|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
Dzięki Bogu dojechałam szczęśliwie do domu .. dopiero teraz...
męcząca podróż... cały dzień i cała noc... teraz marze tylko o moim ukochanym łóżeczku ![]() Biedny Tż czekał na mnie chyba do 1 w nocy... a ja przyjechałam dopiero teraz... ale przynajmniej zwiedziłam przepiękny Budapeszt i wykąpałam się na balatonie ![]() Poza tym to chyba nic ciekawego sie nie działo ... no, chyba że to, że prawie mielismy czołówkę z Tirem...gdyby tata nie wyhamował i nie zjechał na czas byłoby już po nas ![]() ale Pan Bóg czuwa i jestem cała i szczęśliwa już w domku ![]() Dzisiaj nieee..bo dzisiaj dzień dla Tż, ale może jutro postaram się nadrobić wasz spam!! ![]()
#4532 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() strasznie spiaca i polamana wstalam ale musze isc do pracy;/ milego dnia;*
#4533 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() miałam wyjechać do Krakowa o 6.30 ale się nie udało ![]() ale zaraz pojadę więc zyczcie mi żeby mi się udało to załatwić w miarę szybko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ![]() składała moze któras z Was dokumenty na AP w Krakowie? bo nie moge teraz jechac do Krk, a jest tam moja siostra i sie zastanawiam, czy ona mogłaby zaniesc te dokumenty za mnie, ja bym je jej tylko podesłała? Czy nie wiecie moze, czy trzeba tam cos podpisywac czy cos?
#4535 |
Zakorzenienie
|
Black no faktycznie wakacje.. jakos w tym roku srednio to czuje.. moze dlatego, ze mam swiadomosc zakonczenia jakiegos etapu w swoim zyciu..
Zetko nie, tam nie skladam Piwnoooka ale chupa-chups! aaaaaaaaa.. zjadlabym takiego ![]() DsC witaj w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Pięć. ![]() romanistyka (UJ), romanistyka (AP), turystyka i rekreacja (UE), stosunki międzynarodowe (UE), europeistyka (UE)
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
zagubiona masz szanse
![]() Cholera jasna, ja tu jestem gościem, zresztą podobnie jak w domu... odkąd pracuję to rano śpię do niewiadomo której, a wieczorem wracam o 23 :/ byle do weekendu, bo mam wolny... Jeszcze wczoraj miałam jakiegoś naćpanego kolesia, który się kłócił o 30 groszy... I boli mnie gardło ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Jest ktoś może zarejestrowany na UŚ? Bo tam przy kierunkach są cyferki np przy Filologi(40) przy prawie(2). Czy to jest liczba kandydatów na jedno miejsce? Jeśli tak to super bo w zeszłym roku było 7 kandytatów na jedno miejsce na prawo na UŚ. Może dużo ludzi stwierdziła, że słabo zdali i nie ma co startować
![]() ![]()
#4539 |
Zakorzenienie
|
tak, to jest liczba kandydatów na jedno miejsce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
ja już w trakcie badań
![]() znowu im uciekłam i sobie siedze u mamy w gabinecie ![]() a gorąco dzisiaj tak, że już kilka osób widziałam, które karetka przywiozła bo zasłabły... a zaraz muszę iść odłączyć kroplówke i jechać po babcie bo dzisiaj mamy razem akupunkture ![]() potem będzie na mnie jeszcze biedna czekać bo ja jeszcze na echo serca będę musiała iść i na ekg ![]() i od rana bombardują mnie telefony z ery ![]() ciągle im mówie, że nie mam czasu a oni w kółko to samo - mamy super oferte dla pani. wiemy, że prawie ciągle przekracza pani sporo cenę swojego abonamentu (ej kurde ![]() ![]() ![]() ![]() sprawdziłam IRK i wszędzie już mi kasa dzisiaj doszła ![]() a z ug to nawet smsa wysyłają - nie wiedziałam ![]()
#4541 |
Adwokat diabła
|
Baboszki te zaświadczenie o braku przeciwskazań do dalszej nauki, bierzecie od rodzinnego czy jak?
wiem, że o tym pisałyście ![]() Ot tak ide do rodzinnego, mówię co i jak i on mi wypisuje? ![]()
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
ale tutaj rano puściutko....
![]() zetka jakie badania, na co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
Na forum UŚ ktore w końcu znalazłam piszą że to jest liczba specjalizacji, choć szybciej na stronie specjalizacji było więcej... No, ale może mają rację. Kurcze na tym forum są ludzie którzy mają po 220 punktów. Choć to jest elita zdecydowanie. Nie wiem... Może mam jakieś szanse. Może dostanę się z listy rezerwowej;/ Nic musze cierpliwie poczekac listy mają być 11 lub 14 lipca(ponoć jakieś opóźnienia są).
#4544 |
Adwokat diabła
|
Obtarłam sobie stopy
![]() frak! frak! zjem obiad i idę po buty, wygodne buty.. ![]()
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
miałam tydzień temu takie kontrolne po operacji + na serce bo coś tam z nim mam. no i pare innych.
no i dzisiaj musiałam powtórzyć te na serce bo oni muszą je porównać. no i kroplówki też. plus akupunktura dzisiaj ![]() ale właśnie weszłam do domu ![]() pojechałam jeszcze do sklepu i teraz będę robić pomidorówke na obiad. bo tata mi mówi od pewnego czasu, że by sobie zjadł ![]() i przy okazji odnalazłam klucze, które wczoraj zgubiłam jak byłam z kumpelą na piwie;x oczywiście w tym samym miejcu co ostatnio parasolke je zostawiłam ^^ na szczescie klucze się znalazły w przeciwieństwie do parasolki.
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
wróciłam z Krakowa
![]() ![]() kasa mi już dotarła też na UE i SGH ![]() jejku ale dzisiaj gorąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() eh, ale jestem zmeczona. od 9 rano biegałam za prezentami dla koleżanek na urodziny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4548 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jaki miałaś numerek? ja dzisiaj byłam nad wodą i strzaskałam sobie tył ![]() będę cierpieć pewnie potem ![]()
![]() |
#4549 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieje ze pochwalisz sie nam jak sie juz dostaniesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A na co sie na UG zapisalas? ![]() Dokladnie tak jak napisalas ![]() Wrocilam z pracy, dzielnie nadrobilam Wasz spam i ide napic sie wody bo jest tak goraco ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
#4551 |
Raczkowanie
|
witam
![]() dawno mnie tu nie bylo. Tak jakos... nie mialam co pisac. matura zdana. rejestracja zakonczona pomyslnie, pieniadze wplynely. zlozylam tylko na jeden kierunek na uś. dokumenty na szczescie moge zlozyc po wynikach ![]() a tak to wszystko u mnie ok jakby ktos pytal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Rozeznanie
|
Czesc
![]() a zetka89 tak to Polki byl to wyjazd z Polski dla polskiej firmy ktora sie do tego nie przyznaje ale ok :P składam do szczecina(tam chce isc najbardziej) łodź opole olsztyn białystok oprocz tego na politologie do wroclawia i szczecina. na wieczorowke do wrocka albo łodzi , bo gdzie jest jeszcze oprocz stolicy??
#4553 |
Rozeznanie
|
PiwnOOka a do Opola na jaki kierunek składasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nija jezeli naprawde nie dawalas rady w tej pracy, i chodzilas tam nie z przyjemnosci tylko z mysla ze spedzisz okropnie dzien to dobrze zrobilas ze sie zwolnilas ![]() Praca powinna byc przyjemna, zeby chodzilo sie do niej z przyjemnoscia a nie przymusem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
wrocilam z pracy
![]() dzisiaj mam dzien dobroci dla Vill, musze posprzatac pokoj, wykapac sie wyszorowac wymaseczkowac... bo jak tak dzien w dzien praca : ( i jeszcze hulahoop i jakies cwiczenia bo ost dni zaniedbalam.... ![]() Nija, wspolczuje Ci strasznie ja u siebie jestem tylko leaderem, i na poczatku zwykle mnie traktuja tak olewajaco ![]() ale jak juz widza ze sobie calkiem dobrze radze to mi daja jakies fajne zadania, i metkuje cos, zliczam po kodach, wywoze cos... a jest ze mna dziewczyna po zawodowce to jej tak "idz posprzataj na sklepie" "posprzatalam" "toooo... idz te ciuchy poukladaj rozmiarami" ![]() zeby tylko sobie poszla... ale wiem ze u ciebie inaczej... szkoda troche pracy... ale w sumie ja bym zwyzywala ta alkoholiczke... albo policje wezwala ... ze mnie "atakuje" a jest pijana i zeby zrobili cos z nia .. wiem ze pewnie by nie poskutkowalo ALE zrobilabym cos tej babie nie pozbieralaby sie naprawde...... ![]() pijanych ludzi tez da sie skyrzwdzic... ehhh ![]()
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nija to naprawde niezbyt te warunki w pracy. i myślę, że skoro naprawde było ci tam tak źle to nie warto się tak męczyć dla kasy. jeszcze coś znajdziesz ciekawego ![]()
![]() |
#4557 |
Zadomowienie
|
Nija, wspólczuje Ci bardzo
![]() ![]()
#4558 |
Zakorzenienie
|
Nija, dobrze zrobiłaś, że odeszłaś. Nie warto się tak męczyć, a na pewno coś jeszcze znajdziesz.
Ja zauważyłam, że u mnie w mieście jest pełno pracy w takich zwykłych sklepach. Na co drugim sklepie widzę karteczkę: poszukujemy ekspedientki. A ja nareszcie sama w domu. Uwielbiam ten spokój, gdy nikt wokół mnie nie chodzi, nie patrzy przypadkowo, co robię w internecie. Nie zasypuje cały czas pytaniami, nie pogania, żebym posprzątała/zjadła itp. Oj, umiem doceniać takie chwile, gdy jestem sama, bo na co dzień moją prywatność mam ograniczoną do minimum. Ba, w ogóle jej nie mam. Jutro jestem sama w pokoju, czyli jestem tzw. szefową biura ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam jakieś 60 osób w kolejce, może trochę wiecej, a moja przyjaciółka miała tylko 15;/ Nija współczuje, że musiałaś tam pracowac;/ według mnie dobrze zrobiłaś! Pieniądze nie były tego warte |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zadomowienie
|
wrocialam
![]() szybka kapiel i lece na poczte szybciorem ![]() a potem na piwo z mojaa kumpela, bo przez matury ja zaniedbalam ![]() ... malo mialam do nadrobienia dzis ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.