|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
dzastuś a spróbowałabyś nie przyjść
![]() agunia ![]() toverek ![]() sofferka ![]() zaproszenie kieruję do wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |||
Zakorzenienie
|
Właśnie pije rozpuszczalną Jacobsa night&day
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczynki z 23.08 zostało Nam 2 tygodnie i 5 dni! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zadomowienie
|
agunia82,kakusia wysłałam wam zaproszenia na nk
![]()
#4534 |
Zakorzenienie
|
dzięki słonko, przyjęte
![]() ![]() ![]()
#4535 |
Rozeznanie
|
Bylam, juz wrocilam... oczywiscie pani nie pozwolila mi przymiezyc... i teraz twierdzi ze koronki sie nie da skrocic...
![]() chociaz tyle ze jej nie skroci poczeka do nastepnej przymiarki w czwartek... egh... teraz to juz sama nie wiem jak to bedzie... i az sie boje... validol kupiony w razie czego... i jeszcze wzielam koszule TŻa i masakra... suknia moja ma cieply odcien a jego zimny bialy... koszula to nie problem gozej z kamizelka.... TŻ sie wkurzyl mna telepie... juz jestem w rozsypce... chyba juz wezme ten validol ![]()
#4536 |
Zakorzenienie
|
ojej Lilus ale u mnie kiepsko z kojarzeniem faktow przeciez o urodzinach wspominalas a ja sie pytam co to za okazja ze tort jutro....
![]() Wlasnie dostalam menu na maila bedziemy sie zastanawiac nad wariantem do wyboru i ewentualnie negocjowac cena... Mamy dwa warianty 135 zl (netto) i 170 zł (netto) od osoby. I juz prawie zamknelismy liste gosci ... wyszlo rowne 80 ze 124 przewidywanych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | ||
Zakorzenienie
|
Hej skarbki
![]() Witam Was w pochmurny i wietrzny poniedziałkowy poranek! <w sumie już przedpołudnie> Jak zwykle nie macie litości, bo nadrabiam Was od 7 rano! ![]() Aguniu- co do butów w depozycie... miałam kiedyś to samo <tylko była to spódniczka z Orsaya> ![]() I jechaliśmy po nią do Wrocławia ponad 30 km. ![]() A wczoraj miałam dzień sieroctwa! Byliśmy na zakupach z Ukim i kupiliśmy żarło w KFC <jakieś nowe kawałki kurczaka są w takim pojemniczku kartonowym to sobie wzięłam>. Nalewałam napoje i tak chciało mi się pić, że postanowiłam postawić jedną Colę na Ukaszka tackę <w locie>, okazało się że Cola się nie zmieściła i moje cudne kawałki kurczaczka rozsypały się przed całą kasą KFC. ![]() Myślałam, że zemrę tam ze wstyda! I zamiast to pozbierać to uciekłam. ![]() A później śmiałam się jak głupia! ![]() Liloszku- jeszcze słowo o pająkach a ubiję i przeczepie fuczysko!!! ![]() Kakusia- jesteśmy identyczne!!! Zawsze i wszystkim mówię, że nie lubię tępych i głupich ludzi!!! Wiem, jestem wstrętna mówiąc to, ale nie potrafię znieść ludzi którym trzeba 20 razy powtarzać jedną rzecz!!! ![]() ![]() ![]() ava- fiu bździu 16-latków! Genialny pomysł.... Zazdroszczę.... <ale ja usycham po jednym dniu rozłąki...> Agatko- wyglądasz cudownie <cudacznie>!!! Nie martw się kolorem, bo kolorek jest piękny!!!! Podpięcie podoba mi się najbardziej to z nr 5! A następne w kolejności to upięcie proponowane przez mamę... Nie podoba mi się zupełnie to które podobało się Tobie ![]() Pseplasam, ale chcę być szczera! ![]() Albo mamy zupełnie inny gust, albo ja źle widzę na tym zdjęciu <pod koronką takie jakieś poplątane wszystko wygląda... nie fajnie ![]() izazusia- cieszę się z zakupu gajerka! ![]() ![]() toverku- myszko moja witaj z powrotem!!! ![]() Widzę, że były małe turbulencje, ale mam nadzieję, że teraz będzie tylko dobrze!! Zdróweczka dużó życzę!!! Myszko moja wyglądasz śłicznie w Twej skromnej sukienusi!!! Bardzo mi się podobasz w niej i niezwykle do siebie pasujecie ![]() Zastanawia mnie tylko co to jest na pierwszym zdjęciu pod sukienką?? Masz jakąś koszulkę pod spodem?? czy stanik?? cóż tam wystaje?? ![]() Ja bym zaszalała ździebko z fryzikiem na Twoim miejscu... Wg mnie w takiej gładkiej fryzce będziesz za skromna... Delikatnie pokręcone włoski i luźno upięte po boczkach... coś wypuszczone z przodu... Tak normalnie Cię widzę!!! ![]() A co do bukietu to zgadzam się z dziewczynkami co do pomarańczu! Cudnie będzie wyglądał z Twoimi przeuroczymi piegami!! <uwielbiam pieguski!!!!!!!!!!!>. Buzi ![]() Sanetko- ksiądz spisujący Wasz protokól to jak dla mnie łoś! Nic więcej nie dodam! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ten dół wyglądał tak, jakby komuś coś nie wyszło przy podpinaniu... Jeśli jednak Tobie to odpowiada to rób tak żeby było dobrze! ![]() Powodzenia!!! Kejti moja kochana Serduszko mi pęka jak widze Twój smutek... Nie mogę w to uwierzyć co się u Ciebie dzieje... Skarbie nie będę Cię dziś pocieszać, żebyś się nie martwiła! Ty nie powinnaś , ale musisz coś zrobić!!!! Wybacz, że to powiem, ale musisz się posunąć do szantażu... Ale najlepsze co musisz zrobić to wywalić go z domu!!! Wiem, że to nie jest takie proste, ale pamiętaj że takie jego zachowanie prędzej czy później Cię niszczy!!! Spakuj go i jednym słowem wyprowadź!! Powiedz mu na odchodnym, że jeśli zmądrzeje to ma wrócić! Ale, że Ty długo czekać nie będziesz mimo że go kochasz!!! I tylko tyle! On musi zauważyć to co robi i zrozumieć że tak nie można. A zobaczysz, że jak się wyprowadzi to rodzice mu trochę nochala ukręcą!!! Musisz teraz odnaleźć w sobie piękności Ty moja te jaja o których już pisałam!!! Wiem, że na pewno je masz! Nie wolno Ci tego tak zostawić!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Trzymam kciuki słońce!!! Buziak soczysty od baby z jajami dla drugiej baby z jajami też z resztą Kasicy!!! ![]()
![]() |
#4538 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a koronkę pewnie da się skrócić, tylko jej się nie chce ![]() a może poszłabyś do niej z kimś, kogo obecność doda Ci odwagi ![]() trzymam kciuki Kochana ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zadomowienie
|
#4540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() I jaknajbardziej cenie sobie szczerosc i dzieki Ci za to ![]() Cytat:
![]() W czwartek bede sie upierala przy swoim zeby skrocila ta koronke.... musi sie dac ine=aczej by takich sukien nie robili ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 |
Wtajemniczenie
|
Przeczytałam wasze wypocinki i kurcze dużo się działo. Najbardziej zmartwiła mnie sprawa kejti. Masakra jakaś totalna. Moja rada- usiąść z mężem i pogadać o co mu właściwie chodzi- najpierw ślubuje uczciwość małżeńską a potem zachowuje się jak drań. Odradzam skarżenie się jego rodzince, czy swojej. Załatwcie to między sobą. Czasem faceci mają jakieś wyskoki- pamiętacie przypadek Biricchiny? Gdy jej mąż zaginął? No a teraz juz ok. Rozmawiajcie jak najwięcej!!!
Spowiedź- kurcze po tym co opowiadałyście to ja się boje!!! Załatwiliśmy poradnie- bylo sympatycznie, az TZ się zdziwił ![]() Agata R jak ślicznie wyglądasz w sukni!!!!! Toverek u ciebie sukienka elegancko podkreśla co trzeba, wyglądasz dostaojnie i bardzo promiennie!!!! Marta gratuluję odwagi w walce o sukię marzeń!!! Liluś dzięki za pamięć i buziaki ![]() My załatwiliśmy sporo- po 15 sierpnia wrzucę fotki TZ . Postawiliśmy na oryginalność. Te czerwone buty akurat mama Kamila dostała na sklep- jedną parę i akurat rozmiar TZ- taki wzór nietypowy bo trochę podobny do martensów ![]() Opaliłam się, pokąpałam w morzu- jestem tylko w kratkę bo miałam strój jednoczęściowy z bokserką ![]() Zrobiłam sobie też w salonie manicure- hehe u koleżanki ![]() A teraz leżę , brzydka ze spuchniętą wargą (3 pęcherzyki oprychy na gornej wardze po prawej stronie i jeden pęcherz pod nosem. Wyglądam ohydnie ale TZ stwierdził że gwiazdy filmowe po botoksie jeszcze gorzej wyglądają ![]() Mierzyłam temperaturę ciała i mam 35,2 C!!!!
#4543 |
Zakorzenienie
|
Agatko, a może jednak zastanowisz się w takim razie nad zostawieniem trenu tylko z koronki, tak jak tutaj w tym wątku dziewczyna jedna prezentowała:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=232137&page=2 (post nr 42) Będzie leciutki, nie będzie przeszkadzał, mniej kłopotu z podpięciem, a i moim zdaniem bardzo ładnie to wygląda
#4544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jeszcze mamy dwie parki niezdecydowane (dziadka z żoną od strony F. i jego ciotka z mężem). Zaprosiliśmy 67 osób i na razie odpadła moja znajoma automatycznie ze swoim partnerem, bo udało im sie dostać prace za granicą i nie mają możliwości dostania urlopu na ślub a także kolega z Francji, który miał być sam bądź ze znajomą. Jednak u nas to będzie kwestia kilku osób i na pewno w 60 się zmieścimy, czyli tak jak chciałam początkowo. ![]() ---------- Dzisiaj idziemy drugi raz na solara ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a TŻ fajnym tekstem rzucił ![]() temperaturka bardzo niska ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuje
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Wtajemniczenie
|
Cześć kobietki!
Ale u mnie dzisiaj wieje ![]() ![]() AgataR trzymam kciuki za suknię ![]() izazusia nienawidzę opryszczek ![]() ![]() LilStar zrobimy Ci na wizażu takie urodziny, że hej... ![]() Do zobaczyska wieczorkiem, bo idę do pracy na popołudnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Zaliczyłam również 2 fryzurę slubną i znów kobita zrobiła co innego niz chciałam. Prosiłam, zeby fryzura była spięta z kręconych włosów, a ona mnie znów ulizała, tylko kok pokręciła. Wrrrr!
#4549 |
Zakorzenienie
|
gosiunia, to może wybierz się jeszcze raz do tego salonu, zgłoś swoje uwagi, i niech coś z tym zrobią. Przecież za te suknie płaci się ciężkie pieniądze, a tu wszędzie tylko słychać że fuszerkę odwalają. Nie można tak się dawać! (bierz przykład z martusi
![]()
#4550 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() grrr.... same problemy... zdrowie tylko sobie szarpiemy...
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
gosiunia22 ciarki mnie przeszły po Twojej relacji, brrr. Jutro idę swoją prawdopodobnie już odebrać. Mam nadzieje, że chociaż umieją dobrze skracać
![]()
![]() |
#4552 |
Wtajemniczenie
|
zadzwoniłam właśnie do salonu z pytaniem czy jest moja sukienka.....
Pani odpowiedziała, że nie bo jeszcze jest czas. Może będzie za tydzień ![]() I dodała żebym zadzwoniła za tydzień-powiedziałam, że to Ona ma zadzwonić jak wszystko będzie na miejscu. coś mam złe przeczucia |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
Liluś, a jak suknie zamawiałaś to na kiedy miała być?
#4554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() moja na szczęście już jest, a też ślubuję 30 sierpnia, jak Ty Liluś ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Wtajemniczenie
|
w sumie to ja panikara jestem-mają jeszcze czas do nastepnego poniedziałku ![]() ![]() Wkurzyłam się w sumie tekstem tej Pani-to była pracownica-nie właścicielka, że panikuję. Guzik jej do tego. mogła przemilczeć to. Po przebojach z sukienkami to zaczęłam się martwić i stąd ten humor. Agunia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4557 |
Zadomowienie
|
Gosiunia kurcze przeciez nie moze Ci wylazic podszewka z sukni i jesli jest taka bardzo dopasowana to troche zle, przeciez zjesz troche na weselu ( obiad, tort, kolacja itd) i brzuszek sie troche uwypukli (przynajmniej mi sie tak robi) i bedziesz czula sie niekomfortowo
![]() Lilus z jakies firmy masz suknie? NA urodzinowy torcik wpadam na pewno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Wtajemniczenie
|
Soffera zamawiam w LF
Aguniu ![]() jak się zamawia i płaci to panie latają koło nas, zachwalają, a jak wpłacisz pieniądze to zapomnij o normalnym i uprzejmym podejściu do klienta. żałuję, że zamówiłam sukienke już w lutym, wykańcza mnie nerwowo to czekanie. Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-04 o 12:25 Powód: jeszcze o tej sukience..... |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zadomowienie
|
No kurka wodna coż to się w tymi sukniami dzieje
![]()
#4560 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja mam w umowie napisane, że za każdy dzien zwłoki z odbiorem trzeba zapłacić 75zł dodatkowo. nic nie pisze, ile mają mi zapłacić za nerwy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.