|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |||||
Rozeznanie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A z tym kredytem to kurcze strasznie ale trzymam kciuki i mam nadzieję że jakoś się ułoży. ![]() Cytat:
a co do worków foliowych to ja tez tak robiłam hehehe ale to dlatego że zawsze miałam pecha i kupowałam buty które przeciekały a potem na nowe mi było szkoda albo nie miałam. Idę się wykompć i do męża na troche bo dzisiaj mam zielone światełko w moim lady comp więc ide poszaleć ![]() Bo potem dr house ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no niby mały już ma ![]() Cytat:
![]() ![]() mnie zszokował fakt, że ona tyle czasu się ukrywała ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pomyśl teraz już jesteś ustawiona ![]() ![]() a te pieluszki, kupki i zupki to najpiękniejszy okres w życiu i ja już też się nie mogę doczekać kiedy na mnie padnie ![]() Cytat:
![]() ![]() a tu znowu nie mam takich atrakcji a czasem by się poszło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() paulinaizabela masz na myśli "Berek" Szczygielskiego o tych sąsiadujących ze sobą gej i mocherek ? Jesli tak to faktycznie rewelacja .... autor fantastycznie obśmiał to co sobie takie pobożne matrony myślą ..... na a teksty to mnie zabiły ![]() Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-03-19 o 19:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 i cały w tym ambaras, żeby dwoje chciało naraz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 18 lat to już nie taka gówniara, no ale nie wiek się liczy ![]() ![]()
![]() |
#4536 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak ona to zrobiła??? do lekarza nie chodziła??? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad.2 Niestety ![]()
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Ja spadam narazie , do domku czas
![]() zajrzę tu później ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- nie ma nikogo?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4540 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Kobitki
![]() U mnie śnieg za oknem ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie był podobna sytuacja - tzn nie moja kuzynka ale dziewczyna kuzyna. Kuzyn 19 lat miał ana 17 ![]() ![]() ![]() ![]() Małzon dziękuje bardzo ![]() ![]() ![]() A co to wszystkie jeszcze śpią ![]() Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-03-20 o 08:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hehehe dobry kamuflarz przytycie na zimę ![]() ![]() A co do berka to kurcze też bym bardzo chciała zobaczyć szczególnie z Małaszyńskim ![]() ![]() A ja już w pracy kto chętny na kawkę??? Wiecie co zapomniałam wam się pochwalić że mój mężuś wczoraj przyniósł mi 5 róż tak bez okazji ![]() Moje marudzenie jednak czasem efekty przynosi Juz się śmiejemy bo zawsze jak ogladamy jakiś film i tam jest jakaś romantyczna scena czyli np facet przynosi ukochanej kwiatki itp. to ja zawsze patrze na mojego Tż a on się śmieje że wiedział że się tak spojrze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zadomowienie
|
Hej,
Jakoś nie mam ostatnio weny by pisać więc poczytam sobie Was jeszcze trochę i znikam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |||||
Zakorzenienie
|
Witanko w piątkowy poranek
![]() Za oknem u mnie słoneczko ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dumna jestem, że mam taką zdolną chińską kuleżankę ![]() Ad.2- ajjj... proszę zapomnieć o złym nastroju, przytulić się do małżonka, dać buziaczka- bo szkoda czasu na dąsanie ![]() Cytat:
Co to za dieta Kotecku? ![]() Cytat:
![]() Nazywałam to wegetacją ![]() Teraz też nie zarabiam niewiadomo czego... ale mam hojnego męża na szczęście ![]() Ad.2- i za to dla Ciebie ode mnie wielki <młodzieżowo mówiąc> szacun ![]() ![]() Dżasti- skasował mi się Twój pościk ![]() enyłej... ![]() Chciałabym rzec, że niezwykle jestem rada, iż w dobie kryzysu naszego przebrzydłego kraju została Ci przedłużona umowa o pracę. ![]() Co do małolaty- nie sądzę że to aż taka małolata... ![]() Dobrze, że chce urodzić to dziecko i mam nadzieję że będzie je wychowywać- to cenię. Widocznie tak miało być... i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Nadszedł czas na radość ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też oglądałąm Hałsiorka! Z pierwszego odcinka płakałam <uprowadzenie gitary ![]() ![]() Ad.1- Dziendoberek ![]() Ad.2- ja niestetyż nie śpię ![]() ![]() Sofiiiiiiiiiiiiiiiiiii- mordo Ty moja piękna!!! Daj dzioba i to szybko i pisz co u Ciebie ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-03-20 o 08:57 Powód: Sofeusz nie chce pisać - kozica jedna :P |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Rozeznanie
|
Cześć Baboczki lofkane
![]() Nie mam gdzies weny do pisania... ![]() wogole snieg u nas od wczoraj pada i jest mega do du...y. Zimno, wietrznie i wogole tak jakos bialo- szaro ---> zimowo... ![]() az sie pokusilam na utopienie marzanny na nk ![]()
#4545 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad.2- ja dziękuję... już jestem po przyszedł czas na "piątek alkoholika" i wypiłam już pół lampki winka ![]() Ad.3- woooow ![]() ![]() ![]() Bywa ![]() Dziś dziewczynki z 20 września mamy półrocznicę ![]() ![]() Cytat:
![]() No dupiasta trochę pogoda, ale cóż poradzisz ![]() Może ta marzanna coż pomoże ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kobieciny kochane moje zapomniałam Wam powiedzieć, że oprócz <najprawdopodobniej> wyjazdu do Chorwacji we wrześniu to w czerwcu jedziemy nad nasze polskie morze ![]() od 10 do 14 czerwca ![]() ![]() Ejjjjjjjjjjjjjjjjj dziołchy! Co z tym naszym wiosennym spotkaniem??? Już pewnie się rozmyśliłyście co? ![]()
![]() |
#4546 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hehe dobre to z tymi facetami!! pewnie pomysleli ze jakas napalona jestes ![]() ja uwazam ze to nałog jest ale taki mega pozytywny!!kupuj ksiazki bo jak bedziesz stara babcia to bedziesz je sobie czytac ![]() ![]() Cytat:
![]() teraz wole jak jest elegancki....... Cytat:
![]()
![]() |
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziś też nie najgorsza pogoda ![]() miłego dnia dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | ||
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() A co tu taka cisza ![]() Wstawać leniuchy i śpiochy ![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 nie ma za co ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a jak Ty to zrobiłaś bom ciekawa ![]() Moc buziaczków ![]() ![]()
Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-03-20 o 09:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4550 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A zazdroszczę niestety ![]() ![]() A ja coś za bardzo pochwaliłam tą moja poprawę pogody po topieniu marzanny bo właśnie znów zaczęło sypać śniegiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Pisałam wam już chyba, że odstawiłam po ślubie tabletki anty i kupiłam ze ślubnych pieniążków Lady Comp to taki komputerek mini do antykoncepcji rano mierzę temperaturke w ustach ok minutki i od razu mi wyskakuje światełko albo zielone albo czerwone:P Fajna rzecz bo się nie truję już więcej a w przyszłości dzidzię też mi pomoże zaplanować. Ale pioruńsko drogi. Moja teściowa nie wie że go mam bo by chyba zawału dostała ![]() A co do hausa to wczoraj z mężem też ze śmiechu ryczeliśmy że pewnie sąsiedzi słyszeli dr polerka wygrywa ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja miałam pół rocznicę i zapomniałam o niej ![]() ![]() Hmmm może dlatego te kwiatki dostałam hmmm A w Szczecinie pogoda śliczna słoneczko świeci tak od kilku dni że aż trzeba w okularkach słonecznych chodzić ![]() Cytat:
No i poznałam Tż palił ale już od 4,5 roku nie pali zucił na moje urodzinki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie znosiłam nigdy takich facetów i wzbudzali oni we mnie niemałe obrzydzenie <bez obrazy naturalnie>. Dla mnie to była tragedia ![]() Tak samo jak nigdy nie podobali mi sie tak naprawdę <przystojni- wg wiekszosci kobiet> faceci. ![]() ![]() Na pierwszy rzut oka byli ok, ale nie mieli jak dla mnie tego "czegoś". I do tej pory tak zostało ![]() Lubię przeciętnych facetów ![]() uwielbiam te Twoje powitania ![]() Cytat:
![]() nawet o nim nie słyszałam <Gocha jednak jestem debilem-nie przejmuj się> ![]() ja go nie potrzebuję jednak , brak gumy i różnych innych rzeczy od 3 lat chyba świadczy o niepłodności ![]() jak zachce nam sie dziecka trzeba będzie się przebadać ![]() oooo dr Polerka- zapomnialam jak sie nazywał ![]() aaaa... jakoś tak polali - to piję ![]() hahahahahha- robię zawsze identycznie jak o czymś zapomnę ![]()
![]() |
#4553 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ad 2 Hause wczoraj wymiatał ![]() ![]() ![]() Ad 3 Ja jak poznałam mojego tż to tez palił. Ale ja postawiłam mu warunek - albo rzuca albo nie będę się z nim widywać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A nie jesteś głupia ja tez o tym urządzeniu dowiedziałam się na jakimś forum a potem okazało się że moja znajoma je używa z powodzeniem od 3 lat i to ona mnie przekonała bo na początku trochę nie ufałam takim metodą. A i jeszcze Pani na naukach przedślubnych powiedziała że jak ktoś nie ma zaufania do własnych obserwacji to może sobie kupić właśnie Lady Comp albo persone. Ale na persone trzeba sikać więc dla mnie to nie wygodne za bardzo ![]() Kurcze a jak ty masz takie problemy z płodnościa to może lepiej wczesniej do lekarza bo nie wiadomo jak długo się będzie leczyć. Kurcze ja właśnie ostatni cykl też miałam bez owulacji i tez się martwię aby się to nie powtórzyło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ostatnio mam dużo pracy, więc nie piszę dużo i nie mogę się w gryźć w temat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Hej. Dzisiaj późno ale sie archiwizacją zajęłam (całe łapki mi już oblazły). Dobrze, że to już piątek
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak juz któraś napisała ciocią będziesz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ps. Twoja gadzina jest superaśna, też kiedyś taką chciałam ![]() Akurat Tobie nie pisanie zostanie wybaczone, masz prawo do braku weny ![]() Cytat:
Kasia a gdzie jedziecie do tej Chorwacji? Dasz namiary bo też szukam czegoś ciekawego, tylko jeszcze nie wiem czy na czerwiec czy też na wrzesień. Wciąż się zresztą zastanawiam gdzie by tu w te wakacje uderzyć. Ceny są powalające w każdym razie ![]() Cytat:
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() cała Kasieńka ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4558 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy poznalam mojego tż 10 lat temu.......to mial krotkie wlosy, dopiero potem zapuszczal i bardzo mi sie w tych wlosach podobal! inni faceci z dugimi wlosami byli dla mnie odrazajacy.....tyle ze moj tż to jest pedancik i spedzal w lazience wiecej czasu niz ja..........odzywki dawal na wlosy......zawsze musial miec spiete w kucyk i ulizane hehe bo ma krecone i nie lubil jak mu jakies sprezynki odstaja......ale wtedy obydwoje bylismy mlodzi i to byla szalencza milosc.....teraz jestesmy dorosli i zawsze milo wspominamy tamte szkolne czasy... ![]() tez lubie przecietnych facetow, ktorzy maja cos w sobie........oczywiscie zawsze sie obejrze za jakims wypacykowanym przystojniaczkiem , ale zeby tylko popatrzec..... ![]() Cytat:
moze sie skusze po urodzeniu dziecka....
![]() |
#4559 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad.2- łahahahahahhahahahahahahh ahahahahhahahahahhaha padłam i chyba nie powstanę ![]() Ad.3- bezsensem jest wcześniejsze pójście do lekarza, żeby zacząc jakiekolwiek leczenie to trzeba chcieć dziecka ![]() Kiedy w którymś momencie zaczniemy czuć tę chęć to z pewnoscią się przebadamy ![]() Aż tak się tym nie martwię, bo i tak nie mam na to wpływu. Cytat:
![]() Ad.2- święta racja! niesprawiedliwość na tym świecie panuje ![]() Ad.3- czyli jestem rozgrzeszona za tę moją nieszczęsną chorobę? ![]() A gadzinę polecam serdecznie! Nie wymaga wiele a jest przesłodka ![]() Samca nie lubię, bo to taki dzikus, ale moja cytrynka jest przesłodka- zawsze w soboty razem sprzątamy chałupkę ![]() U mnie na rękach się uspokaja i przybiera piękne barwy ![]() Ad.4- echh... pijaczysko ![]() Ad.5- nie wiem jeszcze gdzie pojedziemy mysza ![]() ![]() mówiąc szczerze- jeszcze nie szukalam ![]() Cytat:
![]() Dla Was może wydawać się dziwne i śmieszne to, że mnie na ten przykład naprawdę podobają się łysi faceci! ![]() Łysi jak łysi, ale tak ogoleni na łyso <broń boziu myśleć o skinolach ![]() I nie tacy z łańcuchami tylko ubrani normalnie <elegancko lub sportowo- byle nie w dresie> ![]() Z resztą nigdy nie zauroczyłam się <czy nie zakochałam się> w chłopaku tylko z wyglądu ![]() Zawsze musiał mnie czymś oczarować ![]() Szczególnie działają na mnie oczyska ![]() ![]() Haloooooooooooooooooooooo ooooooo... zaczynam gadać do siebie - jak Kotek
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-03-20 o 11:05 Powód: babole pouciekały :[ |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.