![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Betterware
Zmienili formę zapłaty, na paczkę czekałam 2 tyg kurier dostał ją dwa dni temu po mojej interwencji w firmie.... coraz gorzej.... niektóre nowe kody nie figurują jak się zamawia przez internet? NIe wiem czy to tylko u mnie ale ogólnie coraz mniej chce mi się zamawiać...
#4532 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też czekam na paczkę ponad tydzień, w poprzedniej miałam przez ich pomyłkę brak produktu, Jakość towarow tych gadżetow też nie powalająca ( w sklepach , na bazarach te same towary dużo, dużo tańsze np. w Carrefour suszarka do sałaty identyczna za 9,90).Do tego brak motywacji, moje dziewczyny były aktywne przez 3 katalogi jak były prezenty, a teraz rezygnują, bo to znowu nie aż taki zarobek, aby tracić na to tyle czasu.O walce z brakami nie wspomnę. ![]()
![]() |
#4533 |
Zadomowienie
|
Czy może jest taka osoba która widziała ta torbe dla sponsora na żywo i cos moze o niej napisac??
#4534 |
Rozeznanie
|
Nie widziałam na żywo tylko na filmiku niemniej torba wygląda na fajną, choć pewnie jest cienka i będzie się łatwo deformować od włożonych w nią rzeczy
EDIT dałabym linka do filmiku gdzie ja dobrze widac, ale nie wiem czy można Edytowane przez babulenka Czas edycji: 2012-05-20 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Raczkowanie
|
Torbę można zobaczyć na filmiku, który jest na głównej stronie firmy.
Mam ją w domu, jest dość sztywna, ale na pewno od dużych i ciężkich rzeczy będzie się nieco deformować. Dziś wezmę ją na zakupy, to napiszę więcej, jak się ją używa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Wtajemniczenie
|
Widziałam i nawet dotykałam, wg mnie fajna, solidna na zakupy lub na wycieczkę.Jak ktoś lubi taki sportowy styl to może być nawet na takie wyjścia nieco sportowe :np. basen, siłownia itp.
#4537 |
Przyczajenie
|
Pracuję w B od kilku katalogów i prośba czy możecie mi coś powiedzieć o pojemniku na pieczywo ( tzw. chlebak), kolezanka się napaliła na niego tylko moje pytanie brzmi czy jest on solidny?. Mam chlebak tez ze stali nierdzewnej i moja córcia (5 lat) oparła się na nim i powstała falbanka ( góra chlebaka jest zrobiona z cienkiej blaszki)
Pozdrawiam
![]() |
#4538 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tutaj blacha jest solidniejsza. Oparłam sie na nim i nie ma śladu nie licząc odcisku łokcia. ![]() Teraz w ofercie na Dzień Matki jest w atrakcyjnej cenie.Wg mnie warto.
![]() |
#4539 |
Przyczajenie
|
polecam dziś o godz 21 konferencję produktową online prowadzoną przez Katarzynę Skubiszewską
http://vcp2.videocontrolpanel.ne t?page=HOME_JOIN&redirect =1&meeting=6307271 link jest aktywny od godz 20.45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Koleżanka już piszczy i zamówiła dla córek ( ma ich 3 ) i dla synowych ( 2 ). Pozdrawiam Paulina
![]() |
#4541 |
Rozeznanie
|
Pojemnik na pieczywo jest fajny. Sama go mam i jestem zadowolona. Jest duży i solidny. Niestety nie mam na niego zamówień. A szkoda, bo cena nie jest wygórowana.
Jak zamówienia majowe? U mnie nie jest źle, choć lepiej zawsze mogłoby być. Ale nie narzekam. Zamówiłam katalogi czerwcowe. Muszę zacząć zbierać zamówienia. Pierwszy rzut zrobię jutro. Zobaczymy jak będzie. Trzeba przyznać, że w maju firma jakoś uporała się z brakami. Nie ma takiej litanii jak poprzednio. Widać idzie ku lepszemu. Czasem zęby trzeba zacisnąć i przetrwać. Ale ciężko nie narzekać w sytuacjach patowych i to nie z naszej winy. Pozdrowienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie odnośnie tego mazaka do plam co jest na stronach wyprzedażowych, faktycznie jest dobry tzn, skuteczny????? U mnie nikt go nie zamawia, ale może dlatego ,żę właśnie nie znają jego zalet. Tak pomyślałam,że mogłabym go wziąć na prezenty dla klientek,które dużo zamawiają. Ale wcześniej chcialabym mieć pewność,żę jest dobry.
#4543 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, zachęcam do skorzystania z dzisiejszej konferencji on-line, która będzie dotyczyła organizowania domowych wieczorków SPA.
http://1140398.livebroadcast.talkfus...FvBUiKmUWUuStO Logujemy się polu Guest podając imię i nazwisko. Konferencja zaczyna się o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Raczkowanie
|
Super, szkoda tylko, że prowadzenie sprzedaży produktów Better w tej formie jest niedozwolone.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zadomowienie
|
Każdy dba o swój biznes jak potrafi...
#4548 |
Przyczajenie
|
Witam! Ja tu nowa jestem i mam pytanie odnośnie konferencji online. Jeśli konferencja jest przez talkfusion to jest w porządku. Ale mam problem z połączeniem jeżeli konferencja jest przez videocontrolpanel. Jeśli już uda mi się połączyć to nic nie słychać albo zacina... Próbowałam logować się po kilka razy, ale nic to nie daje. Czy da się coś z tym zrobić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Raczkowanie
|
To prawda, sprzedaż przez internet jest zabroniona, ale powiedzcie same, która z Was nie chciałaby mieć takiego sklepu, w którym w dodatku dobrze idzie sprzedaż? Biznes jest biznes
![]() A firmie też jest to na rękę, bo przecież zależy im na sprzedaży. |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zadomowienie
|
Pewnie,zgadzam się z tym.
#4551 |
Raczkowanie
|
Sprzedaż idzie tak świetnie, że człowiek sprzedaje domenę ze sklepem za 70 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Rozeznanie
|
Hej. Mam strasznie dużo zamówień na obieraczki niestety jak zwykle ich nie zamówię bo są w brakach i pisze,że do końca miesiąca ich nie będzie... macie jednak jakąś nadzieję,że będą dostępne jeszcze w tym miesiącu czy nie??
![]() mamy dopiero 9;( |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Raczkowanie
|
Hmm, to pewnie ich już nie będzie, do tego nie ma ich w lipcowym katalogu w ogóle. Może był jakiś problem na produkcji. Z tego co wiem, mają powrócić do oferty we wrześniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jestem tez zawiedziona tym że od dłuższego czasu nie ma power cleanera a mialam w maju zamówienie na 9 sztuk i nikt nie dostał ![]() Też tak macie ze nie mozecie ukulac na te 100 punktów ?? Ja się składam z zamówieniem z 2 moimi konsultantkami z miasta i jest kiepsko żeby uzbierać na zamówienie bez opłaty wysyłkowej...
![]() |
#4555 |
Raczkowanie
|
A nie myjecie przypadkiem obieraczki w zmywarce? Od wysokiej temperatury plastik się osłabia w tym najwęższym miejscu i wtedy po jakimś czasie może pęknąć. Mi też tak się stało. Jak myję pod kranem, żywotność obieraczki jest dużo dłuższa.
Szczerze mówiąc, jeśli ktoś nie może podczas całego miesiąca zebrać zamówień na 100 p (nawet w 3 osoby), to znaczy że tak naprawdę jest tylko klientką, a nie konsultantką. Oczywiście można zwalać na braki, ale brakuje tylko niektórych produktów, większość jest. 100 p to ok. 310 zł w cenach katalogowych, takich zamówień powinno się mieć kilka w miesiącu. Czy chodzicie tylko do najbliższych znajomych i rodziny, czy nawiązujecie nowe kontakty? Czy bierzecie udział w jakichś piknikach czy festynach? Czy kontaktujecie się z osobami, którym dajecie katalog, czy czekacie aż to oni zadzwonią? I podstawowe pytanie, ile katalogów w miesiącu używacie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Raczkowanie
|
Ja kontaktuje się tylko ze znajomymi, daję katalog, po paru dniach się zgłaszam po niego, mam co miesiąc zamówienie na 100pkt na początku miesiąca, drugie 100 pod koniec, więc nie trzeba tak wielu osób żeby uzbierać zamówienie.
A katalogów biorę 15, bo staram się budować grupę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Rozeznanie
|
Mam pytanie i proszę o pilną odpowiedź za którą z góry dziękuje. Chodzi mi o siatkę do prasowania. Na jaką temperaturę maksymalnie można ustawić żelazko, by siatka sie nie zniszczyła (nie spaliła, nie odkształciła się). Czy nadaje się do np.prasowania jedwabnych bluzek i krawatów? Czy nie zostaje ślad siatki na uprasowanej rzeczy? Bardzo proszę dziewczyny o pilną odpowiedź. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobił mnie brak kul do prania, bo właśnie mam zamowienie na kilka sztuk. W lipcu też ich nie ma w katalogu. ![]() ![]()
![]() |
#4559 |
Raczkowanie
|
Z tego co wiem, kula do prania ma być znowu w katalogu w sierpniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem na jaka temperaturę mozna nastawic zelazko, ale przez tą siatkę prasuje się przeciez delikatne tkaniny, wiec i tak na dużą temperaturę nie nastawisz. My prasujemy przez tą siatkę różne tkaniny i nie zostają na ubraniach ślady a siatka się nie odkształca. W tym miesiącu sprzedałam 8 siatek, w poprzednich miesiącach też dużo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.