![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Miśku dużo zdrówka Ci życzę ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Jakieś zatrucie Cię dopadło?
#4533 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
Zakorzenienie
|
O kurcze, co się stało? Alergia na pracę Cię dopadła?
![]() Jak się czujesz teraz? ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
![]() A jak przygotowania do ślubu? ![]() No i jak syt. w pracy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mango powtórzę po dziewczynach, czy aby na pewno dobrze te rolki zawiązałaś (zapiełaś)? To jest chyba podobnie jak z butami do nart ![]() ![]() Bidula ![]() Mówisz 3kg i płaski brzuch? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cóż za "atrakcje" Ci szykują? Mi targi z nudą się kojarzą ![]() A czego to targi w ogóle?? Cytat:
Co to ostatnio się dzieje z tymi jelitówkami ![]() W ten weekend 4 moich znajomych miało jelitówkę. Dokładnie takie same objawy jakie ja miałam po tej wizycie w Sfinksie. Gorączka, dreszcze, ból mięśni, wymioty i biegunka na raz.
![]() |
#4538 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przymiarka sukni w sobotę za dwa tygodnie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi właśnie też kojarzą się z nudą, ale kolega z pracy powiedział, że jest to bardzo męczące... nie wiem, co tam może być męczącego.... ![]() ![]() Cytat:
Co do Sfinxa... pamiętacie, że pisałam Wam, o zatruciu sfinxowym...z tydzień temu TŻ mnie namówił, żebyśmy poszli, bo na cośtam miał ochotę... stwierdziłam, że dam S jeszcze jedną szansę... pożałowałam tego z pół godziny po wyjściu stamtąd...masakra ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nawet Was nie przeleciałam, bo nie mam kiedy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dlaczego ja jestem taka niezdecydowana?? ![]() ![]() Poprostu dumna byłam, jak wczoraj tak szybko zamówiłam kosmetyki... Jednak później doczytałam ile trzeva czekać i znowu pojawiły się wątpliwości, dobrze że przelew był już wysłany ![]() O widzę, że zapracowana Dorinka przyszła do nas ![]() Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2009-05-06 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na targach byłam nie raz i właśnie też nie wiem co może być na nich męczącego. Trzeba stoisko rozłożyć, a później siedzisz i z nudów umierać. Ewentualnie gadać z zainteresowanymi. No ale może targi budownictwa drogowego rządzą sie swoimi, odmiennymi prawami ![]() Cytat:
![]() Cześć ![]() No wiesz choć trochę mogłaś przelecieć ![]()
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
jESTEM ale tylko podglądam Was
![]() Widziałam tak pobieżnie, że zakupy na BU zrobiłaś , bardzo podobne do moich, ja mam jeszcze serum 3 ROSE- ponoć hit ale nie bardzo mam kiedy używć, bo teraz atakuje Yoskine, ale wczoraj na noc zapodałam 3 ROSE- I twarz jakaś ładniejsza, więc pewnie jest super ![]() ![]() Już trochę "przeleciałam" także nie czujcie się zaniedbane ![]() Dziewczyny Inneov działa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Zakorzenienie
|
No, od razu poczułam się lepiej
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co tu taka cisza?
Czyżby skończyły się nam tematy do plotek? ![]() Ja mam dziś strasznie dużo roboty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Znajoma farmaceutka kiedyś mówiła mi, że była do kupienia w aptekach herbata typu slim, dokładnej nazwy nie pamiętam i nagle pojawiły się opinie, że może być ona rakotwórcza i chyba została wycofana z obiegu. Na ile jest to prawdziwa wiadomość nie wiem... Jednak ta informacja odstrasza mnie od wszelkich wspomagaczy. P.S. Przyznam się, że podobne obawy miałam przy zakupach na BU, dlatego tak długo zwlekałam. Bałam się czy te produkty na pewno są naturalne, mają atesty itp., a nie tylko dobry piar. Edit: Mam nadzieję, że rolki pomogą mi wyrzeźbić pupę i uda ![]() Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2009-05-06 o 13:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja znajoma łykała inneov by zniwelować wypadanie włosów. I udało sie. Włosy stały się gęste i odżywione...ale...jak tylko zaprzestała kuracji włosy zaczęły wypadac garściami. Ja dziękuję za taką skuteczność. Co do BU..ja uzywam tych kosmetyków od 1,5 roku i jestem zywym, zadowolonym przykłdem na to że są super ![]() Aczkolwiek też niebezpieczne ![]() ![]()
![]() |
#4549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem Twoje podejście, musisz sama podjąć decyzję po prostu, jeśli chodzi o Inneov to za nim soi powazny koncern Loreal więc raczej obaw nie ma, ale kto to wie na pewno, nawet kosmetyki mogą się okazać rakotwórcze.....Podobne opinie też krążą o wszelkich filtrach używanych przecież przez dziewczyny w mega ilościach, ja akurat filtrom mówię nie ale nie z tego powodu, tylko po prostu szkodzą mi na cerę ![]() Teraz prawie każdy fluid posiada filtr więc mi to wystarcza ..... Co do BU to sprawa dla mnie jest prosta, właścicielka jest doktorem biochemii i bada różne produkty a na ich podstawie robi odpowiedniki własne, z tego co wiem to ona musi mieć zgodę z Urzędu patentowego na sprzedaż tego, do mnie przemawia w każdym razie BU, bo uważam że wiele razy płacimy tylko za markę, opakowanie a tak naprawdę możemy mieć substytut tego produktu za 1/2 czy nawet 1/10 tego pierwowzoru, na który zresztą i tam mnie nie byłoby stać, wiec nie mam co rozważać. Moje serum to odpowiednik serum nie pamiętam teraz nazwy ale cena 450 zł. więc o czym mowa ![]() Zresztą wszystko szkodzi, ostatnio moja kosmetyczka poinformowała mnie, że są jakieś badania na rynku wg. których błyszczyki działają rakotwórczo wiec ![]() Kiedyś była teoria, chyba w czasach mojej mamy, że kosmetyki szkodzą, i np. siostra mojego Tża tak sobie wzięła to do serca chociąż jest młodsza ode mnie ![]() ![]() Się rozpisałam ![]() Edit Haniu co do skuteczności Inneov czy te znajome wybrały całą dawkę, kurację 3 miesięczną ? Bo dopiero pełna kuracja powoduje trwała poprawę, nawet na forum o tym dziewczyny napisały- tylko płene 3 miesiące gwarantują sukces, więc jak ktoś odpuści wcześniej to szkoda kasy i lepiej nie zawracać sobie gitary ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-05-06 o 13:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Rozeznanie
|
heh chyba zjadło mi posta.... grrrrrrr..... Wyskoczyło, że muszę się ponownie zalogować
![]() Nie chce mi się pisać wszystkiego od nowa... Napiszę tylko o BU, że nie wzięłam żadnego serum, bo nie wiedziałam czy mogę je stosować, kiedy się opalam. L_V może Ty udzielisz mi odpowiedzi? Bardzo ładnie proszę ![]() Edit: Widzę zuzaneczkę, nawet wczoraj myślałam co Cię tak długo nie ma. Wszystko oki z Tobą i dzidziusiem?? Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2009-05-06 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() EDIT: Widziałyście to? Horror ![]() http://wiadomosci.onet.pl/123653,21,0,pokaz.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wychodzi na to że powinna całe życie łykać żeby było dobrze ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-05-06 o 13:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
Kiedys sie was pytałam ale nie odpisałyscie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Rozeznanie
|
Pomogą, pomogą ![]() ![]() Ps. hamulca do dzisiaj używać nie umiem ![]() Edytowane przez novocaine870 Czas edycji: 2009-05-06 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja generalnie mam cienkie i bardzo delikatne włosy ale ostatnio to co sie z nimi dzieje przechodzi ludzie pojęcie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja się tak nakręcilam tymi rolkami, że kilka forum dzisiaj przeleciałam ![]() ![]() Butter czytałam o tym przeszczepie, naprawdę zatrważające... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
Madziu skoro sianowate to pewnie przesuszone. Nawilżaj je porządnie. Kup maskę do włosów, rób naturalne maski z olejku rycynowego i zółtka. Kup jakiś suplement diety. Nie susz włosów wrzącym powietrzem z suszary.
Mi zaczęły wypadać spowrotem ![]() Już wiem dlaczego. Hormony mi świrują. Jak biorę tablety anty wszystko jest cacy...włosy są silne. Jak tylko przestaję brać tablety włosy lecą ![]() Niestety. Muszę iśc znowu na badania.
#4560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam sobie jedwab w salonie fryzjerskim i ![]() mam tez spryskiwacz z jedwabiem z glisss kur - łdnie sie rozczesuja a potem i tak ![]() maseczka jakas z gliss kur z olejkiem . na poczatku mnie zachwyciła a teraz nie ma zadnych efektów. jak bede w Polsce skocze do apteki po olejek. (jak zrobic dokładne taka mieszankę?? ) no i musze sobie kupic jakąs maseczkę silnie nawilżającą. ale jaką?? juz tyle wyprobowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.