|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
Cytat:
Gdańsk- Wrzeszcz ![]() ![]() dostalam zaproszenie na rozmowe kwalifikacyjna ![]() ![]() ![]() hmm no nie wiem co to ze mna bedzie ![]() aha i zmienilam szkole na Cosinus'a okazala sie lepsza, a w tamtej zlikwidowali moj kierunek i bym zostala na lodzie.. zajecia mam co tydzien w weekend.. mam nadzieje ze w pracy to nie bedzie przeszkadzac o ile sie dostane.. ![]() kurde ciezko jest mieszkac z chlopakami.. oni naprawde nie mysla.. ale luzik jakos to bedzie lol Doborah jak tam sie mieszka w Białymstoku?? ![]() wczoraj bylam nad morze omg suuper ![]() jutro juz bede miec internet na stale, a na razie korzystam z laptopa kolegi z bezprzewodowym internetem heh ,bo on poszedl na uczelnie. wczoraj znajomy przez gdansk jechal to przywiozl paczke od mamci ![]() we srode ide roznosic gazety, /czyli kolportaż gazet ;p/ lekko nie bedzie, wiem, ale spoko, poradze sobie na pewno ;D pozdro xD
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to Twoje zycie, masz 19 lat, dopiero zdobywasz doswiadzenia ![]() btw, dzisiaj spodobal mi sie tekst kolezanki z roku: 'jak czegos nie pamietasz to znaczy ze sie nie wydarzylo' i ja sie od dzisiaj tym kieruje ![]() studia sa pieeeeekne ![]()
![]() |
#4533 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o kurcze szczerze powiem to nie spodziewałam isę, że stwierdzicie, że dobrze zrobiłam ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a j jak moja mama dzwoni to zawsze akurat wychodze i slyszy : 'mamuus, nie moge teraz rozmawiac, na impreze ide ' XDD aaa.. za pol godziny filozofia :|
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
a ja włąsnie przepisuje notatki z matematyki i narazie jest ok, wszystko rozumiem
![]() gorzej z fizyką, muszę coś przypomnieć bo jutro mam ćwiczenia;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę Wam tego studenckiego życia
![]()
#4537 |
Zakorzenienie
|
Nija wszystko przed Toba
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanko do dziewczyn które studiują Budownictwo, jak tam z chemią, fizyką, matmą?? Osoba która miała z matmy- 4 a z fizy-3 da rade??
Mam możliwość przeniesienia się na ten kierunek, tylko kurczę nie wiem czy sobie poradzę z tymi przedmiotami, bo podobno chemia początkowo jest dosć trudna. Czy tam są też takie równiania, np. kwas + coś tam ---> wychodzi coś tam innego Bardzo schematycznie powiedziałam ale myślę ze skumacie o co chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
Ale tu pusto
![]() Czyżby ktoś tu się uczył? ![]() Ja zaraz zacznę pracę z moim nowym ślicznym wspaniałym repetytorium leksykalnym z angielskiego. Jest takie super, ekstra, cudowne ![]() Taaaaaaaaaaaaak, chcę studiować gospodarkę przestrzenną na AE ![]()
#4540 |
Adwokat diabła
|
no tak pewnie się uczą.. ja nie w pracy głowa mnie lekko mówiąc boli.. chyba znowu pojde lezec do lozeczka..
![]() |
#4541 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
matematyka na razie wydaje mi się prosta, ale wiem, że to dopiero początek. trudno jest mi to tak do końca ocenić obiektywnie, u mnie wiele utrudnia język - zrozumienie tematu nie polega dla mnie tylko na zakumaniu, ale na nauczeniu się angielskiej terminologii, a to 2 x więcej pracy. jeszcze raz dla przypomnienia wrzucam listę moich przedmiotów z komentarzami:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Zetko : Z K. już nic nie będzie, zostanie tylko kolegą
![]() Lele: Hmm no liczymy na domówke ![]() Aaa oszaleje z tą szkołą dzisiaj 3 razy wracałam do domu. Najpierw na 7 przyjechałam, zeby się dowiedzieć ,ze mam na 9:30 ![]() Później okazało się, że musze przenieść się na inny lektorat ![]() A gdy wrócilam o 13 na ostatnie ćwiczenia z konstytucyjnych organów państwowych okazało sie że ćwiczeniowiec nie przyszedł i nasze spotkanie trwało może z 5 min bo jakaś kobieta nam kazała tylko przynieść na następne ćwiczenia konstytucje i jakąś ustawe. ![]() W dodatku autobusy były masakrycznie zatłoczone, a miarka się przebrała gdy przyszla jakaś wycieczka w podstawówki i 20 małych dzieciaczków wparowało do i tak przepełnionego autobusu. Ledwo z niego wysiadłam. Ogólnie widziałam moją grupe ( bo poznałam z 2 osoby które wydają sie być sympatyczne). A reszta jakaś niemrawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
i tak Ci sie po drodze zmieni
![]() mam do nauczenia sie 5 rozdzialow z mikro.. co prawda dopiero na za miesiac, ale jednak ![]() Wenuś, Ty masz jeszcze ta stronke z ksiazkami [e-bookami] do nauki angielskiego? bo mi gdzies zaginela... :|
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2008-10-06 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez mieszkam z chlopakami i jest fantastycznie! nie mam na co narzekac,a dziewcyzny mieszkajcace w moim mieksznaiu caly czas maja balagan, a u nas czysciutko, smiesznie i pomocnie. mieszka mi sie rewelacyjnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Adwokat diabła
|
ja mieszkam z 3 samcami i jest ok..
jedna czuję się dziwnie, ale cóż.. ![]() czuje sie jakby mnie ktoś skopał, wrrrr ;/
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Vill, poprosze mojego brata, bo wszystkie moje linki zostaly w Polsce
![]() Kupilam struny!!! ![]() Drogie, ale warte swojej ceny. Jeszcze tylko musze zreperowac pekniecie w skrzypcach, kupic smyczek, zeberko i mostek i beda idealne! Jutro proba i troche sie obawiam, bo dawno nie gralam z orkiestra i w ogole nowe utwory.. ![]() Nija, studenckie zycie jeszcze przed Toba. Szczerze powiedziawszy, to ja nie zaluje, ze nie zdawalam na studia teraz. Pewnie bylabym na jakims badziewnym kierunku, ktory by mi wisial kolo nosa, a tak to mialam wiecej czasu na przemyslenie kilku spraw ![]() Poza tym potrzebuje uzbierac troche pieniedzy, bo mam kilka marzen do zrealizowania, wlasciwie to jedno, a bez pieniedzy nie da rady.. No i tez jestem z tych wymagajacych. Zreszta, ja do 15 roku zycia bylam kompletnie aseksualna. Z chlopcami sie dogadywalam czesciej lepiej niz z dziewczynami, ale w ogole nie bylam nimi zainteresowana. I masz 19 lat dziewczyno, o jakiej starej pannie mowisz? ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zadomowienie
|
hejj dziewczyny a na rozmowie kwalifikacyjniej mozna zapytac o wynagrpdzenie??
lele - nie dziekuje ![]()
![]() |
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powinni Ci sami powiedziec, ale to dobrego wrazenia nie robi;p
![]() |
#4549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Ile bede zarabiac? -U mnie nie bedziesz. Nie jest to najlepszy pomysl, jak widac. Sami zapewne zapytaja.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zadomowienie
|
hehhe, to lepeij nie bede pytac ;p
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Ja raz byłam na rozmowie. Samą mnie zapytali ile chciałabym zarabiać. Odpowiedziałam, że 10zł/h, a oni mi proponowali 5
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zadomowienie
|
padam na twarz. a jutro trzy wykłady pod rząd na 8
![]()
#4553 |
Zakorzenienie
|
moze to dziwne ale ja też. moje życie wiele się ne zmieniło. ok ludzie w około się zmienili i to,że teraz dojeżdżam a tak to do skzoły chodizłam 10 minut całe życie. Nic więcej. I zazdroszczę Wam tego wszystkiego. Serio...
Potwierdzam, na bank się zmieni ![]()
#4554 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny,
ja może wyskoczę teraz ni z gruszki, ni z pietruszki, ale mam pytanie. zadając je czuję się jak głupia gimnazjalistka, ale naprawdę mnie to interesuje. macie, albo miałyście, swoich TŻ. nagle poznajecie jakiegoś fascynującego faceta. jak sobie z tym radzicie? jak odpychacie od siebie myśli o nim? zakładając, że nadal chcecie być ze swoim TŻ, że nie chcecie tego psuć, a jednocześnie ciągnie Was do innego... hm? może to brzmi śmiesznie, ale ja ciągle mam z tym problemy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis mialam 3 pod rzad a drugi o Historii Urbanistyki byl tak nudny ze myslalam ze usne
![]() Ale na szczescie inne wyklady i cwiczenia byly bardzo ciekawe ![]() Wogole z geografii babka (profesorka) mnie zdziwila bo myslalam ze skoro wszyscy musieli obowiazkowo zdac gegre na maturze to kazdy ja juz ma choc w podstawach opanowana a ona na pierwszych zajeciach wyparowuje nam z pojeciami typu geografia, litosfera, hydrosfera itp i wyjasnia ![]() Jutro mam na 15.30 dwa cwiczenia i zapisalam sie na tenis dla poczatkujacych ![]() W czwartek mam tylko godzine jezyka angielksiego wiec praktycznie czwartek i piatek mam wolny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9260181]Dziewczyny,
ja może wyskoczę teraz ni z gruszki, ni z pietruszki, ale mam pytanie. zadając je czuję się jak głupia gimnazjalistka, ale naprawdę mnie to interesuje. macie, albo miałyście, swoich TŻ. nagle poznajecie jakiegoś fascynującego faceta. jak sobie z tym radzicie? jak odpychacie od siebie myśli o nim? zakładając, że nadal chcecie być ze swoim TŻ, że nie chcecie tego psuć, a jednocześnie ciągnie Was do innego... hm? może to brzmi śmiesznie, ale ja ciągle mam z tym problemy. [/QUOTE] Ja zepsułam wszystko jak poznałam "niby" interesującego faceta ![]() Który teraz dla mnie jest przeciętny i wiem, że nie miałam głowy rzucając mojego tż dla tego drugiego. Czyli po prostu nie poradziłam sobie z tym i nie odepchnełam myśli, że może jednak z tamtym może być mi lepiej niż z obecnym ( byłym) tż. Oglądam cały czas Plotkare ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
też miałam dziś historię urbanistyki i tez myślałam ,że umrę. nie dało się robić notatek było aż tak nudno :P
idę spać bo się źle czuję, dobranoc ![]()
#4558 |
Zadomowienie
|
Hula - powodzenia życzę! A nóż coś wyjdzie...
![]() Ja tutaj zapominam o ex. I zaczynam zauważać innych co było dla mnie nie do pomyślenia nawet... ![]() Wszystko byłoby fajnie gdyby nie trzeba było się uczyć... Dzisiaj facet na wykładzie z analizy matematycznej powiedział Nam, że na innych wydziałach przypomina się materiał ze szkoły średniej, ale wydaje mu się, że na tym wydziale jest to zbyteczne i byłoby śmieszne. A my: ![]() Nie radzę sobie z tą matmą. Czarna magia. Krakowskie dziewczyny - chętnie się z Wami spotkam, ale na razie nie mam czasu na nic, ciągle jakieś spotkania integracyjne, zajęcia itd. Ale na pewno się spotkamy! ![]()
#4559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż parę dni temu, przyznaję, trochę się poryczałam, że wszyscy już studiują, tyle osób wyjechało i w ogóle, a ja zostałam tu sama... No ale już nie marudzę, mam 19 lat i całe życie przed sobą ![]() Nie rozumiem dlaczego pytanie o wynagrodzenie jest takie hmm drażliwe? Przecież zarobki to jedna z najważniejszych spraw w pracy i jako przyszły pracownik mam prawo wiedzieć w co się pakuję.
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
a ja jutro tez na 8, ale tylko jeden wykladzik
![]() [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9260181] macie, albo miałyście, swoich TŻ. nagle poznajecie jakiegoś fascynującego faceta. jak sobie z tym radzicie? [/quote] nie do konca to co Cie interesuje.. ale ja bylam z kims jak poznalam Tz i zerwalam z tamntym ( ktorego nigdy Tztem bym nie nazwala) i jestem szczesliwa z Moim. ja mam do siebie to, ze ja poczatkowo nie zauwazam, ze cos sie swieci jesli o to chodzi, a pozniej wychodzi roznie. bedac z Tz nie mam ochoty spotykac sie z kims innym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.