|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część XVI (tak, tak, szesnasta!)
Cześć.
Jodie, strasznie mi przykro Kiedy umarl, bylo mi bardzo smutno, ale z drugiej strony poczulam rzeczywiscie cos jakby ulge, tak jak napisala Madlen.. ze juz wreszcie nie cierpi i ... ma nareszcie spokoj.Pogrzeb byl okropny.. ale potem jest juz stopniowo coraz lepiej... Sciskam Cie bardzo mocno. Butter, biedactwo bardzo Ci wspolczuje z powodu psiaka.. ale byl szczesliwy, kochany, otoczony miloscia cale zycie. Trzymaj sie kochana ![]() Haniu, odnosnie soczewek to skoro jak juz cos robisz to robisz na maksa- na pewno i z nimi sobie poradzisz, szczegolnie jak bez problemu wkladasz palec do oka Co do nie zdejmowania na noc- jakos mnie to kurcze przeraza zdarzalo mi sie przykimac w moich na godzinke, dwie, i pare razy zdarzylo mi sie ze otwieralam oczy i soczewki nie bylo. Pojawiala sie za jakis czas- i nie pytajcie mnie skad, czy byla po drugiej stronie oka czy co moze to normalne nawet, ale dla mnie bylo mega stresujace A co do zakladania i zdejmowania- moja mama, soczewkowa weteranka (kilkanascie lat) do tej pory sciaga je w taki sposob ze jak to widze to robi mi sie slabo, meczy sie z tym, kombinuje, dlubie w tym oku... brr. Ale daje rade ![]() Shape wychodzi co miesiac, czytam go regularnie jako jedyna gazete Raz w tygodniu kupuje wymiennie Newsweeka, Forum, Przekrój, albo co akurat mi sie nawinie A jak jestem w Empiku to czasem siegne po Vouge'a. A, no i co piatek GW, ale tylko dla recenzji kulinarnych ![]() TŻ jedzie jednak na konferencje z ta druga osoba. Dziwie mi jakos z mysla ze go nie bedzie 4 dni, nie rozstawalismy sie nawet na dzien od Edynburga ![]() Troche jestem chorawa. Czuje sie gerenalnie zle, ale za malo zle zeby nie isc do pracy. Do tego dzisiaj byl mega zapieprz, kolezanka miala dzien urlopu. Gdybym zachorowala porzadnie i nie przyszla to szczerze mowiac nie wiem co by bylo. Koniecznie potrzebujemy jeszcze jednej osoby, chocby na takie sytuacje awaryjne ![]() Dobranoc
|
|
#4532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Odległość to koszmar w związku Jak jesteśmy razem to jest super, a jak na odległość to zaczynam wymyślać problemy i szukać dziury w całym Ale już za 3,5 dnia się w niego wtulę![]() Tylko jest jeden szkopuł Boję się, że mało który facet jest mi w stanie dorównać temperamentem, chęcią eksperymentowania i ochotą na seks Cóż! Trza się będzie szprycować bromem i ograniczać chcicę gugania Albo wszytko się u nas dogra z czasem Oby! No i TŻ ma teraz poważne kłopoty ze zdrówkiem, więc też to pewnie ma wpływ na jego temperament... Zresztą on sam to mówi, że teraz musi dojść do kondycji sprzed choroby... Ja jestem jak napalony samiec, czyli ochota 24h, a on uwielbia się przytulać, zasnąć przy mnie, głaskać po włosach, a seks czasem... Chociaż w sumie było guganko ostatnio 6 razy w ciągu 6 dni Ale ja bym mogła kilka razy dziennie ehhh.. Trzeba dojść do konsensusu jakoś A jak jest u Was? Seks jest lepszy teraz, po latach niż na początku związku? Lepiej znacie swoje potrzeby? Lepiej znacie ciała TŻtów i odwrotnie i lepiej wiecie jak zaprowadzić się wzajemnie na szczyt? Butter, tak mi przykro Sama mam pieska i wiem jak bardzo człowiek się przywiązuje i kocha tą puchatą mordkę Jodie, kondolencje Przykro mi Oby dziadkowi po tej drugiej stronie było lepiej...Haniu, powodzenia w majstrowaniu z soczewkami Zdawaj nam tu relację z pola soczewkowej bitwy I szacun Bo ja sobie nie wyobrażam żebym coś mogła do oka włożyć No i lubię się w okularach Zdecydowanie lepiej wyglądam w moich brylkach niż bez nich Zdejmuję tylko do spania![]() Zara,zdrówka I dobranoc
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2009-10-06 o 00:46 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() kupiłam shape, dzis będę ćwiczyła. wczoraj od fotografa dostalismy prezentację na Dvd z naszymi zdjęciami, do tego w tle fajna muzyczka. trwa ona 40 min. oglądałam ją wczoraj 2 razy najpierw z mamą, a potem z mamą i tatą. jeszcze TZ jej nie widział, bo mył akurat samochód i go ominęło
|
|
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sennie.
Jodie, bardzo mi przykro z powodu dziadka Moja babcia też się męczyła i było mi trochę lżej, kiedy już od nas odeszła. Trzymaj się dzielnie. Tak, jak napisała Zara - pogrzeb jest okropny, ale po nim powoli dochodzi się do siebie Butter, Twin, dostałam zdjęcia - wyglądaliście przepięknie Melodio, guganie nie jest tak niesamowicie ekscytujące, jak na początku, ale - tak jak piszesz - znamy swoje potrzeby znacznie lepiej, przez co czerpiemy większą satysfakcję z seksu ![]() Weekend był fajny, ale zawsze przychodzi poniedziałek, a wraz z nim TŻ zestresowany w pracy, co potem odbija się na mnie Bywa nieco opryskliwy w stosunku do mnie, co mu wczoraj uświadomiłam.Wracam do obowiązków. |
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#4536 | |
|
Rozeznanie
|
Hej.
Glowa mnie boli od samego rana ![]() Cytat:
) ale zdecydowanie lepiej sie 'rozumiemy' Asiuk, czemu TZ jest tak zestresowany praca? A, brat Twojego TZ ma lub wtedy kiedy ja Swoja droga, strasznie ciekawa akcja z tym bratem Tak z okropnej czystej ciekawosci- TZ nie jest/nie byl ani odrobine zazdrosny ze bylas kiedys z jego bratem?Madziu, poka poka zdjecia
|
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja zdjęc nowych nie dostałam. wszystkie zdjęcia jakie wklejałam w kilku rzutach są na wątku (w moim podpisie) . teraz dostalismy tylko w prezencie od niego prezentację na DVD. tak aby komus np. pokazywac. milej sie ogląda niż takie same zdjęcia
|
|
|
|
#4538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak na serio jeśli o mnie chodzi to uważam, że teraz nasz sex jest fajniejszy, lepszy....znamy siebie, swoje potrzeby, ogólnie z perspektywy czasu oceniam bardzo na plus nasze pożycie Co do temperamentu, mi zmalał akurat(chyba jestem jedynym medycznym przypadkiem, gdzie po odstawieniu tabsów libido mi zmalało ![]() Więc u Ciebie Melodio też tak może być z tym libido, że się dopasujecie Cześć
|
|
|
|
|
#4539 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dasz radę - w porównaniu do rozłąki edynburgowej to pikuś- tylko 4 dni ![]() Cytat:
Trzeba koniecznie to zrobić...przeżywałam związek na odległość i wiem że to koszmar nad koszmary. To miejmy nadzieję że słaba kondycja była wynikiem choroby ....aczkolwiek na wszelki wypadek przygotuj sie na to że jednak przytulanie i kozianie po włosach są dla niego ważniejsze niż sam sex ![]() Tak jak dla mojego męża ![]() Nie wiem kiedy było lepiej...teraz jest po prostu inaczej. Bardziej hm..świadomie . Na pewno znamy lepiej swoje ciała. Dokładnie wiemy co jak i kiedy zrobić żeby odlecieć.Aczkolwiek sytuacje łóżkowe nadal mnie zaskakują. ![]() Gdyby nie ta cholernie rzadka częstotliwość byłoby idealnie. (a teraz to już w ogóle jestem w szoku bo nigdy nie było tak żeby po powrocie z trasy nie rzucił się na mnie ) Cytat:
![]() Napiszę w czwartek co i jak
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-10-06 o 09:32 |
|||
|
|
|
#4540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakby u mnie była taka akcja, to nie miałabym życia z Tżem, ciągle by mi wypominał i robił wrzuty, on mi robi sceny o przeszłość, której pratycznie nie zna, a jakby znał kogoś z kim byłam osobiście to nie wyobrażam sobie Kwestia pocałunku z jak się okazało po latach z jego kolegą jest wałkowana naście razy na miesiąc, więc jakby sex to nie wiem co wtedy |
|
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o seks przed czy po ślubie, to i ten i ten mi sie podoba
Chyba zz krótko jestem mężatką by widziec róznicę. tym bardziej, ze nasz staż to dwa miesiące a juz miesiąc w sumie nie mozemy się kochac. od wczoraj zaczełam juz 3 , ostatni etap mojego leczenia i jak sie uda za tydzien idę do gina na badania. Tylko potem 3 tyg będę czekała jeszcze na wyniki.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haniu myślałam, ze jesteś w szoku, bo nie ma tak żeby się nie rzucił po powrocie z trasy, ale widzę smutną buźkę więc znaczy, że odwrotnie ?
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-10-06 o 09:55 |
|
|
|
|
#4543 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ogolnie soczewki sa super, szczegolnie np na narty czy basen. Nie umiem dobrac sobie okularow z ktorych bylabym w 100% zadowolona :/ To czekamy na czwartkowe mroczne opowiesci nt zakladania soczewek ![]() Cytat:
Ale nie lubie bardzo spac sama.Cytat:
![]() Takze jakby to byl ktos kogo znal, o rany, zyc by mi nie dal
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny...
Bardzo, ale to bardzo Wam strasznie dziękuję za wsparcie. Jesteście najkochańsze na świecie Staram się wspominać psinkę w tych najlepszych momentach...ale niestety na razie mam przed oczami jego śmierć, jego zawiniętego w prześcieradło...zastanawi am się czy aby na pewno był szczęśliwy i czy miał dobre życie...Wyrzucam sobie, że zdarzyło mi się go trzepnąć w tyłek, jak bywał niegrzeczny, że może mogłam mu poświęcać więcej czasu... TŻ mówi, że to minie - mam nadzieję. Mówi, że mój G kochał mnie najbardziej na świecie... mam nadzieję, że tak właśnie było i że w psim niebie dobrze nas wspomina i myśli o nas ciepło...Strasznie mi źle, że leży teraz w ziemi...ale nigdy nie lubił być sam, więc pewnie się cieszy, że jest na ogrodzie swoim, blisko ludzi, którzy go kochali. Ciągle wydaje mi się, że go słyszę, jak chodzi po domu... Boję się, że w przyszłości, jak pojawi się jakiś nowy psiak, to nie będę umiała kochać go aż tak bardzo, jak G ![]() Może uznacie, że dramatyzuje, że to tylko pies, ale ja kochałam go tak bardzo, że nie da się tego opisać słowami.... Był dla mnie najważniejszy... TŻ w całej tej sytuacji zachowuje się lepiej niż mogłam sobie wymarzyć. Jest najwspanialszy na świecie... Wczoraj, jak go zakopywaliśmy, to łzy kapały mu na ziemię... Strasznie się mną opiekuje i pociesza... Powiem Wam jeszcze zmieniając na sekundkę temat, że pokazałam moją suknię w PM 2010 i właściwie prawie nikomu się nie podobała... Trochę przykro, ale trudno...
|
|
|
|
#4545 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zniesłabym tego ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
![]() Znowu czeka nas rozmowa. ![]() Cytat:
No coś TY!!!....nie znają się. Pewnie wszystkie bezy mają ![]() Mi sie Twoja sukienka diabelnie podoba!!!!
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu nas tez dzis rozmowa z mężem czeka
|
|
|
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też się bardzo twoja sukienka podoba |
|
|
|
|
#4548 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
yhm, ciekawe dlaczego ![]() Haniu a jakbyś Ty rzuciła się na niego po powrocie to co by zrobił ?
|
|||
|
|
|
#4549 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No właśnie Misku widziałam niektóre suknie, które pokazywały... no niestety - bezy ...Ja to nawet inaczej nazywam, ale nie chcę nikogo urazić abażury Dori, nie mam zamiaru słuchać nikogo innego, oprócz Was... nawet bym się nie odważyła.. Co do psinki, to niestety nie jestem dzielna,ale bardzo się staram. TŻ mówi, że on na pewnmo by nie chciał, żebym się smuciła...nigdy nie chciał, bo jak płakałam, to przychodził i zlizywał mi łzy ... tak bardzo mi smutno
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On doskonale zdaje sobie z tego sprawę że mnie skręca i często szybko- zanim jeszcze żacznę konkretnie działać daje sygnały że nie ma ochoty i nawet nie mam co próbować. Ja juz nie mam ochoty sie narzucać..ilez można .
|
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to sie nawet wkurzyłam i teraz mam bunt. to znaczy , ze jak on będzie coś chciał, to tym razem ja "postaram się " powiedziec nie. ja tam zawsze mam ochotę kiedy tylko on ma. a teraz to nasz związek bardziej przypomina związek przyjaciół. połozyć się pogadac, zobaczyc jakiś film czy serial na komputerze i iść spac. z Tydzien temu mu to powiedziałam i co?? i dalej nic. a jak wygląda kobieta po miesiącu bez miziania (juz nawet nie chodzi o sam seks, ale zwykłe mizienia nawet) ?? jestem jak tykająca bomba. |
|
|
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
co słychać? Jak tam Diana ? Urodziła?
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
.Urodziła..29. X - zdrowy duży piękny synek. A co Was..zdrowi i szczęśliwi??
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
oooo super!!!
![]() ale ja Was nie mam na nk ![]() pisała coś na wątku w tym temacie? a u nas ok, leci powolutku, mały strasznie się zmienia, raz podobny do mamy raz do taty ![]() Kochany jest
Edytowane przez zuzaneczka Czas edycji: 2009-10-06 o 10:57 |
|
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) jestem jak tykająca bomba- bardzo trafne określenie swoją drogą.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, wiadomo nikt nie ma ochoty się narzucać więc się nie dziwię ...Weż go na przetrzymanie i już, na niego to zdaje się najlepiej działa
|
|
|
|
|
#4559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

Kiedy umarl, bylo mi bardzo smutno, ale z drugiej strony poczulam rzeczywiscie cos jakby ulge, tak jak napisala Madlen.. ze juz wreszcie nie cierpi i ... ma nareszcie spokoj.
Co do nie zdejmowania na noc- jakos mnie to kurcze przeraza
moze to normalne nawet, ale dla mnie bylo mega stresujace

Odległość to koszmar w związku
Jak jesteśmy razem to jest super, a jak na odległość to zaczynam wymyślać problemy i szukać dziury w całym

Kwestia pocałunku z jak się okazało po latach z jego kolegą