|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
dzastuś a spróbowałabyś nie przyjść
![]() agunia toverek sofferka zaproszenie kieruję do wszystkich
|
|
|
|
#4532 | |||
|
Zakorzenienie
|
Właśnie pije rozpuszczalną Jacobsa night&day
.Cytat:
![]() Cytat:
. Jak dobrze widzę to ten model ma dwa guziki, takie mi się podobają.Cytat:
![]() Dziewczynki z 23.08 zostało Nam 2 tygodnie i 5 dni!
|
|
|
#4533 |
|
Zadomowienie
|
agunia82,kakusia wysłałam wam zaproszenia na nk
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki słonko, przyjęte
(a tak na marginesie to wrzuciłabyś tam więcej zdjęć)
|
#4535 |
|
Rozeznanie
|
Bylam, juz wrocilam... oczywiscie pani nie pozwolila mi przymiezyc... i teraz twierdzi ze koronki sie nie da skrocic...
jak ja mowie ze tak suknia zlota ktora mierzylam byla ok i wszystko sie dalo zrobic to teraz sie nic nie da zrobic bo moja jest dluzsza bo jestem wyzsza... chociaz tyle ze jej nie skroci poczeka do nastepnej przymiarki w czwartek... egh... teraz to juz sama nie wiem jak to bedzie... i az sie boje... validol kupiony w razie czego... i jeszcze wzielam koszule TŻa i masakra... suknia moja ma cieply odcien a jego zimny bialy... koszula to nie problem gozej z kamizelka.... TŻ sie wkurzyl mna telepie... juz jestem w rozsypce... chyba juz wezme ten validol
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
ojej Lilus ale u mnie kiepsko z kojarzeniem faktow przeciez o urodzinach wspominalas a ja sie pytam co to za okazja ze tort jutro....
Porazka.... ale ja tak mam od jakiegos czasu.... Wlasnie dostalam menu na maila bedziemy sie zastanawiac nad wariantem do wyboru i ewentualnie negocjowac cena... Mamy dwa warianty 135 zl (netto) i 170 zł (netto) od osoby. I juz prawie zamknelismy liste gosci ... wyszlo rowne 80 ze 124 przewidywanych
|
|
|
|
#4537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej skarbki
Witam Was w pochmurny i wietrzny poniedziałkowy poranek! <w sumie już przedpołudnie> Jak zwykle nie macie litości, bo nadrabiam Was od 7 rano! ![]() Aguniu- co do butów w depozycie... miałam kiedyś to samo <tylko była to spódniczka z Orsaya> ![]() I jechaliśmy po nią do Wrocławia ponad 30 km. A wczoraj miałam dzień sieroctwa! Byliśmy na zakupach z Ukim i kupiliśmy żarło w KFC <jakieś nowe kawałki kurczaka są w takim pojemniczku kartonowym to sobie wzięłam>. Nalewałam napoje i tak chciało mi się pić, że postanowiłam postawić jedną Colę na Ukaszka tackę <w locie>, okazało się że Cola się nie zmieściła i moje cudne kawałki kurczaczka rozsypały się przed całą kasą KFC. ![]() Myślałam, że zemrę tam ze wstyda! I zamiast to pozbierać to uciekłam. ![]() A później śmiałam się jak głupia! Liloszku- jeszcze słowo o pająkach a ubiję i przeczepie fuczysko!!! ![]() Kakusia- jesteśmy identyczne!!! Zawsze i wszystkim mówię, że nie lubię tępych i głupich ludzi!!! Wiem, jestem wstrętna mówiąc to, ale nie potrafię znieść ludzi którym trzeba 20 razy powtarzać jedną rzecz!!! ![]() ava- fiu bździu 16-latków! Genialny pomysł.... Zazdroszczę.... <ale ja usycham po jednym dniu rozłąki...> Agatko- wyglądasz cudownie <cudacznie>!!! Nie martw się kolorem, bo kolorek jest piękny!!!! Podpięcie podoba mi się najbardziej to z nr 5! A następne w kolejności to upięcie proponowane przez mamę... Nie podoba mi się zupełnie to które podobało się Tobie ![]() Pseplasam, ale chcę być szczera! Albo mamy zupełnie inny gust, albo ja źle widzę na tym zdjęciu <pod koronką takie jakieś poplątane wszystko wygląda... nie fajnie izazusia- cieszę się z zakupu gajerka! toverku- myszko moja witaj z powrotem!!! Widzę, że były małe turbulencje, ale mam nadzieję, że teraz będzie tylko dobrze!! Zdróweczka dużó życzę!!! Myszko moja wyglądasz śłicznie w Twej skromnej sukienusi!!! Bardzo mi się podobasz w niej i niezwykle do siebie pasujecie Zastanawia mnie tylko co to jest na pierwszym zdjęciu pod sukienką?? Masz jakąś koszulkę pod spodem?? czy stanik?? cóż tam wystaje?? Ja bym zaszalała ździebko z fryzikiem na Twoim miejscu... Wg mnie w takiej gładkiej fryzce będziesz za skromna... Delikatnie pokręcone włoski i luźno upięte po boczkach... coś wypuszczone z przodu... Tak normalnie Cię widzę!!! A co do bukietu to zgadzam się z dziewczynkami co do pomarańczu! Cudnie będzie wyglądał z Twoimi przeuroczymi piegami!! <uwielbiam pieguski!!!!!!!!!!!>. Buzi Sanetko- ksiądz spisujący Wasz protokól to jak dla mnie łoś! Nic więcej nie dodam! Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ten dół wyglądał tak, jakby komuś coś nie wyszło przy podpinaniu... Jeśli jednak Tobie to odpowiada to rób tak żeby było dobrze! Powodzenia!!! Kejti moja kochana Serduszko mi pęka jak widze Twój smutek... Nie mogę w to uwierzyć co się u Ciebie dzieje... Skarbie nie będę Cię dziś pocieszać, żebyś się nie martwiła! Ty nie powinnaś , ale musisz coś zrobić!!!! Wybacz, że to powiem, ale musisz się posunąć do szantażu... Ale najlepsze co musisz zrobić to wywalić go z domu!!! Wiem, że to nie jest takie proste, ale pamiętaj że takie jego zachowanie prędzej czy później Cię niszczy!!! Spakuj go i jednym słowem wyprowadź!! Powiedz mu na odchodnym, że jeśli zmądrzeje to ma wrócić! Ale, że Ty długo czekać nie będziesz mimo że go kochasz!!! I tylko tyle! On musi zauważyć to co robi i zrozumieć że tak nie można. A zobaczysz, że jak się wyprowadzi to rodzice mu trochę nochala ukręcą!!! Musisz teraz odnaleźć w sobie piękności Ty moja te jaja o których już pisałam!!! Wiem, że na pewno je masz! Nie wolno Ci tego tak zostawić!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Trzymam kciuki słońce!!! Buziak soczysty od baby z jajami dla drugiej baby z jajami też z resztą Kasicy!!!
|
|
#4538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a koronkę pewnie da się skrócić, tylko jej się nie chce ![]() a może poszłabyś do niej z kimś, kogo obecność doda Ci odwagi trzymam kciuki Kochana |
||
|
|
|
#4539 |
|
Zadomowienie
|
|
#4540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, to znaczy o sobie-sierocie , ja kiedyś nawet talerz z z kanapkami wywaliłam i wszystko zostało na dywanie , od tej pory, to TŻ przynosi kanapki z kuchni do pokoju
|
|
|
|
|
#4541 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko inaczej to wyglada bo spiete szpilkami ![]() I jaknajbardziej cenie sobie szczerosc i dzieki Ci za to Cytat:
![]() W czwartek bede sie upierala przy swoim zeby skrocila ta koronke.... musi sie dac ine=aczej by takich sukien nie robili musze byc tylko twarda
|
|
|
#4542 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeczytałam wasze wypocinki i kurcze dużo się działo. Najbardziej zmartwiła mnie sprawa kejti. Masakra jakaś totalna. Moja rada- usiąść z mężem i pogadać o co mu właściwie chodzi- najpierw ślubuje uczciwość małżeńską a potem zachowuje się jak drań. Odradzam skarżenie się jego rodzince, czy swojej. Załatwcie to między sobą. Czasem faceci mają jakieś wyskoki- pamiętacie przypadek Biricchiny? Gdy jej mąż zaginął? No a teraz juz ok. Rozmawiajcie jak najwięcej!!!
Spowiedź- kurcze po tym co opowiadałyście to ja się boje!!! Załatwiliśmy poradnie- bylo sympatycznie, az TZ się zdziwił ![]() Agata R jak ślicznie wyglądasz w sukni!!!!! Toverek u ciebie sukienka elegancko podkreśla co trzeba, wyglądasz dostaojnie i bardzo promiennie!!!! Marta gratuluję odwagi w walce o sukię marzeń!!! Liluś dzięki za pamięć i buziaki ![]() My załatwiliśmy sporo- po 15 sierpnia wrzucę fotki TZ . Postawiliśmy na oryginalność. Te czerwone buty akurat mama Kamila dostała na sklep- jedną parę i akurat rozmiar TZ- taki wzór nietypowy bo trochę podobny do martensów Niech Pan Młody też się wyróżnia.Opaliłam się, pokąpałam w morzu- jestem tylko w kratkę bo miałam strój jednoczęściowy z bokserką - o trudno.Zrobiłam sobie też w salonie manicure- hehe u koleżanki ![]() A teraz leżę , brzydka ze spuchniętą wargą (3 pęcherzyki oprychy na gornej wardze po prawej stronie i jeden pęcherz pod nosem. Wyglądam ohydnie ale TZ stwierdził że gwiazdy filmowe po botoksie jeszcze gorzej wyglądają ![]() Mierzyłam temperaturę ciała i mam 35,2 C!!!!
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko, a może jednak zastanowisz się w takim razie nad zostawieniem trenu tylko z koronki, tak jak tutaj w tym wątku dziewczyna jedna prezentowała:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=232137&page=2 (post nr 42) Będzie leciutki, nie będzie przeszkadzał, mniej kłopotu z podpięciem, a i moim zdaniem bardzo ładnie to wygląda
|
#4544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jeszcze mamy dwie parki niezdecydowane (dziadka z żoną od strony F. i jego ciotka z mężem). Zaprosiliśmy 67 osób i na razie odpadła moja znajoma automatycznie ze swoim partnerem, bo udało im sie dostać prace za granicą i nie mają możliwości dostania urlopu na ślub a także kolega z Francji, który miał być sam bądź ze znajomą. Jednak u nas to będzie kwestia kilku osób i na pewno w 60 się zmieścimy, czyli tak jak chciałam początkowo. ![]() ---------- Dzisiaj idziemy drugi raz na solara
|
|
|
#4545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a TŻ fajnym tekstem rzucił ![]() temperaturka bardzo niska
|
||
|
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
. Przynajmniej teraz mogę spać spokojnie. Cytat:
|
|
|
#4547 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kobietki!
Ale u mnie dzisiaj wieje a podobno mają być też burze AgataR trzymam kciuki za suknię ![]() izazusia nienawidzę opryszczek życzę dużo zdrówka LilStar zrobimy Ci na wizażu takie urodziny, że hej... ![]() Do zobaczyska wieczorkiem, bo idę do pracy na popołudnie
|
|
|
|
#4548 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
W piątek odebrałam suknię ślubną i... jestem lekko wkurzona. Po pierwsze - jest -delikatnie mówiąc - dopasowana - nie mogę już przytyć:/ Poza tym trochę marszczy się z tyłu i w jednym miejscu wyłazi podszewka - co absolutnie nie powinno mieć miejsca - przecież była szyta na miarę. No a przede wszystkim - mogłaby być luźniejsza pod biustem, bo nie tak łatwo w niej oddychać. Kobitka z salonu powiedziała, ze to wina fiszbiny (jak to się pisze?), że po godzinie noszenia ta fiszbina się wyrobi i będzie idealnie pasowało. Wracam do domu i co? Nie było pod bisutem wszytej żadnej fiszbiny, baba wciskała mi kity. Po prostu suknia jest mocno dopasowana i nic się nie rozciągnie. Z lekka się wk.....Zaliczyłam również 2 fryzurę slubną i znów kobita zrobiła co innego niz chciałam. Prosiłam, zeby fryzura była spięta z kręconych włosów, a ona mnie znów ulizała, tylko kok pokręciła. Wrrrr!
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
gosiunia, to może wybierz się jeszcze raz do tego salonu, zgłoś swoje uwagi, i niech coś z tym zrobią. Przecież za te suknie płaci się ciężkie pieniądze, a tu wszędzie tylko słychać że fuszerkę odwalają. Nie można tak się dawać! (bierz przykład z martusi
)
|
#4550 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
grrr.... same problemy... zdrowie tylko sobie szarpiemy...
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
gosiunia22 ciarki mnie przeszły po Twojej relacji, brrr. Jutro idę swoją prawdopodobnie już odebrać. Mam nadzieje, że chociaż umieją dobrze skracać
.
|
|
#4552 |
|
Wtajemniczenie
|
zadzwoniłam właśnie do salonu z pytaniem czy jest moja sukienka.....
Pani odpowiedziała, że nie bo jeszcze jest czas. Może będzie za tydzień ![]() I dodała żebym zadzwoniła za tydzień-powiedziałam, że to Ona ma zadzwonić jak wszystko będzie na miejscu. coś mam złe przeczucia |
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
Liluś, a jak suknie zamawiałaś to na kiedy miała być?
|
#4554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, co to się dzieje w tych salonach ![]() moja na szczęście już jest, a też ślubuję 30 sierpnia, jak Ty Liluś , aha i na przymiarkę też umówiłam się sama, zadzwoniłam i się po prostu umówiłam, mam teraz w środę, a tak, to nie wiem, kiedy bym miała, może też by powiedziały, że jeszcze czas
|
|
|
|
|
#4555 |
|
Wtajemniczenie
|
w sumie to ja panikara jestem-mają jeszcze czas do nastepnego poniedziałku ale zamawiałam suknię jako 1 w dniu otwarcia salonu i myslałam że jak będzie w tym tygodniu to pojadę sobie w piątek albo w sobotę. a tu niciWkurzyłam się w sumie tekstem tej Pani-to była pracownica-nie właścicielka, że panikuję. Guzik jej do tego. mogła przemilczeć to. Po przebojach z sukienkami to zaczęłam się martwić i stąd ten humor. Agunia |
|
|
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4557 |
|
Zadomowienie
|
Gosiunia kurcze przeciez nie moze Ci wylazic podszewka z sukni i jesli jest taka bardzo dopasowana to troche zle, przeciez zjesz troche na weselu ( obiad, tort, kolacja itd) i brzuszek sie troche uwypukli (przynajmniej mi sie tak robi) i bedziesz czula sie niekomfortowo
![]() Lilus z jakies firmy masz suknie? NA urodzinowy torcik wpadam na pewno Juz sie nie moge doczekac weselnego tortu
|
|
|
|
#4558 |
|
Wtajemniczenie
|
Soffera zamawiam w LF
Aguniu jak usłyszałam to zdanie to czułam jak się czerwienię ze złości po końce włosów. i jeszcze, że mam zadzwonic za tydzień.jak się zamawia i płaci to panie latają koło nas, zachwalają, a jak wpłacisz pieniądze to zapomnij o normalnym i uprzejmym podejściu do klienta. żałuję, że zamówiłam sukienke już w lutym, wykańcza mnie nerwowo to czekanie. Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-04 o 13:25 Powód: jeszcze o tej sukience..... |
|
|
|
#4559 |
|
Zadomowienie
|
No kurka wodna coż to się w tymi sukniami dzieje
Chyba nie pozostaje nic innego jak tylko iści walczyc o swoje.w koncu jak sie płaci to i wymaga.A poza tym wierzcie mi moje zdrogie,ze jakby było tak,ze to wy byście sie ociagały np z zapłatą to na pewno by nie popuścili,tylko scigali jak sie da...
|
#4560 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja mam w umowie napisane, że za każdy dzien zwłoki z odbiorem trzeba zapłacić 75zł dodatkowo. nic nie pisze, ile mają mi zapłacić za nerwy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

B. wezwali z urlopu bo im się zmienia szef jednostki

jak ja mowie ze tak suknia zlota ktora mierzylam byla ok i wszystko sie dalo zrobic to teraz sie nic nie da zrobic bo moja jest dluzsza bo jestem wyzsza...
hand-made: urodzinowo na 40tkę

a podobno mają być też burze 
.