Wielbicielki Piękna część 3 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-05, 11:09   #4531
Agnesta
Zadomowienie

Dot.: Wielbicielki Piękna część 3

ja za 100zł robiłam tj. kolczyk tytanowy + przebicie
tak samo w języku..

ale jako ze fuuuull osob nagonilam temu
facetowi do salonu i robie u jego żony
paznokcie i woskowanie wiec mam juz
jakas tam znizke
Agnesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 11:15   #4532
tylkokasia
Moderator

Hej dziewczynki
U mnie pogoda sie pogorszyła i upały sie skończyły.
Wczoraj kupiłam sobie puder mineralny z essence ale troszkę za jasny chyba bo naczytałam sie że one takie ciemne a w sklepie był tylko kolor najjaśniejszy i najciemniejszy to wzięłam jasny a ze jestem troszkę opalona to za blady jest ale dodam kulek z avonu i będzie ok.
I kupiłam też sztuczne rzęsy moje 1 w życiu i w opakowaniu były fajne ale na oku mega długie i gęste i wyglądały okropnie więc albo je skrócę albo wywalę.
Muszę niedługo zabrac sie za szykowanie rzeczy do Polski. Jak ja to wszystko spakuje

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 12:18   #4533
coolasana
Zadomowienie

Ja mam dziś fatalny dzień pod względem urody.

Czuję się dziś brzydka, nawet jak sobie zrobiłam makijaż to wyglądam strasznie
W ogóle podkład mi zostawia jakies plamy w okolicach brwi i na czole, często tak mam, choć nie wiem dlaczego, bo robie prawie codziennie peeling twarzy i nakładam potem krem nawilżający, a ten podkład się tak ściera jakbym miała suchą skóre;/
i kurde w ogóle..jakaś blada jestem, wkurza mnie to, włosy mi sie nie chcą układać i ee tam, źle się dziś czuje sama ze sobą

coolasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 12:42   #4534
Airish88
Zakorzenienie

hej dziewczyny
nie było mnie wczoraj bo laptop mi sie rozwalił :/
tzn, wylałam na niego troszkę pokrzywy i zgasł i do tej pory nie działa. Musialam starego kompa podlaczac ehhh
Ogolnie ostatnio wszystko jakoś do bani ...

Lece Was nadrobić to może chociaż tym troszkę sobie humor poprawię ...
Stary 2009-06-05, 12:47   #4535
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez coolasana Pokaż wiadomość
Ja mam dziś fatalny dzień pod względem urody.

Czuję się dziś brzydka, nawet jak sobie zrobiłam makijaż to wyglądam strasznie
W ogóle podkład mi zostawia jakies plamy w okolicach brwi i na czole, często tak mam, choć nie wiem dlaczego, bo robie prawie codziennie peeling twarzy i nakładam potem krem nawilżający, a ten podkład się tak ściera jakbym miała suchą skóre;/
i kurde w ogóle..jakaś blada jestem, wkurza mnie to, włosy mi sie nie chcą układać i ee tam, źle się dziś czuje sama ze sobą
Co do czoła to ja mam tak w tym miejscu między brwiami. Dzieje sie tak dlatego bo tam często robią mi sie jakieś niespodzianki i ja je traktuję różnymi specyfikami i mimo że stosuję nawilżacze to to miejsce jest bardziej suche i podkład to podkreśla i dlatego tak to wygląda. Co do brwi to ja też tak mam najczęściej po pudrze - w ich okolicach (nie wspominając już o brwiach) są malutkie włoski i na nich osadza sie podkład i puder. Mnie pomaga przejechanie po brwiach czystą gąbeczką lateksową (taką jak do podkładu) albo patyczkiem kosmetycznym.
Innym powodem może być nakładanie podkładu/pudru na niezbyt dobrze wchłonięty krem.
Na bladość polecam pudry brązujące - można nimi osiągnąć rewelacyjne efekty.
Głowa do góry Coolasana

Stary 2009-06-05, 13:08   #4536
tequilla.sunrise
Zadomowienie

witam
obudziłam sie dzisiaj o 13stej

poziomko fajne buciki

airish mój laptop to chyba jakis pancerny jest. ma prawie 3 lata, a wylało sie juz na niego tyle rzeczy (browar, herbata, kawa) spadł mi z wysokości około metra i działa
ale mam juz na oku nowego HP, sliczny, z delikatnymi wzorkami na obudowie, no i parametry też konkretne. oglądaliśmy ostatnio z Tż i mam nadzieję że mi niedługo niespodziankę zrobi tylko jakby co to w Polsce go kupię bo nie chcę duńskiej klawiatury

kasia
ja kupiłam sztuczne rzęsy jakieś pół roku temu pierwszy raz i jeszcze ich nie uzyłam. jakoś się boję. a powiedz mi czy do zdejmowania wystarczy zwykłe mleczko do demakijażu?? i czy nie miałaś problemu z zakładaniem ich...bo się juz różnych historii naczytałam na ten temat
jest: 50kg
będzie: 48kg (wracamy do starej wagi)
wzrost: 168cm

tequilla.sunrise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 13:17   #4537
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez tequilla.sunrise Pokaż wiadomość
witam
obudziłam sie dzisiaj o 13stej

kasia
ja kupiłam sztuczne rzęsy jakieś pół roku temu pierwszy raz i jeszcze ich nie uzyłam. jakoś się boję. a powiedz mi czy do zdejmowania wystarczy zwykłe mleczko do demakijażu?? i czy nie miałaś problemu z zakładaniem ich...bo się juz różnych historii naczytałam na ten temat
Zakładanie nie jest łatwe (jak dla mnie) nie umiałam sobie dobrze dopasować przy wewnętrznym kąciku. Zewnętrzny też mi średnio szedł. Przykleiłam na dołączony klej (ma kolor taki tęczowy, opalizujący) a jak wysycha robi sie bezbarwny. Całe rzęsy zdejmowałam w chwilę po przyklejeniu więc po prostu pociągnęłam je lekko i powoli odklejałam. Nie bolało i ładnie odeszło. Ale że te rzęsy były za szerokie to odcięłam lekko końce i później te "kępki" przykleiłam w kącikach. Fajnie to wyglądało i miałam je cały dzień. Wieczorem je ściągnęłam bez mleczka - przytrzymałam powiekę i lekko pociągnęłam za kępki. Bez większych problemów zeszły. A były dobrze przyklejone bo oczywiście w ciągu dnia o nich zapominałam i tarłam oczy itp. Ale nie odpadły ani nie przesuwały sie. Bo ten klej jest raczej taki jak guma. Nie zasycha tak aby sie później kruszył tylko jest jakby lekko elastyczny.
Kupię sobie jakieś takie co w opakowaniu wyglądają na krótkie i rzadkie bo w tych wyglądałam jak transwestyta

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-05, 13:32   #4538
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
Witam Was
Tydzień tu nie zaglądałamkomp trochę mulił i miałam trochę napięty tydzień.

ja bym chciała mojego zaciągnąć, ale ma pracę teraz i się jakoś zebrać nie umie

ma któraś z was kolczyk w pępku? Ile kosztuje zrobienie? długo się goi? I na co zwracac uwagę potem, i gdzie najlepiej - kosmetyczka czy jak?
Chyba mess ma może mi odpowie
Ja mam, już z 7 lat Także do cen się nie wypowiem ale na pewno idź do salonu gdzie tatuują bo kosmetyczki często robią jakimiś dziwnymi sposobami... Mnie robiła kosmetyczka na welflon tyle że przekłuła skórę tą igłą i później w tą dziurę pchała kolczyk Ból był okropny myślałam że zemdleję a na końcu ją zabiję! W salonie tatuażu wiedzą co i jak i zrobią Ci szybciutko i przy minimalnym bólu

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
U mnie pogoda sie pogorszyła i upały sie skończyły.
Wczoraj kupiłam sobie puder mineralny z essence ale troszkę za jasny chyba bo naczytałam sie że one takie ciemne a w sklepie był tylko kolor najjaśniejszy i najciemniejszy to wzięłam jasny a ze jestem troszkę opalona to za blady jest ale dodam kulek z avonu i będzie ok.
I kupiłam też sztuczne rzęsy moje 1 w życiu i w opakowaniu były fajne ale na oku mega długie i gęste i wyglądały okropnie więc albo je skrócę albo wywalę.
Muszę niedługo zabrac sie za szykowanie rzeczy do Polski. Jak ja to wszystko spakuje
Widzę, że pogodę mamy bardzo podobną U mnie też ciepełko uciekło, myślałam ze znów w weekend się poopalam a tu wygląda na to że nici z tego Ale pójde sobie na solarium dla odmiany nie mogę pojechać do Polski taka blada
A co do pakowania mam ten sam problem, zwłaszcza ze najprawdopodobniej lece do PL sama więc sama się będe z taką wielką torbą tachać :/

Tequilko ja też wypatrzyłam już sobie laptopka bo ten który mam teraz to mamci bo ja miałam zwykłego PC w PL. I mój będzie różowy Sony Vaio

A co do sztucznych rzęs- chyba na prawdę nie powinno się kupować takich mega długich- ja też już miałam okazję wyglądać jak tranwestyta Jak po permanentnym wszystko mi się ładnie szybko zagoi o sobie przedłuże rzęski u kosmetyczki- zobaczymy co to będzie bo widziałam u jednej dziewczyny to miała rzęsy do nieba normalnie i wcale nie przypominała tranwestyty :P

Chyba znowu muszę przystopować z jedzeniem... Rozbujałam się tak, że szok i chyba zaczynam rosnąć znowu Tylko póki się trzymałam to się trzymałam a jak już zaczęłam jeść to się powstrzymać nie mogę. Człowiek to taka słaba istota, nawet słodyczy sobie odmówić nie może :P

Edytowane przez Martysia_
Czas edycji: 2009-06-05 o 13:40
Martysia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 13:53   #4539
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez Martysia_ Pokaż wiadomość

Widzę, że pogodę mamy bardzo podobną U mnie też ciepełko uciekło, myślałam ze znów w weekend się poopalam a tu wygląda na to że nici z tego Ale pójde sobie na solarium dla odmiany nie mogę pojechać do Polski taka blada
A co do pakowania mam ten sam problem, zwłaszcza ze najprawdopodobniej lece do PL sama więc sama się będe z taką wielką torbą tachać :/

Tequilko ja też wypatrzyłam już sobie laptopka bo ten który mam teraz to mamci bo ja miałam zwykłego PC w PL. I mój będzie różowy Sony Vaio

A co do sztucznych rzęs- chyba na prawdę nie powinno się kupować takich mega długich- ja też już miałam okazję wyglądać jak tranwestyta Jak po permanentnym wszystko mi się ładnie szybko zagoi o sobie przedłuże rzęski u kosmetyczki- zobaczymy co to będzie bo widziałam u jednej dziewczyny to miała rzęsy do nieba normalnie i wcale nie przypominała tranwestyty :P

Chyba znowu muszę przystopować z jedzeniem... Rozbujałam się tak, że szok i chyba zaczynam rosnąć znowu Tylko póki się trzymałam to się trzymałam a jak już zaczęłam jeść to się powstrzymać nie mogę. Człowiek to taka słaba istota, nawet słodyczy sobie odmówić nie może :P
Ja do Polski lecę sama. Więc sama muszę nieść bagaże. A lecę Ryanair a oni mają w Dublinie terminal strasznie daleko - minimum 30 min sie idzie
O rzęsach też myślałam bo akurat dziewczyna u której chyba będę robić paznokcie robi tez rzęsy i same zobaczcie efekty
http://tipsy-rzesyczestochowa.blog.onet.pl/
tylko muszę sie dowiedzieć czy koniecznie jest ściąganie specjalnym płynem bo po powrocie do Irlandii nie będę miała raczej takiej możliwości.
Co do jedzenia to jak było tak gorąco to w ogóle nie jadłam. Wczoraj nawet z TZ obiadu nie mieliśmy zadnego (co nie zmienia faktu że waga ta sama nadal )

Stary 2009-06-05, 14:15   #4540
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Cytat:

ha, na tego waio sony też patrzyłam. tylko Tż powiedział że różowego na pewno mi nie weźmie, więc jakby co jeszcze biały (też śliczny). no Tż nie lubi różowego koloru a że to by było za jego pieniądze to mi na różowy nie pozwoli ale on ma ogólnie hopla na punkcie sony i u nas w domu wszystko jest sony co może być i tak się wacham między tym HePekiem a sony ale chyba jednak HP (ten mój to też HP ale już taki wysłużony).

a co do tego przedłużania rzęs to czytałam trochę że to chyba niszczy rzęsy jak się je zdejmuje. ale nie wiem dokładnie, nie znam się
może w weekend spróbuję przykleic te moje

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

aha a moja dieta:
jem dużo, dużo, dużo niezdrowych rzeczy- nie tyję
jem malutko 5 posiłków dziennie, dużo białka warzyw przez kilka dni- nie chudnę
ja już nie wiem co się z moim organizmem dzieje
a Tż mówi że wyglądam ślicznie i woli mnie taką bo mi w cycki wszystko idzie i trochę w tyłek chociaz tak naprawde to nikt nie widzi tych 2-3 kg oprócz mnie chyba...i oprócz Tż bo mu marudzę pokazuję itp itd
ale i tak będę jeszcze próbować

Stary 2009-06-05, 14:21   #4541
messinka
Zakorzenienie

NARESZCIE PIĄTEK
witam się tym optymistycznym akcentem
Coolasana - nie przejmuj się, ja też mam taki dzień czasami, że czuję się jak najgorsza, najbrzydsza i najmniej atrakcyjna kobieta na całym świecie ! (zwłaszcza podczas okresu, mam wtedy ochotę zapaść się pod ziemię), ale to przejdzie i przyjdzie dzień w którym poczujesz się mega seksowna.
Ja mam taki okres własnie teraz, odkąd pofarbowałam włosy na ciemny kolor, czuję się seksownie

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-05, 14:23   #4542
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
NARESZCIE PIĄTEK
witam się tym optymistycznym akcentem
Coolasana - nie przejmuj się, ja też mam taki dzień czasami, że czuję się jak najgorsza, najbrzydsza i najmniej atrakcyjna kobieta na całym świecie ! (zwłaszcza podczas okresu, mam wtedy ochotę zapaść się pod ziemię), ale to przejdzie i przyjdzie dzień w którym poczujesz się mega seksowna.
Ja mam taki okres własnie teraz, odkąd pofarbowałam włosy na ciemny kolor, czuję się seksownie
messinka a pokaż jakieś zdjęcie kolorku nowego ciekawa jestem bardzo

Stary 2009-06-05, 14:31   #4543
messinka
Zakorzenienie

okej, ale to wieczorkiem albo jutro
Tequillko Ty sama sobie farbujesz włosy farbą?
Jak tak, to masz jakaś szczególną metodę?
Chciałabym przedłużyć ten kolor farbą, ale nie wiem jak się za to zabrać...

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 15:02   #4544
tequilla.sunrise
Zadomowienie

tak sama farbuję ale nie mam żadnej metody
ja zaczynam od dołu, chociaż tutaj dziewczyny pisały że od góry głowy im wygodniej (i tak chyba w zakładach fryzjerskich tez się farbuje).
spinam klamrą włosy i zostawiam na dole warstwę i farbuję, później następną i następną, tak jak mniej więcej przy prostowaniu i dużo gazet trzeba położyć bo przy ciemnym kolorze zawsze dookoła nachlapię i coś pobrudzę. a najlepiej jakby Ci koleżanka albo mama pomogła nałożyć farbę- szczególnie z tyłu, żeby równo wyszło

Stary 2009-06-05, 15:07   #4545
Airish88
Zakorzenienie

moge komus trochę pomarudzić?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-05, 15:09   #4546
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

a marudz
Stary 2009-06-05, 15:15   #4547
Airish88
Zakorzenienie

Poważnie to mam mega dołka bo znowu zerwałam ze swoim TŻtem i teraz to juz czuje, ze ostatecznie wiem, że on nie jest dla mnie dobry a mimo wszystko z ta strata sie pogodzić nie moge. W ogole za nic sie zabrac nie moge, na niczym skupic i przestać mysleć :/
Stary 2009-06-05, 15:31   #4548
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
RedApple - a chcesz sobie zrobic?

Tez bym sobie 'cos' zrobila, kolczyk gdzies, albo maly tatuaz
Ale cos malego, delikatnego i nie rzucajacego sie zbytnio w oczy.

Mialam otwarta strone wizazu i moj brat przyszedl na chwile i zobaczyl tematy na wizazu ktore czytam i zaczal sie ze mnie smiac 'jak moge czytac takie bzdruy' faceci
no chce chce nie wiem jeszcze czy tatuaż czy kolczyk, ale jak kolczyk goi sie kilka miesięcy to już to sobie odpuszczę.
No i trzeba by jakoś wyglądać jeszcze a potem kolczyki robić

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Poważnie to mam mega dołka bo znowu zerwałam ze swoim TŻtem i teraz to juz czuje, ze ostatecznie wiem, że on nie jest dla mnie dobry a mimo wszystko z ta strata sie pogodzić nie moge. W ogole za nic sie zabrac nie moge, na niczym skupic i przestać mysleć :/
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 15:32   #4549
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
a co sie takiego stalo ?
Stary 2009-06-05, 15:41   #4550
Airish88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poziomeczkaa89 Pokaż wiadomość
a co sie takiego stalo ?
nie chce tu tak pisać za bardzo wprost, ale wyszło na to, że nie spełniam jego wymagan co do wyglądu ... i chce mnie zmieniać za wszelką cenę
Stary 2009-06-05, 15:41   #4551
cashmere20
Wtajemniczenie

jestem po kolejnym egzaminie. ledwo żyję, strasznie już jestem zmęczona po tym 5dniowym maratonie:/ jeszcze został mi jeden egzamin we wtorek i projekt do zrobienia. ale dzisiaj to nic nie robię, bo mam dość.

Cytat:
Wiesz co, przyjaźnię się z nią 9 lat, dużo razem przeżyłyśmy i nawet jeśli się z nią pokłócę to raczej nie na zawsze a nawet jak się zdarzy to zawsze będę miała w pamięci ten czas kiedy było między nami dobrze. Ja jestem taką osobą, że nie pamiętam ludziom złych rzeczy i jestem pewna, ze w takim przypadku będzie nasuwał mi te szczęsliwe wpomnienia a nie że jesteśmy pokłócone :P Ale miejmy nadzieję, że obejdzie się bez kłótni na całe życie Z nią mogę mieć to samo ale i kogo innego nie chciałabym widzieć :P Chyba wpadłam na pomysł co do tatoo- te łapki ale dwie, maleńkie z tyłu zaraz pod linią włosów (może nawet troche wchodzić) koło siebie jakby odciśnięte naraz (nie jakby szedł) centralnie na środku. Rozumiecie? :P

Cashmere wiesz co? Podziwiam tą Twoją wstrzemięźliwość od suszarki i prostownicy
ja miałam jedną przyjaciółkę przez jakieś 15-16 lat, ale już nie mam więc może dlatego trochę sceptycznie do tego podchodzę

a co do wstrzemięźliwośći od suszarki i prostownicy to sama się podziwiam kiedyś myślałam, że nie mogę żyć bez nich, ale spróbowała i jest ok. ale podczas tych 19dni zdarzyło mi się może ze 2-3 razy, że musiałam troszeczkę podsuszyć włosy (ale zimnym stumieniem), bo by mi nie zdążyły wyschnąć. a poza tym jak mi same włosy schną, to mi się kręca i TŻ-et mi powiedział ostatnio, że mu się podobam z takimi włosami więc tym bardziej mnie to zachęciło

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
Witam Was
Tydzień tu nie zaglądałamkomp trochę mulił i miałam trochę napięty tydzień.

ja bym chciała mojego zaciągnąć, ale ma pracę teraz i się jakoś zebrać nie umie

ma któraś z was kolczyk w pępku? Ile kosztuje zrobienie? długo się goi? I na co zwracac uwagę potem, i gdzie najlepiej - kosmetyczka czy jak?
Chyba mess ma może mi odpowie
w życiu nie rób żadnego kolczyka u kosmetyczki, no ewentualnie w uszach można. u mnie w Krk kosztuje od chyba 120zł, bo zależy jaki kolczyk, w którym miejscu pępka (czy to jest inverse navel, multi czy horizontal) itd.

Cytat:
Napisane przez tequilla.sunrise Pokaż wiadomość
ha, na tego waio sony też patrzyłam. tylko Tż powiedział że różowego na pewno mi nie weźmie, więc jakby co jeszcze biały (też śliczny). no Tż nie lubi różowego koloru a że to by było za jego pieniądze to mi na różowy nie pozwoli ale on ma ogólnie hopla na punkcie sony i u nas w domu wszystko jest sony co może być i tak się wacham między tym HePekiem a sony ale chyba jednak HP (ten mój to też HP ale już taki wysłużony).
polecam HP ja mam właśnie takiego z delikatnymi wzorkami na obudowie i jestem bardzo zadowolona z niego
cashmere20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 15:43   #4552
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
nie chce tu tak pisać za bardzo wprost, ale wyszło na to, że nie spełniam jego wymagan co do wyglądu ... i chce mnie zmieniać za wszelką cenę
jakie wymagania co do wygladu,
ja sobie tgo nie wyobrazam
szok
nie daj sie zmienic
masz byc soba
Stary 2009-06-05, 15:47   #4553
Airish88
Zakorzenienie

Cytat:
szok
nie daj sie zmienic
masz byc soba
własnie się nie daję :/
dlatego ,usze odejść a to proste nie jest nawet jak facet jest ostatnim chamem :/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-05, 15:49   #4554
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
własnie się nie daję :/
dlatego ,usze odejść a to proste nie jest nawet jak facet jest ostatnim chamem :/
to fakt, do najprostszych zadan to nie nalezy
zapewne czytalas zolzy
wiec nie bede tu za wiele tlumaczyc
Stary 2009-06-05, 15:59   #4555
Airish88
Zakorzenienie

Cytat:
to fakt, do najprostszych zadan to nie nalezy
zapewne czytalas zolzy
wiec nie bede tu za wiele tlumaczyc
czytać, czytałam z wcieleniem w zycie nie jest tak prosto ;P
Stary 2009-06-05, 16:00   #4556
hermiona17
Raczkowanie

helo laski ;*

własnie wróciłam ze sql ! .

dodam zaraz nowe foty. czytalam wyzej post. i tak sobie mysle, ze ja nie wierze w przyjaźn. Eh... zycie mnietego nauczyło

Miałam pzyjaciółke. ale? potrafiła chodzic z chlopakiem za moimi plecami , chlopakiem ktory mi sie podobal, po pol rok sie kapnelam... eh;d . jej wyjasnienie? Nie chciala zebym cierpiala także. przyjaź? nieee

fotyyy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg l_f9319b4ed169d6722e9d86d71e132967.jpg (37,5 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_d91decaaddfff9237f134ee2fd22aaca.jpg (32,6 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_d4675bf73c5511c6af36c556b4a3b508.jpg (42,9 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_fe7821098d678f44b23331d0fd5c61da.jpg (41,5 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_c056e44f471e44ad853941ebcd9835e6.jpg (39,3 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_e401e935a9655f3923c2366e8cfefba6.jpg (65,1 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_c97f47f30e4543598f75e031379f768e.jpg (42,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_a7a0bf779b9f46c5926c5ad168a1e6e1.jpg (36,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_b42a6d4cde02f1f74624600d846bdbc3.jpg (45,5 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_846fc2912c59433dbd99bf839e2501a8.jpg (40,1 KB, 52 załadowań)

Edytowane przez hermiona17
Czas edycji: 2009-06-05 o 16:04
hermiona17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 16:00   #4557
honey1012
Wtajemniczenie

Halo Ja po zakupkach udanych kupiłam szpilki czarne,2 boxerki,kolczyki,ten korektor loreala i pokrzywe chciałam kupic spodnie ale jak zobaczylam sie w przymiezalni to jestem wieloryb :/

Arisha najwazniejsze zebys byla soba a jesli on tego niedocenia to niejest Ciebie wart.
Zreszta jestes bardzo ładna dziewczyna czego on chce

Poziomeczka super adidaski

Coolasana pociesze Cię że ja tez mam siebie dosc ostatnio

SZCŚLIWA
honey1012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 16:10   #4558
Airish88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez honey1012 Pokaż wiadomość
Halo Ja po zakupkach udanych kupiłam szpilki czarne,2 boxerki,kolczyki,ten korektor loreala i pokrzywe chciałam kupic spodnie ale jak zobaczylam sie w przymiezalni to jestem wieloryb :/

Arisha najwazniejsze zebys byla soba a jesli on tego niedocenia to niejest Ciebie wart.
Zreszta jestes bardzo ładna dziewczyna czego on chce

Poziomeczka super adidaski

Coolasana pociesze Cię że ja tez mam siebie dosc ostatnio
Fajne zakupki

Dziekuje, wiem, że masz rację, ale mimo wszystko tak jakoś przykro ...

No ja tez troche przez ta sytuację nie czuję się zbyt dobrze, więc dobrze Was rozumiem dziewczyny
Stary 2009-06-05, 16:20   #4559
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
szok
nie daj sie zmienic
masz byc soba
zgadzam sietego kwiatu jest pół światu

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
Napisane przez cashmere20 Pokaż wiadomość
w życiu nie rób żadnego kolczyka u kosmetyczki, no ewentualnie w uszach można. u mnie w Krk kosztuje od chyba 120zł, bo zależy jaki kolczyk, w którym miejscu pępka (czy to jest inverse navel, multi czy horizontal) itd.

na przyszłość zapamiętam chyba sobie zrobię po wakacjach
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 16:21   #4560
honey1012
Wtajemniczenie

Cytat:
Fajne zakupki

Dziekuje, wiem, że masz rację, ale mimo wszystko tak jakoś przykro ...

No ja tez troche przez ta sytuację nie czuję się zbyt dobrze, więc dobrze Was rozumiem dziewczyny
Oj rozumiem bo on jest kims waznym ale spotkasz kogos kto bedzie doceniał to co ma

Hermiona fajne foty jak zawsze

SZCŚLIWA
honey1012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości