|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
ratunkuuuuu nie moge zasnac
![]() megi - na dolegliwosci kibelkowe proponuje sprubowac zjadac jabluszko wieczorem tuz przed snem a rano na czczo wypic szklanke wody albo niegazowanej albo przegotowanej mi to pomoglo ![]() ![]() ![]() najchetniej juz bym pospala ale ze nie moge to ide jakies ciasto moze upieke ![]() ![]() ![]() ktora sie ze mna zamieni?? jest 1.30 a znajac moje szcescie jak zaraz usne < w co nie wierze > to moja dzidzia obudzi mnie o 4.30 i bedzie juz pospane ![]()
#4532 |
Raczkowanie
|
Czesc! Czy ktos tu mowil o bezsennosci? Widze ze nie tylko ja nie spie, mamusiu juz od 2 godziny nie moge zasnac
![]() drcron gratuluje dziewczyneczki ![]()
#4533 |
Zakorzenienie
|
mam za sobą koszmarną noc
![]() ![]() ![]() ![]()
#4534 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiulka - ja miałam pierwotny termin na 1 marca i jestem w 27 tyg. Hmmmm.... coś źle liczę? ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Madziwnia - trzymaj się mocno i ciepło. I dzidzię też trzymaj ![]() Wczoraj byłam na kolejnych zajęciach w szkole rodzenia. Było o tym, jak odróżnić poród od innych podobnych historii i powiem Wam, że lekko może nie być. A najlepsze jest to, kiedy powinnyśmy jechać do szpitala: 1) dla matek panikujących - jeśli przynajmniej od 2 godzin są skurcze co 5 minut; 2) dla matek mniej panikujących - jeśli od co najmniej godziny są skurcze, co 7 minut; 3) jak odeszły wody. No i skurcze mają być bardzo, bardzo bolesne :/ No to ja nie wiem, to chyba nie na moją cierpliwość jest. Baobabku- dla świętego spokoju może odwiedź lekarza - to brzmi niepokojąco.
Iguś 09-03-2010 http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzi09k0n9lq2xz.png Kaliniaczek 30-03-2013 http://www.suwaczki.com/tickers/km5szbmhnfv4n6dc.png Edytowane przez megi-megi Czas edycji: 2009-11-25 o 07:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
Baobabek - wspolczuje bolu a moze zadzwon do gina i powiedz mu ze te tabletki Ci ne pomagaja a wrecz przeciwnie jeszcze gorzej Cie boli ??
wklejam brzuszek i wczorajszo - przewczorajszo - niedzielne zakupy ![]() dziewczyny czuje sie okropnie stracilam calkiem glos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4536 |
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry Kobitki!
U mnie srednio, zasnęłam po2 a juz oczy jak 5 zł bo inaczej sie nie da, choćbym bardzo chciała musze wstac po antybiotyk, teoretycznie moglabym isc sobie spac dalej, tylko jak tu cholera usnac?;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie będę dzwonić do gina, najwyżej w najgorszym przypadku pojadę po południu do przychodni ![]() ![]() a ty z tym przeziębieniem to się nie wygłupiaj, jak masz możliwość to się skontaktuj z lekarzem ![]()
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- ---- znow kusicie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Wtajemniczenie
|
Aleście się rozpisały znowu
![]() ![]() Ja wczoraj byłam robić zdjęcia pewnej dziewczynie (zarabiam na łóżeczko dla malucha ![]() ![]() ![]() Póki co chwalę się jednym zdjęciem z wczorajszej sesji właśnie i czekam na opinię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
zdjecie bomba, na prawde! Niestety z leżących, tak mnie juz od tego plecy bolą, że ledwo wytrzymuje
---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- ciuszkami wam sie nie pochwale jeszcze, ale jak mi sie uda to moze terazniejszym brzucholem i domownikami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
i brzuszek na koniec bo sie wczesniej nie zmiescil a cos mi sie zacielo
![]() ewrsja 1 brzuszek ubrany wersja 2 brzuszek golusi :P i kombinezonik jeansowy < zakochalam sie w nim tylko teraz bede musiala doszyc jakies kwiatuszki by go ozywic ![]() Izumi - zdjecie rewelacja ![]() ![]()
#4543 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Darusiaaaa szczerze Ci współczuję ja leżałam 2 tyg i miałam dość ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
Brzuch ewidentnie rośnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Rozeznanie
|
DZień dobry
![]() nie wiem komu miałam się chwalić ale Ja kupiłam wózek firmy Adbor. Na pompowanych kołach przednich i tylnich, przednie skretne takie wieksze bo male sa ponoc do dupci :P Cytat:
![]() ![]() drcron GRATULUJE dziewczynki !!! Wiem co to za radość, bo też bede mieć córe ![]() ![]() ![]() ![]() TY to masz zdrowie !! ciasto po 1 w nocy piec?? ![]() ![]() Super ubranka :P Baobabek trzymaj sie !! Nie wiem co ci radzic.... ![]() Izumi świetne zdjęcie ! ty to jesteś artystka ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Dziewczynki, śliczne brzusie ![]() a reszta co?? Chwalić się domkami maluszków !!!
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
drcron śliczne masz to brzucho!! jeansik tez bomba
![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- asienka wiesz co ja go czuje codziennie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tym bardziej niczym się nie przejmuj ![]() wszystko jest w porzadeczku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
Wiesz ja to z tych niecierpliwych:P tu bym chciala zeby nozke wystawil tu raczke hehehe wszystko w swoim czasie ale jednak to 1 wiec pewnie dlatego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
Ufff... opuściłam Was wczoraj po 22-ej, a tu jeszcze tyle do nadrabiania.
Darusiaaa- czy ty w ogóle odchodzisz od kompa?? ![]() Moja noc też dzis do najlepszych nie należała. Obudziłam się o 1.30 i... nic i nic i nic... Do tego mój tż zaczął strasznie kaszleć i bardzo się tym przeraziłam, no bo to teraz nie ma żartów. On bojąc się o to, że możed mnie czymś zarazić, poszedł do drugiego pokoju spać na kanapę- bidulek. No a ja juz miałam wkręty, ze to świńska, że mnie zarazi itd,itp. I zasnęłam po 5-ej ![]() Najgorsze, że w weekend ma mieć inwerke w firmie, za którą dodatkowo wpadnie jakieś 5 stówek. A jak zachoruje to przejda koło nosa ![]() ![]() Wczoraj dokonałam zakupu wózka. Kupiłam używanego X-landera X-T na pompowanych kołach, w pięknym kolorze turkusowym, 3 w 1 z całym wyposażeniem za 900 zł. ![]() jak myślicie, dobry zakup?
Weroniczka (05.04.2010r) ![]() "Ktoś" ( tp. 3.12.2014 ) ![]() Edytowane przez ASIULEK_23 Czas edycji: 2009-11-25 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
Darusia - fajniutki masz ten brzuszek
![]() ![]() Asienka - ja cierpie na bezsennosc chyba ciazowa wiec jak cos robie to czas mija szybko a tak to rano zawsze czyms zaskocze domownikow ![]() ![]() ![]()
#4551 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
odchodze, ale wiecie co, to chyba przez to leżenie, lekarz mi nawet nie kazal poki nie przejdzie obiadu robic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() drcron ja tez lubie piec ![]()
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
wszem i wobec oświadczam, że dostałam CELLULITISU!!!!!!!!!! matko właśnie siedzę po turecku na łóżku i zobaczyłam że cos tu nie gra z moimi udami
![]()
#4555 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ehhh... ja mimo tego ze szczupła to bez ciazy mialam juz celulit ![]() na szczescie teraz w ciazy nic sie nie pogorszylo pod tym wzgledem... nie wiem czy to ci przejdzie czy nie...
![]() |
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc też mam nadzieję, że to stan przejściowy, który sobie pójdzie. Ale i tak w kupie raźniej ![]()
![]() |
#4557 |
Rozeznanie
|
O rany dopiero środek nocy a wy tu juz tyle wypisąłyście. Ja dopiero się zwlekłam z łóżka i zaczynam jeść śniadanko a tu taka lektura na mnie już czeka. Brzuchole pięknusie, a o ubrankach to nie wspomnę. Ja dzisiaj wybywam z domu bo mi isę pieruńsko nudzi, takz e bardzo was prosze nie przesadźcie co bym nie musiała wieczorem 2 godziny nbadrabiac czytania.
Miłego dzieonka życze |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No głupol z tej naszej darusi ![]()
![]() |
#4559 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
wieciecie jak mi juz bije?;D byl wczoraj u mnie chrześniak i wyobrazcie sobie ze gral w jakas durną gre, robil hot dogi dla ludzi czy cos i poszedl a ja 3,5 godziny w to gralam! uwsteczniam sie;p Czy was też wyżera tak zgaga? normalnie wszystko na raz, katar, kaszel, bol kosci, o plecach nie mowie i jeszcze zgaga wrrrrrrrrrrrr
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.