|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2
Witam Wszystkich,
rzadko pisuję, troszkę czasu brakuje. No i wakacyjne wyjazdy. Blokerko, czy to są Twoje wyniki w odchudzaniu? Schudłaś 25 kilogramów? To by było pięknie.
czytam, tańczę po dawnemu, dbam o linię: 159cm, wiek 42- -START: 57,3 ... 56,2 ![]() ![]() "Czy popełniasz te 5 błędów i niepotrzebnie tyjesz?" - darmowy poradnik Edytowane przez ekspedientka Czas edycji: 2009-08-17 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
wrocilam
![]() ![]() ![]() ![]() a ja wczoraj dostalam kilka komplementow od mojego Pana M ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() U mnie dziś po domowemu, zrobiłam 2 prania, poprasowałam (przy okazji chyba zepsułam żelazko... ![]() Trochę potłumaczyłam, dostałam też kaskę za wcześniejsze, medyczne tłumaczenie ![]() ![]() Niedługo mają nam przywieźć nowy materac ![]() ![]() A po południu mam korki. Lecę robić obiad,pa! Ps. Kosteczko witaj!!! Super, że wypoczęłaś, ale jeszcze lepiej, że już jesteś z nami ![]()
#4534 |
Zakorzenienie
|
O kurcze u mnie diabelnie gorąco chyba z 35 st... zrobilam pranie wyschło w mig na wiór, zakupy w lodowce, a teraz mama lepi pierogi...
![]() ![]() co tu tak cicho ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Mam zdjecia oczywiście, ale te na ktorych jestem musze dopiero przegrać od znajomych wiec pewnie dopiero w przyszłym tygodniu, wtedy wrzuce coś na NK. mam zamiar wyjąć moj warsztat decu potworow, chyba juz zapomnialam jak sie to robi ![]() virginio twoje prace naprawde sliczne ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Acha virginio w jakim sklepie kupowalas te drewniane rzeczy do decu??? bo ja w drewlandi i mysle czy tam kupic znowu czy moze gdzies sa lepsze ceny...??? Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-08-17 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja nie mam nic do roboty i dlatego smętnie przesiaduję przed komputerkiem. Na dworze jest dla mnie za ciepło... nawet na długi spacer z piesą moją nie chce mi się wybrać, więc tylko tak łazikujemy dookoła osiedla i z powrotem. Jutro biorę się za ostre planowanie naszego z TeŻem wyjazdu do Poznania, żeby potem nie załować, że nic nie udało się nam zobaczyć. Będzie ze mnie, mam nadzieję, godna podróżniczka ![]()
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
a ja dalej o moim Panie M...
![]() taki cudowny jest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czuje ze w jakis sposob jest mi bliski ale boje sie ze to szybko sie zakonczy i peknie jak banka mydlana ![]() Edytowane przez fiolusiek Czas edycji: 2009-08-17 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
no dobra juz nic nie mowie nie bede wam przynudzac
![]() ![]() ![]() ![]() ale wiecie co ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zakorzenienie
|
dzisiaj dietowo jestem stracona, przez te pierogi kurcze i tyle...
![]() na kolacje zjem salatke chyba i to moze poprawi mi wyniki diety na dzisiaj ![]() fiolusku jak ty to zrobilas ze tyle schudlas??? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
jakos padlam dzisiaj, moze przestawiam sie na zanieczyszczenia
![]() ![]() do jutra milczace chudzinki |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zadomowienie
|
hej wam;*
co słychać, bo u mnie średniawo;/ dziś rano o 8 zdarła mnie matka ze pojedziemy sobie na miasto, miałyśmy mieć tyle zalatwień i w ogóle, mialo byc tak fajnie. no to kurrr oczywiscie pierwsze miejsce to szmatex!!! a ja choroby nerwowej od nich dostaje!!!!! i powiedzialam ze tam nie pojde tylko poczekam w aucie, to poszla sama, po godzinie sie wku ze jej nie ma i poszlam tam, a ta na mnie z pyskiem ze miala jakąś kurtke dla mnie ale musiala odlozyc, ze cos tam ze srośtam, ze teraz ona nie pojdzie tam gdzie ja chcialm i wydarla morde na mnie na środku sklepu jak durna jakaś, a doskonale wiedziala ze nie wejde bo nigdy nie wchodze!!!!!!!!!!!!!!!! no to wyszlam sobie, i siedze w aucie, a bo jeszcze tato z nami byl, i ta by zrobic mi na zlosc nie wychdzile stamtad i uwaga w 1 szmatexie spedziła 2h 15minut!!!!!!! weszla i do ojca wydara rozkaz gdzie ma jechac i to wszystko, no to dojechalismy na miejsce, tato szuka meiejsca a ta wyszla w jeźdźie z auta i poszla sobie sama na miasto i trzasla drzwiami!!!!!!! czujecie!!?!?! to sie wku zabralam sie i poszlam na autobus i wróciłam do domu oddzielnie!!!!! jaka ona jest glupia to rozpacz mnie ogarnia!!!! i taka strasznie bylam zła że szłam i ryczalam ze zlości!! dziwnie sie na mnie ptrzyli ludzie, to weszlam do pierwszego lepszego skepu i kupilam sobie okulary sloneczne!!!!!!!!!! GLUPIA BABA!!!!!!! i teraz sie nie odzywam do neij, mam ja daleko!!!!! jakam zła to szok! no a teraz cos milego: FIOLUSIEK SIE ZAKOCHAŁ, SIE ZAKOCHAŁ -ZAKOCHAŁ -ZAKOCHAŁ ![]()
![]() |
#4545 |
Raczkowanie
|
Tysia, ty to jestes krewka babka. Jak tak krzyczysz i wyzywasz, to cieszę się, że nie mam z tobą nie po drodze i mam nadzieję nigdy nie zaleźć ci za skóre
![]() ![]() A tak w ogóle, to dietowo w miarę, a ja sobie oglądam trzeci sezon GA ![]() ![]() Dobra... jeszcze jeden odcinek i idę w spanko. Do jutra lejdis ![]()
![]() |
#4546 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
do tego niedobra jestem ogólnie...kolega mi raz na przerwie miedzy wykładami powiedzaił tak: ale Ty niedobra jesteś-żaden chłop z Tobą nie wytrzyma............ ha, zeby miał jakiś niewytrzymać wpier sie musi jakiś pojawiać!
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Raczkowanie
|
Oj, wytrzyma Tysiu, wytrzyma na pewno!
![]() Wybuchowe kobiety, z temperamentem się nie nudzą ![]() Cmok na dobranoc ![]()
#4548 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() musze jeszcze przeczytac te zolzy znowu ![]() a teraz moj stan oddaje ta piosenka; Im wyżej uniesiesz mnie, tym mocniej upadnę im dalej tym niebezpieczniej ciebie pragnę. I głośno mówię tobie, że chce żyć samotnie lecz nie widzę już drogi powrotnej Kiedy jesteś jest ciebie mnóstwo gdy odchodzisz jest zimno, pusto kiedy wracasz kochac trudno wierzę w ciebie jak w bóstwo.... to samobójstwo |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() cisza zaległa okropna... ![]() ![]() ja spalam 9 godzin i chyba sie wyspalam w koncu, zjadlam owsiankę z musem malinowym ![]() lece pozałatwiac pocztę, porobić przelewy, potem musze troche ogarnąć dom a po południu mam chyba jakieś jazdy, chciałam wyjąć moje decu ale nie wiem czy mi starczy czasu dzisiaj ![]() ![]() buziaki ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Tysia - szalona kobieto mam nadzieję, że nerwy ci już przeszły... ![]() Fioluśku - chyba wpadłaś na całego ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-08-18 o 06:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobrrrrrrrrrry
![]() Kosteczko- czy ja Cię już witałam z powrotem na wątku? Jeśli nie- witam serdecznie i cieszę się, że jesteś z powrotem ![]() Oczywiście podobnie jak dziewczyny niecierpliwie czekam na fotki z wyjazdu ![]() Swoją drogą moja skleroza zaczyna przerażać mnie samą ![]() Tysiu- widzę, że obie z mamą jesteście kobietkami z temperamentem, więc pewnie nie jedna taka kłótnia Was czeka... Od czegoś w końcu mamy rodziców, prawda? Ktoś nas musi wyprowadzać z równowagi ![]() Heh, przypomniała mi się historia, którą czytałam na wątku o najlepszych dziecięcych tekstach. 5-letnia dziewczynka z wyrzutem zwróciła się do mamy: "urodziłaś mnie tylko po to, żeby na mnie krzyczeć" ![]() ![]() Virginio- pamiętaj, że nowy materac trzeba ochrzcić ![]() Witajcie babeczki ![]() ![]() ![]() Trzymajcie się ![]()
#4551 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko na chwilę poprosić Kostkę o przepis na owsiankę z musem malinowym
![]() ![]()
#4552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- znalazłam swietny przepis na "przepisach SB" na ciabatte z razowej maki z ziołami, suszonymi pomidorami itp... musze ja chyba wypróbować i będę jadła jako alternatywę mojego ulubionego razowca, pędzę po mąkę ![]() potem wpadne Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-08-18 o 08:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ja dopiero zmierzam w stronę łazienki na poranną kąpiel ![]() Dzisiaj TeŻ zwalnia się wcześniej z pracy i jedziemy z jego chrześnicą do sztolni. Musimy trochę z nią poprzebywać, bo normalnie to mieszka z rodzicami w UK, a do Pl przyjeżdża tylko na lato, więc wiadomo - tatuś chrzestny musi się zająć małą... a ja z nim, bo inaczej rodzina okrzyknie mnie czarownicą i wyda na osąd inkwizycji ![]() ![]() Dietowo dzisiaj trochę porażka, bo zjadłam po śniadankowej owsiance trzy kromiska białego chleba. Proszę mnie wychłostać. ![]() ![]() Ale za to odkryłam super herbatkę. Raspberry z Teekanne. Naprawdę smakuje jak kompocik ze świeżych malinek ![]() Pozdriowionka dla Pięknych pań i do zobaczenia wieczorekim ![]()
#4554 | |
Zakorzenienie
|
Wizaż cos dzisiaj szwankuje...
ale moje Drogie Panie pobijacie rekordy w ilości postów ![]() wszystkie powyjezdzały??? ![]() nie zrobilam ciabatt, jutro zrobie dietowo sie nie moge wziasc zjadlam znowu 10 pierogow ![]() ![]() piszcie cos skarby bo wieje tu smiercią wątku ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- odkrywam też ostatnio te mieszanki czarnych z liptona w trojkątnych woreczkach prawie wszystkie sa dobre ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4556 |
Zadomowienie
|
dzien dobry dziewczynki
![]() .......przepraszam ale ja dziś tylko tak szybko i w skrócie........ ograniczyłam jedzenie i nie rzucam się tak na wszystko jak ostatnio.... ![]() a poza tym to praca, praca, praca.......... no i wczoraj złożyłam papiery do tej szkoły co Wam mówiłam (masazysta-rechabilitant, szkoła 2-letnia). rozmawiałam z kimś kto do tej szkoły na to chodzi i podobno jest ok i że niby warto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ogólnie mam troszkę wątpliwości czy dobrze robię idąc dalej się uczyc ze względu na brak możliwości zdobycia przez te 2 lata jakiejś stałej pracy, ale mam nadzieję że coś dorywczego się znajdzie ![]() Tysiu nie denerwuj się tak kchana, bo złośc urodzie szkodzi ![]() ![]() a fiolusiek chyba nam się zauroczył, żeby nie powiedziec od razu, że zakochał ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-08-18 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przepis pochodzi od Paprak z wątku przepisy SB Ciabatta pelnoziarnista 0,5kg maki pszennej pelne ziarno (mozna mieszac z jasna orkiszowa) 1 lyzeczka cukru trzcinowego 1 lyzeczka soli morskiej 1 paczka drozdzy instant 300ml letniej wody 2 lyzki oliwy extra virgin ziola wg uznania lub posiekane suszone pomidory albo czarne oliwki Make, sol i cukier dokladnie mieszamy. Drozdze rozpuszczamy w wodzie. Do maki dodajemy jednoczesnie oliwe i rozpuszczone w wodzie drozdze. Wyrabiamy ciasto. Pod koniec wyrabiania dodajemy ziola (prowansalskie, bazylia, czy oregano) lub pomidory badz oliwki. Wyrobione ciasto (nie powinno kleic sie do rak) dzielimy na 3-4 kawalki i formujemy bulki. Ukladamy je na blasze oproszonej maka i przygniatamy lekko od gory. Pozostawiamy na kilkanascie minut do wyrosniecia. Pieczemy 20 minut w temp. 200 stopni (pieczenie tradycyjne: gora i dol) kupiłam juz mąkę PP, jutro będę piekła, to mocno uproszczony przepis na ciabette bez zaczynu, ale moze wyjdzie dobry a jest prosty i szybki i dziewczyny sobie bardzo chwala ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Ines kochanie miałas wypoczywać chyba nad morzem ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Ta focaccia też mnie kusi... ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post13715661 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zadomowienie
|
To znaczy mam dac odpowiedz koledze czy znim jade w następnym tygodniu
![]() ![]() ![]() wiem, wiem co to niby za trudna decyzja ...a jednak ![]()
![]() |
#4559 | |
Wtajemniczenie
|
hej piekne
![]() ja tylko na chwile zeby zobaczyc co u Was slychac ![]() Cytat:
![]() ![]() a tak swoja droga to sie zastanawiam co u naszej werki slychac, wieki juz nie zagladala ![]() ![]()
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
tez zastanawialam sie co u naszej werki slychac
![]() ![]() ![]() a ja czuje ze zbliza mi sie okres i zbiera mi sie woda wiec wage omijam szerokim lukiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.