|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek
Dzieki kochane za rady,zawsze smaruje sie kremem ale czasem nie pomaga,koleżanka kupiła mi wczoraj farbe z Joanny i chyba bede jej używac stale.Jestem juz po farbowaniu,wybrudziłam sie jak zwykle ale domyłam sie całkowicie,jestem zadowolona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4533 |
Zadomowienie
|
widze ze watek odzywa
![]() ja tez chce na herbatke- jakas dobra bo moje ´igrzaszki´ sie skonczyly ![]() wlasnie uspilam siostre kloysankami z youtuba a wieczorem ide na spotkanie z moimi dziewczynami- niestety w niepelnym skladzie ![]() Wy tak o sniegu marzycie a ja go wogole nie chce ![]() a swieta tez mnie nie ciesza zbytnio...Jestesmy w dolku finansowym, bedzie skromnie, a ja juz nie moge sie patrzec na zamartwiajaca sie mame ![]() ech..skonczykl sie listopad a ja wciaz marudze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Raczkowanie
|
Amoura swieta w moim domu zawsze były skromne,ale od kiedy mój brat pracuje w Holandii to pomaga mamie jak może i zawsze jak jej zabraknie na chleb to może liczyc na jego pomoc.Ja to wogóle bym świąt nie miała bo pieniądze,które mam co miesiąc starczają mi tylko na zycie i opłaty ale mama,tata i dwóch braci przyjeżdżaja do mnie na swięta więc brat zrobi wszystkie zakupy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4536 |
Raczkowanie
|
Eskadia jestes za ladna żeby zostać starą panną, ja choc wiem,że jestem młoda to też czuje sie staro,chyba dlatego,że mam takie duże dziecko i tyle już w życiu przeszłam. A z ex Tz już napewno nie chcesz być ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() na dzien dzisiejszy nie wyobrażam sobie, że spotkam kogoś, kto mnie pokocha.wiem już, że nie będę z ex teżetem, za wiele nas już dzieli...
![]() |
#4538 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() z tym, że...mnie z ex dzieli i nie dzieli - zależy wg czyjego punktu widzenia patrzeć ![]() wrócilam z wizyty kontrolnej u ortodonty...nastepna wizyta...za pol roku ![]() mam nadzieje, ze pasek retencyjny na dolnych zębach, wytrzyma te 6 miechów a nie tak jak teraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Raczkowanie
|
Mysle,że każda z nas ma jakieś tam problemy z samoocena,ja to juz wogóle nie wiem co Tz we mnie widzi,samotna matka bez pracy itd... A Ty Eskadia masz prace,jestes wykształcona,czasami chciałabym sie z Toba zamienic,moje życie jest takie szare i nijakie,każdy dzień taki sam jak poprzedni
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kurcze..nawet komedie mi nie chcą poprawić nastroju ![]() kto mi skradł radość, wesołość, szczęscie i uśmiech?? ![]() ![]() cichutko się i na forum zrobiło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Raczkowanie
|
Mnie wkurzył ex,nie wiem po co ja sie tak tym wszystkim przejmuje, on zawsze popsuje mi nawet najlepszy nastrój .Nie mam na nic ochoty,gdyby nie to,że wczoraj zarezerwowałam domek to bym napisała do Tz zeby nie przyjeżdżał,mam totalnego doła.Wiem,że jutro mi przejdzie ale jak narazie nie mam ochoty nawet rozmawiać z Tz,dlatego nic do niego nie pisze bo pod wpływem impulsu i złego humoru mogłabym napisać coś głupiego.Tylko zaczynam zauważać,że te humorki i doły dopadają mnie coraz częściej i wtedy mysle,że ja i Tz to był błąd,że to sie nie uda itd...Znam siebie i wiem,że prędzej czy pózniej odwale jakiś numer
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czarnulka nos do gory...nie przejmuj sie tym ex bo z tego co piszesz to wnioskuje, ze to strasnzy burak...nie daj sobie zepsuc humory,nie daj mu tej satysfakcji.... zobaczysz przyjedzie tz wszystko bedzie dobrze, i bedziesz sie cieszyc ze ze jednak domek zarezerwowany... a czemu ma sie z tz nie udac?co to za myslenie?i czemu to blad?skad ci sie to w glowie bierze? dawaj mi tu argumenty ja ci zaraz wymysle kontrargumenty ![]() a numer jaki mozesz odwalic?poza tym mysle, ze nawet jak odwalisz to tz zrozumie, gdzies widzialam zdjecie jego na nk czy cus-wyglada na sensownego faceta wiec nic si enie boj tylko wymiec ze swojego zycia i glowy tego calego exa ![]()
![]() |
#4543 |
Zadomowienie
|
czrnulka spokojnie, bez paniki.
Jesli jestes osoba impulsywna, lepiej nie dzialaj pod wplywem emocji, bo tylko tz i ty na tym ucierpicie.To napewno nic dobrego nie wrozy. tez tak czasem mam,ze jak tz mnie wkurzy to lubie sobie np pobluzgac, a potem przychodzi refleksja i sie sama siebie pytam "po co to bylo". Czemu niby tz i Ty to byl blad?Jesli on Cie kocha i jesli Ty go kochasz to nie ma nic piekniejszego! Tz musi Cie naprawde kochac skoro posiweca swoj czas i energie a takze pieniadze po to by przyjechac do innego kraju DO CIEBIE. to nie byle jakie poswiecenie i wiele mowi o uczuciach do drugiej osoby. U mnie nic nowego, siedze juz wykapana w pizamie i bede ogladac tv ![]() Bylam dzis oczywiscie w second i kupilam pare rzeczy, aczkolwiek zauwazylam ze zrobilam sie bardziej "oszczedna" i juz nie wracam z wielkimi reklamowami, tylko z jedna, małą ![]() ![]()
#4544 |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny,aż sie popłakałam jak przeczytałam wasze posty,oczywiscie już mi lepiej. Czasem mam takie odchyły,a co mogłabym odwalić? Nieraz dopada mnie taka tęsknota za Tz ,że to działa w przeciwną stronę i mam ochote napisac mu,żeby znalazł sobie inną dziewczyne bo ja nie wytrzymuje już tej odległości i jest mi przykro,że gdy mam gorszy dzień taki jak dzis np. to jego nigdy przy mnie nie ma. Wiecie ja mieszkam sama,wszystko na mojej głowie, mam naprawde wiele problemów i zmartwień i czasem mnie to wszystko przerasta,że nie mam nikogo do pomocy,nie mam z kim pogadać itd... ale szybko mi przechodzi i za godzine ,dwie,znów ciesze sie życiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Raczkowanie
|
Czarnula, masz Mieszadełka
![]() ![]() ![]() (chociaż wiadomo, że czasem nie ma to jak usiąść obok kogoś i w cztery oczy się wygadać, rozumiem to...) Nie znam Was jeszcze tak dobrze, nie nadrobiłam jeszcze wszystkich zaległości miedzy pierwszą częścią mieszadełkowego wątku a moim pierwszym postem, więc nie znam jeszcze do końca sytuacji, w jakich się znajdujecie... ale z całego serducha życzę Ci, żeby wszystko się poukładało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Wtajemniczenie
|
papa Mieszadełka...ide przytulić swą smutną, mokra buzię do przytulanki. No cóż...nie mam wyjscia - mam tylko ją do przytulenia.
![]() Miłej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zdobywac wiedzę możesz teraz na różne sposoby, możesz sie zapisać na internetowe studia-moje koleżanki mieszkające w anglii tak właśnie studiują na polskich uczelniach.ale wiem, ze do tego potrzeba kasy....a poza tym uczyć się można w każdym wieku, więc to jeszcze nic straconego ![]()
![]() |
#4548 |
Raczkowanie
|
hejka,jak tam dziewczynki,która wpada na kawke,herbatke? Tz napisał do mnie z samego rana,więc mam jeszcze lepszy humorek,podnoszę tyłek z łóżka i ide robic kawcię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no to suuuuuper ![]() ![]() ![]() ja kawke poprosze z mlekiem bez cukru bo juz ledwo widze,znow nocke zarwalam i jeszcze sie wscieklam na tzta ![]()
![]() |
#4550 |
Raczkowanie
|
Kawka już zrobiona,wcinam płatki kukurydziane na śniadanie. Natalia co tam Tz nawywijał?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | ||
Wtajemniczenie
|
mogę nie pisać, ale....to nie zmieni faktu, że tak bedzie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Raczkowanie
|
Emanko a Ty dlaczego smutna jesteś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Wtajemniczenie
|
z samotności, z braku przyjaciół, osoby bliskiej, braku pracy, z problemów rodzinnych, przez pogodę, przez to, że nie potrafię niczego w sobie zmienić...że jestem w ogóle i w szczególe blee
tylko proszę mnie tu nie ![]() ![]() Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-12-03 o 09:27 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 |
Raczkowanie
|
Emanko mam takie same zmartwienia jak i Ty :-( i najbardziej mnie dołuje fakt,że nie potrafie tego zmienić.Mam dziecko a nie potrafie mu zapewnic tego,czego bym chciała.Mój ex może jest bydlakiem,ale tak naprawde gdyby nie jego pomoc to musiałabym wrócić do rodziców i być na utrzymaniu mamy,która ma wystarczająco dużo swoich problemów.Wiem co czujesz,ja też czuje sie taka bezwartościowa,a mysle,że to wszystko najbardziej z powodu braku pracy.Bo gdybyśmy tą prace miały,to byłoby inaczej.Swoje pieniądze i czas spedzany poza domem minimum 8 godzin dziennie,a tak to siedzi sie w tym domu,głupoty przychodza do głowy itd... Trzymaj sie Emanko cieplutko,nie jesteś sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymać się trzymam ale....to jest silniejsze ode mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | ||||
Zadomowienie
|
Ale powialo depresja
![]() Ja swoja chwilowo przegonilam. Poszlam na piwko z moimi dziewczynami...i wrocilam dopiero teraz ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Raczkowanie
|
Mój czarny humor już minął,moje depresje tak jak nagle przychodza,tak szybko mijają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chyba znalazlam druga prace ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a teraz....próbuje sobie jakoś przybliżyć ten język znów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.