OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja cała!! - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-25, 14:16   #4531
Salomea1
Zadomowienie

Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c

xandra - daj jej samej wody, po cholerę masz dosładzac wodę glukozą. Potem będziesz miała problem bo wszystko słodnie będzie musiało byc.
Salomea1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 15:37   #4532
Paula Szyszka
Zadomowienie

Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c

xandra ja też tak jak slomea pisze nie podawałabym wody z glukozą bo później tylko slodkie będzie mała chciała pić. Ja małemu podaje głównie wodę samą do picia a raz dziennie dostaje troszkę soczku ale tez go rozcięczam pół na pół z wodą na początku jak zasmakował soczku to nie chciał wody ale teraz to pije jak smok

ciekawe jakie niespodzianki dostaniemy od naszych dzieci jutro
Paula Szyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 17:28   #4533
katakumba
Zakorzenienie

ja kupilam kredki swiecowe, poloze w widocznym miejscu razem z blokiem do rysowania, nich sie tz wysili

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

katakumba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 19:09   #4534
Paula Szyszka
Zadomowienie

katakumba hehe dobre że też ja na to nie wpadłam a mój mężuś właśnie na pocztę pojechał bo jakaś paczka do mnie jest i mam nadzieję że to miś dola Małego z tego konkursu hehe ja już się nie mogę doczekać jak takie dziecko
Stary 2009-05-25, 19:47   #4535
Salomea1
Zadomowienie

paula koniecznie wklej zdjęcie misia z Igorkiem.

edytko - jak pierwszy dzień w pracy?

A mój tż właśnie pojechał po krzesełko. A ja musze posprzątac w kuchni bo jeszcze gary z obiadu stoją.
Stary 2009-05-25, 20:04   #4536
edyta0131
Raczkowanie

No i mam pierwszy dzień w pracy za sobą Dziękuję za trzymanie kciuków
Nie było tak źle, z kierowniczką sobie trochę pogadałam i nawet spoko było Trochę taka dziwna jest i może nawet fałszywa, dlatego będę zagryzała mocno zęby i robiła swoje Pochwaliła mnie, że sprawdziło jej się to wszystko, co na mój temat słyszała od ludzi z innych miast Poszłam na 8 godzin, ale wyszłam po 7 i tak będę pracować Mama mi po 15stej przywiozła małą na cyca, ale nie była za bardzo głodna i nie chciała ciągnąć Za duzo nowych rzeczy widziała w koło i bardziej była na tym skupiona, jak na cycu W tym tygodniu będę chodziła od 11stej do 17stej. Tak ten czas szybko minął, że nawet się nie obejrzałam, a już miałam się zbierać do domu

Postanowiliśmy dziś kupić małej na allegro wózek parasolkę, bo x-lander trochę za ciężki. Mama dziś dzwoniła, bo nie wiedziała jak go złożyć do bagażnika laurka dostanie 150zł na dzień dziecka ode mnie z pracy, więc na to konto dostanie wózek (troszke rodzice musieli dołożyć).

Generalnie to była bardzo grzeczna. ładnie usnęła w łóżeczku w południe ( i że też mama moja ją tam położyła). Była cały dzień pogodna i radosna. I z tego się bardzo cieszę, bo wiem, że nie trzeba jej lulać na rękach itp A co do mamy, to czego oczy nie widzą... Mama zadowolona z opieki nad wnuczką i nawet trochę jej fochy przeszły, a może przeniosły się na mojego brata

Edytowane przez edyta0131
Czas edycji: 2009-05-25 o 20:29
edyta0131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 20:26   #4537
katakumba
Zakorzenienie

oj edytka jak ty zyczysz swojemu bratu a bratowej ci nie szkoda?

dobrze ze szybko minelo, dobrze ze mama robi tak jak ty chcesz, ktora to zostawia scisla rozpiske jak wychodzi z domu? ktoras z moich znajomych tak robi, wsyztsko jak na kartce ma byc i basta

a u nas wieczor jak codzien, z tymze dzis ciwcze z mloda siadanie z kleczenia, ale chyba za ciezka klatke piersiowa lezy mi na rece i ani mysli podpierac sie rekoma

i walsnie zzera wlasna skarpetke

szamanka jak zuzki humor?
salomea, a jak do tej pory karmilas?
bo mnie sie zdarza jeszcze mloda na kanapie jak siedzi karmic, nie chce jej przeszkadzac
a jak juz mi sie kreci to daje jej do lapki smoczka ktorego ona sobie usiluje wepchnac do dzioba a ja w tym czasie jeszcze ja karmie

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

Stary 2009-05-25, 20:33   #4538
edyta0131
Raczkowanie

Katakumba brata mi nie szkoda, bo za dwa dni już wyjeżdża Dziś poczuł się tak jak ja jakiś czas temu. A tak mu ciężko było zrozumieć, że ja tak sie z mamą nie mogę dogadać A bratowa poleciała już tydzień temu, bo musiała się uczyć do egzaminów.

Kartkę zostawiłam dla teściowej. Wczoraj mamie nawet jej nie pokazywałam, tylko powiedziałam o której ma jeść i że spać ma co jakieś 3,5 godziny No i widzę, że mama jakoś tak to wzięła do siebie i stara się tak robić
Stary 2009-05-25, 20:33   #4539
szamanka82
Raczkowanie

katakumba z tymi kredkami to dobre..., pochwal się zdolnościami tż-ta

ja zamówiłam mojej Mamie bukiet i posłaniec jej przyniesie do pracy - Mama jest pielęgniarką w szpitalu i ma jutro 12 godzinny dyżur

xandra z piciem to tak jak katakumba pisała - musisz sprawdzić co Emilce podejdzie, moja samej wody nie ruszy, herbatkę od czasu do czasu, a przepada za sokami - ja jej rozcieńczam 50/50, a dzisiaj nie zjadła zupy a za to wypiła najpierw 150 herbatki a potem 150 soku , ale to chyba z tego ciepła

moje Dziecko rano tak dawało czadu, że skończyło się na viburcolu, bo już nie miałam pomysłu o co chodzi, a ta się wydzierała jakby ją ze skóry obdzierali, a po południu jakby mi ją podmienili - słodka dziewuszka; byliśmy u znajomych na ogródku, dokładnie to są rodzice byłej kobiety mojego tż-ta (wiem, wiem, dziwny układ, ale my się naprawdę przyjaźnimy), jej Mama może zzjmie się Zuźką jak pójdę do pracy, no i moje dziecko zyskało nowych dziadków, co jej sie najwyraźniej baaaardzo podoba

edytka gratuluję dzielna mamusiu pierwszego dnia pracy!!!!
Stary 2009-05-25, 21:36   #4540
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

edyta może twoja mam stwierdzila ze jak ma z mala byc tyle godzin to lepiej z nia nie zadzierac i trzymac jej przyzwyczajeń

katakumba moj by sie o te kredki zabil a nie wpadla na to ze na niego czekaja

u mnie dzis byla tesciowa mala ja se obkrecila wokol malego paluszka u stopy.. byla naprawde przeslodka..wdzięczyla sie zaczepiala chichotała

ide na allegro ..chyba se zrobie prezent na jutrzejsze świeto
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 22:04   #4541
Salomea1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość
katakumba moj by sie o te kredki zabil a nie wpadla na to ze na niego czekaja
mój to by najpierw się potknął, a potem odłożył "na miejsce" i prawdopodbnie po 2-3 latach by się odnalazły

Cytat:
Napisane przez katakumba Pokaż wiadomość
salomea, a jak do tej pory karmilas?
bo mnie sie zdarza jeszcze mloda na kanapie jak siedzi karmic, nie chce jej przeszkadzac
a jak juz mi sie kreci to daje jej do lapki smoczka ktorego ona sobie usiluje wepchnac do dzioba a ja w tym czasie jeszcze ja karmie
Katakumba ja od niedawna dopiero podaję jedzonko (ok4 tyg) bo Martusia jest cyckowa i 3 czerwca dopiero skończy 6 m-cy. Dopiero w zeszłym tyg wprowadziłam kaszkę a tak to tylko deserki były. A jak karmiłam. Wsadzałam małą w fotelik samochodowy i miseczka z żarciem w rękę, ja na podłodze obok i Marta tak sobie do tej pory jadała. Zobaczymy czy jej sie krzesełko spodoba.

Edytko- gratuluję pierwszego dnia w pracy. Babcia się spisała, Laurka też więc tylko pozazdroscic.

A tego mego chłopa ciągle nie ma. Na odbiór krzesełka umówił się na 20 a potem miał do marketu skoczyc. Dobrze, że o 22 zamykają bo już się nie mogę doczekac.

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

zapomniałam
Xandra - Marta też za pierwszym razem nie chciała wody, ale trzeba próbowac i polubi (kaszki tez nie chciała na początku jeść, a teraz wsuwa aż jej się uszy trzęsą.)
Stary 2009-05-25, 22:11   #4542
scorpionec
Zakorzenienie

zapomniałam.. xandra moja na początku niczego nie chciala pic (mysle ze nie kumala ze powinna to robic bo wczesniej dostawala cyca a to picie i jedzenie 2w1)
zalapala po ok 2 tyg jak dostala herbatke bobovity jablko i melisa.. teraz robie jej coraz slabsza te herbatke az w koncu wode nauczy sie pic..
Stary 2009-05-25, 22:18   #4543
xandra78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Salomea1 Pokaż wiadomość
xandra - daj jej samej wody, po cholerę masz dosładzac wodę glukozą. Potem będziesz miała problem bo wszystko słodnie będzie musiało byc.
No wiem,że lepiej nie zaczynac z glukozą,choć ja jej już dawałam wodę z glukozą w szpitalu (kazali na żółtaczkę).A jak zmieniłam na zwyklą wodę,to nie chciała pić skubana. Tak myślę,że jak już cos dawać,to niech chociaż witaminy ma-czyli soki, po co wodę-nie??

Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość
ide na allegro ..chyba se zrobie prezent na jutrzejsze świeto
Hehe ,ja już kupiłam sobie wczoraj superowy prezent....zestaw worków próżniowych. Będę porządki w szafie robić
xandra78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 22:40   #4544
katakumba
Zakorzenienie

e te kredki to na razie leza, ja sie bede musiala upomniec o laurke. co wy myslicie ze moj to tak sam z siebie wpadnie?! no blagam was

ide polezec bo nic mi sie nie chce. papapa

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

Stary 2009-05-26, 09:34   #4545
edyta0131
Raczkowanie

Ja dostałam od swojej córci dwa prezenty... Jeden to taki, ze przespała calusieńką noc Wstała o 6 na cyca i poszła dalej spać. A drugi to taki, że.... spadła z naszego łóżka Cały czas sobie spała i przykryłam tak ją kołdrą, żeby nie miała możliwości się przekręcić na brzuszek. Wzięłam gazetę i poszłam do wc i nagle słyszę jakiś łomot i nagle cisza. Zastanawiałam się co to takiego mogło być, ale za chwilę Laurka zaczęła płakać i juz wiedziałam co się stało Zerwałam się na równe nogi i poleciałam do niej, a ona leżała na podłodze na brzuchu, odwrócona o 360 stopni Nie wiem, czy butelka z wodą, która stała przy łóżku ją zamortyzowała, czy tylko zaszkodziła Wzięłam ją od razu na ręcę i zaczęłam przytulać i przestała płakać, a za chwilę już się śmiała Będzie miała limo na czółku z prawej strony I tak właśnie zaczęłyśmy ten piękny dzień....
Zmykam zbierać się do pracy. Miłego dnia Wam życzę.
Stary 2009-05-26, 10:22   #4546
LadyM
Rozeznanie

Edyta chyba nasze dzieci sie umówiły, moi tez spali, już drugą noc z rzędu
Fajnie, że się odnalazłas na nowo w pracy

Xandra moi chcą tylko pić sok marchwiowy z hippa. A tak a propos, przypomniała mi się niedawna rozmowa z moją mamą. Powiedziałam jej, że musimy kompocik zacząć małym gotować i oczywiście jak powiedziałam, że bez cukru to spojrzała z politowaniem. Jej argument: "ja Wam dosładzałam i jakos zyjecie". No i kurde ma rację. Zaczęłam się zastanawiać, czy nie przesadzam. Jakos piłam słodzone kompoty czy soki i jakoś wcale mi to nie zostało, potem jako starsze dziecko nie byłam fanką "słodziaków". Ze zdrowiem, odpukac, tez ok. A jak dzieci nie chcą pić, to może lepiej, żeby pili słodkie niż w ogóle

Salomea i jak krzesełko?

Paula i co, to był ten wyczekany miś?

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

zapomniałabym wszystkiego najlepszego dla wszystkich nas
:piwo :
LadyM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 11:34   #4547
scorpionec
Zakorzenienie

wszystkiego najlepszego mamuśki !!

ja z okazji dnia matki umowilam sie do fryzjera i ide w dzień dziecka

dzis dzien rozpoczelam masakrycznie.. obudzilam sie z mega bolem glowy a zaraz po wstaniu okazalo soie ze mi nie dobrze..wzielam apap i czekalam az mi przejdzie.. zwymiotowalam apap.. i juz milalm do mamy dzwonic by przyjechala zajc sie mala.. ale postanowilam wcisnac jakos bulke z maslem i mdlosci przeszly ale leb nadal mi peka..nic dzis w domu nie robie a na obiad wbijam sie do mamy.. tylko jak na zlosc mala steka i nie chce spac

edyta niezly numer ci mala wiwinela dobrze ze ok wszystko!

xandra ja worki tez kupilam i potem bylam na siebie wsciekla bo dwa dni wszystko pakowalam i zarobilam sie ze hej.. tz tylko odsysal i tez byl styrany(chyba trzymaniem rury od odkurzacza) najfajniejsze okazaly sie wiszace worki..musze jeszcze dokupic..ale ostanio all mi slabo chodzi

ide polezec i uspic ta miauczaca paniusie
Stary 2009-05-26, 12:13   #4548
katakumba
Zakorzenienie

helol jelol
ja dzien zaczelam wizyta u dentysty o 9.30... pieknie co?
maialm rentgen, skierowanie do szpitala bo mi szczeka przeskakuje i dwie dziury mi wykryla... cudo

ale za to w drodze powrotnej kupila 76sztukowy zestaw sztuccow

no i dostalam laurke zrobie zdjecie i wkleje pozniej

a teraz ide jakis sniadanie wszamac bo jeszcze nic nie jadalam

edytka, wiesz co, dzieci sa niezniszczalne, patrzac na nasze pociechy. wiec sie nie przejmuj
lady m, moja mama tak samo patrzy na mnie jak ja wyskakuje z jakims nowym "zdrowym" pomyslem
scorpionec, a ty to nie jestes w ciazy??
xandra i co dalaas do picia w koncu?

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

Stary 2009-05-26, 12:50   #4549
xandra78
Zakorzenienie

Katakumba, dentysty nie zazdroszczę. Wczoraj nie dawał nic do picia-nie chciało mi się butelek wygrzebywać i wygotowywać.Dziś kupię soczek jabłkowy i go rozrzedzę. Pytałam się pediatry, czy nie lepiej zacząć od jakiegoś kompotu,a ona mi powiedziała,że po co, skoro to ma mało witamin-w sumie racja...
Edyta,LadyM, ale wrażenia macie dziś,mam nadzieję,że wszystko ok z maluszkami. Ja sie ciągle boję,że mi Emilka spadnie z wyra - mam jakąś schizę na tym punkcie.Właśnie teraz się obejrzałam i juz była przy krawędzi,tak skubana juz się turla.
Scorpionec, a możesz napisć,jakiej firmy worki kupiłaś? Ja miałam juz dwa jakieś tam firmy i one były kiepskie-jeden od razu zaczął puszczać do środka powietrez,a drugi po jakiś dwóch tyg. Chciałam kupić porządne,bo chcę ciuchy zimowe do piwnicy wynieść...

No i oczywiście WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NAS!!!!
xandra78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 13:19   #4550
Salomea1
Zadomowienie

Mamusie Wszystkiego Najlepszego:r oza:

Nam dzionek zaczął sie o 5, ale dałam młodej cyca i poszłam spac. O 7 mnie znowu obudziła. Tz twierdzi że spała

Dzisiaj dostałam tel od poradni kardio,że mam odwołaną wizyte (piatkową) bo ie podpisali umowy z NFZ-tem. Czekałam 3 m-ce, a oni nie mają umowy od 1 maja i dopiero teraz mnie informuja. Szalg by ich wszystkich trafił. Dobrze,że ostatnio Martusia już nie miała szmerów w serduchu, ale chyba znowu będziemy musieli iść prywatnie

Edytko - nie wiem co powiedziec. Dobrze że Laurka cała. Ale już jej nie zostawiaj na łózku. Moja, jak już kiedys pisałam, prawie spadła jak ja byłam obok. Dobrze że maluchy są niezniszczalne.

Krzesełko jest chyba fajne. Ogromniaste!!!!! W sklepie to wszystko wydaje się o wiele mniejsze. Martusia już dzisiaj zjadła w nim śniadanko.

scorpionec- ja bym test zrobiła.

LadyM- ja unikam podawania cukru bo i tak teraz mnóstwo rzeczy jest dosładzanych. Kiedyś tak nie bylo. Nawet kaszka, którą daję ma cukier wiec po co jeszcze dosładzać inne rzeczy? Ja i tak jestem fanką dawania wody. Sama wypijam conajmniej 1,5l dziennie, a pozatym woda jest dobra na wszystko. Sokiem czy herbatką nie ugasisz pragnienia.

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

katakumba - dobrze,że tylko 2 dziury. Ja u dentysty jestem co miesiąc od 3 lat ( w sumie to u ortodonty, ale to jedna chwała) i teraz czeka mnie usuwanie 8-mek. Ja tam wolę dentystę niż gina.
Stary 2009-05-26, 14:24   #4551
Paula Szyszka
Zadomowienie

Wszystkiego najlepszego mamusie

Melduję że paczka z misiem dotarła i jest rewelacyjny byłam w szoku bo myślałam że to taki zwykły misiek będzie a to jest miś formy nici superowy mały już z nim spał na spacerze zamieściłam zdjęcia w albumie małego z miśkiem. Jescze raz dziękujemy za wszytkie głosy
Stary 2009-05-26, 15:34   #4552
anytsuj
Zadomowienie

Wszystkiego najlepszego mamusie!!!!!
ja też z okazji dnia matki byłam u dentysty,
u nas dzis upał masakryczny 30 stopni w cieniu, chyba do Ustki trzeba się wybrać na popołudniowy spacerek
scorpionec- mam nadzieję, że już lepiej się czujesz
anytsuj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 17:57   #4553
katakumba
Zakorzenienie

od godziny usypiam polke, co jest dziwne dla niej i meczace dla mnie, bo ona z reguly polozona do lozeczka zasypia w ciagu 3 minut
dajta mi sily jakiejs w zastrzyku

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

Stary 2009-05-26, 18:46   #4554
szamanka82
Raczkowanie

Wszystkiego naj Mamusie!!!!!!!!

edyta współczuję przeżyc, jednak trzeba miec oczy w du... i nie zostawiać tych naszych pociech nawet na chwilę

scorpionec, zgadzam się, że test ciążowy by się przydał

katakumba no dentysty nie zazdroszczę, ja się boję jak ognia - na szczęście mam ugodowe zęby
fajnie masz z tą laurką, jednak tż domyślny
przepraszam, ze zapytam, ale o co chodzi z tym, że pod avatarem masz liczbę ostrzeżeń??? Ja trochu ciemna w tematach forumowych dlatego pytam

u nas też gorąco niesamowite, ja dzisiaj latałam w sprawie roboty a z Młodą siedział tż, niestety o żadnym obchodzeniu dnia matki nie było mowy
Stary 2009-05-26, 18:59   #4555
katakumba
Zakorzenienie

no moge wam powiedziec, ale mnie samej glupio
najpierw bylam na watku nasza klasa. tam dziewczyny na zmiane wklejaja linki do galerii paszczorowatych stworzen (polecam na rozrywke, no takich znajomych to nie macie pewnie) albo linki do profili pedofilskich. wszytsko po to zeby to tepic
akurat przyjelam jakas duza dawke tych solarkowych babrbi i pattze na watku plotkwym temat krzywe i grube. chodzilo o nogi
bach! dziewczyna pokazuje swoje pikne smukle nogi i lament podnosi ze ma grube. no i wymachnelam jej posta, ze ma pusty czajnik
i to uznano jako atak na uzytkowniczke

gdybym nie byla nabuzowana tym watkiem o nk pewnie nic bym nie napisala
a tak...

a. szmanko matko zuzanny. nie pytaj sie innych o co maja ostrzezenia, bo ludzie zle reaguja., mnie mozesz, bo wiesz ja spokojna kobieta jestem

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

Stary 2009-05-26, 19:06   #4556
szamanka82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katakumba Pokaż wiadomość
no moge wam powiedziec, ale mnie samej glupio
najpierw bylam na watku nasza klasa. tam dziewczyny na zmiane wklejaja linki do galerii paszczorowatych stworzen (polecam na rozrywke, no takich znajomych to nie macie pewnie) albo linki do profili pedofilskich. wszytsko po to zeby to tepic
akurat przyjelam jakas duza dawke tych solarkowych babrbi i pattze na watku plotkwym temat krzywe i grube. chodzilo o nogi
bach! dziewczyna pokazuje swoje pikne smukle nogi i lament podnosi ze ma grube. no i wymachnelam jej posta, ze ma pusty czajnik
i to uznano jako atak na uzytkowniczke

gdybym nie byla nabuzowana tym watkiem o nk pewnie nic bym nie napisala
a tak...

a. szmanko matko zuzanny. nie pytaj sie innych o co maja ostrzezenia, bo ludzie zle reaguja., mnie mozesz, bo wiesz ja spokojna kobieta jestem
ale ja nie ze złej woli, ja przepraszam, ja nie chciałam... mnie chodziło tylko o info o co to chodzi i czym to skutkuje, bo ze mnie czasami blondynka wychodzi choć farbowana

a wątek o nk kiedyś przeglądałam, ale mam wrażenie że oprócz dobrych działań (tępienie pedofilii, pólnagich zdjęć itp.) dziewczyny się czasami zapędzają i oceniają innych tak średnio sympatycznie
Stary 2009-05-26, 19:28   #4557
katakumba
Zakorzenienie

totez im napisalam ze jak im tak sie chce tyle siedziec i szukac?

nic nie boj szamanka i nie przepraszaj, po prostu nie wyzywaj nikogo od pustych czajnikow

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-26, 19:38   #4558
scorpionec
Zakorzenienie

test mówicie... dzizas ale by bylo.. na 90 procent jestem pewna ze to nie nowy bejbik ale pozostaje te 10... hmn powiem tztowi to mi jutro kupi jak bedzie z roboty wracal..

xandra worki mam takie..http://allegro.pl/item641868710_work...68_10_szt.html

narazie sie nie rozszczelnily... ale w cuda nie wierze i pewnie niedlugo tak sie stanie..

ide kąpać trutnia..

tak jak przewidywalam tz nie pomyslal o tym by w imieniu malej na dzien matki cos wykombinowac..ba nawet nie wpadl na to by zyczenia zlozyc
Stary 2009-05-26, 20:26   #4559
katakumba
Zakorzenienie

to ja dostalam taka laurke, ale tez musialam wyraznie powiedziec przed dentysta ze zostawilam kredki na stole
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0831.jpg (151,8 KB, 27 załadowań)

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

Stary 2009-05-26, 21:47   #4560
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Bartuś z okazji Dnia Matki dzisiaj pierwszy raz przewrócił się z brzuszka na plecki, kombinował od kilku dni ale on taki grubcio trochę i ciężko mu szło. A dziś na macie nagle bach. Przestraszył się trochę i nie wiedział, czy ma się rozpłakać czy nie. Ale jak zobaczył, ze ja z moją mamą się cieszymy to sam się zaczął śmiać.

Katakumba śliczna laurka

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości