|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4532 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
Mam pytanko dotyczące fotografowania w kościele. Podobno trzeba mieć zezwolenie od Kurii czy coś takiego. A co, jeśli nie chcę profesjonalnego fotografa, tylko znajomego-amatora? Czy musi się wtedy postarać o takie zaświadczenie/pozwolenie, czy może normalnie chodzić i pstrykać fotki?
Wróciliśmy z narzeczonym do opcji "bez wesela" i mamy problem z fotografem. Myślałam, że bez problemu znajdziemy kogoś, kto przyjdzie na godzinkę czy dwie i zrobi zdjęcia podczas ceremonii i "pod kościołem", ale okazało się, że fotografa wynajmuje się na cały dzień :/ Nie chcę wydawać 1000zł na fotografa, kiedy potrzebny mi jest tylko przez max 3h. Do tego mam dość wygórowane wymagania (uwielbiam zdjęcia lekko artystyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a co myslicie o zespole twenty one?? Troszke było na ten temat ale może cos ktoś wie, byl na weselu z nimi .. www.twentyone.com.pl
albo o L4 ??Poprosze namiary jeśli ktoś ma coś. Wybrać fajny zespół to ciężka sprawa ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Przyczajenie
|
Ja polecam zespł salsaband z Lublina. W czerwcu będą grali na naszym weselu. Bardzo sympatyczni i mili ludzie a glos Pani Anety zrobił na mnie na prawdę duże wrażenie...Podaję link gdzie możecie posłuchać demo:
www.salsaband.pl
#4535 |
Przyczajenie
|
serene81 a ile kosztuje zespół plus dojazd?? Bo obawiam sie kosztów, a zespół rzeczywiście fajny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zadomowienie
|
sklep firmowy new men w krakowie jest na ulicy Przewóz.
#4537 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Meana1 na stronie www.limuzyny-kielce.pl maja jeden samochód retro i na allegro można znaleźć jeszcze jeden inny też tutaj z okolic, ale nie pamiętam nazwy:P Tylko, że za taki samochód to chcą troszkę dużo pieniążka w granicach 1000-1800 zł za dzień. Edytowane przez evelinest Czas edycji: 2009-02-13 o 09:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Przyczajenie
|
Podpisywaliśmy umowe w sierpniu 2008r i całkowity koszt jaki poniesiemy to 3000 zł.
#4540 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
pamiętam,że coś pisałas na ten temat, ale juz nie pamiętam czy pisałas bezpośrednio o właścicielach czy o pracownikach studia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a co myslicie o tym studiu LOOK?
#4543 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale jeśli warto... ![]() madziadominik dziękuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Rozeznanie
|
witam dziewczyny.
Widze że nie jestem jedyną która bedzie na weselu miała własną kucharkę, w bliskich okolicach Kielc bardzo trudno taką znaleźć, na szczęście sale, obsługę i zespół już mam, pozostaję tylko narazie problem kamerzysty i fotografa i z tym mam problem. Chciałabym żeby film nie był banalny, osobiście nie podobają mi sie takie sztuczne wstawki między scenami (jakieś obrazki, napisy- najczęściej robione przez kiepskich grafików), więc marzy mi się kamerzysta z fantazją i dobrymi umiejętnościami. Mogłybyście mi kogoś polecić?? Interesuje mnie też wasze zdanie na temat fotografa, mam w rodzinie kilka osób pasjonujących się fotografiom (fotografów-amatorów) ale ich zdjęcia i pomysły są świetne i zastanawiam się czy nie poprosić ich o robienie zdjęć, tylko nie wiem czy w takim wypadku kamerzysta pojechałby z nami na taką sesje. (u kuzyna kamerzysta z nimi nie pojechał, zdjecia robił jego brat a kamerzysta w ofercie miał swojego fotografa) co myslicie o poproszeniu takich amatorów? |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dlatego jeśli uwazasz że zdjęcia które robią "twoi" amatorzy są interesujące i uważam że jest to to o co ci chodzi to nawet się nie zastanawiaj. dodatkowo mozna zaoszczędzić ![]()
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Nam Będzie robił mój kumpel
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie wiesz ile wcześniej trzeba ją rezerwować? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
Ja ich miałam, przyznam sie bez bicia ze byli wybierani na ostania chwile , bez większego zastanowienia , porownywania , ale jestem zadowolona, chociaz strasznie nie lubie weselnych filmow i zawsze ogladalam je ze znudzeniem
![]() ![]() Co do zdjec rowniez mialam amatora ( tzn robil wczesniej zdjecia na slubach ale raczej jako hobby) . Zdjecia wyszly bardzo fajnie ,jest ich ponad 1000 no i nic za nie nie zaplacilismy tylko dostalismy w prezencie slubnym
[B]Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni Twojego życia Wracaj do nich ilekroć w Twoim życiu wszystko zaczyna się walić Biustonosze: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731 Edytowane przez oniaczeq Czas edycji: 2009-02-14 o 06:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Raczkowanie
|
Kochana Scio!
Ja pytalam o pania Anię krawcową mozesz dać mi namiar na prv? |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Raczkowanie
|
I jeszcze jedno evelinest ja tez poproszę namairy na tego
twojego kamerzystę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Fajnie grają, świetnie śpiewają, są młodzi i maja fajne pomysły. Naprawdę polecam z czystym sumieniem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
mofi poszło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam mało czasu, żeby się udzielać, ale czytam wszystkie posty, aby nie zgubić wątku ![]() I jeszcze pytanie do Was: na którą godzinę zamawiałyście lub będziecie zamawiać fryzjera i makijażystkę w dniu ślubu? Nasz ślub o 16.00 i nie mam pojęcia ile czasu schodzi na te przygotowania?
Odkąd Cię pokochałam, moja samotność zaczyna się dwa kroki od Ciebie... 22.08.2009-to był Ten dzień ![]() Edytowane przez karothka Czas edycji: 2009-02-14 o 12:50 Powód: dopis |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wystarczyło w zupełności. a moze nawet było aż nadto czasu ![]() co do zaręczyn GHia. my zaręczyn nie mielismy. pierścionek zaręczynowy jak dla mnie mogłby być albo by moglo go nie być. postanowiliśmy sobie że jeśli będą jakiekolwiek zaręczyny to tylko takie dla nas. bez tych wszystkich sztywnych kolacji i proszenia o ręke. nie lubie czegoś takiego. dlatego jeśli nie potrzeujecie oficjalnych zaręcznych to ja bym ich wogóle nie robila. szczególnie że pół roku przed ślubem to chyba i tak już za póżno ![]() aaaa ja np zostałam porposzona o ręke na dwa dni przed slubem ![]()
![]() |
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mialam makijaz na 11, a na 13 mialam fryzure ( slub byl o 16-30) , nastresowalam sie strasznie ze sie nie wyrobie z czasem, ale na szczescie tak sie nie stalo...do fryzjera weszlam lekko przed 13 , a przed 14 mialam juz na glowie wyczarowana fryzure , wiec w domu bylam lekko po 14, wypilam kawke ![]()
![]() |
#4557 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
Cześć zamówiłam sukienkę w Annie
![]() dziś idę na wieczór walentynkowy w Kinie Moskwa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma sprawy , ja tez postawilam na fotografa, na poczatku w ogole nie mialam miec filmu ale rodzice nalegali...dzis nie zaluje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.