|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
![]() Też robisz te kserówki od niej?
Edytowane przez doomcia Czas edycji: 2009-12-14 o 21:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam kiedyś w empiku drewnianie, ale bardziej w formie kufra, a ceny takie, ze ho ho ho i jeszcze jedno ho ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4533 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzień dobry.;* ale miałam głupi sen ![]() ![]() no wracam dzisiaj późno do domu także do jutra ![]() miłego dnia ;* |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam 90km do najbliższego Obi albo Castoramy czy Praktikera.. Nomi.. nawet nie wiem co to za sklep, a Ikeę mam najbliższą w Gdańsku lub Warszawie, czyli jakieś 260km w jedną stronę ![]() ale już znalazłam na allegro. dosyć tanie. skrzynka mieszcząca A4 - 15zł, chustecznik 8zł, herbaciarka na 8 przegródek 14zł.. więc pozamawiam sobie w prezencie świątecznym trochę drewna ![]() dzień dobry.. i zmykam ![]() miłego dnia ;* [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15865618] ![]() nie do końca tak. po prostu musimy jechac do OKE w swoim województwie żeby zobaczyc arkusze. ![]() ![]() ![]() Dzień dobry.;* ale miałam głupi sen ![]() ![]() no wracam dzisiaj późno do domu także do jutra ![]() miłego dnia ;*[/QUOTE]
![]() |
#4535 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Bo poprzednia mamie się nie spodobała. ![]() Granatowa, do kolana, bombkowata, prosta. ![]() Zdjęcia niestety nie wstawię, bo mój komputer jest zryty. ![]() Cytat:
![]() A tak na serio to na pewno będą podawać, w którym zadaniu był błąd, więc można się dowiedzieć co zrobiło się źle, żeby na drugi raz takiego nie zrobić. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Żegnam się z Wami dziewczynki do piątku. Będę siedzieć z zoologią. ![]() Miłego tygodnia. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
cześć.;*
znowu piszę z szkolnego komputera. Nadal nie mam internetu. Trochę Was nadrobiłam, ale nie ma sensu cytować, za dużo tego. (zabierzcie się za naukę, a nie za spamowanie ![]() Już mam wszystkie matury oddane prócz polskiego. ;/ kiecki nadal nie mam. Ula-brzydula mnie wkurza. Bo sobie wszystko wmawia (np. to, że te materiały Marek zdobył od Pauliny -.- ) A Piotr niech spada. ![]() Już nic mi się nie chce, dosłownie. \ i w ogóle mam nadzieję, że trochę tęsknicie;* (bo ja tak) czus;* (może dziś będę miała neta)
#4537 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to jeszcze nie znaczy, żeby mnie słuchać ![]() Cytat:
haha.. następna :P miłej nauki tylko nie przesadź ![]() no to ja ide sobie zrobić matematyke i na pewno będzie super..
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15865618] ![]() nie do końca tak. po prostu musimy jechac do OKE w swoim województwie żeby zobaczyc arkusze. ![]() ![]() ![]() Dzień dobry.;* ale miałam głupi sen ![]() ![]() no wracam dzisiaj późno do domu także do jutra ![]() miłego dnia ;*[/QUOTE] Agresywna jesteś ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A tęsknimy bardzo ![]() Mi dzisiaj dzień mija na poznawaniu wyników operonowskich matur :P Nie jest źle, ale bywało lepiej. Zwłaszcza za matmę podstawową jestem wściekła bo tylko 80% i strasznie głupie błędy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i zdane wszystko, najważniejsze. ![]() Dzień Dobry. Oddali mi maturę CKE. 80 %, nie jest źle, dziwne błędy robiłam, jakbym chwilami nie myślała. Czyli lepiej od tej operonowskiej. Sądzę że przez te kilka miesięcy poprawie się o to 15 % ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
460 postów do końca naszej IV części
![]() pomyślmy może nad tytułem wątku?;> btw, zauważyłyście, że wątek Michaelowa Nibylandia jest tworzony średnio co 2-3 tygodnie? ![]() tato mi zatankował Bellę do pełna! ![]() tylko mam ciągle letnie opony ![]() ![]() wczoraj jak jechałam rano, jak tylko spadł ten snieg.. to masakra ![]() ![]() i dopiero teraz widzę jakie to niebezpieczne kiedy się wyskakuje na przejście dla pieszych kiedy samochód jest już blisko..i kiedy jest już ślisko. ![]() wczoraj mało nie potrąciłam koleżanki mojej mamy.. bo dosłownie mi wskoczyła na przejście.. a przecież widziała, że nie hamuję. Ale wyhamowałam na szczęście.. dzisiaj mama miała ją w pracy opierniczyć ![]()
#4541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jakie propozycje macie ? Zauważyłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"tu jest wątek uczących się. jeśli nie uczycie sie 24h na dobe do matury to jesteście luzerskie i wypad." to był żart ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
tak mi się od razu kojarzą cytaty z piosenek
![]() "spokój grabarza, wszystko będzie dobrze.. " "nie ma nikt takiej nadziei jak ja!" "zegarek mierzi mnie, minuty, sekundy dręczą mnie" a tak serio takie luźne propozycje : Maturzystki 2010 cz. V - noworoczne perypetie/zmagania żbików. Maturzystki 2010 cz. V - w krainie żbiczej ułudy ![]()
#4544 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Może coś o studniówce ? Ale chyba jest jakiś osobny wątek studniówkowy, tak mi się wydaje. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no coś o studniówce byłoby ok, jest osobny wątek, ale co tam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
SŁUCHAM?! A ja jednej znaleźć nie mogłam, eh:P Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() *** CHORERA nie wszystkie mi zacytowało no! Żeście naspamowały, szok ![]() No i ten, dziewczyny, które chcą kserówki - dziś odszukam mszaki i te inne leśne wstrętne i pokseruję ;] A w piątek kolejne. No chyba, że są jakieś inne życzenia ![]() Beata (btw. jak z P. było, wtedy kiedy się umówiłaś?) - te Twoje zadania mnie dobiły, już kompletnie nic z tego nie rozumiem. Co to są rekombinanty? Skąd mam wiedzieć kiedy zachodzi crossing over? Wkurzam się już, bo ciągle zgłaszają się do tych zadań osoby, które je umieją, robią w 3 min siadają i heja. A pół klasy siedzi i nie wie o co chodzi. Psooorko, my nie rozumiemy! Niby wytłumaczy nam, ale niewiele z tego pożytku, eh. Walczyłam wczoraj z tymi zadaniami do 1 i nic. Normalnie mi smutno, bo człowiek się stara i brak efektów ![]() Dziś specjalnie wyszłam do szkoły za 12 ósma a nie za 7, żeby zdążyć na lekcję u ss-mana, tj.na przedsiębiorczość. Kolejka w szatni jak na casting do You can dance-.-" I nie zdążyłam, spóźnienie, wypas ![]() Sprawdziłam ten wynik z matmy, 64%. Bardzo słabo jak na mnie, ja chyba myśleć przestaję. Z gimnastyki dziś pozaliczałam wszystkie ćwiczenia typu podnieś prawą nogę, lewą a teraz lataj. I nawet mnie pochwaliła psorzyca :O Pierwszy raz od niepamiętnych czasów czuję się... wyspana ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- I zapomniałam - czadowy odcinek BrzydUli był nie? xd Wiola mnie zabija czasem =D Czekam na dzisiejszy! ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Jeszcze coś - róbmy sobie prezenty na święta! Tzn. kartki, czy coś ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zadomowienie
|
ja tam z maty mam 42 % i jestem w siodmym niebie :P
P.S zapraszma na moja stronkę www.cao.iportfolio.pl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Konto usunięte
|
wyniki matury z ckm-u dzisiaj nam przyszły. Nasza wychowawczyni oczywiście już musiała skontrolować kto ile miał.
Napisałam na 62%. źle nie jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() my dzisiaj dostaliśmy małe paseczki z punktacja za każde pytanie i tyle xd 41 pkt czyli 82 % ;D zrobiłam dwa mega głupie błędy w zamkniętych ![]() ![]() ale się cieszę ![]() ![]() a na str. cke są wyjaśnione kolejne zadania... Cytat:
![]() ![]() o matmie już pisałam.. oddała nam też dziś polonistka matury z Operonu. 54% ![]() ![]() polonistka się załamała i stwierdziła, że nam nie zależy, że polski to my chcemy tylko zdać. i uświadomiła nam, że może się noga komuś powinąć właśnie na polskim.. a niech jej tam.. robiła nam próbną kilka tyg temu, dała czyt. i wypr. z CKE i miałam między 70-80% ;]] i chemiczka oddawała dzisiaj też tym co chemię pisali ;] wyniki powalające. jedna kol 70% ![]() ![]() aha. z tego spr. z dysocjacji, hydrolizy, etc dostałam piękne 4 ![]() jeśli dobrze pójdzie, to w czw. będę mieć całe 2 lekcje xd wos i wf ![]() ![]() i do Macieja pójdę zapytać co mi z wf postawił ![]() chyba będziemy mieć czołówkę.. mamy czas do końca tyg, żeby nakręcić, ale dzisiaj ustalaliśmy kto jest kim i ja będe robić za tłum pod kinem i w sklepiku szkolnym ![]() i nawet się chyba dogadamy odnośnie Wigilii klasowej ![]() edit: hahah kupiłam sobie zupkę chińską, rosół ![]() ![]()
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-12-15 o 15:15 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 |
Wtajemniczenie
|
u mnie jedyną maturą, którą pisali z operonu był angielski, ale .. dzień później niż pisali w całej polsce. więc wszyscy pisali z odpowiedziami z wyborczej.
![]() a generalnie z matmy najwięcej miał kujon z klasy największy 75% co i tak na nią jest słabym wynikiem. później parę osób po 50%, pare po 40% (w tym ja 46% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zimno ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A jeszcze co do matury z polskiego to jakieś 10 osób mialo między 30 a 40 % więc tyle że tyle:P A chemia to lepiej nie mówic ![]() I ![]() ![]() Jeden chłopak w mojej klasie rozwalił matmę Operonowską na 96% rozszerzenie A w ogóle to z podstawy były 3 osoby na 100% , 4 na 98% i dużo powyżej 90%. Ja się w tej klasie jak kretynka czuje :O
Czas i tak przeminie ![]() 01.06.2020 62 kg 01.01.2021 54 kg cel: 46 kg ![]() Edytowane przez martus9191 Czas edycji: 2009-12-15 o 15:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A u nas z Wigilią to beznadzieje wymyślili. Cała szkoła na hali siedzi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dżemkować ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
![]() robienie tłoku w filmach/serialach to będzie moja przyszłość ![]() eeee to lipa ;/ my chcemy taką kulturalną xD jakieś sałatki, śledzie, barszcz z uszkami ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas nie ma czegoś takiego jak wigilia klasowa ![]() ![]()
![]() |
#4555 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4556 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz to beznadzieja, bo tylko właśnie na słodko i owoce mamy przynieść. Cytat:
![]() Pojechałaś ![]() Ten Twój niebieski fragles to mnie zawsze śmieszy. I skończyłam głupie wypracowanie z anglika. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z moją G. piekę chleb na widżilię klasową ![]() aż mi się przypomniała moja babka od angola z gimnazjum.. i temat o świętach :"and.. how about pasterka?".. właśnie, co do pasterki, babcia mi grozi, że muszę z nią iść na pasterkę ![]() ![]() o jeżu, bo skopiowałam z gugla co to ułuda ![]() ![]()
![]() |
#4558 |
♥
|
a ja jeszcze nie mam wyników matury , dopiero dzisiaj spisywali od nas pesele aby rozszyfrować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() juuhu zaraz sobie obejrze pikne zdjecia z klasowych mikołajek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Konto usunięte
|
![]() wybacz, głodnemu chleb na myśli. Kurde! Ale się nażarłam stresu! Miałam siostrze gitarę kupić na allegro. I kurczę niechcący nacisnęłam liczbę sztuk trzy ![]() Napisałam sprostowanie w maili, formularzu i jeszcze zadzwonilam do sprzedawcy. Mam nadzieję, że już jest wszystko ok ![]() nienawidzę robic zakupów przez internet!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.