![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
nade mną wyje Nadia. dziwne, ona zazwyczaj jak Iga, budzi się na chwilę,zawyje, i cisza nastaje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
dziwne mi co roku przeszkadzało przestawianie zegarków, padałam do snu o 9, a teraz jestem świeża jak bułeczka w piekarni i koło północy zmierzam do małżeńskiego łoża po komputerowaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadia zamilkła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A niestety po zmianie czasu pobudka jest ok 7.30 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
ja to w zaleznosci ile energii w dzien zuzyje... czasem mam tydzien, ze chodze spac po polnocy, a czasem padam na dziub i ziewam od 20.00 jak w tym tygodniu.. ostatnio tez mialam srednio przespane noce, wiec teraz odrabiam
![]() Piter smacznie spał, a ja drzemalam cala noc i nie umialam zapasc w gleboki sen...
#4536 |
Zakorzenienie
|
A ja pierwszy raz ide teraz pciuchnac...zwykle o pierwszej lub drugiej sie kladlam, a dzis postanowilam spac, dlateog tez winiacza se walnelam na lepszy sen
![]() A moz ektoras z Was ma podobna sytuacje? Mario odrzucil calkowicie mleko. Wczesniej pil go bardzo duzo, od 4 dni odrzucil raz ze butelke (wiem ze Olcia tez nie chce juz butli) a drugi raz mleko. Nie rozpaczam nad tym, bo mleko to taka sobie sprawa, ale jakie to dziwne tak z dnia na dzien. Zamiast mleka daje mu jogurt lub robie koktail owocowy z dodatkiem mleka takiego od roku i jest git. |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Wtajemniczenie
|
moja lila odrzucila calkowicie mleko jakis miesiac temu
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
hello
Miki znowu ma zegarek w tyłku, codziennie pobudka o 6.15, muszę zwykle szybko interweniować bo kasztan zawsze na mnie czeka ![]() co do mleka to Marti co sie łamiesz, moj wypija na dzień czystego mleka do 60 ml , za to jogurtu pitnego obaliłby 250 ml flaszkę ![]() wczoraj tak komputerowałam, że dziś mam odgniotka na dloni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
heloł
noc do dupy, goraczka, kaszel, wybudzil sie o 2.20 i do 4.30 stekal, wiercil sie, krecil, nie umial sobie miejsca znalezc, dzisiaj na 12.00 idziemy do lekarza, bo nie nadazam mu gili wycierac, dwa marudzi okropnie, wlasciwie lazi i wyje, oczy ma podkrazone z braku snu i kataru.. kaszel ma taki mokry, ale mocny. ja sama chodze jakby mnie ktos walnal w leb.. echh mam dosyc.. czekam na malza bo ma byc kolo 10.00 sprobuje go uspic po 9tej by pospal nim pojdziemy do lekarza..
#4540 |
Zakorzenienie
|
o dżizas ale Majosława ma ekstra furę
![]() ![]() ![]() ![]() oj Anisia zdrówka dla małego ![]() Veronko jak kupiłam ten mój śpiwór na 110 myślałam, że jest ogromny i wystarczy na za rok jeszcze - dopóki jej nie wsadziłam, bo już teraz wiem, że tylko w tym sezonie posłuży ![]() jestem dętka po wczorajszym wieczorze ![]() ![]() ![]() jest koszmarnie zimno; 3 stopnie i zimny, nieduży wiatr. brrr... zamontowałam śpiworek do wózka (ten z tchibo) i nie wiem czy ją tam upcham. krótki jest ![]() ![]() Zofia mnie wczoraj rozłożyła na łopatki: odkurzałam, ona poszła do łazienki po mopa, umoczyła go w tosinej misce z wodą i zaczęła myć podłogę (myniu myniu mówiła) ![]() Edytowane przez wersta Czas edycji: 2009-10-30 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
Hej babeczki
Nawet dobrze Was nie doczytałam, ale pędzę już na spaceras w każdym razie Maluśna no wiesz ![]() ![]() ![]() Leoncia to Lila pije teraz normalne mleczko? ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Ludości co Wy się tak opitalacie? Ja już po zakupach kolejki wszędzie jakby tornado miało nadejść ![]() Wybywacie gdzieś na 1 listopada? ja spacerkiem, wózkiem z Olą pojadę bo cmentarz mam niedaleko. Małż jedzie do rodziców więc pewnie cały dzień go znowu nie będzie, ten to ma dobrze ![]() ![]()
#4542 |
Zakorzenienie
|
my wlasnie wrocilismy z cmentarza..na dworze nawet niezle, ok 8oC.
kupilam wczoraj w koncu ksiazeczke jaka dlugo szukalam - magnetyczne zwierzatka, kolejna fajna zabawka, szkowa tylko , ze nie bylo z autkami, bo tez bym wziela. bede dalej szukac. takie cus http://images.google.pl/imgres?imgur...OYXDsAbB39ixCw |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Anisiu, zdróweczka dla Piterka ![]() U nas noc taka sobie. Jak przez ostatnie noce pięknie spała, tak wczoraj obudziła się o północy (prawie jak się kładlismy spac) i zaczęła przeraźliwie wrzeszczec. Takiego wrzasku nie słyszałam od czasu kolek ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
co do listopadowego święta to my siedzimy w domu. tu rodziny nie mamy więc na żaden cmentarz się nie wybieram.
najadłam się okropnie. rocznicowej pizzy ![]() ![]() Veronka fajna książeczka. Dobrze,że dzielicie się takimi pomysłami bo człowiek nawet by nie wiedział,że coś takiego jest. Sama zapytam w księgarni na miejscu a jak nie będzie to kupię w necie. Dziecię usypia, znaczy szaleje w łóżku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ver_Onko super książeczka ![]()
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Jej Anis niech Piotrula wraca szybko do zdrowia, alez sie pochorowali...
Veronka rzeczywiscie ksiazeczka fajna Cestia po gruszce takie bole? a moze cos jeszcze jadla? biedna ![]() U nas nocka spokojna..ufff... winko dorbze czasami robi..winko, dobry film i wczoraj wczesnie do lozeczka i suepr bylo ![]() My chyba skoczymy na cmentarz polski. Jest tu niedaleko taki wojskowy, sa to zolnierze z walk pod Monte Cassino i byli przewiezieni tutaj niedaleko Bari do szpitala i ci co nie wyzdrowieli zostali pochowani tutaj. Wiec takei mam tu fajne miejsce na wspomnienie wzystkich poslkich duszyczek ![]() Jowisz ktora rocznica? najlepszego dla Was!! i wiele wiele lat szczesliwego zycia we dwoje! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
Rocznica 5ta. dzięki
![]() Iga jadła gruszkę wczoraj i przedwczoraj i nic jej nie było. |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
witam sie i od razu z zyczeniami
![]() Jowiszowa - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ![]() ![]() ja dzis zaliczylam wizyte u taboretowej, zrobila pyszne ciasteczka francuskie z jablkami ![]() ![]() baby, ja nie zauwazylam ze te spiworki z disneya sa na kup teraz ![]() Kasiula - ja wiem, ze ty bys mi nic nie zwinela ![]() Wersta - no tak wyszlo, ze prezent gwiazdkowy w pazdzierniku juz bo to byla okazja ![]() ![]() Cestia - kodziki dzis poslalam do Ciebie priorytetem wiec mysle, ze powinny dotrzec w poniedzialek lub wtorek ![]() Anisia - ale moj ziecius zaniemogl, biedaczysko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
dzięki,dzięki
![]() ta moja glizda wstała dziś o 8.20 i od ponad 40 min. usypia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
Ola wstała dziś tak samo jak Igusia
![]() ![]()
#4552 |
Zakorzenienie
|
Wow, Jowisz duzo
![]() ![]() My dopiero 2 mielismy w sierpniu...mlodziaki..hih ihi Wiecie ja to juz sie tak przyzwyczailam do wyskokow mojego mario, ze juz nic na mnei nie robi wrazenia. Od paru dni ma faze wrzaskow i piskow.. przy czy patrzy na nas spod oka na nasza reakcje..dobre. Takie to to male a jakie sprytne nie? w ogole nei mailam pojecia, ze dzieci sa takie sprytne i tak szybko zalapuja wszystko ![]() A, chcialam Wam powiedziec, ze spotkalam taka mame amerykanke i dizeciaczek 2,5-letni mowil po angielsku wlosku i od 2 tyg. uczy sie francuskiego (jakas dziewczyna do niego rpzychodzi) i zaczyna normlanie zdaniami mowic.. tak wiec warto pomyslec o jakims jezyku od razu |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jowisz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
miałam 26 lat jak wyszłam za mąż. wcześnie
![]() teraz doczytałam na onecie o świńskiej grypie na Ukrainie bo tv wyłączony. biorąc pod uwagę to jak ludzie się w ciągu najbl. dni będą po kraju przemieszczać i kichać na siebie na cmentarzach to tak nieciekawie ![]() ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2009-10-30 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystkiego najlepszego dużo stosunkowo udanych chwil Anisia zdróweczka dla Piterka biedny się rozchorował na dobre życzę wam by to choróbsko szybko sobie poszło Ja 1 listopada będę na pewno od południa chodzić po cmentarzach mam ich dość dużo w różnych miejscach więc do wieczora mi zejdzie, nie wiem czy nie zacznę już jutro robić objazdów robić a 2 też będę na cmentarzach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Piątek... ![]() ![]() Dzisiaj idę na 18 (w piatki chodzę zawsze na 18, także w domu będę po 2 ![]() ![]() ![]() U nas zimnoooo, byłam z małym na chwilę na spacerze, siedział w śpiworku co by mi dziecię nie zmarzło ![]() Jowiszku ![]() ![]() ![]() My to Swięto mieliśmy we wotrek 27, mój szanowny mąż wziął mnie na kolację ![]() W mieszkaniu zaczynają malować ściany ![]() Otwarli u nas kolejne c.h. w końcu mamy zarę ![]() ![]() ![]() a co do zary to super ciuchy dla dziewczynek mają, nie dziwię się że to stały sklep Wersty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
Judi - jak swietowalas 27 to tez sie zalapiesz na zyczonka
![]() ![]() ![]() fajnie, ze w mieszkaniu juz maluja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a do mieszkanka wprowadzimy się za 2-3 tygodnie. Za dwa tygodnie będzie skończone ale wiadomo, musimy przewieźć meble itd a to trochę potrwa... ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Anisia co z Piotrkiem?? Zdróweczka mu życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
To ja się dołączam do życzonek
judi wszystkiego najlepszego i fajnie że to już za 2-3 tyg \ |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
Zakorzenienie
|
Jakiś czas temu Wam pisałam. Mati ma fioła na punkcie "Radio song" Afromental
![]() Cytat:
![]() ![]() MARTICIA, pytanko mam... czy z tą oliwą to nadal aktualne? Gadałam z mamą i chętnie by wzięła ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Jak zwykle zapomniałam... Jowiszowa najlepszego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.