|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: hula- hop 2
Cytat:
a ja dzis marniutko- tylko 25 min
|
|
|
|
|
#4532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj znów poszalałam 1h 15 min przy słuchaniu muzyki a część przy czytaniu lektury, żeby nie tracić czasu
|
|
|
|
|
#4533 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, nie widzę jpg-ów (Nie widzisz zdjęcia? Wyłącz AdBlock.) gdzie się takie coś wyłącza??
|
|
|
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na ten własnie napis klikasz ("wyłącz AdBlock") przynajmniej u mnie tak jest...
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#4535 |
|
Przyczajenie
|
Elo elo
Jak widać nowa ![]() Kurcze kupiłam dzisiaj sobie to hula hop Szłam na pewniaka.. biorę, zaczynam kręcić tyłeczkiem i idzie a tu :O:O szok.. spada Czuje sie troche jak sierota.. .. Czy tylko ja mam takie ciężkie początki ?? ![]() Pozdr ![]() Edytowane przez Salomee Czas edycji: 2009-03-22 o 20:54 |
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
w obcisłej bluzeczce kręci się duuużo lepiej
|
|
|
|
#4537 |
|
Zadomowienie
|
Udało sie ;] napełniłam HH do konca jest ciezkie ale o wiele łatwiej mi jest nim krecic juz przy pierwszej probie bez przerwy kreciłam 15 min, czułam jak mam naprężone miesnie brzucha;]
|
|
#4538 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
polecam film pokazujący co robić gdy HH spada ![]() pare postów wyżej powinien być a jak nie to w youtube wpisz hula hop i bedzie duzo o tym
|
|
|
#4539 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4540 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() myślę że jak będziesz kręciła w 1stronę to nic się strasznego nie stanie. ![]() w końcu HH owija dookoła ciebie. a biodrami sama możesz kontrolować siłę kręcenia
|
|
|
#4541 |
|
Raczkowanie
|
hmmm pierwszy dzien na tym forum całym i juz mam conajmniej 20 powodów, żeby jednak jakos znaleźć mobilizacje, jem juz therm line, a jutro polecę po hula-hop. jestem dość krzywa, tzn boczek prawy jest mniejszy ale też widoczny, to chyba od noszenia zakupów prawa ręką stale.. a przez problemy z kregosłupem, nie umiem nosic w lewej..;p trzymajcie kciuki, bo ja sama nie wiem czy wierzyć w siebie, a to dlatego, że siebie znam.. :P
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4542 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj 20 min z HH boczki poobijane
"odkryłam" tez ze mozna cwiczyc z lekko ugietymi nogami i prostym kregosłupem dodatkowo cwicze uda i łydki
|
|
#4543 |
|
Raczkowanie
|
witam was
ja jakoś rok temu się tutaj udzielałam i na A6W oczywiscie dodam że nie udało mi sie zakończyc A6W byly to dla mnie zbyt monotonne ćwiczenia troche sobie pohulałam zmieniłam pracę i zaprzestałam jakichkolwiek ćwiczeń terz ze względu na to że się zbliża lato jescze raz się biorę za siebie dziś udalo mi się hulać 30min mam nadzieję że się rozkręce z waszą motywacją można daleko zajść pozdrawiam was
|
#4544 |
|
Raczkowanie
|
hej laski ;PP
Ja od dzisiaj hulamm ;PP Co prawda nie jest to takie proste ;d Ale już mi się pare razy udało ;PP Pozdrowienia |
|
|
|
#4545 |
|
Zadomowienie
|
45 minut za mną, ale na zwykłym hh
![]() Mam takie pytanko do dziewczyn, które posiadają hh anionowe - czy widziałyście różnicę w efektach pomiędzy hh zwykłym a anionowym?? Jeśli tak to jak bardzo się one różniły i po jakim czasie zobaczyłyście jakieś efekty po anionowym?? Buziaczki i życzę wytrwałości
|
|
#4546 |
|
Rozeznanie
|
agatka944 i denima123 witajcie
![]() Wczoraj nie hulałam z powodu zakówania do angola ale za to dzisiaj nadrobiłam i machnęłam godzinkę słuchajcie odkąd kręcę kółkiem z ryżem strasznie bolą mnie żebra , o boczkach to już nie wspomnę i ogólnie czuję się taaaka poobijana (dobrze chociaż , że siniaków nie mam) też tak miałyście na początku jak ryżu dosypałyście ??
|
|
|
|
#4547 |
|
Raczkowanie
|
nawet nie wspominajcie o różnych zajęciach
![]() mam mnóstwo testów, i różnych projektów i niestety na hh nie mam czasu ![]() MASAKRA
|
|
#4548 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj godzinka
![]() Dziewczyny, ja się uczę kręcąc hh. Książka do ręki i kręcę Tak się do tego przyzwyczaiłam, że właśnie tak najlepiej mi idzie nauka, bo inaczej nie mogę się skupić![]() Ja mam anionowe hh. Jest cięższe od zwykłego, jak pierwszy raz nim kręciłam to była wielka różnica. Ale na prawdę bardzo fajnie się nim kręci. Teraz, jak czasami biorę moje stare, zwykłe hh i zaczynam kręcić to zauważyłam, że nie jest to dla mnie żaden wysiłek. Czuję się tak, jakbym wogóle nie kręciła |
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
ja muszę się skupić na kręceniu więc z czytania nici
![]() zaraz idę pohulać
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4550 |
|
Zadomowienie
|
a ja mam siniaka wielkosci piesci na kosci miednicy
|
|
#4551 |
|
Raczkowanie
|
no ja chyba dzis nie dam rady hulać mam nadzieje ze jutro nie bede miala takich obić :P i bede mogła to nadrobić ;D
|
#4552 |
|
Rozeznanie
|
godzinka
|
|
|
|
#4553 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4554 |
|
Raczkowanie
|
;PP
wczoraj 4 godziny non stop kręcenia aż się nauczyłam ;PP Tylko że ten plastikowy często spada za leki. Hmm jakie są najlepsze? gdzie można kupić i mniej więcej jaka jest ich cena?? |
|
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj 1h dziś jestem przed kręceniem.. ale zaraz się ruszam
|
|
|
|
#4556 |
|
Raczkowanie
|
Ja zaczynam od dziś kręcić i zakładam sobie, że minimum 30 minut dziennie
![]() Kiedyś już kręciłam i było fajnie, bo efekty widać naprawdę szybko jak się jest systematyczną
|
|
|
|
#4557 |
|
Raczkowanie
|
a ja dzis godzinka, mialam jeszcze teraz krecic, ale juz mi sie nie chce
|
|
|
|
#4558 |
|
Rozeznanie
|
A ja dalej bez HH. Nie było ostatnio we wszystkich sportowych, jakie odwiedziłam. Jutro następna tura chodzenia po sklepach
|
|
|
|
#4559 |
|
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj 45 minut
![]() agatka944 gratuluję zawziętości a jeżeli chodzi o zakup HH to zajrzyj na allegro najtańsze jakoś w granicach 50 zł , jak nie masz na razie kast to po prostu nasyp ryżu lub kaszy do zwykłego HH
|
|
|
|
#4560 |
|
Raczkowanie
|
bylam dzis w zabawkowym, ale maja tylko te lekkie za piataka
hehi na tym koncza sie chyba zabawkowe ktore znam.. jezuu ale tego ryzu tak do pelnaa? czy ma se tam hulac razem ze mna?
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.

jest teraz srednio ciezkie i niechce dosypywac ryzu ale mam wrazenie ze HH spada mi przez to ze podczas krecenia ryz nierównomiernie sie rozkłada

Czuje sie troche jak sierota.. .. 

ale za to dzisiaj nadrobiłam i machnęłam godzinkę