|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lublin-gdzie kupię, znajdę, załatwię etc- zbiorczy cz. III
a są jeszcze w tesco czarne tenisówki? 38/39 rozm. moze widziałyście? bo nie wiem czy jest sens jechać, czy na allegro szukać
![]()
|
|
|
|
#4532 |
|
Zadomowienie
|
layla_lbn
Agatka Gsk Baby Lu dziekuję Wam ![]() :dzie kuje:
Każdemu zdarza się być głupcem Przynajmniej przez pięć minut dziennie.Mądrość polega na tym, by nie przekroczyć tego limitu. Edytowane przez pavett Czas edycji: 2010-05-08 o 07:13 Powód: blad |
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1911751 8]widziała może któraś ostatnio w jakimś obuwniczym balerinki w kolorze morskim? były kiedyś w deichmanie, ale się wszystkie rozeszły, przynajmniej w tesco. jakakolwiek firma, tylko żeby cena nie zwalała z nóg
![]() no i najlepiej w śródmieściu, tudzież okolice tesco, ewentualnie w którymś z pozostałych deichmanów jeszcze jakieś zostały?[/QUOTE] Turkusowe baleriny widziałam w Hollybucie dokładnie takie jak te na pierwszym zdjęciu na tej aukcji http://allegro.pl/item1017855861_mac...macris_38.html EDIT: dziewczyny a gdzie kupię coś takiego http://allegro.pl/item1027240219_pon...ond_tanio.html
''Starzenie się jest nieuniknione. Doroślenie jest opcjonalne. Śmianie się z samego siebie jest terapeutyczne." Edytowane przez misia_bella Czas edycji: 2010-05-08 o 10:52 |
|
|
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4535 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a nie możesz kupić na all? zobacz w SINUSIE na Zamojskiej albo w SINUSIE na Krochmalnej chyba.. na Zamojskiej po drugiej stronie jest jeszcze jeden sklep fryzjerski.. pod zamkiem jest też sklep fryzjerski.. wątpię że w Realu czy Tesco czy ELeclercu na tych stoiskach będzie coś takiego.. Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 Czas edycji: 2010-05-08 o 11:09 |
|
|
|
|
#4536 |
|
Rozeznanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;19135269]na początku przeczytałam PENIS
[/QUOTE] Głodnemu chleb na myśli
|
|
|
|
#4537 |
|
Rozeznanie
|
to jest sklep z odzieżą używaną , ale z tych droższych. Są tez buty, dokładny adres to Staszica 5. Jak idziesz od Zielonej to po prawej stronie w takiej jakby wnęce. jest napis FEEGLE
|
#4538 |
|
Rozeznanie
|
Kiedyś o nich pisałam pamiętam. Idąc od Plusa ul.Zieloną na końcu skręcasz w prawo, Feegle są prawie na przeciwko kościoła na Staszica, przed szpitalem jeszcze. To takie końcówki kolekcji, używane też, można trafić na prawdziwe perełki.
Pytanie nie do mnie, wiec wybaczcie, że się wcięłam. Mea culpa
|
|
|
|
#4539 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wie może któraś z was czy jest w Lublinie ZAOCZNE studium farmaceutyczne ?
|
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie nikt nie będzie wiedział ale juz zapytam. Był ktoś moze w siłowni Tytan na wierzbowej? na bronowicach ?
Mam dość niedaleko wiec bardziej bym sie zmobilizowała zeby tam chodzić niż jeździć autobusem do centrum itp :P Tylko boje sie ze to jakaś taka osiedlowa siłownia gdzie przenoszą sie "blokersi" z ławki pod blokiem I będą sie na mnie gapić bo będę jedyną dziewczyną
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2010-05-08 o 15:36 |
|
|
|
#4541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja słyszałam, że to właśnie taka typowa osiedlowa z karkami samymi ![]() Też bym się gdzieś blisko zapisała, na zygmuntowskich chyba najbliżej
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie bójcie się tych wszystkich dresów i fanów Motoru na siłowni, oni naprawdę są nieszkodliwi, ba, czasem nawet pomocni
![]() Poza tym ćwiczą na tych swoich maszynach, na bieżnie, orbitreki, rowerki zostawiają w spokoju dla nas . Jak jest dużo bab, to zacznie jedna z drugą koleżanką zajmie dwa orbitreki na 1.5h i czekaaaaj...![]() Ja już chodziłam do kilku lubelskich siłowni na mieście i najlepiej mi się ćwiczyć w osiedlowej
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-05-08 o 17:00 |
|
|
|
#4543 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w Lbn jest dzienne. Zaoczne jest w Puławach
" Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami." P. Coelho 01.07.10. -4 miesiące bez nałogowego picia kawy 01.10.10. - oszczędzam 01.11.10. - słodyczom mówimy stanowcze NIE! |
|
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
No może layla masz racje... ale pamietam jak raz poszlam na "wycieczke po siłowni" ww... Samsonie chyba? jeezuus... nagle wszyscy przestali ćwiczyć i gapili sie na mnie jakby ufo przyleciało
![]() Teraz poszłam pod tego Tytana ale cholera on jest w piwnicy i nie moglam sobie popodglądać przez okna ![]() A w ogole najbardziej zależało mi na jakims kursie tańca.. i wiecie co... jest niedaleko ta szkoła http://www.wsns.lublin.pl/taniec_latynoski.php I ona ma kierunek taniec... myslicie ze tam trzeba juz umieć tańczyć? Wydawało mi się to logiczne że tak... ale w opisie piszą m.in "zostaje(się) wyposażony(m:P) w wiedzę a zwłaszcza umiejętności praktyczne z zakresu wykonywania tańców latynoamerykańskich. Poznaje różne rodzaje tych tańców..." Tak jakby każdy laik mógł tam pojsc.Albo myslicie ze moze prowadzą jakieś zajęcia dla ludzi z zewnątrz?
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
jest taniec współczesny
|
|
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie pytam najpierw was co o tym myślicie żeby z siebie głupka nie robić
Tzn żeby zapisać sie na ten kierunek to troche głupota płacić 400 zl za miesiąc Ale Kawa może by nas tam jakoś przygarneli jako wolne słuchaczki ?
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2010-05-08 o 17:53 |
|
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem, na typowych kursach już coś trzeba umieć, ale z ich opisu wynika że uczą od podstaw, co JEST dziwne, bo nie wierzę że przez taki krótki okres czasu zdobędzie się wystarczające umiejętności by potem uczyć, nie ma mowy. Chyba że to taki kierunek pic na wodę
![]() edit: aha, jest egzamin praktyczny i rozmowa kwalifikacyjna, no to już rozumiem Edytowane przez KawaMarcepanowa Czas edycji: 2010-05-08 o 17:55 |
|
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj ex chodzil do mnie na uczelnie na silownie choć nie byl studentem to moze tu też by mnie wzieli Kurde jakoś słabo rozwinięta ta moja dzielnica
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2010-05-08 o 18:00 |
|
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
siłownia to nie to samo
myślę że trzeba się zapisać jako student, i jeszcze wykazać swoje umiejętności |
|
|
|
#4550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze... pozostaje mi rozłożyć sobie mate pod oknem i ćwiczyć razem z nimi
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
a nie możesz iść gdzie indziej na kurs tańca jeśli o to chodzi?
|
|
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak nie znajde nic w pobliżu to poszukam dalej
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
a jakie dzielnice Cię interesują? i koniecznie towarzyski?
|
|
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
Noo... kośminek ?
okolice długiej, dr. mecz. majdanka. Tzn mnie interesuje jakieś latino tam gdzie mozna samej sobie tanczyć nie w parach:P a jak nie.. to cokolwiek w sumie.. jakby bylo blisko to i wspolczesny moze być
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
Ło matko, zupełnie nie moje okolice
|
|
|
|
#4556 |
|
Konto usunięte
|
na miasteczku akademickim jest jakaś szkoła tańca towarzyskiego..
a ja chodzilam do Extreeme w Domu Kolejarza.. Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 Czas edycji: 2010-05-08 o 19:40 |
|
|
|
#4557 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny!
![]() W której aptece znajdę Driclor? W możliwie jak najniższej cenie i gdzieś w miarę blisko centrum?
|
|
|
|
#4558 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny robie zakupy na mazidlach, jesli ktoras ma ochote sie dołączyc to piszcie na wspolnym watku zakupowym albo na PW ;-)
|
|
|
|
#4559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zadzwoń może do sekretariatu we wtorek i się zapytaj jak to wygląda.
|
|
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;19149143]na miasteczku akademickim jest jakaś szkoła tańca towarzyskiego..
a ja chodzilam do Extreeme w Domu Kolejarza..[/QUOTE] od tej szkoły trzymać się z daleka lepiej ![]() a jak wrażenia w domu kolejarza? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.