|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
mamy koniec czerwca a ja leże w łózku w gubym swetrze i przykryta kołdra;/
ból jest okropny, nie mogę się ruszyć żeby nie czuć tego kłócia w nerkach;/ byłam u lekarza i mam 2tygodniową kuraję uderzeniową, mam nadzieję, że pomoże i raz na zawsze się tego pozbędę! |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
DsC w głowie się nie mieści takie coś, zwariowałabym ze złości :/
Ja już jestem w domu od wczoraj, jeszcze nie wiem, czy zdałam egzaminy z matmy i statystyki, ten ze statystyki jak dla mnie był trudny :/ Skoro piszecie o stypendiach, to mój TŻ ma średnią 4,75 i powinien dostać 550 zł na miesiąc ![]() Jeszcze nie przywiozłam wszystkich rzeczy do domu, bo wracałam autobusem. Ale to świetne uczucie wrócić do domku, włożyć swoje ubrania do szaf i szafek, tam, gdzie powinny być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
Zakorzenienie
|
Hula, kuruj się!
Cytat:
![]() Aha, jeszcze jedno. h2o0, wróciłaś już do swojego rodzinnego miasta, tak? Ja jutro kończę sesję, nie wiem, czy miałabyś czas i ochotę, ale może spotkałybyśmy się w tym tygodniu w Sandomierzu? Miasto leży "między nami", miałybyśmy praktycznie tę samo odległość do pokonania. Co o tym sądzisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
h2oO, wow... gdzie daja takie duze stypendia? Ja bede miala co najwyzej 3,9.
Em, gratuluje wyników ![]() Hula, zdrowiej ![]() DsC, szok normalnie. Zabilabym faceta
#4535 |
Zakorzenienie
|
ville świetny pomysł! Jestem za
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
Zakorzenienie
|
DsC co za cham z tego faceta !!!
![]() Ja bym tam pojechała i kopnęła go w 4litery ![]() Cytat:
![]() ale Wy macie średnie, dziewczyny... normalnie szalejecie ![]() Ja mam 4,1 i uważam to za mega sukces... ![]() ![]() a tak w ogóle to jestem zła... wczoraj kumpel był odebrać indeksy od jednej z babek i co? powiedział, że w kartonie znalazł tylko 9 a reszty nie ma. Oczywiście mojego nie było, no bo jakby mogło być inaczej ![]() I ciekawe co ja mam teraz robić, szukać wiatru w polu? Jedyną nadzieją jest to, że może ona wszystkich ocen jeszcze nie wpisała... Ale i tak jestem wkurzona jak to wygląda. Jest karton, który leży w jakimś sekretariacie. Włazi każdy kto ma na to ochotę, powie, że chce indeksy i bierze jakie mu się żywnie podoba i wychodzi... Czy to jest normalne? Moim zdaniem nie, czyli co, mogę sobie wziąć jakiś indeks i po prostu wywalić go do kosza, ot tak, bo mam taki kaprys... a ten ktoś niech się męczy i załatwia nowy i biega po wpisy. Chory system ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
DsC, współczuje Ci. Jak mozna w ogóle się tak zachować. Może uda ci się znaleźć pracę na miejscu ![]() Em, gratuluję ![]() H200, a co studiuje twój Tż? ładna średnia ![]() Małgosia, jak stałam kiedyś na przystanku to był tam wywalony kosz i w śmieciach leżały 3 indeksy i jakieś dokumenty ![]() ![]() Nie spałam całą noc, taka burza była, że jak grzmotło, to aż mnie ciarki po kręgosłupie przechodziły i błyskało się co 2 minuty. Chciałam być sprytna i zasłoniłam żaluzję, ale zapomniałam, że mamm szklane drzwi do pokoju, więc i tak mi się błyskało z korytarza ![]() Wróciłam z jednego egzaminu, prześpię się godzinkę i dalej kucie na jutrzejszy
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
wziełąm leki przeciwbólowe i zasnełam teraz już mi lepiej chociaż nerki i brzuch nadal mnie bolą troche
mam nadzieję, że jak działanie abletki przestanie działać to nie wróci ten ból co wczesniej;/ mielismy z TŻ i znajomymi zrobić imprezkę i wypć te flaszki co mówiłam i ale dupka wyszła bo przez 2 tygodnie będę na silnych antybiotykach co do średniej to ja chyba będę miałą 3,6 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
to bardziej ta jego żona zdecydowała niż on, ale sam fakt , że on nie raczył poinformować. trudno, nie będę się nim przejmować, jest dużo innych ogłoszeń i jeszcze czekam na wiadomość od koleżanki mojej mamy. może się uda...chciałabym.
Hula, dziekuje za smsa, dopiero rano go odczytałam ![]() ![]()
#4540 | ||||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Także w tym semestrze moja średnia wynosi 4,73. ![]() ![]() ![]() ![]() Zrobię fotkę mojej "półki do przeczytania", to coś sobie wybierzesz. ![]() Cytat:
![]() Nie licz na wiele, też byłam w tej sprawie w dziekanacie i niczego się nie dowiedziałam. ![]() Cytat:
![]() Dziękuję. ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2009-06-23 o 14:22 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
em Ty tutaj nei rób na biało tylko pisz o co chodzi ![]() bo ciekawość nas zje i z kim będziesz tu plotkować ![]() a średnia iponująca naprawdę! i raczej nei w zasięgu moich możliwości;/ ten semestr odpuściłam sobie raczej;/ aż z ciekawości policze moją śrdenia bo mamy takie specjalne arkusze do ściągniecia i tylko oceny się wpisuje i liczą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do średniej - szalona Tyyyyyyyy!!! ![]() gratulacje ![]() szkoda, że u mnie nie można dostać więcej niż 5 (pewnie i tak bym nie dostała, haha) ale np na UE w poznaniu można mieć 6 też ![]() myślę, że np za maksymalną ilość punktów z kół/egzaminów/zaliczeń mogliby dawać takie skromne 5,5 ![]() Em. a co to za nowość tam na biało?^^ coś poważniejszego? ![]() jednak nie idziemy dzisiaj na noc kina (chyba biletów nie ma już dzisiaj) za to robimy sobie w Gdyni ognisko ![]() ![]() Villson dojechałaś ![]()
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
tez bym sie chciala zalapac na stypendium bo zawsze to 2000 zl rocznie do przodu...
odprowadzilismy wspollokatora na autobus, zjedlismy lody, tz idzie ogladac film wredniak, bo juz wszystko zaliczyl, a ja do nauki ![]() ![]() co kupic tacie na dzien ojca?
Edytowane przez Mariolcia =P Czas edycji: 2009-06-23 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
Em, gratuluję
![]() ![]() ja tacie wysłałam życzenia smsem, bo wraca dopiero 1 lipca..
#4545 |
Zakorzenienie
|
ja mojemu tacie kupię koszulkę bo sobie zażyczył jak go spytałam
![]() tylko, że dopiero w weekend bo dzisiaj nie moge się ruszac a jutro tata jedzie w delegację na 3 dni |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
delegacja - to tylko dla mnie tak dumnie i biznesowo brzmi
![]()
#4547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dsc: Ehh chamskie to było, ale znajdziesz szybko coś innego ![]() Em: Zdolniacha ![]() ![]() Jestem zła, a czemu? bo mierzyłam z 20 par dzinsów dzisiaj i po prostu nie wiem ja kogo oni je szyją, wszystko jest, albo dziwne, pełno jakiś przetarć itp a ja chciałam klasyczne, znalazłam z NY ( nie lubie tego sklepu, ale o dziwo fishbone miał fajne dzinsy) no i kupiłam za 130 zl ( dla mnie dużo jak na spodnie) zwykle ciemne spodnie, które podobają mi się w jakiś 80%, z przecen nic mi sie nie podobało ![]() Aaa i jeszcze leginsy sobie kupiłam, a kiedys zarzekałam że nie kupie... Zaraz zrobię obiad, tż jest dzisiaj do 20 w pracy, a ja dopiero w sobotę lecę, przez samym egzaminem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
Nija, w Rybniku są już wyprzedaże? albo w Katowicach?
![]()
#4549 |
Zakorzenienie
|
Dostałam wreszcie zwrot z Urzędu Skarbowego.
![]() em gratuluję średniej ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Na nocy wyprzedaży było tyle ludzi, że pewnie dobrze wszystkiego nie zapamiętałam. W Orsay'u były pojedyncze wieszaki przecenione, w Reserved chyba sporo rzeczy przecenionych, w Diversie też trochę, hmm... Pewnie w każdym sklepie były mniejsze albo większe wyprzedaże ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez Nija_ Czas edycji: 2009-06-23 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
Nija jak Cie prosze, przeciez jak sie w to ladowalas wiedzialas jak bedzie i jaka praca.
![]()
#4551 |
Zakorzenienie
|
Dobra, skasowałam tamto, nie chce mi się znowu "robić afery".
#4553 |
Zakorzenienie
|
tak brzmi oficjalnie
![]() ej Nija nei wolno niszczyć zawartości forum ![]() ![]() też bym chciała przeczytac o co chodzi! |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
właśnie Nija ^^
bo jeszcze ostrzeżenie dostaniesz ;P ja akurat przeczytałam o co chodziło i myślę, że nie ma co od razu podchodzić do tego ze złym nastawieniem! może nie jest to praca super mega świetna, no ale dużo ludzi tak pracuje no i jak się nie ma studiów to myślę, że właśnie raczej tego typu prace możemy wykonywać ; ) nie będzie źle! ;*
#4555 |
Zakorzenienie
|
ej Nija co jest nie tak z taką pracą? ja nie przeczytałam a tez ostatnio myslałam o czymś takim
edit: na bank widziałyscie na allegro takie tuniki http://i208.photobucket.com/albums/b.../TN-0190_2.jpg kupiłam dziś taką w chińskim markecie za 15 zł. Na aukcjach pisza,że to rozmiar uni a jest wielka, ale kupiłam. Mama mi ją zmniejszy. Ale jakbym zapłąciła 35 zł za allegro zeby dostac krzywouszytą taką bluzkę to bym się zdenerwowała. Będę ją nosić jak sukienkę - śliczny ten wzór jest
![]() Edytowane przez e_myszka Czas edycji: 2009-06-23 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajna ta kula. ![]() Jak Nija nie chce to niech nie pisze, dajcie jej spokój. Przecież żadna z nas na nią nie doniesie. ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
dla mnie tez tak brzmi:P
Nija: Zetka i Hula dobrze piszą, że nie mozna ot tak sobie kasować wiadomości. Nie przeczytałam tamtej wiadomości, ale jeśli nie podoba ci się to zrezygnuj i tyle i szukaj dalej nowej pracy. Aaaale pyszny obiad zrobiłam i tż będzie chyba wcześniej z pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
Hula ja też zmagałam się z kurzajkami, miałam dosłownie na każdym palcu, ale u rąk. Poszłam do dermatologa i miałam zabieg: łyżeczkowanie kurzajek. Jest znieczulenie, da się to przeżyć. Dermatolog taką małą łyżeczką wyskrobuje to cholerstwo. Jest jeszcze taki lek, w butelce z pędzelkiem, smaruje się tym kurzajki, to jest jak lakier do paznokci i przy każdej aplikacji zdejmuje się wcześniejszą warstwę. Więc na kurzajki to polecam dermatologa!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A inna bluzeczka jest w kolekcji Orsaya. Nie lubię, kiedy coś, co mam robi się popularne ![]() Em, a mi się śniło, że rozmowa na forum zeszła na to, że masz chłopaka ![]() ![]() A ja muszę postanowić, co zrobić z takim jednym ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.