|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
Ja jestem z 25 lipca, takie male lwiatko chociaz odkad probuja dolozyc nowy znak wychodzi, ze bede rakiem :/ Ja jednak czuje sie lwica i mysle ze juz nic tego nie zmieni
![]() ![]()
#4532 |
Zadomowienie
|
Aa moja uczelnia nagrywa lipduba
![]() to bedzie mój drugi lipdub w życiu! ![]()
#4533 | |||||
Zakorzenienie
|
Dobrrrrrry
![]() ![]() ![]() Cytat:
Masz rację, że w Warszawie jest więcej miejsc pracy, ale chętnych też jest więcej, więc rachunek pewnie wychodzi na zero ![]() Nigdzie nie ma lekko, ale ja tam wierzę,że my dziewczyny z rocznika '87 zawsze damy sobie radę ![]() Cytat:
Cytat:
Tylko od razu zaznacz, że oczekujesz tylko poważnych propozycji i nie szukasz sponsoringu. Ja za pierwszym razem o tym nie pomyślałam i później cały czas dzwoniły do mnie jakieś zboczuchy ![]() Jestem księgową wspólnot mieszkaniowych. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem wyyyyyykończona po dzisiejszym dniu. Idę się bezmyślnie pogapić w telewizor ![]() Ciao ciao ![]()
![]() |
#4534 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Super pomysł, żeby samej zamieścić ogłoszenie. Wiem, że pracodawca mając wolny etat najpierw pyta po znajomych i pracowników czy kogoś nie mają, dlatego w sumie znajomości najważniejsze ![]() ![]() Limonka to ty bardzo dobrą pracę masz ![]() Stamtąd uciekłam, nie wiem czy dobrze;/ Facet dokładnie mi nie powiedział gdzie, tylko ulice podał i powiedział, ze przed przyjściem zadzwoni i powie dokładniej. Byłam tam i się pokręciłam, wypatrzyłam wszystko co jest możliwe na tej ulicy ![]() ![]() Kiedyś na rozmowie powiedziałam, ze chciałabym zarabiać minimum 6 zł netto na godzinę a facet zrobił wielkie oczy, ze tak dużo i wzięli inną ![]() He he odnośnie tego sponsoringu, kiedyś zadzwoniłam na ofertę i się okazało że to pani telefonista do ładnie mówiąc night club ![]() Ja też przez 10 lat miałam króliczka, ale odszedł. Teraz planuje psa. Dziewczynki samotne jak długo jesteście same? Ja już prawie 1,5 roku i tak mi dobrze, ze nie chce tego zmieniać..jednocześnie czuje taką presję, że taki wiek i w ogóle. ![]() Dzisiaj się trochę rozerwałam..byłam w centrum i patrzyłam co w sklepach proponują na wiosnę. Te neony :P Jestem po bieganiu ![]() Trzymajcie się cieplutko misiaczki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jeszcze z rodzicami ale planuję się wyprowadzić w ciągu najbliższego roku ![]() ![]() W firmie leasingowej
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
Prosto od świątecznego stołu pędzę złożyć Wam życzenia!!!
Kobietki kochane! Wesołych, pogodnych Świąt w prawdziwie wiosennym nastroju, obfitości na świątecznym stole, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja!
#4537 |
Zadomowienie
|
dzięki
![]() ![]()
#4538 |
Zakorzenienie
|
Nie wierzę, dziewczyny...
Takiej ciszy chyba jeszcze nigdy tu nie było... DAJCIE ZNAK ŻYCIA!!! A jak już dacie napiszcie jakie macie plany na majówkę ![]() Ja wyjeżdżam pić wódkę w suwalskich kniejach ![]() Oficjalny plan to oczywiście odpoczynek, relaks, kontakt z naturą... Ale ponieważ wiem z kim jadę przeczuwam jaki będzie finał ![]() Trzymajcie się cieplutko!
#4539 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mam problem damsko-męski może mi coś doradzicie ![]() ![]() ![]() ![]() Nie chce mi się być już samej, mam chyba pecha w tej dziedzinie. Wszyscy których spotkałam przez odstatni rok bycia samej to myśleli tylko o 5 minutowych związkach ;/ Albo tacy którzy chcieli ze mną być, ale mi się nie podobają...Albo właśnie tacy jak ten, zwyczajni którzy nie wiem co myślą. Ratunku, co robić? |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam dobry humor ostatnio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Plan na dziś: pisanie pracy, a wieczorem jakieś balety, jak to przy sobocie ![]()
![]() |
#4541 |
Zadomowienie
|
jeny ja mam 20 stron swojej pracy i to by było na tyle. okropnie mnie przerażacie, nie mam żadnego terminu oddania ani nic, a za to mln innych rzeczy do roboty zamiast pisania pracy.. a szczerze powiedziawszy nawet nie czuje powodu dla ktorego mialabym sie mobilizować, macie racje jest jeszcze miesiac! to przeciez kupa czasu ;]
Amordamsko-męskie problemy.. hmm.. ciężko cokolwiek doradzić to chyba musi być inaczej z każdym chlopakiem ![]() w jakich okolicznosciach go widzialaś? pewnie jacys wspólni znajomi? sprowokuj jakas impreze z nimi ![]() ![]()
![]() |
#4542 |
Raczkowanie
|
Ja wam wspolczuje z tymi pracami..Wspólna impreza? Nie ma takiej opcji, mieszkamy na jednym osiedlu i czasami go widze jak gdzieś idę. Kiedyś jak byłam młodsza to kolegowałam się z tymi samymi znajomymi..ale od ok 15 lat nie.
Powiedzmy, że należymy do różnych światów..Ja poukładana, stylowa i bardzo elegancka dziewczyna, która nie ma nawet sportowych ubrań :P Staram się to zmieniać. On bardziej taki luzacki. Nie chodzimy w te same miejsca, myślę, ze nie dostalby się do klubow do których ja chodze. Ja nie chodze tam gdzie on...chociaz ostatnio to zmieniam. Dlatego może spotykam fecetów ktorzy chca zwiazków 5 minutowych. A lubie takich zwykłych i prostych. Mam dosyć tych gogusiów ![]() Wkurza mnie to. Gdyby mieszkał gdzieś indziej to bym napisała do niego..ale tak nie chce sie osmieszyc ![]() Pisać czy zostawić do czasu aż go spotkam i wtedy coś zrobić? Może namówie koleżanki żebyśmy poszły tam gdzie on :P Kochane dziewczynki uczcie się pilnie ![]() ![]() Pozdrawiam was i piszcie piszcie. Będę zdawała wam relacje z mojej 'nowej' znajomości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zadomowienie
|
Ja bym najpierw spróbowała się znaleźć tam gdzie on, a potem dopiero skakała na głęboką wodę (czytaj. pisała wiadomości)
![]()
#4544 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Ja ostatnio nie wiem co ze mną się dzieję..siedze ciągle w domu, nic nie robię tylko jem i chudnę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
![]() faktycznie cisza tu na watku od dłuzszego czasu jakiej jeszcze chyba nie bylo.... Jak Wam mija majowy weekend?? Ja mam wolne z TZ juz od piatku. I tak tez do niedzieli przez 3 dni jezdzilismy sobie na rowerkach i dni leciały,ale wczoraj pogoda sie popsuła i drugi dzien przelezemy przed TV bezczynnie... Ale chyba ogolnie potrzebowałam tych kilku dni wolnego. Jakas przemeczona sie czuje ostatnio. Lim zazdroszcze Ci wspaniałego wyjazdu.... ja tez tak chce ![]() AmorLady moim zdaniem ciezko w takich sprawach naprawde doradzac.... nie oszukujmy sie nie bedzie latwo Ci zapewne ani zagadac, ani napisac.... chyba, ze jak juz dziewczyny napisały.... znajdz sie w odpowiednim czasie i miejscu czyli odwiedzaj miejsca w ktore on chodzi.... jesli oczywiscie masz jakies info ze tam bywa. A skoro masz go na portalu społecznosciowym w znajomych, to mozesz zwyczajnie z drugiej strony napisac,ale nie ze Ci sie podoba, tlyko zagadac jak do sasiada ![]() Dziewczynki wymysliłam sobie jakis czas temu,ze w koncu chyba zafarbuje włoski.... jeszcze nigdy w zyciu nie farbowałam i chyba czas na zmiany... mam ciemny blond,ale podobaja mi sie ciemne, cieple naturalne brazy no i czarny... ![]() No i jestem coraz blizej tego kroku.... ![]() 21 maja idziemy z Tz na slub jego brata i moze to bylaby swietna okazja na zmiane własnie. AmorLady ja tez ostatnio jem i chudne... juz mam ok 6-7 kg na minusie od poczatku lutego...
#4546 |
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki!
Melduję się po powrocie z majówki. Bosssssko było, chociaż pogoda nie dopisała. Ale przecież nie można mieć wszystkiego ![]() Suwalszczyzna zauroczyła mnie TOTALNIE. Już wiem, że będę tam wracać! Tytułem krótkiego podsumowania: - z jedną z moich koleżanek rozumiemy się tak dobrze, że właścicielka pensjonatu, w którym nocowałyśmy wzięła nas za partnerki ![]() A w knajpie podano nam jedzenie na jednym talerzu (chyba po to, żebyśmy czule podawały sobie kąski z ust do ust) ![]() - lokalny muzyk, który przygrywał na gitarze w tejże knajpie najwyraźniej nie dał się nabrać na te numery, bo dedykował mi co drugą piosenkę, m.in. szantę, w której sugerował, że weźmie mnie na "swoją rufę" oraz wszystkie, w których pojawiało się słowo "lubieżnie". A gdy nie reagowałam zaśpiewał mi z urazą: "na życie patrzysz bez emocji" ![]() Później, gdy dałam się zaprosić do jego stolika powiedział mi, że jestem "jego muzą" ![]() - rozmowa przed knajpą: Miejscowy Chłopak: skąd jesteś? Ja: Z Warszawy. MCh: Często tam bywam. I w Białymstoku. Tam studiuję. Wiesz... Suwałki-Białystok-Warszawa... Taki trójkąt bermudzki ![]() Tak więc cieszcie się moje drogie, że wróciłam! Bo mogłam zaginąć w trójkącie bermudzkim ![]() -jestem niepocieszona, że nie widziałam żadnych dzikich zwierzątek. Po co niby pojechałam na łono natury? Zdaniem mojej koleżanki wszystkie łosie i inne żubry pochowały się, gdy się dowiedziały, że przyjeżdżam (rzekomo intuicyjnie wyczuwają zagrożenie), ale nie ma dowodów na potwierdzenie tej teorii ![]() - dialog w samochodzie: "Patrz Limonka! Po prawej masz krajobraz polodowcowy! Ale lepiej nie wychodź, popatrz sobie na niego przez szybę. Przetrwał tyle tysięcy lat, a Ty na pewno go POPSUJESZ" ![]() Tak wierzą we mnie moi znajomi! Widzę też małe poruszenie na wątku, co cieszy mnie bardzo! Copy- gratuluję podwyżki! ![]() ![]() ![]() Musisz się szybciutko uporać z pracą magisterską, żebyśmy w końcu mogły to opić ![]() Monika- aaaaaale fajnie Cię tu widzieć! Musisz się częściej pokazywać! Nie daj mi za sobą tęsknić <nu nu nu> ![]() Nigdy nie farbować włosów... Dla mnie to abstrakcja! Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z efektów i oczywiście, że nam się pokażesz po tej metamorfozie! A jak tam Twoje plecki, skarbie? AmorLady- mi też się wydaje, że powinnaś zacząć od zaczepienia go na FB czy Naszej Klasie. Ot, taka zwykła wiadomość: "Co słychać itp." Jeżeli podchwyci temat to super, a jeśli nie... Wtedy będziemy się martwić ![]() Pamiętaj o regularnych melduneczkach ![]() Ściiiiiiiiiiskam Was cieplutko ![]() ![]() ![]()
#4547 |
Raczkowanie
|
Napisałam do niego :P Odpisał, że czas naprawić nasz brak znajomości :P A ja mu odpisałam, a on nic teraz. Dziosiaj go chyba widziałam, ale przeszłam obok bo nie byłam pewna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |||
Zakręcony Chochlik
|
AmorLady jeśli obecnie nic nie robisz to faktycznie staraj się chodzić na bezpłatne szkolenia. Może jakieś studium??
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Copy, Irma pisac te prace!! Wypadałoby zlot czarownic zrobić, a Wy póki co macie czym się wykręcać! ![]()
![]() |
#4549 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4550 | |||||
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Czego będziesz się uczyć? Od kiedy masz faceta? Napisz coś wiecej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Bym zapomniała!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do pogrubionego to dziewczęta mówiły prawdę! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AmorLady ja sie na takich podchodach za bardzo nie znam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4551 |
Zakręcony Chochlik
|
No to kończ szybko!!
![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Prócz tego miałam strasznie problemy z kościołem. Okazało się, że droga ma być przebudowywana, zrywana podłoga w kościele i murek wokół kościoła!!!
![]() ![]()
#4552 | |||||
Zakorzenienie
|
Dobrrrrry
![]() Cytat:
![]() A dziewczynę zawsze można zmienić, nieprawdaż? ![]() Dzielna dziewczynka ![]() Ile docelowo planujesz napisać? Cytat:
Czyli krótko mówiąc siła złego na jednego? Biedna Tri... ![]() ![]() ![]() Życzę dużo zdrówka! Cytat:
Szaleństwo ![]() Coś insynuujesz? ![]() Cytat:
![]() Następnym razem z wycieczki na Suwalszczyznę przywiozę sobie pamiąteczkę ![]() Cytat:
![]() A odnośnie remontu przy kościele... Może pomyślicie o jakiejś klimatycznej sesji? ![]() Już to widzę... Zrobimy sobie czapeczki z gazety i będziemy pozować przy betoniarce ![]() Założę się, że nikt nie będzie miał równie oryginalnej pamiątki ze ślubu! Wracam do moich cyferek... Ciao ciao!
![]() |
#4553 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, wczoraj pisałam z nim cały wieczór
![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Na początku wstydziłam się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zadomowienie
|
kochane jestem
![]() Ostatnio często was podczytuje i powiem Lim, że już dawno tak się nie uśmiałam jak z twoich historii. Ciekawe masz życie ![]() U mnie wszystko dobrze. Z TŻ sielanka. Mała rośnie mi jak na drożdzach. Jeśli będziecie chciały mogę wstawić foteczkę ![]() Pozatym nadal jestem na wychowawczym i zajmuje się tym moim małym diabełkiem. Jakoś leci powolutku choć z moim zdrowiem strasznie się wszystko pokomplikowało. Mam bóle kręgosłupowe przez które przez dwa miesiące nie mogłam pozbyć się bólu i zawrotów głowy. Teraz od neurologa mam przepisanych kilka silnych tabletek i mam nadzieję, że pomogą i znów będę mogła normalnie chodzić, schylać się i pracować bo teraz mam z tym wielki problem AmorLady widzę, że z Olsztyna jesteś. Ja mieszkałam tam dwa lata teraz w Giżycku ![]() ![]()
#4555 |
Przyczajenie
|
o boshhhh... jak dawno mnie nie było... zapału od groma, zaś z czasem coraz to gorzej tylko.... poczta tylko wyrzuty sumienia przy powiadomieniach wzbudza.... niemniej udało się wykroić chwilkę
![]() miło was poczytac ![]()
#4556 |
Zadomowienie
|
Copy nie szalej.. ja dalej 21.. ;(
#4557 | |
Zakorzenienie
|
Muszę mieć minimum 80. Póki co mam chyba 76 i powoli kończę ostatni rozdział. Jak dodam do tego wstęp i zakończenie i coś tam jeszcze poprawię w poprzednich rozdziałach to powinno wyjść ok 85 stron w sumie.
Oj tam, ale ja piszę moją pracę od półtora roku, więc moje tempo też nie jest jakieś nadzwyczajne ![]() Cytat:
![]() Jak wam minął weekend? Ja miałam oczywiście pisać, ale średnio mi się to udało ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4558 | |
Zakręcony Chochlik
|
Dziewczęta spotkalam się z Lim i musimy Was do porządku przywołać. Wątek umiera! Tak być nie może!
Cytat:
![]() Powiem Wam, że pogoda paskudna, glowa mi pęka (aż nie wiem czy nie poprzytulam się z WC), ale za to jestem pełna optymizmu i ogólnie poprawił mi sie humor ![]() ![]() ![]() Tak poza tym to zaczęłam chodzić na kurs księgowości. Mówiąc szczerze totalnie nic nie rozumiem i jestem jedną z niewielu tzw."zielonych" (czyt. jest nas 3 na 12 osób). Babeczka mnie pyta, ja nawet nie zdążę pomyśleć, a już słychać odpowiedź... ![]() ![]() ![]() ![]() Z angielskiego jest jednak niemożliwe by nadrobić zaległości przy moim braku wolnego czasu. Nie potrafię robić pracy domowej w metrze jak moja kolezanka ![]() ![]() ![]() Wczoraj dowiedziałam się, że TŻ nadal nie wie jakie soki lubię (po 7latach... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle ciągle wokół słyszę o rozwodach, o tym że facet pobił kobietę i ma teraz krwiaka mózgu itp. Strach brać ślub... ![]() ![]()
![]() |
#4559 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Nie da się cos innego z kregoslupem zrobić niż branie tabletek? ![]() ![]() Btw. Powiem wam, że nie należy pracować ponad swoje siły, bo to wychodzi po paru-parunastu latach. Po teściach to widzę. Teściowa po każdym sprzataniu jest chora i wszystko ją boli. Uwazajcie i dbajcie o siebie ![]()
![]() |
#4560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.