|
|
#4531 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
ja za 100zł robiłam tj. kolczyk tytanowy + przebicie
tak samo w języku.. ale jako ze fuuuull osob nagonilam temu facetowi do salonu i robie u jego żony paznokcie i woskowanie wiec mam juz jakas tam znizke
|
|
|
|
#4532 |
|
Moderator
|
Hej dziewczynki
![]() U mnie pogoda sie pogorszyła i upały sie skończyły. Wczoraj kupiłam sobie puder mineralny z essence ale troszkę za jasny chyba bo naczytałam sie że one takie ciemne a w sklepie był tylko kolor najjaśniejszy i najciemniejszy to wzięłam jasny a ze jestem troszkę opalona to za blady jest ale dodam kulek z avonu i będzie ok. I kupiłam też sztuczne rzęsy moje 1 w życiu i w opakowaniu były fajne ale na oku mega długie i gęste i wyglądały okropnie więc albo je skrócę albo wywalę. Muszę niedługo zabrac sie za szykowanie rzeczy do Polski. Jak ja to wszystko spakuje
|
|
#4533 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam dziś fatalny dzień pod względem urody.
Czuję się dziś brzydka, nawet jak sobie zrobiłam makijaż to wyglądam strasznie ![]() W ogóle podkład mi zostawia jakies plamy w okolicach brwi i na czole, często tak mam, choć nie wiem dlaczego, bo robie prawie codziennie peeling twarzy i nakładam potem krem nawilżający, a ten podkład się tak ściera jakbym miała suchą skóre;/ i kurde w ogóle..jakaś blada jestem, wkurza mnie to, włosy mi sie nie chcą układać i ee tam, źle się dziś czuje sama ze sobą
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() nie było mnie wczoraj bo laptop mi sie rozwalił :/ tzn, wylałam na niego troszkę pokrzywy i zgasł i do tej pory nie działa. Musialam starego kompa podlaczac ehhh Ogolnie ostatnio wszystko jakoś do bani ... Lece Was nadrobić to może chociaż tym troszkę sobie humor poprawię ... |
|
|
|
#4535 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Innym powodem może być nakładanie podkładu/pudru na niezbyt dobrze wchłonięty krem. Na bladość polecam pudry brązujące - można nimi osiągnąć rewelacyjne efekty. Głowa do góry Coolasana
|
|
|
#4536 |
|
Zadomowienie
|
witam
obudziłam sie dzisiaj o 13stej ![]() poziomko fajne buciki ![]() airish mój laptop to chyba jakis pancerny jest. ma prawie 3 lata, a wylało sie juz na niego tyle rzeczy (browar, herbata, kawa) spadł mi z wysokości około metra i działa ![]() ale mam juz na oku nowego HP, sliczny, z delikatnymi wzorkami na obudowie, no i parametry też konkretne. oglądaliśmy ostatnio z Tż i mam nadzieję że mi niedługo niespodziankę zrobi tylko jakby co to w Polsce go kupię bo nie chcę duńskiej klawiatury![]() kasia ja kupiłam sztuczne rzęsy jakieś pół roku temu pierwszy raz i jeszcze ich nie uzyłam. jakoś się boję. a powiedz mi czy do zdejmowania wystarczy zwykłe mleczko do demakijażu?? i czy nie miałaś problemu z zakładaniem ich...bo się juz różnych historii naczytałam na ten temat
|
#4537 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Kupię sobie jakieś takie co w opakowaniu wyglądają na krótkie i rzadkie bo w tych wyglądałam jak transwestyta
|
|
|
#4538 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Także do cen się nie wypowiem ale na pewno idź do salonu gdzie tatuują bo kosmetyczki często robią jakimiś dziwnymi sposobami... Mnie robiła kosmetyczka na welflon tyle że przekłuła skórę tą igłą i później w tą dziurę pchała kolczyk Ból był okropny myślałam że zemdleję a na końcu ją zabiję! W salonie tatuażu wiedzą co i jak i zrobią Ci szybciutko i przy minimalnym bólu ![]() Cytat:
U mnie też ciepełko uciekło, myślałam ze znów w weekend się poopalam a tu wygląda na to że nici z tego Ale pójde sobie na solarium dla odmiany nie mogę pojechać do Polski taka blada A co do pakowania mam ten sam problem, zwłaszcza ze najprawdopodobniej lece do PL sama więc sama się będe z taką wielką torbą tachać :/ Tequilko ja też wypatrzyłam już sobie laptopka bo ten który mam teraz to mamci bo ja miałam zwykłego PC w PL. I mój będzie różowy Sony Vaio ![]() A co do sztucznych rzęs- chyba na prawdę nie powinno się kupować takich mega długich- ja też już miałam okazję wyglądać jak tranwestyta Jak po permanentnym wszystko mi się ładnie szybko zagoi o sobie przedłuże rzęski u kosmetyczki- zobaczymy co to będzie bo widziałam u jednej dziewczyny to miała rzęsy do nieba normalnie i wcale nie przypominała tranwestyty :PChyba znowu muszę przystopować z jedzeniem... Rozbujałam się tak, że szok i chyba zaczynam rosnąć znowu Tylko póki się trzymałam to się trzymałam a jak już zaczęłam jeść to się powstrzymać nie mogę. Człowiek to taka słaba istota, nawet słodyczy sobie odmówić nie może :P
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-06-05 o 14:40 |
||
|
|
|
#4539 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() O rzęsach też myślałam bo akurat dziewczyna u której chyba będę robić paznokcie robi tez rzęsy i same zobaczcie efekty http://tipsy-rzesyczestochowa.blog.onet.pl/ tylko muszę sie dowiedzieć czy koniecznie jest ściąganie specjalnym płynem bo po powrocie do Irlandii nie będę miała raczej takiej możliwości. Co do jedzenia to jak było tak gorąco to w ogóle nie jadłam. Wczoraj nawet z TZ obiadu nie mieliśmy zadnego )
|
|
|
#4540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i tak się wacham między tym HePekiem a sony ale chyba jednak HP (ten mój to też HP ale już taki wysłużony ).a co do tego przedłużania rzęs to czytałam trochę że to chyba niszczy rzęsy jak się je zdejmuje. ale nie wiem dokładnie, nie znam się ![]() może w weekend spróbuję przykleic te moje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- aha a moja dieta: jem dużo, dużo, dużo niezdrowych rzeczy- nie tyję jem malutko 5 posiłków dziennie, dużo białka warzyw przez kilka dni- nie chudnę ja już nie wiem co się z moim organizmem dzieje ![]() a Tż mówi że wyglądam ślicznie i woli mnie taką bo mi w cycki wszystko idzie i trochę w tyłek chociaz tak naprawde to nikt nie widzi tych 2-3 kg oprócz mnie chyba...i oprócz Tż bo mu marudzę pokazuję itp itd![]() ![]() ale i tak będę jeszcze próbować
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
NARESZCIE PIĄTEK
![]() witam się tym optymistycznym akcentem Coolasana - nie przejmuj się, ja też mam taki dzień czasami, że czuję się jak najgorsza, najbrzydsza i najmniej atrakcyjna kobieta na całym świecie ! (zwłaszcza podczas okresu, mam wtedy ochotę zapaść się pod ziemię), ale to przejdzie i przyjdzie dzień w którym poczujesz się mega seksowna. Ja mam taki okres własnie teraz, odkąd pofarbowałam włosy na ciemny kolor, czuję się seksownie
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#4542 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciekawa jestem bardzo
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
okej, ale to wieczorkiem albo jutro
![]() Tequillko Ty sama sobie farbujesz włosy farbą? Jak tak, to masz jakaś szczególną metodę? Chciałabym przedłużyć ten kolor farbą, ale nie wiem jak się za to zabrać...
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#4544 |
|
Zadomowienie
|
tak sama farbuję ale nie mam żadnej metody
![]() ja zaczynam od dołu, chociaż tutaj dziewczyny pisały że od góry głowy im wygodniej (i tak chyba w zakładach fryzjerskich tez się farbuje). spinam klamrą włosy i zostawiam na dole warstwę i farbuję, później następną i następną, tak jak mniej więcej przy prostowaniu i dużo gazet trzeba położyć bo przy ciemnym kolorze zawsze dookoła nachlapię i coś pobrudzę. a najlepiej jakby Ci koleżanka albo mama pomogła nałożyć farbę- szczególnie z tyłu, żeby równo wyszło
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
moge komus trochę pomarudzić?
|
|
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
a marudz
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
Poważnie to mam mega dołka bo znowu zerwałam ze swoim TŻtem i teraz to juz czuje, ze ostatecznie
wiem, że on nie jest dla mnie dobry a mimo wszystko z ta strata sie pogodzić nie moge. W ogole za nic sie zabrac nie moge, na niczym skupic i przestać mysleć :/
|
|
|
|
#4548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jeszcze czy tatuaż czy kolczyk, ale jak kolczyk goi sie kilka miesięcy to już to sobie odpuszczę. No i trzeba by jakoś wyglądać jeszcze a potem kolczyki robić ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce tu tak pisać za bardzo wprost, ale wyszło na to, że nie spełniam jego wymagan co do wyglądu ... i chce mnie zmieniać za wszelką cenę
|
|
|
|
#4551 | |||
|
Wtajemniczenie
|
jestem po kolejnym egzaminie. ledwo żyję, strasznie już jestem zmęczona po tym 5dniowym maratonie:/ jeszcze został mi jeden egzamin we wtorek i projekt do zrobienia. ale dzisiaj to nic nie robię, bo mam dość.
Cytat:
więc może dlatego trochę sceptycznie do tego podchodzę![]() a co do wstrzemięźliwośći od suszarki i prostownicy to sama się podziwiam kiedyś myślałam, że nie mogę żyć bez nich, ale spróbowała i jest ok. ale podczas tych 19dni zdarzyło mi się może ze 2-3 razy, że musiałam troszeczkę podsuszyć włosy (ale zimnym stumieniem ), bo by mi nie zdążyły wyschnąć. a poza tym jak mi same włosy schną, to mi się kręca i TŻ-et mi powiedział ostatnio, że mu się podobam z takimi włosami więc tym bardziej mnie to zachęciło![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie wymagania co do wygladu,ja sobie tgo nie wyobrazam szok nie daj sie zmienic masz byc soba
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego ,usze odejść a to proste nie jest nawet jak facet jest ostatnim chamem :/ |
|
|
|
|
#4554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapewne czytalas zolzy ![]() wiec nie bede tu za wiele tlumaczyc
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
czytać, czytałam z wcieleniem w zycie nie jest tak prosto ;P
|
|
|
|
#4556 |
|
Raczkowanie
|
helo laski ;*
własnie wróciłam ze sql ! . dodam zaraz nowe foty . czytalam wyzej post. i tak sobie mysle, ze ja nie wierze w przyjaźn. Eh... zycie mnietego nauczyło ![]() Miałam pzyjaciółke. ale? potrafiła chodzic z chlopakiem za moimi plecami , chlopakiem ktory mi sie podobal, po pol rok sie kapnelam... eh;d . jej wyjasnienie? Nie chciala zebym cierpiala także. przyjaź? nieee![]() fotyyy ![]() Edytowane przez hermiona17 Czas edycji: 2009-06-05 o 17:04 |
|
|
|
#4557 |
|
Wtajemniczenie
|
Halo
chciałam kupic spodnie ale jak zobaczylam sie w przymiezalni to jestem wieloryb :/ Arisha Zreszta jestes bardzo ładna dziewczyna czego on chce ![]() Poziomeczka super adidaski Coolasana pociesze Cię że ja tez mam siebie dosc ostatnio
|
#4558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje, wiem, że masz rację, ale mimo wszystko tak jakoś przykro ... No ja tez troche przez ta sytuację nie czuję się zbyt dobrze, więc dobrze Was rozumiem dziewczyny
|
|
|
|
|
#4559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
![]() na przyszłość zapamiętam chyba sobie zrobię po wakacjach
|
||
|
|
|
#4560 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hermiona fajne foty jak zawsze
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.

ciekawa jestem bardzo