![]() |
#4531 |
BAN stały
|
Dot.: American girls cz. VIII
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Rozeznanie
|
![]() haha wiadomo skąd ma nick.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
*sportaddict*
|
wiesz, Zuza, napisałabym Ci coś miłego, ale już wiem, że to jest złe i że wtedy ujawniłabym swoją pustotę, więc zamiast tego napiszę Ci, że jesteś głupia i śmierdzisz, ok? poczuję się dzieki temu bogatsza wewnętrznie i mniej " PSEŁDO "
![]() ![]() podejrzewam, że od swoich zainteresowań powiązanych z kontemplacją egzystencji i zagadnieniami fizyki kwantowej ![]() Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-18 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
Haloooo oj plotkara z tymi pustymi lalkami przesadziłaś troche..
![]() ![]() no ale nieważne, ja też jestem nowa namiętnie podczytująca od kilku msc.. ![]() ![]() ![]() chciałam się Wam pochwalić że nie jem słodyczy ![]() teraz zjadlam tylko zupke i salatke z owoców. od poniedziałku zaczynam diete 1200 -1300kcal, żadne 1000 bo moge nie wytrzymać, tym bardziej, że od marca chce ( oby mi się udało) iść na arebik dobrze mówie ? deita z wysiłkiem fizycznym 3h w tyg aerbik powinna dać zamierzony skutek ![]() Narazie jest na etapie czytania o deitach komponowania miare jakiś jadłospisów.. żebym nie poległa W ogole kupilams obie dzisiaj cienie(kolejne...) paletke do brwi z essenca kolejna!! ![]() ![]() straaaaaaaaaasznie mam ochote na zakupy ciuszkowe!!!! czasem to mnie aż nosi też tak macie??mój TŻ mi powiedziałam ze jestem zakupocholiczką ![]() ![]() W ogóle zauważyłam, że odkąd czytam no i teraz piszę u was ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Anulkaa cudowne masz dzieciaczki, takie dzieci to chyba najwieksze szczescie... plotkara no comment , mam wrazenie ze zazdrosc przez Ciebie przemawia... smutne to i szkoda mi Ciebie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Lil coco, wydaje mi sie, ze mialas do mnie pytanie a propos wlosow? Gdzies mi to mignelo, ale nie pamietam na ktorej stronie i nie pamietam, co dokladnie chcialas wiedziec...
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Szkoda podkładu ![]() ![]() A co to za podkład;> Cytat:
Do 20 roku życia nie miałam żadnych problemów z cerą, jedynie zaskórniki na nosie, ale nie wiedziałam czym jest pryszcz czy krosta. A po sterydach od razu taki hardcore. Cytat:
![]() Ja kiedyś dawałam korki takiemu uroczemu urwisowi, który na każdym kroku wykręcał się od nauki i zagadywał mnie np. "ale ma pani sliczne kwiatki, ten narzeczony to musi panią kochac...", albo " jak pani nie mam makijażu to pani wygląda jak dziewczynka", albo " pani przeczytała wszystkie książki, które ma pani na półkach?" Cytat:
Dla mnie taki hardcore był kosmosem, bo nigdy wcześniej nie miałam nic na twarzy co by krostę przypominało. Dobrze, że znałam wizaż, bo studiowałam wtedy wszystko co tylko dotyczyło pielęgnacji cery. Cytat:
![]() ![]() plotkara0804, jeśli Twój wpis przeszedł bez echa, to może żadna z wizażanek nie potrafiła na niego odpowiedzieć? Jeśli śmieszy Cię atmosfera czy pogawędki na tym wątku to na wizażu jest jeszcze cała masa innych wątków dotyczących zupełnego przeciwieństwa pustych laleczek, które oglądają tylko ciuchy i makijaże ![]() Cytat:
[QUOTE=UnbelievableGirl;11 041398][FONT=Georgia][COLOR=DarkOrchid] ![]() i niech wydają co miesiąc na tampony(niby mało, ale gdybym zamiast tego wrzucała do skarbonki, już by się coś uzbierało) niech muszą latać do kibelka nawet w najmniej dogodnych sytuacjach, mają okres w najgorszych momentach, martwią się czy coś im nie poleciało itp.. i ból brzucha i huśtawka nastrojów(oczywiście bez odrobiny wyrozumiałości) Ojj tak ![]() Ja przez cały okres siedzę z termoforem pod kocem. Mam mega mocne krwawienia (nawet po tabletkach). Bez tabletek miesiączkowałam bardzo nieregularnie, co ok, 4 miesiące. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4540 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do dietki to ja mam przymusowa od piatku takze łacze sie z toba. Misia a jak tam twoja dietka? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja Ci kulturalnie zawzyczaj odpisywałam, mimo Twoich z lekka chamskich (a teraz makysmalnie chamskich) postów. Żałosne jest to co piszesz, jeżeli Cię wszyscy nie uwielbiają to nagle sa "ble..", skoro Ty nie potrafisz sobie zarobić na swoje wydatki, to Ci którzy potrafia też sa "ble.." Wiesz o czym to świadczy? O bardzo brzydkiej zazdrości ![]() No i tak jak pisały dziewczyny, po co tu się udzielasz skoro jesteśmy takie "puste"? Dołącz lepiej do wątku podobnych sobie złosliwych, zazdrosnych i sfrustrowanych osób, gdzie Cię z pewnością docenią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Unbelieve... z tym porodem to jest masakra tak szczerze mowiac, ja jestem bardzo wytrzymala jesli chodzi o bol ale tu malo brakowalo zeby mnie zlamalo. nie kazdego boli tak samo, to jest pocieszajace ![]() poza tym tylozgiecie mi sie zrobilo i chyba dlatego mam problem z tamponami teraz:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | ||
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() (tak wiem, jestem złośliwa ![]() Cytat:
![]() właśnie stałam się bezpłodna o.O |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 |
Raczkowanie
|
nanana dziękuję ślicznie
![]() wracają do Chirurgów, fajny film i super robiony. wkręciłam się niesamowicie i teraz dopiero widzę jaka straszna kicha z naszego " Na Dobre..."itp bez komentarza Miśka jak Ty to pięknie ujęłąś o gąbce ;-)) hehehehehe Edytowane przez Anulkaa Czas edycji: 2009-02-18 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ten post to kolejny dowód na to, jakie kobiety bywają zawistne. oczywiście nie mówię o wszystkich. P.S. puknęłam się w czółko i wiecie jakie echo było? ja to pusta jestem... ![]() u mnie sypie i sypie, czy kiedyś przestanie? ![]() ![]() muszę się pakować, ale nie mam pojęcia co ze sobą zabrać. ponoć we włoszech 10 stopni, no i zastanawiam się czy zaszaleć i wziąć balerinki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() bardzo mało (WRĘCZ NIC) jest na wiżażu, w necie ..opini o Great Lenghts...nie jest jeszcze popularna w polsce, no ale podobno najlepsza.. ![]() 1. czy czujesz te "złączenia"( nie wiem jak się to nazywa, miejsca w których doczepiane są włosy)..czy czujesz jakikolwiek dyskomfort ? czy inni je wyczuwają jak dotykają ci włosy ? 2. czy musisz o nie jakoś specjalnie dbać, inaczej niż o swoje włosy... czy mycie włosów jest uciążliwe ? 3. czy te doczepisane włosy..wypadają? czy bardzo widać że są przedłużane .. 4. a może znasz jakąś inną, dobrą metodę...bo gerat lenghts znalazłam tylko w warszawie i poznaniu ![]() starnie mnie korci to przedłużanie...ale nie chce sie wkopać bo bardzo mało jak narazie wiem na ten temat..a chce przede wszystkim czuć się komfortowo, zeby mnie nic nie drażniło,drapało...i żeby był ładny efekt ![]() jem lody. grycana sorbet malinowy. nie ma lepszych ![]() Edytowane przez lil coco Czas edycji: 2009-02-18 o 17:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie kazdego nacinaja na szczescie ![]() Moja kolezanka mmm no moze za duzo powiedziane dziewczyna z ktora chodziłam do klasy rodziła w 1 liceum i urodziła w pol godziny ![]() ![]() ![]() Zuzia mam jeszcze pytanko do ciebie ten portret rysował ktos znajomy?czy obcy człowiek ile kosztuje narysowanie takiego portretu? Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-18 o 17:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
pustaki;d
#4552 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
*sportaddict*
|
Lil Coco - przypomniałaś mi, że nie mam lodów w domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Raczkowanie
|
vadi ty to w ogóle zaprzestań już dziewczyno swoich sekciarskich mądrości na tym forum. machnij se weidera i 20 przysiadów , taka pusta jesteś że szok ;-))
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluje i zazdroszcze samozaparcia... tez by mi sie przydalo hehe bo o ile cwiczyc jako tako cwicze ale z dieta to ciezko u mnie ![]() na pewno beda efekty i bedziesz super laseczka jak sie cieplo zrobi i bedziesz mogla wskoczyc w sexi ciuszki ktore beda wiecej odslanialy niz zaslanialy ![]() a apropo zakupoholizmu (ja tez mam w zaawansowanym stopniu ![]() ![]() ahh i bardzo nam milo ze pomimo naszej "pustoty" moglysmy Ci pomoc ![]() ja zalety i korzysci nie tylko w wygladzie ale takze w psychice uczestnictwa w tym watku moglabym wymieniac i wymieniac, a ile cudownych kobiet tu poznalam.... ![]() Cytat:
![]() Miska- ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do różu jest świetny moim zdaniem kolor mi bardzo odpowiada trwałośc hcyba okej cały dzień się nie trzyma na mojej buzi ale jest godny polecenia. ja już drugi róż z essence mam ten sam kolor best friends . ![]() chce kiedyś spróbować burżuja ( niewiem jak to sie kurdelek pisze... hehe ) podobno fajny Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-18 o 17:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Raczkowanie
|
no ba !
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
DObra fajnie..widze ,zemoje slowa rozmyly sie wmgle superr jetescie ;( a wiecie c mnie najbardziej boli?/ Moj pryszcz ktory mi dzis wyskoczyl;D
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.