupy świeci ci słońce.' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Raczkowanie
|
Kilka moich sadze ze jeszcze nie było takich
![]() ![]() Mój ulubiony :P"W ciągłym ruchu,żeby uniknąć rozpozania. W ciągłym ruchu, żeby poznawać." ![]() * Żeby pokochać trzeba chcieć drugiemu sercu oddać jasny dzień *Ja tak jak ty szukam sie w sobie :/ *Gdy patrze na świat, widze jak tonie... *Miliony słow,między ustami,ten najdłuższy most,most miedzy nami... *Lepiej poczekać na to, co prawdziwe,co warte jest nas... *Lepiej uciekać przed tym, co wątpliwe,co trwoni nasz czas *Dzisiaj możemy posunąc się dalej, poza zwykłe przebrania. *Zawsze jest jakiś nowy poczatek, inne zakończenie. *Spi i czuwa tylko ciało. Umysł wedruje swoimi drogami. *To zas czego nienawidzisz było tym czego nie rozumiales. *Nie może zaistniec coś takiego jak przeszlosc. *Zbyt silnie wierzymy w nasza rzeczywistośc, by z niej zrezygnowac. *Zbliłzylismy się do tego, co nieuniknione, ani razu tam nie docierając. *Tyle istnien i również nasze, zaplatane w te noc. W ten obcy tłum. Obcy jak my. *Życie takie własnie jest. Zrozum ja wiem ze ono wybuchnie mi w twarz. *Lubie gdy wszystko rysuje się najwyrazniej.(Ulubiony) *Wlasnie dlaczego słysze swoje serce? *W tym życiu trzeba być bohatrem we własnych oczach. Ehh jak znajde czas wstawie wiecej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Raczkowanie
|
misia_TKAjak byś mogła to podeślij mi również troszkę opisików..
![]() Opisy: "Człowiek narodził sie, by Zdradzać swój Los.." "...Jest pewność,że został po nich uroczysty cmentarz..." "By czułym słowem rozpętać burze uczuć".. „Miłość jest znalezieniem siebie zewnątrz siebie” Znowu gdzieś bez celu gnam...w kieszeni serce,w oczach strach...
![]() |
#4557 |
Rozeznanie
|
Ja obecnie mam taki, jako że męczę się z nauką fizyki.
wild sex with physic book. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
ciężko jest uwierzyć, że tak łatwo się stać tylko wspomnieniem...
all in love is fair Dotknąć przeszłości twarzy i już nie obudzić się... i'm sorry i can't be perfect. schylenie czoła ku rękom... cichy uśmiech zamyślenia to jesteś Ty - - jestem struną, na której ból mijania w dźwięk się przewija
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() _________ _przemyć mi spojrzeń troche.. _niespożyta energia membran
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
BAN stały
|
1. Mam Twoje "dobranoc"..
2. Gdyby nie Ty. 3. Samotna wsród ludzi,którzy myślą "ona nigdy nie jest sama.." 4. Jestem Przy Tobie. 5. Zadnych mysli złych,o świecie i o Tobie.. 6. jestem i kocham Cie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.