|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
No może masz rację że lepiej poczekać. Oj chciałabym taka niespodzianke. Pewnie bym nawet nie miała wątpliwości co do tej bety, ale jeszcze do mnie akurat ta koleżanka w ciąży co jest dzwoniła i mówi mi że ona jak nie była w ciąży to jej zawsze w okolicach o wychodziło. Nigdy tak dużo. To ja juz dlatego zaczęłam szukać po necie.
Ok uciekam skończyć zupkę na jutro i położę się wcześniej- boli mnie głowa, ale nie chce nic na razie brać bo tak nudzi tylko.Papa spokojnej nocki- wypoczywaj nam Kasiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
Olivka! Tryzmam kciuki, żeby ta beta jednak się myliła.
Ja się chwilowo żegnam z Wami, dziś juz mnie nie będzie na wizażu, a jutro rano jadę do szpitala, więc nie wiem, kiedy będę, bo może mnie tam zatrzymają, a może wrócę po 30 min. Nie wiem. W każdym razie trzymajcie za mnie kciuki, proszę! Buziaki dla wszystkich! ![]()
#4533 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Wtajemniczenie
|
Trzymam kciukaski Tola
![]() Tak tak Olivka tak jak ci pisalam na priva bete zrobilam 8 dni po owulacji, jak sie okazuje bylo za wczesnie a test po 9 dniach od bety a nie po 8 (pomylilam sie). Moze jeszcze nic nie stracone? Dopoki @ nie ma to jest nadzieja ![]() To przygotujcie sie ciezarne na pytanka z mojej strony. Bedzie ich cale mnostwo ![]() ![]()
#4536 |
Zakorzenienie
|
Syla jak bardzo chetnie odp o ile bede znac odp
![]() Moj Tż na meczu wiec mam czas na kompa a zaraz bedzie film Gotowe na wszytsko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Rozeznanie
|
![]() SYLA przesyłam dla Ciebie GORĄCE GRATULACJE i BUZIAKI !! od IZKI oczywiście ja się podpinam i również GRATULUJE ![]()
#4538 |
Zakorzenienie
|
Tola kochana ja trzymam kciuki niech cie w koncu zatrzymaja w tym szpitalu
![]() ![]() Syla pytaj spokojnie nawet na najglupszy pomysl i domysl cos zaradzimy ![]() ![]() ![]() Ja dziewczeta dzis troche bede potem ide do lekarza bo lepiej mi jest ale niestety nie tak jak powinno byc zeby normylnie funkcjonowac Nie wyobrazacie sobie jak sie boje zwlaszcza ze juz kiedys majac 21 lat lezalam ze sparalizowana noga w szpitalu . Staram sie nie dopuszczac tej mysli do siebie ale.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pewnie nastepnym razem jak będziesz, to zobaczymy już zdjęcia Mikołajka. Trzymaj się! Cytat:
![]()
![]() |
#4540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Syla dzięki. Ale przemyślałam sobie to wszystko na spokojnie i nie sądzę żeby ze mną tak było. Wiem że różnie bywa z tymi temperaturami jak już się nieraz przekonałyśmy, ale u mnie jest za nisko. Trudno ![]() Dziś faktycznie jest lepiej- wczoraj miałam niezłą chandrę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
Olivka a ja caly czas o wasze dzieciatko sie modle bo naprawde tam na goze maja niezly bajzel jak do tej pory porzadnego przydzialu ci nie dali ale ciagle mam nadzieje ze jak nie juz to za chwile aniolek sie zjawi u swojej mamy
![]() Moj maz przebakuje ze pewnie jego zmiennik sie zwolni i bedzie problem z wyjazdem do Polski k**wa ja mu dam problem dla byle turasa ja swieta jak picza spedze w wiedniu sama jak palec i moja rodzine zobacze za rok moze jak Bog da Jeszcze do tego nerwy ech Zuzia jak samopoczucie Piwusia a Ty tez co napisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez chyba malo jem,, kapnelam sie jak zaczelismy analizowac z mezem co wczoraj zjedlismy. No wiec ja zjadlam dwie kanapki na sniadanie, dwie po pracy a ze nam sie gotowac nie chcialo to jeszcze tylko kielbaska na goraco. Jak na moje mozliwosci to malo ![]() ![]() Cytat:
(Nie) Dziekuje oczywiscie ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dziekuje Kathi, mam tylko nadzieje ze was nie umecze i nie udrecze ![]() Jak dzisiaj jest lepiej to moze jutro bedzie jeszcze lepiej a pojutrze to juz calkiem dobrze ![]() Jejku kregoslup to tak wazna rzecz w ciazy ![]() Cytat:
Jesli tak mowisz to zycze ci kochana zeby @ zjawila sie jak najszybciej zeby mozna bylo zaczac kolejne staranka i cieszyc sie noworocznym prezentem ![]() ![]() Ja mialam termin porodu na 21 grudnia. Oj cos czuje ze bedzie placz ![]() Tola juz sie wczoraj nie odezwala wiec moze w szpitalu zostala????
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
TOLA
ja dalej zawzięcie trzymam kciuki za Mikołaja na mikołaja ![]() Myślę, że Aniołki w niebie nas wysłuchają i będzie szybko, sprawie i prawie bezboleśnie ![]() Kasia a sio a sio, głupim myślą! Żadne tam leżenie, żadne paraliże. Coś Ty wymyśliła! Lekarz Ci tylko powie "PANI KATARZYNO PORA CIUT ODPUŚCIĆ I PRZESTAĆ MALOWAĆ ŚCIANY NP., bo zawód "malarz-tynkarz-akrobata" wyszedł z mody"!!! ![]() ![]() ![]() Oliwka rózne cuda się słyszy, rózne cuda widzi, to my sobie nadal kciuki potrzymamy coby niska- nie niska temp. ale żeby dzidzi dała ![]() SYLA głupie pytania to nasza specjalność, bo jak nie zauważyłaś nasz wątek powinien się nazywać "w kółko o tym samym - głupie pytania" ![]() ![]() ![]() A tak serio to wiadomo, że człowiek kurde ma dziwne jakieś schizy i dziwne myśli, ale My pomożemy znaleźć odpowiedź na najdziwniejsze rzeczy!!! ogólnie Wam powiem, że nam kiedyś te kciuki poodpadają od tego ciągłego zaciskania ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki jesteście kochane
![]() Kasia nie dziwię Ci się z tymi Świętami powinno się być z rodziną ![]() DObrze że już weekend się zbliża jakoś wtedy tak nie mam czasu na myślenie o temperaturze. A powiem wam że już mi się rzygać chce tym mierzeniem temp, braniem leków, zastrzyków, jeżdżeniem na krew, tyciem... normalnie mam dość. Ale mam nadzieję że już bliżej do końca. Hmmm to chyba zostałam sama weteranka- bo Izy na razie nie ma- i pewnie tak już zostanie że mi się nie uda.
Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. — Jan Paweł II (Karol Wojtyła) Kornelcia ![]() ZĘBALE ![]() Edytowane przez olivka_7 Czas edycji: 2008-12-05 o 07:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
Pan w koncu sie pojawił robić toaletę dalej więc ja wio do mamy zebym miała gdzie sikać
![]() do zobaczenia i czytania wieczorkiem OLIWKA ![]() ![]() Jeszcze kciuki mam to je dalej potrzymam coby w roku 2008 i Tobie sie udało!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No może powinnam tego baranka strzelić, a trzymajcie kciuki może to coś da ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
Olivko wspolczuje slonko tyle walczysz a nie masz ochoty tak wywalic te wykresy termometry i spontanicznie swieta spedzic a moze nawet gdzies z mezem na jakies co nie co uciec gdzies???
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
Mam ochotę Kasiu oj wielką. Nawet się zastanawiam czy nie odłożyć IUI w razie czego o miesiac i spróbować spontanicznie- ale M stwierdził że nie ma co odkładać.
Powiem Ci że bym już walnęła tym termometrem, ale mierzę bo bym chciała żeby gin looknął na ten wykres co się wyrabia. Chociaz może nie powinnam już mierzyć temp i czekać jak się @ nie zjawi za tydzień to wtedy ewentualnie testować. Bo tak to każdy spadek mnie dołuje jeszcze bardziej. Może powinnam właśnie tak zrobić... Wiem że narzekam ostatnio strasznie często aż siebie sama czasem znieść nie mogę, ale to już tyle miesięcy i dalej nic... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
Olivka w koncu ni eznamy sie od wczoraj i kadza wie ile pracy i wysilku wkladasz w to zeby zostac mama i masz pelne prawo sie zalamac
Inne dziewczyny staraly sie krocej locznie ze mna i tez wylasmy za kazdym razem jak cos sie dzialao Glowa do gory a moze wlasnie IUI sie uda tym razem zwlaszcza ze masz naprawde wsparcie w mezu ![]() ![]() Slonko jeszczer az glowa do gory |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Zuzieńka mam nadzieje, ze te problemy szybko minął
![]() Olivka taki wyjazd byłby super, odskocznia od wszystkich problemów, odprężenie się. Wiem po sobie chociaż jedynym moim problemem jest ostatnio szkoła to w Zakopanem wogóle nie myślałam o tym ![]() ![]() Kathi mam nadzieje, ze bol przeszedł i leżysz, postaraj się nie denerwować za dużo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuzia proszę się tu dzielić problemami od tego jesteśmy żeby Cię pocieszyć ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Wtajemniczenie
|
Ello
Oliwka - alez ty masz gadane i to niepozytywne...pamietaj, ze oprocz ciebie niecierpliwie oczekujace sa jeszcze: magdaka [w swej skromnej osobie] domi Jane Zuzia Aliszcze [chyba?] Loni Asia_stan jesli kogos pominelam-dopisac sie do listy prosze! Kathi - jeszcze nic nie wiadomo do swiat, wiec nie zadreczaj sie tym co moze sie zdarzyc a nie musi- jakby co to do siebie zapraszam na wigilie ![]() a tak wogole - ktora sie ze mna kawki napije? EDIT: jeszcze cos na poprawe humoru..normalnie poleglam: Hawajski znak...na szczęście ![]() Któregoś dnia poszłam do miejscowej księgarni katolickiej i ujrzałam naklejkę na zderzak z napisem: "ZATRĄB, JEŚLI KOCHASZ JEZUSA". Akurat byłam w szczególnym nastroju, ponieważ właśnie wróciłam ze wstrząsającego występu chóru, po którym odbyły się gromkie, wspólne modlitwy - więc kupiłam naklejkę i założyłam na zderzak. Jak dobrze, że to zrobiłam!!! Co za podniosłe doświadczenie nastąpiło później ! Zatrzymałam się na czerwonych światłach na zatłoczonym skrzyżowaniu i pogrążyłam się w myślach o Bogu i o tym, jaki jest dobry... Nie zauważyłam, że światła się zmieniły. Jak to dobrze, że ktoś również kocha Jezusa, bo gdyby nie zatrąbił, nie zauważyłabym... a tak odkryłam, że MNÓSTWO ludzi kocha Jezusa! Więc gdy tam siedziałam, gość za mną zaczął trąbić, jak oszalały, potem otworzył okno i krzyknął: "Na miłość boską! Naprzód! Naprzód! Jezu Chryste, naprzód!" Jakimże oddanym czcicielem Jezusa był ten człowiek! Potem każdy zaczął trąbić! Wychyliłam się przez okno i zaczęłam machać i uśmiechać się do tych wszystkich, pełnych miłości ludzi. Sama też kilkakrotnie nacisnęłam klakson, by dzielić z nimi tę miłość! Gdzieś z tyłu musiał być ktoś z Florydy, bo usłyszałam, jak krzyczał coś o "sunny beach". Ujrzałam innego człowieka, który w zabawny sposób wymachiwał dłonią, ze środkowym palcem uniesionym do góry. Gdy zapytałam nastoletniego wnuka, siedzącego z tyłu, co to może znaczyć, odpowiedział, że to chyba jest jakiś hawajski znak na szczęście, czy coś takiego. No cóż, nigdy nie spotkałam nikogo z Hawajów, więc wychyliłam się z okna i też pokazałam mu hawajski znak na szczęście. Wnuk wybuchnął śmiechem... Nawet jemu podobało się to religijne doświadczenie! Paru ludzi było tak ujętych radością tej chwili, że wysiedli z samochodów i zaczęli iść w moim kierunku. Z pewnością chcieli się wspólnie pomodlić, lub może zapytać, do jakiego Kościoła należę, ale właśnie zobaczyłam, że mam zielone światła. Pomachałam więc do wszystkich sióstr i braci z miłym uśmiechem, po czym przejechałam przez skrzyżowanie. Zauważyłam, że tylko mój samochód zdążył to zrobić, bo znowu zmieniły się światła i poczułam smutek, że muszę już opuścić tych ludzi, po okazaniu sobie nawzajem tak pięknej miłości; otworzyłam więc okno i po raz ostatni pokazałam im wszystkim hawajski znak na szczęście, a potem odjechałam. Niech Bogu będzie chwała za tych cudownych ludzi!!!
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2008-12-05 o 09:59 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 |
BAN stały
|
mam nadzieje
Dziewczynki póki co nie chce mi sie już w kółko pisac o sobie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co Zuzia tak sobie myślę, kurcze przecież ja ostatnio nic nie robię tylko wam tu narzekam i psuje humorki. Postaram się poprawić i nie truć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie sie nie zadreczam ale tak jakos wszyscy wokol dzialaja mi na nerwy kazdy dobry jak cos chce ale uszanowac moj spokuj to ciezko |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
magdaka13
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moze byc i nowaMadzia ![]() ![]() http://family.webshots.com/album/559885724MXlXsi reszte fotek - profejsonalnych mamy w domu.
![]() |
#4559 |
BAN stały
|
Przesadzasz..jesli masz potrzebę pisania to pisz...ja jakoś nie mam...wcale mi nie lepiej jak sie rozpiszę...najchętniej to wrzućmy jakiś temat niezwiązany z naszymi problemami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
O właśnie
![]() A może jakieś przygotowania świąteczne ![]() ![]() Kupiłam wczoraj śliczną serwetkę na stół taką kwadratową z frędzelkami w rogach- ciemno czerwona z dzwonkami wychawtowanymi złotą nitką- środkowa część jest z organtyny a pozostała z satyny. Żałuję że kupiłam tylko jedną mogłam mamie wziąść bo kosztowała tylko 14,99zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.