American girls cz. VIII - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-18, 17:31   #4531
Zuziunia
BAN stały

Dot.: American girls cz. VIII

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Zuziunia, ja się domagam czegoś uśmiechniętego
ale ja sie nie umiem uśmiechać do zdj...wyglądam jak idiotka z uśmiechem..
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:33   #4532
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Najbardziej nie nawidze i nie zrozumiem wtracania sie w cudze zycie
Cytat:
i kto tu okazał się P U S T Y ?

haha wiadomo skąd ma nick..
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:33   #4533
vadi
*sportaddict*

wiesz, Zuza, napisałabym Ci coś miłego, ale już wiem, że to jest złe i że wtedy ujawniłabym swoją pustotę, więc zamiast tego napiszę Ci, że jesteś głupia i śmierdzisz, ok? poczuję się dzieki temu bogatsza wewnętrznie i mniej " PSEŁDO "

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość

haha wiadomo skąd ma nick..
podejrzewam, że od swoich zainteresowań powiązanych z kontemplacją egzystencji i zagadnieniami fizyki kwantowej

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-18 o 17:35
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:34   #4534
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Haloooo oj plotkara z tymi pustymi lalkami przesadziłaś troche..

no ale nieważne, ja też jestem nowa namiętnie podczytująca od kilku msc..

chciałam się Wam pochwalić że nie jem słodyczy w sumie od wczroaj..
teraz zjadlam tylko zupke i salatke z owoców. od poniedziałku zaczynam diete 1200 -1300kcal, żadne 1000 bo moge nie wytrzymać, tym bardziej, że od marca chce ( oby mi się udało) iść na arebik dobrze mówie ? deita z wysiłkiem fizycznym 3h w tyg aerbik powinna dać zamierzony skutek
Narazie jest na etapie czytania o deitach komponowania miare jakiś jadłospisów.. żebym nie poległa

W ogole kupilams obie dzisiaj cienie(kolejne...) paletke do brwi z essenca kolejna!! i róż też z essenca
straaaaaaaaaasznie mam ochote na zakupy ciuszkowe!!!! czasem to mnie aż nosi też tak macie??mój TŻ mi powiedziałam ze jestem zakupocholiczką

W ogóle zauważyłam, że odkąd czytam no i teraz piszę u was to lepiej wyglądam dbam o siebie staram się wyglądać ładnie na codzień a nie od święta :jupi :
malaMigotkAaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:35   #4535
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anulkaa Pokaż wiadomość

Dziewczyny oglądacie Chirurgów? wiem że jedna z was ma w Avatarze Derecka i Meredith ale nie pamiętam która. co sądzicie o Marku Sloanie? według mnie aktor idealnie obsadzony w roli takiego podrywacza i lowelasa, jak On patrzy, az mam ciarki. heh.
ja ogladalam zawziecie ale pozniej zrobili na polsacie tak pozno i juz nie moglam ogladac bo na drugi dzien mialam na rano zajecia, ale mam zamiar sobie sciagnac wszystkie sezony albo kupic na dvd i obejrzec bo uwielbiam ten serial, a ten avatar to chyba LadyAnne ma

Anulkaa cudowne masz dzieciaczki, takie dzieci to chyba najwieksze szczescie...

plotkara no comment , mam wrazenie ze zazdrosc przez Ciebie przemawia... smutne to i szkoda mi Ciebie...
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:35   #4536
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
wiesz, Zuza, napisałabym Ci coś miłego, ale już wiem, że to jest złe i że wtedy ujawniłabym swoją pustotę, więc zamiast tego napiszę Ci, że jesteś głupia i śmierdzisz, ok? poczuję się dzieki temu bogatsza wewnętrznie i mniej PSEŁDO
ano tak toz ja sie nie myłam juz tydzień... nie wiem jak dzieci ze mna wytrzymują na zajęciach
Stary 2009-02-18, 17:35   #4537
Cinderella5x
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość
plotkara - ale nie rozumiem po co w takim razie chcesz dołączyć do nas PUSTYCH LALEK....że piszesz że twoje posty są olewane...sama sobie zaprzeczasz..

czy ktoś zmusza do czytania...widocznie sama z fascynacją śledzisz wątek że dokłądnie wiesz o czym piszemy

ehhhh smutne to

Lil coco, wydaje mi sie, ze mialas do mnie pytanie a propos wlosow? Gdzies mi to mignelo, ale nie pamietam na ktorej stronie i nie pamietam, co dokladnie chcialas wiedziec...

"But what is truth, Not easy to define,
We both have truths, Are yours the same as mine?"
Cinderella5x jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 17:37   #4538
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz, Zuza, napisałabym Ci coś miłego, ale już wiem, że to jest złe i że wtedy ujawniłabym swoją pustotę, więc zamiast tego napiszę Ci, że jesteś głupia i śmierdzisz, ok? poczuję się dzieki temu bogatsza wewnętrznie i mniej " PSEŁDO "

podejrzewam, że od swoich zainteresowań powiązanych z kontemplacją egzystencji i zagadnieniami fizyki kwantowej
no co TY Vadi Ty też za madra nie jestes i te Twoje porady dotczołce fitness

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:37   #4539
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wantxme Pokaż wiadomość
Maju teraz juz zrozumiałam dlaczego tak czesto chodzisz do dermatologa i robisz mikrodermabrazje. kiedys sie nad tym zastanwiałam ze przeciez co miesiac taka kuracja.. czy to przpadkiem nie szkodzi... ale teraz juz rozumiem i współczuje tego co przeżyłas
Teraz to raczej przyzwyczajenia i tak terapeutycznie, bo babka powinna chyba psychiatryczny gabinet otworzyć obok dermatologii estetycznej Właściwie to ona ma leżankę, wiec psychooanalizę i zabieg łączy:P
Cytat:
Napisane przez justyss Pokaż wiadomość
Maju biedactwo to przezylas a po co mialas te sterydy???

wiecie co ja glupia zrobilam niechcacy potulklam moj podklada byl w szklanym opakowaniu z pompeczka i potulk mi sie od gory wiec jej caly ale nie zamknie sie
wysuszy sie szybko?? nie chce go wywala bo jest nowy uzyty 3 razy
Dzięki

Szkoda podkładu Pewnie wyschnie, albo utleni się i może zciemnieć Masz może jakiś sterylny słoiczek zakręcany? Mogłabyś wtedy szpatułką aplikować sobie podkład. Bo tak chyba po jakimś tygodniu straci na jakości.
A co to za podkład;>

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Aha rozumiem . A jesli mge spytac oczywiscie jesli nie chcesz to nei odpowiadaj . Czy byłas chora na cos czy to taka odmiana trądziku była ??
Jasne, że moge odpowiedzieć. Miałam niedokrwistość hemoilityczną połączoną z jakimś zaburzeniem neurologicznym (zwężenie tętnic czy jakiś naczyń?) co objawiało się zawrotami i potwornym bólem głowy z omdleniem. Z powodu tych częstych omdleń musiałam zacząć kurację sterydami, która spowodowała u mnie trądzik posterydowy, teraz odczuwam problemy z żołądkiem.
Do 20 roku życia nie miałam żadnych problemów z cerą, jedynie zaskórniki na nosie, ale nie wiedziałam czym jest pryszcz czy krosta. A po sterydach od razu taki hardcore.

Cytat:
ja też chce wina, właśnie skończyłam zajęcia z dzieciakiem, który wszedł do mnie ledwo żywy i zasypiał na zajęciach, no myslałam, że się wścieknę
Trzeba było mu polecić wykonać kilka pompek albo przysiadów
Ja kiedyś dawałam korki takiemu uroczemu urwisowi, który na każdym kroku wykręcał się od nauki i zagadywał mnie np. "ale ma pani sliczne kwiatki, ten narzeczony to musi panią kochac...", albo " jak pani nie mam makijażu to pani wygląda jak dziewczynka", albo " pani przeczytała wszystkie książki, które ma pani na półkach?"
Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
ojj Maja wiem co przezylas, ja tez mialam straszne przejscia z tradzikiem (zreszta jeszcze sie dokonca nie skonczyly, bo z bliznami dalej walcze) mysle ze jak bym miala jeszcze jeden nawrot do bym musiala zamienic dermatologa na psychiatre...
Ja wpadłam w taką deprechę, że szok. Na szczęście jak tylko widzałam efekty to mi się poprawiało.
Dla mnie taki hardcore był kosmosem, bo nigdy wcześniej nie miałam nic na twarzy co by krostę przypominało. Dobrze, że znałam wizaż, bo studiowałam wtedy wszystko co tylko dotyczyło pielęgnacji cery.

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
Anulkaa a ja Cie chyba nie mam na nk... jak bym mogla prosic linka na PW? bo ostatnio mam taki silny instynkt macierzynski ze chetnie poogladam Twoje dzieciaczki, dzisiaj sie na Czekoladki Gabi gapilam na nk chyba z 15 min
nanaaaaa, to postaraj się o takiego słodkiego bobaska Wiecie, tak sobie myślę, że skoro AG kochają siebie(tak zdrowo oczywiście), to będą/są cudownymi mamami. Bo są szczęśliwe, zadowolone z siebie i mogą przelać to na dzieciątka

plotkara0804, jeśli Twój wpis przeszedł bez echa, to może żadna z wizażanek nie potrafiła na niego odpowiedzieć?
Jeśli śmieszy Cię atmosfera czy pogawędki na tym wątku to na wizażu jest jeszcze cała masa innych wątków dotyczących zupełnego przeciwieństwa pustych laleczek, które oglądają tylko ciuchy i makijaże

Cytat:

i to jest najgorsze.. niektórych nie stać na prywatnych lekarzy i są skazani na takich..
ja na szczęście dostaję pieniążki na prywatnych jeśli chodzi o coś więcej niż grypa, ale przeraża mnie fakt, że kiedyś mogę być skazana na takich nieudaczników..
oczywiście są dobrzy darmowi lekarze, ale zanim się na nich trafi to można dtracić dużo nerwów i przede wszystkim zdrowia..
Ja nie mam zaufania w ogóle do lekarzy i teraz nie chodzę w ogóle. Na szczęście od długiego czasu nie choruję więc mogę sobie oszczędzić wizyt w przychodni i faszerowania się lekami.

[QUOTE=UnbelievableGirl;11 041398][FONT=Georgia][COLOR=DarkOrchid]
i niech wydają co miesiąc na tampony(niby mało, ale gdybym zamiast tego wrzucała do skarbonki, już by się coś uzbierało)
niech muszą latać do kibelka nawet w najmniej dogodnych sytuacjach, mają okres w najgorszych momentach, martwią się czy coś im nie poleciało itp..
i ból brzucha i huśtawka nastrojów(oczywiście bez odrobiny wyrozumiałości)

Ojj tak
Ja przez cały okres siedzę z termoforem pod kocem. Mam mega mocne krwawienia (nawet po tabletkach). Bez tabletek miesiączkowałam bardzo nieregularnie, co ok, 4 miesiące.

Cytat:
biedna dobrze, że masz takiego kochanego Tżta i że nie zostały Ci ślady..!
Jest kochany Własnie w takich sytuacjach sprawdziłam, że moge na nim absolutnie polegać.

Cytat:
przestałam czuć jednego palca u stopy i wpadłam w jakąs histerię.. bo wszystkie mnie bolały a tamtego nie czułam, po prostu nic, czułam, że mam coś między sąsiednimi palcami, ale tego jednego w ogóle nie! na szczęście w domu mi przeszło
O rany! dobrze, że wróciło Ci czucie. Musiałaś nieźle zmarznąć, biedactwo.

Cytat:
ku***a czy on nie rozumie, że mnie rani? powiedział, że żarty i powinnam zrozumieć..ehh..chociaż powiedziałam mu co dokładnie o tym myślę..
Mój TŻ śmieje się z mojego dużego palucha u stóp bo jest wielki jak u Shreka
Stary 2009-02-18, 17:38   #4540
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez malaMigotkAaa Pokaż wiadomość

W ogole kupilams obie dzisiaj cienie(kolejne...) paletke do brwi z essenca kolejna!! i róż też z essenca
straaaaaaaaaasznie mam ochote na zakupy ciuszkowe!!!! czasem to mnie aż nosi też tak macie??mój TŻ mi powiedziałam ze jestem zakupocholiczką

W ogóle zauważyłam, że odkąd czytam no i teraz piszę u was to lepiej wyglądam dbam o siebie staram się wyglądać ładnie na codzień a nie od święta :jupi :
A jak róz z essence ?jak sie sprawuje maziałas sie juz nim?Zdaj relacje koniecznie. Własnie szukam jakiegos rozu mmm
Co do dietki to ja mam przymusowa od piatku takze łacze sie z toba.

Misia
a jak tam twoja dietka?
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:38   #4541
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
no co TY Vadi Ty też za madra nie jestes i te Twoje porady dotczołce fitness

no cusz, karzdy hce siem czasem fkupić w uaski jakiś póstych lasek, tey zwuaszcza, rze lóbje, jak hfalicie moje cióhy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 17:39   #4542
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
no cusz, karzdy hce siem czasem fkupić w uaski jakiś póstych lasek, tey zwuaszcza, rze lóbje, jak hfalicie moje cióhy
dOkłaDniEE

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:40   #4543
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez plotkara0804 Pokaż wiadomość
POZA TEMATEM

po moich dluzszych obserwacjach zauwazylam pewne rzeczy
Po pierwsze, jesli ktos sie na tym watku wypowiada, spoza waszej zamknietej grupy , nie ma co liczyc na odpowiedz... po prostu twoj wpis jest jak mgła.
Po druie no sorry, ale połowa z was to puste lalki, których zajeciem jest siedzenie pół dnia na wizazu, kupowanie ciuchow za kase starych a potem chwalenie sie. Po czym twoja kumpela oodpisuje "OH ahhhhh ale slicznie wygladasz " ( chociaz połowa z was to "PSEŁDO AGIE"). Albo TŻ ma problem, po czym 20 dziewczynek odpisuje Ohhhh jak mi przykro, przeciez ty jestes taka wspaniala.
nie chce juz was obrazac. ale jak tak z boku ktos was obserwuje to jestescie czasem zabawne
Nie chcialam tego pisac ale ile mozna, 5 wpis a jestem olana
Te przemyślenia stąd, bo ktoś Ci nie odpisał na Twój jeden wielce ciekawy post o gąbce - syrence?
Ja Ci kulturalnie zawzyczaj odpisywałam, mimo Twoich z lekka chamskich (a teraz makysmalnie chamskich) postów. Żałosne jest to co piszesz, jeżeli Cię wszyscy nie uwielbiają to nagle sa "ble..", skoro Ty nie potrafisz sobie zarobić na swoje wydatki, to Ci którzy potrafia też sa "ble.." Wiesz o czym to świadczy?
O bardzo brzydkiej zazdrości

No i tak jak pisały dziewczyny, po co tu się udzielasz skoro jesteśmy takie "puste"? Dołącz lepiej do wątku podobnych sobie złosliwych, zazdrosnych i sfrustrowanych osób, gdzie Cię z pewnością docenią
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:40   #4544
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez daruniaa01 Pokaż wiadomość
Czekolada mam prosbe, podalabys linka do aukcji gdzie kupujesz clipy?
po czym mam poznac przegladajac aukcje czy beda dobre?
i jaka jest dlugos Twoich?
wklejalam ostatnio.. TheHairUwear nazywa sie uzytkownik

Unbelieve... z tym porodem to jest masakra tak szczerze mowiac, ja jestem bardzo wytrzymala jesli chodzi o bol ale tu malo brakowalo zeby mnie zlamalo. nie kazdego boli tak samo, to jest pocieszajace ale jazda jest kosmiczna, bol cie doslownie rozrywa na strzepy! aha krocze nacinaja zeby uniknac rozerwania przez dziecko. bolalo i czulam jak mnie ciela i jeszcze za plytko bylo i poprawiala w tym samym miejscu. i pomysl ze w porownaniu ze skurczami to naprawde NIE BOLALO!!
poza tym tylozgiecie mi sie zrobilo i chyba dlatego mam problem z tamponami teraz:/
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:41   #4545
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Te przemyślenia stąd, bo ktoś Ci nie odpisał na Twój jeden wielce ciekawy post o gąbce - syrence?
o matko, łza mi popłynęła

(tak wiem, jestem złośliwa )

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
Unbelieve... z tym porodem to jest masakra tak szczerze mowiac, ja jestem bardzo wytrzymala jesli chodzi o bol ale tu malo brakowalo zeby mnie zlamalo. nie kazdego boli tak samo, to jest pocieszajace ale jazda jest kosmiczna, bol cie doslownie rozrywa na strzepy! aha krocze nacinaja zeby uniknac rozerwania przez dziecko. bolalo i czulam jak mnie ciela i jeszcze za plytko bylo i poprawiala w tym samym miejscu. i pomysl ze w porownaniu ze skurczami to naprawde NIE BOLALO!!
poza tym tylozgiecie mi sie zrobilo i chyba dlatego mam problem z tamponami teraz:/

właśnie stałam się bezpłodna o.O

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 17:41   #4546
Anulkaa
Raczkowanie

nanana dziękuję ślicznie )
wracają do Chirurgów, fajny film i super robiony. wkręciłam się niesamowicie i teraz dopiero widzę jaka straszna kicha z naszego " Na Dobre..."itp bez komentarza

Miśka jak Ty to pięknie ujęłąś o gąbce ;-))
hehehehehe

Edytowane przez Anulkaa
Czas edycji: 2009-02-18 o 17:44
Anulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:43   #4547
SaMa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez plotkara0804 Pokaż wiadomość
POZA TEMATEM

po moich dluzszych obserwacjach zauwazylam pewne rzeczy
Po pierwsze, jesli ktos sie na tym watku wypowiada, spoza waszej zamknietej grupy , nie ma co liczyc na odpowiedz... po prostu twoj wpis jest jak mgła.
Po druie no sorry, ale połowa z was to puste lalki, których zajeciem jest siedzenie pół dnia na wizazu, kupowanie ciuchow za kase starych a potem chwalenie sie. Po czym twoja kumpela oodpisuje "OH ahhhhh ale slicznie wygladasz " ( chociaz połowa z was to "PSEŁDO AGIE"). Albo TŻ ma problem, po czym 20 dziewczynek odpisuje Ohhhh jak mi przykro, przeciez ty jestes taka wspaniala.
nie chce juz was obrazac. ale jak tak z boku ktos was obserwuje to jestescie czasem zabawne
Nie chcialam tego pisac ale ile mozna, 5 wpis a jestem olana
ja nie rozumiem dlaczego zależy ci na opinii czy odpowiedzi pustych lalek? chyba, że lubisz gadać z lalkami, to mogę podesłać ci jakieś od mojej 7-letniej bratanicy.
ten post to kolejny dowód na to, jakie kobiety bywają zawistne. oczywiście nie mówię o wszystkich.

P.S. puknęłam się w czółko i wiecie jakie echo było? ja to pusta jestem... .

u mnie sypie i sypie, czy kiedyś przestanie? miśka zazdroszczę ci tak bardzo tej pogody .
muszę się pakować, ale nie mam pojęcia co ze sobą zabrać. ponoć we włoszech 10 stopni, no i zastanawiam się czy zaszaleć i wziąć balerinki .
SaMa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:43   #4548
lil coco
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Cinderella5x Pokaż wiadomość
Lil coco, wydaje mi sie, ze mialas do mnie pytanie a propos wlosow? Gdzies mi to mignelo, ale nie pamietam na ktorej stronie i nie pamietam, co dokladnie chcialas wiedziec...
tak...
bardzo mało (WRĘCZ NIC) jest na wiżażu, w necie ..opini o Great Lenghts...nie jest jeszcze popularna w polsce, no ale podobno najlepsza..
1. czy czujesz te "złączenia"( nie wiem jak się to nazywa, miejsca w których doczepiane są włosy)..czy czujesz jakikolwiek dyskomfort ? czy inni je wyczuwają jak dotykają ci włosy ?
2. czy musisz o nie jakoś specjalnie dbać, inaczej niż o swoje włosy... czy mycie włosów jest uciążliwe ?
3. czy te doczepisane włosy..wypadają? czy bardzo widać że są przedłużane ..
4. a może znasz jakąś inną, dobrą metodę...bo gerat lenghts znalazłam tylko w warszawie i poznaniu ... tak żebym miała z pół roku conajmniej spokój z włosami.

starnie mnie korci to przedłużanie...ale nie chce sie wkopać bo bardzo mało jak narazie wiem na ten temat..a chce przede wszystkim czuć się komfortowo, zeby mnie nic nie drażniło,drapało...i żeby był ładny efekt

jem lody. grycana sorbet malinowy. nie ma lepszych i zaraz pizza do mnie przyjdzie...

Edytowane przez lil coco
Czas edycji: 2009-02-18 o 17:47
lil coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:45   #4549
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
o matko, łza mi popłynęła

(tak wiem, jestem złośliwa )
Złośliwa...ależ skąd, to tylko specyficzne poczucie humoru

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 17:45   #4550
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
wklejalam ostatnio.. TheHairUwear nazywa sie uzytkownik

A miałas znieczulenie ? takie wenatrzoponowe?
Nie kazdego nacinaja na szczescie chociaz to marne pocieszenie.
Moja kolezanka mmm no moze za duzo powiedziane dziewczyna z ktora chodziłam do klasy rodziła w 1 liceum i urodziła w pol godziny wczesniej miala malobolesne skurcze takze...tylko ze jej dziecko malutkie bylo bo wazyło 2,5 kilo .A jak sie rodzi takie 2800 to jest gorzej.No i jeszcze duzo zalezy od budowy ciała drobne osobki maja jednak gorzej niz wysokie kobiety z szerszymi bioderkami

Zuzia mam jeszcze pytanko do ciebie ten portret rysował ktos znajomy?czy obcy człowiek ile kosztuje narysowanie takiego portretu?

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2009-02-18 o 17:47
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:45   #4551
unrepeatable
Zakorzenienie

pustaki;d

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:45   #4552
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez SaMa Pokaż wiadomość
P.S. puknęłam się w czółko i wiecie jakie echo było? ja to pusta jestem... .
lepiej sprawdź, czy Ci bębenków nie rozsadziło
Stary 2009-02-18, 17:47   #4553
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
lepiej sprawdź, czy Ci bębenków nie rozsadziło
wariatki
Stary 2009-02-18, 17:49   #4554
vadi
*sportaddict*

Lil Coco - przypomniałaś mi, że nie mam lodów w domu
Stary 2009-02-18, 17:50   #4555
Anulkaa
Raczkowanie

vadi ty to w ogóle zaprzestań już dziewczyno swoich sekciarskich mądrości na tym forum. machnij se weidera i 20 przysiadów , taka pusta jesteś że szok ;-))
Stary 2009-02-18, 17:52   #4556
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malaMigotkAaa Pokaż wiadomość
Haloooo oj plotkara z tymi pustymi lalkami przesadziłaś troche..

no ale nieważne, ja też jestem nowa namiętnie podczytująca od kilku msc..

chciałam się Wam pochwalić że nie jem słodyczy w sumie od wczroaj..
teraz zjadlam tylko zupke i salatke z owoców. od poniedziałku zaczynam diete 1200 -1300kcal, żadne 1000 bo moge nie wytrzymać, tym bardziej, że od marca chce ( oby mi się udało) iść na arebik dobrze mówie ? deita z wysiłkiem fizycznym 3h w tyg aerbik powinna dać zamierzony skutek
Narazie jest na etapie czytania o deitach komponowania miare jakiś jadłospisów.. żebym nie poległa

gratuluje i zazdroszcze samozaparcia... tez by mi sie przydalo hehe bo o ile cwiczyc jako tako cwicze ale z dieta to ciezko u mnie

na pewno beda efekty i bedziesz super laseczka jak sie cieplo zrobi i bedziesz mogla wskoczyc w sexi ciuszki ktore beda wiecej odslanialy niz zaslanialy

a apropo zakupoholizmu (ja tez mam w zaawansowanym stopniu) to bylyscie w kinie na WYZNANIA ZAKUPOHOLICZKI? ja sie wybieram w poniedzialek z przyjaciolka bo nie chcemy chlopakow meczyc tym filmem i idziemy same

ahh i bardzo nam milo ze pomimo naszej "pustoty" moglysmy Ci pomoc
ja zalety i korzysci nie tylko w wygladzie ale takze w psychice uczestnictwa w tym watku moglabym wymieniac i wymieniac, a ile cudownych kobiet tu poznalam....

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
nanaaaaa, to postaraj się o takiego słodkiego bobaska Wiecie, tak sobie myślę, że skoro AG kochają siebie(tak zdrowo oczywiście), to będą/są cudownymi mamami. Bo są szczęśliwe, zadowolone z siebie i mogą przelać to na dzieciątka
nawet nie wiesz jakbym juz chciala..., ale poki co to nie za bardzo mam warunki i nie za bardzo mam z kim, a wiem ze to jest powazna decyzja, nie trudno sobie zrobic bejbika, ale trudniej zapewnic mu godne warunki, opieke i wychowawac na wartosciowego czlowieka. Ale w kazdym razie dziecko to jest moje najwieksze zyciowe marzenie

Miska- padlam po tej syrence i nie moge sie podniesc
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:52   #4557
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość

A jak róz z essence ?jak sie sprawuje maziałas sie juz nim?Zdaj relacje koniecznie. Własnie szukam jakiegos rozu mmm
Co do dietki to ja mam przymusowa od piatku takze łacze sie z toba.

Misia
a jak tam twoja dietka?
A co razem raźniej
co do różu jest świetny moim zdaniem kolor mi bardzo odpowiada trwałośc hcyba okej cały dzień się nie trzyma na mojej buzi ale jest godny polecenia. ja już drugi róż z essence mam ten sam kolor best friends .
chce kiedyś spróbować burżuja ( niewiem jak to sie kurdelek pisze... hehe )
podobno fajny

Cytat:
matko... nie masz pojęcia jak dlugo to czytałam: Dzanim rozszyfrowałam. hehe
malaMigotkAaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 17:52   #4558
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Anulkaa Pokaż wiadomość
vadi ty to w ogóle zaprzestań już dziewczyno swoich sekciarskich mądrości na tym forum. machnij se weidera i 20 przysiadów , taka pusta jesteś że szok ;-))
mówisz, że mi mięsień mózgowy od tego urośnie?

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-18 o 17:59
Stary 2009-02-18, 17:54   #4559
Anulkaa
Raczkowanie

no ba !
Stary 2009-02-18, 17:55   #4560
unrepeatable
Zakorzenienie

DObra fajnie..widze ,zemoje slowa rozmyly sie wmgle superr jetescie ;( a wiecie c mnie najbardziej boli?/ Moj pryszcz ktory mi dzis wyskoczyl;D

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości