|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VIII
Cytat:
W lecie wsytawiają ogródek przy Ratuszu, a właściwie ciut za nim. Co do knajp w galeriach, to nie mam pojęcia, bo nie byłam w żadnej, w galerii, właśnie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4532 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
![]() Za każdym razem jak jestem we Wrocku (na szczęscie mamy tam znajomych, więc co jakiś czas odwiedzamy) to sobie myślę, że w tym mieście musi się fajnie mieszkać Miasto Krajewskiego i E. Mock'a
|
||
|
|
|
#4533 | ||
|
BAN stały
|
Suchy (tak sądzę
). Nie wiem, nie zmieniałam ostatnio szamponu, w ogóle nic nie kombinowałam z włosami Upierdliwa, ohydna sprawa. Nie wiem, co z tym zrobić :/Cytat:
Też mi się wydaje, że lubię ludzi, lubię rozmawiać, jeszcze bardziej lubię słuchać. A prawda jest taka, że chyba sprawiam zupełnie odwrotne wrażenie. Nie jestem z tych lgnących do ludzi, trzymam się na dystans, z chorobliwej nieśmiałości niby już dawno wyrosłam, ale jednak stoję z boku. A ktoś taki przecież nie może lubić ludzi, bliżej mu do sopla lodu. Własna matka powiedziała mi kiedyś, że zabijam wzrokiem. Nie wiem, skąd to się bierze, bo naprawdę lubię ludzi, ale kto mi uwierzy ![]() Cytat:
Albo jeszcze inaczej - Porcupine Tree grają w październiku we Wrocławiu!! Fajny rok, koncertowo. Wczoraj odkryłam to. ![]() Wybiera się ktoś? Już prawie dwa lata nie widziałam chłopaków z Anathemy Ja się pewnie nie wybiorę, bo będę akurat w wirze rekrutacji
|
||
|
|
|
#4534 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Byłam we Wrocławiu raz-na egzaminach na arch. i podczas tych egzaminów z laskami z pokoju wybrałyśmy sie na podbój miasta....ale...się zgubiłysmy ..reszte wieczoru usiłowałysmy stamtąd wrócić...i tyle było imprezowania we Wrocku....Wrocław to dla mnie przede wszystkim grób Wojaczka
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-05-16 o 14:50 |
|
|
|
|
#4535 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A dystans ma swoje dobre strony , bo lepszy niedosyt niż przesyt
|
|
|
|
|
#4536 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4537 |
|
Zadomowienie
|
Dodałabym jeszcze, że trzymanie dystansu pozwala na odsuwanie od siebie niefajnych osób, a przynajmniej nie zachęcanie ich do szukania kontaktu.
Melk, nie przejmuj się, że inni Ciebie postrzegają inaczej. Bo kto Ciebie zna ten wie i docenia Twoje cechy, i z pewnością nie odbiera Ciebie jako sopla lodu
|
|
|
|
#4538 |
|
Rozeznanie
|
Meelkmisje
![]() ![]() są dobre szampony na łupież......to chyba Nizoral, dostępny li jedynie w aptece bądź w necie .ub też chyba coś ..seboradin..ale raczej Nizorali wiem od kolezanki że warto spróbować... witam popołudniowo
|
#4539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Selsun Blue na zbyt intensywne złuszczanie się skóry głowy |
|
|
|
|
#4540 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Za dużo razy już słyszałam "wiesz, zanim cię poznałem, to myślałem, że jesteś zupełnie inna" Najlepszy sposób naturalnej selekcji zaufanych osób ![]() Cytat:
dzięki, na pewno spróbuję, bo samo to cholerstwo nie zniknie
|
||
|
|
|
#4541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4542 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- To prawda. Wiele osób skutecznie zniechęca. |
|
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
Zdarza mi się wytoczyć ciężkie działa, ale to już ostateczność
|
|
|
#4544 |
|
Rozeznanie
|
ja pomimo elfickiego wieku dalej bardzo nieśmiała
![]() ale mojej najbliższej rodzinie to nie przeszkadza...a jak odbiera reszta rodziny..............? bardzo róznie.......... na siłę nie umiem byc śmiała, kiedyś próbowałam się zmienić..ale....to na nic....... teraz .wolę siebie taka jaka jestem..i zauważyłam że po 40..łatwiej być mi kobietą niż w przedziale wiekowym17-30
|
#4545 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4546 | |||||
|
Wiedźma
|
No to zapraszam. ![]() Anie śmieciarza czasem? ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja nigdy nie miałam łupiezu. Mnie tylko włosy wypadają. ![]() Cytat:
Mnie tez czasem ludzie mówią, że zanim sie mnie pozna robię wrażenie zarozumiałej. ![]() To chyba wynika ze sposobu bycia, ale tez z płci. Kobieta mocno "konkretna" odbierana jest jak babol. A ja jestem z tych baboli właśnie. ![]() Cytat:
Już pożałowałam, ale mam nadzieje, że mi przejdzie wieczorem. ![]() Cytat:
|
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedyne czego bym sobie życzyła czasem, to jeszcze przed 30-tką mieć dystans do rzeczywistości. A ja czasem dalej taka w goracej wodzie kąpna... ![]() Sabbath - mogę przyjechać Ciebie nie będzie boleć serce, a ja kocham wywalać niepotrzebne graty
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-05-16 o 16:05 |
|
|
|
|
#4548 |
|
Rozeznanie
|
Danaida, witaj miło
![]() Sabbath.....Tabletki Silica to supcio suplement witaminowy(na wypadające włoski i paznokcie).sama próbowałam i mi nie obciążył żołądka bo Centrum .brzuszek aućk ![]() Włosy przestają wypadac i poprawa zauważalna po 3 tygodniach..i paznokcie fajne , przestają się kruszyć , łamać rozdwajać.
|
#4549 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
___ Zaczynam drugi sezon Dextera |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) ulic i korków brr.Studiuje się tu niewyobrażalnie cool, a potem już trochę nudzi ![]()
|
|
|
#4551 |
|
Rozeznanie
|
Madziczko, mi poprostu łatwiej jakoś zaakceptować siebie taką jaką jestem....dopiero teraz.(lepiej póxno niż wcale
![]() ![]() )a niedojrzałość emocjonalna........hm ......tu chyba problem tylko wtym na ile odczuliśmy miłość od rodziców jako dzieci..ciepło , uczucie...... niekoniecznie zadbanie typu wikt i opierunek....czasem dojrzewa się późno...... :0a bycie dzieckiem.(fajnie je w sobie mieć)......bo cieszą takie rzeczy jak krople wody na balkonie światełko słoneczne w kałuzy lub tęcza.
|
#4552 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez danaida Czas edycji: 2009-05-18 o 10:00 |
|
|
|
|
#4553 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Mnie się nie nudzi Ja potrzebuję tego ruchu na ulicach-daje mi kopa i checi do życia, Jak wyjeżdżam do rodzinnego miasta natychmiast ogarnia mnie marazm i depresja. ![]() W dodatku codziennie jak wracam z roboty na swoje osiedle to się autentycznie cieszę że tu mieszkam (samą mnie dziwi to uczucie) Natomiast za nic nie zamieszkałabym w centrum Krakowa-to byłoby m ęczące
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4554 |
|
Rozeznanie
|
Kraków......Stare Miasto i Kazimierz......dałabym się zabić
![]() ![]() Polly
|
#4555 | |
|
Zadomowienie
|
A chętnie, chętnie bym z Tobą poimprezowała ![]() Ubawiłam się do łez. Hmmm... na szczęście są eufemizmy ![]() Madziczka postrach chomików ![]() Cytat:
. Mnie się dostaje za bujanie w obłokach. Jest to często mylone z zarozumiałością
Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2009-05-16 o 20:04 Powód: zamknięcie cytatu |
|
|
|
|
#4556 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale tylko w przypadku niefarbowanych włosów, bo szampony przeciwłupieżowe ściągają kolor z farbowanych.z naturalnych metod sprawdza sięmaska z amli i czasem olej kokosowy wmasowany w skórę przed myciem.
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-05-16 o 16:39 |
|||
|
|
|
#4557 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
Eh ja czasami mialabym ochote mieszkac gdzies na wsi, nie przejmowac sie niczym, wylegiwac sie i takie tam,
ale to moze za jakies 40 lat - jak pojde na emeryture ![]() Ja mieszkam w Wawie i jakos mi z tym dobrze na razie, lubie tez bardzo jezdzic do domu rodzinnego i nierobicnic - i jest to absolutne nie robienie nic
|
|
|
|
#4559 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cenię to jak fiks (nieodzowny plus powrotów po całonocnych tułaczkach), ale mnie zawsze ciągnęło do pól, lasów, małomiasteczkowej senności i małych, wszystkowiedzących społeczności ![]() Wyłazi ze mnie ta górolsko kryw
Edytowane przez piroksena Czas edycji: 2009-05-16 o 17:05 |
|
|
|
|
#4560 |
|
Konto usunięte
|
A Ty widzisz że wiadomość ode mnie masz?
![]() ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

całkiem możliwe, że tam byłam. Pamiętam też, że fajny pub był też w jakiejś galerii w centrum. Dziwne, bo było to w nocy a przejść można było. Schodkami w dół?

W lecie wsytawiają ogródek przy Ratuszu, a właściwie ciut za nim. Co do knajp w galeriach, to nie mam pojęcia, bo nie byłam w żadnej, w galerii, właśnie

Albo jeszcze inaczej - Porcupine Tree grają w październiku we Wrocławiu!! 
..reszte wieczoru usiłowałysmy stamtąd wrócić...i tyle było imprezowania we Wrocku....