|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Kaszkiecik ja najbardziej lubię thrillery i ksiązki z wątkami kryminalnymi
![]() ![]() Lolly nie przejmuj się ![]() ![]() ![]() a u mnie na kuchence, właśnie się gotuje fasolka, mniaami ![]() edycja: IR co się przejmujesz pogodą :P ubierz się tak i załóż na to, jakieś cieplejsze wdzianko ![]() ![]() - dzisiaj grzesznie, jutro po proszę dietetycznie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
BAN stały
|
no tak pogoda jest okropniasta!
ale ponoc od wtorku mają wrócic upały ![]() edit. ja bym sobie chętnie zgrzeszyla jakas bitą śmietanką albo kinder czekoladkami albo chipsami.. ale się boję że jak już zacznę grzeszyc to nie skończę same wiecie jak to jest! a Tobie marzenko wszyscy mówia, że jak na swój wiek jestes bardzo dorosła psychicznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() :edit: A tak poza tym, to bardzo mi się podoba Twój avek, Marzenko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję ![]() IR ja nie zakładam, z góry że grzesznie, ale napewno bez czegoś nie SB się nie obejdzie ![]() ![]() co do pogody, to polecam Wam stronę: www.twojapogoda.pl - bardzo adekwatne wiadomości do obowiązujących pogód, bardzo często się sprawdza. ![]() edit: Kaszkiecik - książki Dana Browna, mówisz? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do avka - to mam to zdjęcie na nk, ale tutaj też wstawię, chwilunia ![]() zdjęcie z 19 maja ![]() o tutaj, proszę ![]() http://www.voila.pl/120/u1v6t/?1 o i jeszcze podobne do tego: http://www.voila.pl/122/a900v/?1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
BAN stały
|
Marzenko czy to w twoim podpisie " 0\5 bez grzeszkow" to piec dni?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Raczkowanie
|
Kod Leonarda zdecydowanie najlepszy!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i na doatek jak weszła pierwsza czesc to tez myslalam , ze moze jestem czarodziejką hahaha bo w tedy miałam 13 lat i harry jak mial 13 to sie dowiedzial o tym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Zakorzenienie
|
tak
![]() dzisiaj u mnie w domu niesamowicie kuszą... ![]() na obiad mają mizerię z sałatą, do tego ziemniaczki z koperkiem i schabowy.. ..a ja mam gotowane mięso i fasolkę. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
BAN stały
|
hehe tez czytalam po kilka razy , filmy znam na pamiec
![]() ale wlansie wczoraj mnie wzielo zeby kod da vinci przeczytac znowu ![]() ![]() a oczka tez chyba musze zaczac oszczedzac bo za duzo na tym kompie siedze. ale to Wasza wina!:P bo tutaj spedzam tyle czasu ![]() Marzenko, u mnie pusto w lodowce bo rodzciow nie ma.. jem brokuły gotowane bo tylko to mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do obiadu - wiem, że mają pysznyyy.. ![]() jedzą, kurcze a po nich to tego nie widać! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
BAN stały
|
ale Ty nie jedz masz lepszy i zdrowszy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
nie, no ja nie tykam ich
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Oglądałam wczoraj "Czego pragną dziewczyny" na TVN... Całkiem fajne, ale do przewidzenia... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zadomowienie
|
a ja jestem ciekawa jak ja sobie dam rade przez te dwa tyg .... nawet gotowac nie umiem
![]() ten film jest bardzo fajny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
z panem od nauki jazdy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
BAN stały
|
nie.. to jeszcze z innym
![]() wiem, jestem okropna ![]() sądzicie , że mogę zjesc bitą smietanę z proszku ? tzn proszek ja dodam mleczko i zrobię sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do bitej - jak ma cukier, to sama sobie odpowiedz na to pytanie :P a teraz ciekawy artykuł dla Was: Jak rozwinąć skrzydła? Czujesz, że z twoim poczuciem własnej wartości nie jest najlepiej? Na szczęście możesz to zmienić! Rada 1: Myśl o sobie dobrze. Zamiast po raz kolejny zadawać sobie pytania: "Dlaczego miałoby mi się udać? Dlaczego on miałby zwrócić na mnie uwagę? Dlaczego miałabym dostać tę pracę?", zapytaj: "A dlaczego nie?". Rada 2: Świętuj nawet małe sukcesy. Rano zrób listę rzeczy do załatwienia w ciągu dnia, a wieczorem pochwal siebie za to, co udało ci się zrobić, choćby był to drobiazg. Rada 3: Daj sobie prawo do błędów. Przecież pomyłki zdarzają się każdemu! A poza tym, kto powiedział, że musisz być pod każdym względem idealna? Rada 4: Nie bierz wszystkiego do siebie. Koleżanki w pokoju coś szepczą między sobą? Stop! To jeszcze nie dowód, że cię krytykują. Możesz być pewna, że mają dziesiątki ważniejszych spraw do omówienia niż obwód twoich bioder czy fason płaszcza. Rada 5: Gdy ktoś powie ci coś miłego, nie zaprzeczaj pochwale. Po prostu podziękuj za ciepłe słowa i dobrze je zapamiętaj. Z pewnością na nie zasłużyłaś! Rada 6: Nie porównuj się z innymi. Zamiast zastanawiać się nad tym, co inni mają, a czego tobie brakuje, koncentruj się lepiej na swoich mocnych stronach. Plusy (np. ładny uśmiech, miły sposób bycia...) możesz nawet spisać na kartce i często czytać sobie tę listę na głos. Niewykluczone, że już po tygodniu spojrzysz na siebie jak na całkiem inną, fantastyczną osobę! Rada 7: Unikaj krytykantów i ludzi, którzy stale ci przypominają, że czegoś nie jesteś w stanie osiągnąć (np. lepszych zarobków). Szukaj towarzystwa tych, którzy kibicują ci w twoich dążeniach i w ciebie wierzą. Właśnie oni pomogą ci rozwinąć skrzydła! Rada 8: Nie skupiaj się zbytnio na tym, czego w sobie nie lubisz. Świat naprawdę nie kręci się wokół twoich kurzych łapek czy fałdek na brzuchu. Inni ludzie zapewne tych drobnych niedoskonałości nawet nie zauważają. Rada 9: Nie traktuj modelek jako wzorców urody. Na zdjęciach są wyretuszowane, perfekcyjnie uczesane i umalowane. Bądź pewna, po takich zabiegach każda z nas mogłaby wyglądać jak Cindy Crawford! Rada 10: Bądź dobra dla siebie. Staraj się wysypiać, mieć czas na relaks, nie odmawiaj sobie codziennych drobnych przyjemności (poranna kawa, spacer po parku, ulubiony serial). Uwierz, że jesteś wyjątkowa, wspaniała i zasługujesz na wszystko, co najlepsze! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() albo ona albo zupa z ziemniakami więc nie wiem. (i ze smietana) doradźcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
budyń - wydaje mi się, że tak skoro bez cukru, a na I fazie wyraźnie jest zapisane:
Słodycze - słodycze bez cukru, do 75 kcal dziennie co do owsianki - dopiero od II fazy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.