![]() |
#4531 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Pamiętam to do dziś. To powraca w koszmarach.
Historia z hardcorem w tle. Pogubiłeś się kochanie. Sam zobacz ;d Hip-Hop morderca trudnych chwil.
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
Może lubię na Ciebie patrzeć i wyobrażać sobie jak smakujesz?
Tańczyłaś kiedyś z diabłem przy świetle księżyca? Najbardziej lękamy się nie naszej niedoskonałości, najbardziej lękamy się tego, że jesteśmy potężni ponad miarę. Zadajemy sobie pytanie: kimże ja jestem by być błyskotliwym, pięknym, uzdolnionym, wspaniałym? Właściwie kimże jesteś, żeby takim nie być? Niektóre rzeczy są prawdą, czy w nie wierzysz czy nie. Kiedyś spadnie wielki deszcz i zmyje wszystkie brudy tego miasta. - Kiedyś za kobiete dał bym sobie rekę odciac.
- i co? - i teraz ręki bym nie miał
#4533 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesteś B O S K A ! ![]() ______ Owszem, była wybredna. Mogła dać szansę na pierwszą randkę prawie każdemu chłopakowi, ale jeśli jej nie odpowiadał, nie traciła na niego czasu. "To, co trzymam w rękach to kropelki czasu. Delikatnie trzymam je. Te zapomniane wspomnienia, w których zabrakło mi słów." - Czekam... - Na co? - poczuła, że drży. - Na nasz pierwszy pocałunek. - zamilkł - mogę ? "Był tylko plastrem na samotność - nic więcej."
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Przyczajenie
|
Czee. Nowa jestem. Mam nadzieję, że się nie zbłaźnie
![]() *-Chciałbym do Ciebie wrócić... -Chcieć a móc to różnica skarbie. * Bo ty nawet kochać nie umiesz. *I co ? sprawiło Ci to satysfakcję ? *Zapalimy świeczki i będzie romantycznie ;D *Jak ktoś 'to coś' ma, to ma... a jak nie to jest tobą ;p *Nie byłeś jedynym, który się mną zachłysnął. Edytowane przez epris Czas edycji: 2009-10-04 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Rozeznanie
|
to mężczyzn choroba nagminna,
że dzisiaj ta,a jutro inna. każdy takim jest zuchwalcem, że chce szczęścia dotknąc palcem. " kocham " - to czasownik rzadki, deklinowany przez przypadki. powyżej brody, poniżej nosa, miejsce na całus i papierosa.
#4536 |
Raczkowanie
|
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud.
i czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż.. i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój. wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle, proszę. i mów mi dobrze językiem jakim chcesz. |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Wtajemniczenie
|
toogether93 - moja sliczna. <3 ;*
sharlen - ciesze sie, ze sie podoba ;D ---------------------- wiem, ze oni wszyscy sie myla, oni nie maja racji, ja wiem lepiej bo ty powiedziales, ze na zawsze, zawsze. wygięta w jeden wielki znak zapytania. Ukryła się za nimi. Zasłoniła nimi oczy. Nie chciała, by ktoś je teraz widział. Zbyt wiele mógł zobaczyć. Chodził w określony sposób i dlatego go pokochałam. Gdy wypuścił mnie z objęć, nie miałam jeszcze dosyć. Bił od niego spokój. -Następnym razem nie będzie już to takie trudne - oświadczył z satysfakcją w głosie. -Bardzo musiałeś ze sobą walczyć? -Myślałem, że będzie gorzej. A jak ty się czułaś? -Nie było źle. To znaczy, mnie nie było źle. Uśmiechnął się, słysząc to sprostowanie. -Wiesz, co mam na myśli. Teraz ja się uśmiechnęłam. - Zobacz. - Chwycił moją dłoń i przyłożył sobie do policzka. - Czujesz, jaki ciepły? Trudno mi jednak było skoncentrować się na temperaturze, bo właśnie po raz pierwszy dotykałam jego twarzy. Było to coś, o czym marzyłam, odkąd go poznałam. - Nie rozumiem czemu tak na niego reaguje, on nie jest wcale taki ładny i nie ma wyróżnia się specjalnie z tłumu. A ona jak ta wariatka krąży wzrokiem po jego ciele, wzdycha, trzęsie się i śmieje rumiana gdy się do niej odezwie. - Może po prostu go kocha. - Jak możesz pożegnać się z kimś, bez kogo nie wyobrażasz sobie życia? - Nie pożegnałam się. Nic nie powiedziałam. Po prostu odeszłam. - na nic nie masz ochoty odkąd się rozstaliście? - owszem mam. mam ochotę chodzić cały dzień w szlafroku i jeść lody. zrób coś, już tak nie mogę, wszystko ma kolce, powietrze ma kolce, deszcz wymierza policzki. włosy wplątały się w szprychy roweru, odchodzą razem z głową, zrób coś, zabierz mnie stąd. Żałuję, że nie możesz poczuć tego, co ja czuję. Tej złożoności targających mną emocji, tego zamętu, jaki mam w głowie. Nienawidzę ludzi. Rzygam nimi. To jedyne rzyganie, które zaczyna się w sercu. wygląda no to, że ranili się od zawsze. znowu zaczynam chcieć wszystko naprawić, chcieć, starać się o Ciebie, znowu Cię lubię i znowu, i znowu mydle sobie oczy. trzęsę się z zimna i bólu. i naprawdę chce mi się płakać. tymi prawdziwymi łzami. Odrzuciłam parę telefonów. Odrzuciłam parę propozycji. Zamknęłam uszy na komplementy i zaproszenia. Widzisz, co potrafię? .. A to wszystko dla marzeń. On ma niebieskie oczy. Ładne, spokojne. Ty masz odważne, milczące, lecz niebezpieczne. Na trzecie zupełnie nie zwróciłam uwagi. a szkoda. - Będziesz... cierpieć? - Nie. - skłamałam. Nic nie poczuję. spojrzała na niego ujmująco jak królewna śnieżka tyle,że jadąca na kokainie. - Wiesz, kiedyś chciałem być aktorem.. - Jesteś nim. - Jak to? - Masz główną rolę w moich snach. |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Raczkowanie
|
Hotiie - Mój Cód <3 Dziekuje .!
![]() Panna Bezczelna - Jak Miło ![]() ![]() _____ `She's Got To Love Nobody .
#4539 |
Raczkowanie
|
Majenka xD - ubóstwiam Cię dziewczyno.
![]() ![]() ![]() ![]() ___________ Kiedy mam wybierać między jednym złem a drugim, zwykle wybieram to, którego jeszcze nie próbowałam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Raczkowanie
|
Czekam na marzeń Anioła
Który w mych snach mnie ciągle woła ...
#4541 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() _________________________ _ Tak o mnie walcz. Tak mnie zdobywaj! Proszę, nie zatrzymuj mnie. Jeśli iść, to tak, by każdy się oglądał. Tchu mi brak. Nie umiem już śnic o naszych kolorowych dniach. Gwiazda gaśnie powoli. Tak jak my. To tylko miłość. Takie duże nic. Edytowane przez biedromka Czas edycji: 2009-10-04 o 09:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Raczkowanie
|
sharlen-miło Kochanie ;*** .
TiS-i znowu okradziona ![]() Majenka xD - odp. w profilu. BananowaBrazylijka-nigdy Ci tego nie mówiłam, przez tą 'kłótnie', ale boska jesteś ;* Together ![]() lilyblack -ej, ty wiesz, że ja Cię kocham? ;*** <33 gubię się w tym burdelu, zwanym Życiem. moim Życiem.. (...) -zamień się życiem, to pogadamy. -ok, możemy się zamienić.zrobię Ci porządek. -wiesz..moje życie to burdel, nie da się w nim posprzątać... -jak to nie? wystarczy parę ściereczek, dobry odkurzacz i będzie dobrze. -obawiam się, że nie.. a jego tęczówki, to mleczna czekolada. kocham mleczną czekoladę. koję ból tyjąc. (czyt. ryczę i zajadam się lodami) -kim jesteś? -twoją miłością. -jak się czujesz? -oj chciałabym się czuć..a ty? kompromitująca miłość. jeśli jem czekoladę tzn., że tęsknię. bardzo. bo przecież jestem na diecie.. brak weny ;/ .
![]() |
#4543 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=MamCieGdzies;145690 03]Majenka xD - ubóstwiam Cię dziewczyno.
![]() ![]() ![]() ![]() ___________ Dziękuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Tęsknie? To za mało by wyrazić jak mi Cię strasznie brakuje. Obchodzę Cię jeszcze? - zapytał - mhm... jak zeszłoroczny śnieg - to przykre - odszedł - a ja uwielbiam zimę - wyszeptała. Czasami brakuję mi Twojego zdjęcia na tapecie i spojrzenia jakbym była ostatnią dziewczyną na świecie.. dotyk zastępował im słowa - przez palce przenikały wszystkie uczucia , wszystko to , co niewypowiedziane . rozmowa nie była potrzebna . ' Jak jestem na***ana to nawet idiota jest dla mnie za***isty xD kiedyś dorwę tego chuja co tak wkręca te czupaczupsy w ten *******ony papierek ![]() Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz. - Czemu taka jesteś? - Jaka? - Taka cholernie wrażliwa albo cholernie obojętna? - Bo jestem cholernie inna niż te dziewczyny które znasz Wciąż wierzę, że ktoś mnie pokocha, taką jaką jestem. I nic więcej. ROZPĘDZIĆ SIĘ JEST ŁATWO ZATRZYMAĆ MOŻESZ NIE MIEĆ JUŻ OKAZJI
W prawdziwym życiu miłość musi być możliwa. Nawet jeśli nie jest od razu wzajemna. Miłość zdoła przetrwać jedynie wtedy, jeśli istnieje iskierka nadziei, bodaj najmniejsza, że zdobędziemy z czasem ukochaną osobę. ![]() Od 19.07.09 z Nim ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
BAN stały
|
]
Cytat:
Minęło zbyt dużo czasu ,
abym dalej tęskniła za Twoim głosem czy kolorem Twoich oczu , które błyszczały przy świetle nocnych latarni ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Wtajemniczenie
|
Upić się szczęściem by nie płakać więcej...(pewnie to było ale trudno
![]() Palancie Kocham Cię.! Czy Ty jesteś na tyle głupi by tego nie widzieć.?! ![]() Gdy widzę was razem zamykam oczy i myślę że to tylko zły sen.... Znowu odwiedziłeś mnie w moich snach,znowu zaburzyłeś mój sen... Życie jest jak puzzle wystarczy by zabrakło jednego puzzla a cały obraz traci znaczenie... Kawałek po kawałku odbudowuje moje serce.... Nie ma.....Kwarantanna....Zac horowałam na miłość..... ------------------------------------------------- Witam was wszystkie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Zapuszczam włoski i paznokcie .! ![]() ![]() ,,Nie pozwól aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry...'' Edytowane przez Xx Purple cocaine xX Czas edycji: 2009-10-04 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() I widzisz co narobiłeś ? Przez Ciebie nigdy nie uwierzę już w to że ktoś mnie kocha ... Miałam nadzieję że szczęście z Tobą będzie trwało wiecznie .. Już w to nie wierzę .. Bo każdy mi mówił że przyjdzie ta pora .. Ale ja już nie wierzę w miłość .. O matko , tak mało że aż wstyd ;dd ale gdzieś mi w między czasie wena spierdzieliła ;dd |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Raczkowanie
|
when will those clouds all disappear?
/kiedy te wszystkie chmury znikną?/ you can't say we never tried. /nie możesz mówić, że nigdy nie próbowaliśmy/ remember all those nights we cried. /pamiętaj o tych nocach, które przepłakaliśmy./ oh, let me whisper in your ear. /oh, daj mi szepczeć do twojego ucha./ all your kisses still taste sweet, i hate that sadness in your eyes. /wszystkie nasze pocałunki ciągle są słodkie, nie cierpię tego smutku w twoich oczach./ come on, baby, dry your eyes.. /chodź tu, kochanie, otrzyj swe oczy../
![]() |
#4548 |
Raczkowanie
|
bo wiem ile słodzisz herbatę, jaką
kawę pijesz, czego nie lubisz a co lubisz, co Cię wkurza, a co wprost przeciwnie. jak wyglądasz gdy się boisz i wtedy gdy się denerwujesz. wiem więcej, niż mogłoby się wam i Tobie wydawać. przyjaciele to skarby. a książę pomylił księżniczki... przepraszam, że Cię kocham... przepraszam, że nie potrafię bez Ciebie żyć... przepraszam... i wtedy mieliśmy pocałować się po raz pierwszy. oboje tego chcieliśmy. ewidentnie. baliśmy się jednego głupiego kroku. twoje usta idealnie złączyłyby się z moimi. tak wiem. już nigdy się to nie stanie... wchodząc do sklepu poczułam zapach twoich perfum - zapach Ciebie. ale ja mam w sobie mordercę, chcę zjeść Twoje serce.! wszystkie jesteście c u d o w n e. <3
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niech ktoś powie, że miłość jest piękna.. Wykrzyczę mu w twarz - "KŁAMIESZ" ! Nie wiem czy pomogłam ; / __________ I'm your biggest fan<3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Na ścianie w ramce Twoje zdjęcie ,
tuż obok łóżka . Mokra poduszka od łez . Na podwórku wyje pies . Północ wybija, ja zasnąć nie mogę . Wciąż myślę o tym co było , czemu tak chora jest ta miłość . W piersiach dech zaparło , czuję, że niedługo pójdę na dno . Oczy już bolą od łez , za oknem nie wyje już pies . To już rano, widno na dworze . Postanawiam się pomodlić do Ciebie PANIE BOŻE! Proszę o miłość jego , tego chłopaka którego Kocham . Nie chcę mi się nawet wstać , nie wstanę . Poczekam, aż przyjdziesz . Być może doczekam tu starości ... ![]() Edytowane przez cherriies Czas edycji: 2009-10-04 o 11:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Rozeznanie
|
Musisz być z piekła. Nikt z niebiańskiej otchłani nie wywołuje takiego pożądania. Coraz intensywniej pachniesz szczęściem. I kochliki mi wędrują po całym pokoju. <3 _________________________ _____ hmm. Dziewczynki jakby coś się powtarzało to bardzo , bardzo przepraszam bo te opisy są z internetu więc jakby coś z tego już tu było to niewywołujcie kłótni .
![]()
![]() |
#4552 |
Zadomowienie
|
Jesteś moim najdoskonalszym gatunkiem heroiny.
Cokolwiek się zdarzy, gramy dalej, prawda? któregoś dnia ucieknę stawiając wszystko na jedno marzenie - Masz chłopaka? - Mam.Ale on chyba nie ma dziewczyny. Czasem pragnę wejść przez okno wystawowe, pozwolić szkłu pociąć się na paseczki, żebym w końcu wyglądała tak, jak się czuję. Miała swoją własną filozofię szczęścia. Najprostszą i najprawdziwszą. Dla niej szczęście w życiu było brakiem w nim nieszczęścia. Może trochę mniej poczucia winy...? Szukam w Tobie gwarancji nowego jutra. Tego lepszego. przypominasz mi moją byłą miłość, którą kiedyś znałam. i niesiesz ze sobą mały jej kawałek. |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Rozeznanie
|
Toogether93 , sharlen & chocolatelady - jesteście takie cudowne.
![]() ![]() ![]() czuję się dziwnie. czuję się wolno, jak orzeł na wietrze.
gdy patrzę w lustro widzę moją drugą połowę, widzę Jego. patrzy na mnie z tęsknotą. z żalem, że nie możemy sobie podać rąk. a jednak się uśmiecha. uśmiecha się mile, ale nie szczerze, nie widzę go ! lustro pęka na małe kawałeczki, rozsypuje się. jeszcze krzyczy NIE ! wszystko zamilkło.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-10-04 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
BAN stały
|
` Ale najważniejsze to że kiedy zamknę oczy
kiedy zamknę oczy, nic nie zaskoczy mnie `. Jesteś jak magnes.Przyciągasz mnie gdziekolwiek byś byl. Chce abyś patrzył na mnie tak jakby za mną kończył się świat. Czuję się jakbym po raz drugi oglądała ten sam film. Znów się przymilasz, komplementujesz i przytulasz. Ją też, tak jak mnie, zostawisz gdy się w tobie zakocha? Gdy mnie beda smazyc w piekle to poprosze na zloty kolor. ;-) " Ty nawet nie zadzwonisz, nie spytasz co tam myślałeś ze co? ze cię ****a kocham będę myślała o tobie będę pukała do ciebie a ty będziesz myślał o mnie tylko w potrzebie ?.." `. W życiu bywa różnie kwadratowo i podłużnie raz stresowo jest czasem luźniej później typowo test zanim uśniesz chcesz postąpić słusznie rusz głową wiesz..' `. by przeżyć trzeba w to uwierzyć..' ' Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby, kiedy będziesz siedział obok niej i bedziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie twoja.. ' [ ... ] |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ahh milutko ;* ______ zostawiam ślady między kałużami, skacząc aż do nieba, błądząc tuż nad nami...
![]() |
#4556 |
Wtajemniczenie
|
MamCieGdzies ,cherriies -Dziękuje kochane pomogłyście
![]() ----------------------------------- Czy na prawdę dla Ciebie ideał kobiety obejmuję tylko jej atuty zewnętrzne.? Hahhh prymitywne.... Nie rozumiem jednej rzeczy czy nazywając mnie Dziw**ką,ulżyło Ci.? Tak ,teraz już wiem...Mam przestać żyć marzeniami... Czy przyjmiesz do swego serduszka takiego małego kochanego smerfa jak ja?
#4557 | |
BAN stały
|
Cytat:
Sprawiasz że nawet w najbardziej szary dzień wychodzi słońce , na moim niebie <3
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zadomowienie
|
- A co to jest zycie?
- Oddech. Zapach. Krzyk. Emocje. wiem, że mam przyjaciół. wiem, że nie jestem sama. wiem, że mam w sobie siłe. wiem, że dam radę... I dlatego wiem, że się podniosę. Ale bądź, mimo wszystko, proszę. Ciebie potrzebuję najbardziej ... Miłość rodzi się w spojrzeniu, ale dojrzewa w uśmiechu, tym uśmiechu, którym porozumiewacie się bez słów, a który oboje tak dobrze rozumiecie, który mówi: jestem tu z tobą .. i zawsze będę. Często bez powodu zaczyna się śmiać, i wierzy w miłość tak jak w piosenkach, nie myśli o tym, co może się stać. Czasem płaczę, bo chce mi się płakać ..wtedy czuję, że uchodzi ze mnie zło Jak po wypaleniu skręta, pełen relaks - ja wymiękam.
#4559 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny... macie może coś o jesieni, liściach czy kolorach...? szukałam ale nic nie znalazłam ;/
pInkyy15 okradam ![]() ![]() -100 tysięcy chwil nieskończonego szczęścia... -A ja za każdym razem mocniej, ściskam nasze zdjęcie w dłoniach... -Że to, co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne... -I właśnie.. wiesz co? tamtych dni mi dziś brak... -Jej oczy to pułapka one wiedza jak zaskoczyc, jak zauroczyc... -Wczoraj do Ciebie już nie należy. Jutro też nie... Tylko dziś jest Twoje...
Szczególnie te wypowiedziane szeptem lub pomyślane w tajemnicy przed wszystkimi. Nie ma nikogo, kto mógłby poczuć się rozczarowany lub dotknięty tym, że ich nie dotrzymaliśmy." Edytowane przez Rilen Czas edycji: 2009-10-04 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
BAN stały
|
Cytat:
a nie mówiłam ? booskie ! ; *** bezczelnie kradnę i nie mam zamiaru oddać ![]() - Uśmiechnij się . - Po cholerę ? - Bo potrzebuję tego . - Mojego uśmiechu ? * uśmiecha się przez jej odpowiedz . - Taak . Widzisz ? - Co ? - Ja też się uśmiecham . Ale to tylko i wyłącznie dzięki Tobie . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.