|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Foczka, kiedy pierwsze zajęcia? ![]() Cytat:
![]() Niedawno pojawiła nam się wizja i szansa wyjechania do Brukseli, więc zaczęliśmy sobie wyobrażać, że Matylda mówi po polsku, francusku i po angielsku, aż tu nagle wraca z podwórka i zaczyna po niderlandzku do nas nawijać a my ni hu hu...
![]() |
#4532 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oczywiscie kocham mojego mezusia, kocham moje dziciatko, ogolnie jestem dobra osoba i wrazliwa na krzywdy, latwo mnie zranic ale ciagle mam do siebie za zle ze jestem jednak "za twarda"- oj nie umiem tego wytlumaczyc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzisiaj zaczynam 28 tc ![]()
![]() |
#4534 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hihihi ano... my chcemy dziecko wychowywac w dwóch językach tylko. wiem, że dzieci mogą bez kłopotu mówić w trzech. ale chcę by Lenka mówiła dobrze po polsku i holendersku - to będą jej ojczyste języki. Cytat:
![]() moja przyjaciółka mówi o mnie zawsze : melodramat we krwi ![]() siostra jak ma coś napisać to zwykle uderza do mnie: ty napisz, bo ty umiesz, ty byś mogła książki pisać. podejrzewam że w dzieciństwie ( ale to jest moja własna więc nie profesjonalna diagnoza) byłam dzieckiem nadpobudliwym w sferze wyobraźni. i przeniosło mi się na zycie dorosłe. fakt że mam sporo empatii i bogate zycie wewnętrzne ale czuć za dużo też wcale nie jest dobrze ani wcale nie jest łatwo. wiesz czemu? bo człowiek z równą siłą odczuwa nie tylko te dobre sczęsliwe rzeczy ale też wszystko złe co nas dotyka boli bardziej.
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4536 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no wiec widzisz nika- i tak zle i tak niedobrze ![]() ps. moja lasagna wyszla nie slona ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale co tam, tyłek wygląda jakby go zaorali ... to i piersi mogą wisieć ![]() Wiecie co ... byłam dzisiaj na mieście, w luxmedzie (nie mają 4 d). Moje miasto, to jednak zadupie straszne. I żeby zrobić to usg muszę jechać do lublina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Juz czytam, co naskrobalyscie ...
69 będzie 54 kiedyś napewno ... ![]() 111 dni bez słodyczy 111 dni bez fastfoodów 111 dni systematycznych ćwiczeń 111 dni wytrwałej diety 111 dni i będzie OKEJ ![]() Edytowane przez Fasoleczk4 Czas edycji: 2009-06-24 o 12:57 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4538 |
Rozeznanie
|
Sorejna cellulit to jest pryszcz. Pojawia się i znika. Zawsze można go zlikwidować. A rozstepów już raczej nie ...
Nie dam rady Was wszystki zacytować. Mogę się pochwalić rannym brzuszkiem ![]() DSC00243.jpg
#4539 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i brzusio fajniutki ![]() Cytat:
![]() ale wiem, że i mój ma taki dar kupowania, bo on lubi zakupy ,byleby tylko nie trwały 3godziny i byleby on też mógł dla siebie coś wybrać dlatego śmiało go mogę wysłać na samodzielny zakup ciuszków maluszka. ze mną to jest tak, że lubię delektować się samą myślą, że to jeszcze przede mną i jak fajnie będzie coś powybierać ![]() Cytat:
![]() ostatnio miałam taką miłą scenę; na lewej stronie brzuszka łepek miała położony nasza psinka a po prawej mój kochany i smacznie sobie zasnęli, a ja się bałam ruszyć, by żadne nie obudzić i napajałam się tą chwilą pstrykając po cichu foki z tel. jutro idę na badania tsh,ft3, ft4 i cholesterolu w przyszłym tyg. z wynikami idę do endokrynologa. całe szczęście, że tam gdzie mam skierowanie ciężarne są przyjmowane bez rejestracji, bo tak to bym czekała na wizytę do następnego roku (prywatnie ze 3 miesiące) naprawdę, jeśli ktoś jest chory a nie jest w ciąży to ma ciężko, a czas w tym wypadku jest najważniejszy. nie lubię załatwiać takich rzeczy ale jak trzeba to trzeba, wszystko dla malucha, gdybym była sama to bym się tak nie przejmowała i pewnie bym to olała... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4542 |
Zadomowienie
|
Fasoleczk4 sliczny brzuszek i nie duzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Rozeznanie
|
Sama się dziwiłam, że jakiś mały ... ale dosżłam do wniosku, że to rano i bez śniadanie ... teraz po dwóch śniadaniach i pączku na mieście wygląda lepiej
![]() Woman dziękuję ![]()
69 będzie 54 kiedyś napewno ... ![]() 111 dni bez słodyczy 111 dni bez fastfoodów 111 dni systematycznych ćwiczeń 111 dni wytrwałej diety 111 dni i będzie OKEJ ![]() Edytowane przez Fasoleczk4 Czas edycji: 2009-06-24 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ty tak o tej lasagnii a ja wesżłam do sklepu i od progu wiedziałam co misię dziś chce...spaghetti.... ![]() Cytat:
kiedyś spytałam mojego męża: kochanie, czy ja mam cellulit na posladkach ? okazało się, że on nawet nie wie co to jest i stwierdził tylko że moje pośladki są bardzo apetyczne i tyle. Cytat:
..................... moje drogie mamy dziś ładny dzień, ale nie za gorąco więc idę się grzebać do ogródka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zadomowienie
|
kurcze ale jestem wsciekla
![]() ![]() ![]() ![]() no i oczywiscie mam dzien do d....y! oczywisce nie jestem zla na meza ale na sytuacje!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój brzuch przy Twoim jest taki jakiś rozlazły, wcale nie czuję się kobieco, tylko jak klucha jakaś. Za to wróciłam ze sklepu z pączkiem z nadzieniem różanym, którego zdążyłam spałaszować po drodze, frytkami (się robią) i kopytkami na jutro, bo mam dzień w trasie od gina na angielski, więc mi zabraknie czasu na gotowanie. Piekarnik już pika więc zaraz będę się "rozkluszać" dalej ![]()
![]() |
#4547 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ciekawe co zwycięży zachcianka czy leń ![]() Cytat:
![]() komplementy to jednak skrzydeł kobiecie dodają ![]() ślicznie wyglądasz Fasoleczk4 Ty i Twój Brzuś ![]() słuchamy Vivaldiego - jesień najbardziej mi się podoba, maluszkowi też bo kopie chyba, że to oznaka niezadowolenia...:confuse d: a i ja dodam zdjęcie, rodzinki w komplecie (bez psinki) 23 tydz. brzuch rośnie jak na drożdżach ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że u mnie też to się sprawdzi, bo dużo osób pyta mnie, czy to będzie chłopiec. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4549 |
Zadomowienie
|
Jeśli już tak o rozstępach mowa. Wiem, że niektóe ciężarne smarują się balsamami, ksremami specjalnie dla nich, które przygotowują skórę do ciągłego rozrostu i wtedy nie ma takich strasznych rozstępów, obwisłego tu i tam...
Znacie kosmetyki, które można stosować w ciąży?
#4550 | |
Zadomowienie
|
Termin muszę uzgodnic z Profesorem
![]() Jaki zgrabniutki! ![]() Cytat:
Jak wda się we mnie to będziemy mieli przerąbane ![]() Kolejny zgrabny brzusio! Muszę męża poprosic, żeby mi sesyjkę zrobił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
To i ja się pochwalę moim wielkim, pięknym, wspaniaaaałym brzuchem
![]() ![]()
#4553 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.apo-discounter.pl/vichy-a...FcwUzAod22HYCQ http://www.nokaut.pl/szukaj/mustela-rozst%EApom.html + oliwka dla dzieci Hipp piękny brzusio bardzo podobny do mojego tyle że u mnie to dopiero 97cm w pępku który podobnie jak u Ciebie jest wystający
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja się smarowałam kremem z avonu na rozstępy i cellulit, pomagał do czasu kiedy się skończył... mam tam jeszcze krem typowo na cellulit (też z avonu) ale tak jak pisałam, wydaje mi się to walką z wiatrakami więc teraz, trochę z lenistwa i wygody używam po kąpieli zwykłej oliwki bambino, choć przez to wszystko nią trąci, od ręcznika po ciuchy włącznie i pranie wcale nie niweluje tego zapachu. słyszałam, ze oliwka w żelu penaten (apteka) jest dobra, ale ją sobie kupię jak ta mi się skończy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ale wy macie tempo pisania
![]() ![]() Foka mąż śliczne zakupy zrobił, jak na faceta należą mu sie brawa. A ja dzisiaj znalałam swój wymarzony wózeczek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miss.hot jak będziesz chciała to możemy pojechać do tego sklepu to pomożesz mi kolor wybrać, to jest dosłownie 5 min za Lublinem w stronę Łęcznej.
![]() ![]() Edytowane przez aniago25 Czas edycji: 2009-06-24 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() Sorejna 25 tydzień ![]()
#4558 |
Zadomowienie
|
wow
![]() na jakiś czas zmykam, bo jeszcze w szlafroku jestem. przejdę się z pieskiem na spacer i po czereśnie ![]() Edytowane przez sorejna Czas edycji: 2009-06-24 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Rety... To ja 3 tyg dalej i chyba jest ciut mniejszy. Ale masz ładniutki, okrąglutki. Mój bardziej taki rozlany. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
Bo wiecie mój brzuszek to willa z basenem, limuzyną z szoferem
![]() a co najśmieszniejsze, że do początku czerwca przytyłam tylko 5800 g ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.