|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Przepraszam Was kochane za ostatnie zaniedbanie ale roboty mam od cholery
W pracy tylko Was podczytam a na odpisywanie nie mam czasu ![]() Dżastuniu- fajnie, że sobie poleniuchujesz Dagulek- ta główka to chyba Cie od remontów boli coooo? ciekawa jestem jaki będzie efekt tej łazieny Waszej aaaaaaaaaaa i zapomniałam napisać ze świetne boteczki kupiłaś Gosiczko- zupa szpinakowa -brzmi strasznie a gdzieś kobito imprezowała? ![]() Sofinek- skrobnę do Ciebie jak odszczurzę chałupę ![]() Czeko- ślicznie wyglądasz w każdej z sukienek ale Twoja córuś bije Cię na głowe Zuśka- Ty to masz łeb na karku chciałabym mieć tak fajnych znajomych na moim weselu ![]() Pauliś- ja identycznie czułam się w zeszłym roku po wakacjach jak Ty!!! i też nie wiem czemu! miałam mega doła Co u mnie? Innym razem. Idę robić na jutro surówkę z pora Buźki
|
#4532 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekoladka - nono no ślicznie obie wyglądałyście
![]() Kasieńka zarobiona jesteś ale pomyśl jak fajnie bedzie potem odpoczac Jak chcesz miec fajną ekipę na weselu to zrób imprezę przyjedziemy i narobimy ambarasu. ![]() Paulinko wiesz to nie moja zasługa, u nas to nie tylko ja mam pomysły. A do realizacji jest cała grupa. Znamy się już kupe lat, traktujemy jak rodzeństwo więc jak trzeba pomóc to pomagamy. U mnie też jak wynikł problem z brakiem grzejników w domkach dla gości to je zorganizowali mimo iż był piątek i godziina 21 Daget czekam na łazieneczkę
|
#4533 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Ostatnio cierpię na chroniczny brak czasu i wieczne niewyspanie ![]() Kasia Gosia Dzasta słodkie te ciuszki Izuś opis wesela bomba ![]() Czeko ślicznie wyglądałaś
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
hej gwiazdy
tośmy pogadały wczoraj ![]() gdzie Was wszystkie powiało?? 26 pazdziernika mam obrone -we wtorek <a w poniedzialek wracam z Anglii Nie wyspałam się nic a nic ![]() Resztki papierów załatwiamy i do końca tygodnia złozone będą 2 wnioski o kredyt. Zobaczymy... ![]() Naturalnie ostatnio nieco zaszalalam ![]() Zrobiłam małe zakupki: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=717 Dziś przyjdą chyba torby i jeszcze 2 cyckonosze od Ewki BieniowejWygrałam tez w licytacji zestaw pozakatalogowych noży z tupperware z serii modern ![]() Mam jeszcze chrapkę na te kurtkę: http://allegro.pl/kurtka-plaszcz-zar...268133308.html w sumie wyglądam w niej bardzo podobnie do tej dziołchy poza tym, że ona ma 2-metrowy tułów ![]() i teraz nie wiem co zrobić- poradźcie ![]() mierzylam Ske i była dobra, ale miala troszke krotkie rekawy a na aukcji Ska i Mka maja taka sama dlugosc rekawow i nie wiem jaka kupic... hmm?????? ![]() jesu ide pracować, bo prezes coś krzyczy - chanderke ma dziś chyba
|
#4535 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ale sobie dzis pospalam, pomine pobodke telefoniczna o 7 rano przez moja kierowniczke, bo cos sie jej przypomnialo, ale wlasnie sie na drugi bok odwracalam
![]() Lazieneczke wczoraj odebralismy jeszcze hydraulik musi nam kibelek podlaczyc i bedzie finito. W sobote jedziemy sprzatac . To dopiero bedzie meksyk. Syf kila i mogila tam teraz jest. Nastepnym razem najpierw remont lazienki a dopiero cala reszta. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A kurtalka mi sie podoba . Fakt ze dziewczyna ma stosunkowo dlugi tulow ale Twoj raczej do krotkich tez nie nalezy
|
||||
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
Daga !! pipko jedna
![]() Gdzie reszta??????????? pomagać bieguniem
|
#4537 |
|
Wtajemniczenie
|
No wiesz Kasiku- ja z doświadczenia wzięłabym M-kę- zawsze więcej bedziesz mogla na siebie nałozyć a i wygoda większa
![]() Nie sądzę że maja taką samą długść rękawów- na pewno jest przecież szersza w ramionach? Kasik trzymam kciuki za ciebie- by cie kredyt nie dobił a wyjazd dodał energii co się przyda na obronie. Butki super- jeszcze lepsze byłyby z zakrytym paluchem. Torebki do mnie nie przemawiają. A powiedz- to prawda ze zadna z e-taszek nie ma zamka w srodku czy jakies bzdury??? Ps. A te noże dobrze schowaj zanim przyjadę zeby nie kusiło Super okazyjnie je kupiłaś
Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2010-10-12 o 08:42 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4539 |
|
Zadomowienie
|
Kasica ta babka coś ściemnia z tymi wymiarami, spójrz:
http://allegro.pl/kurtka-plaszcz-zar...268133603.html Tu Ska jest ma dluzsze rekawy i jest dluzsza niz Mka.... Edit. Aaaaa ta jest troche inna.... Edit. 2 Poza tym ta kurtka byla w Zarze w zeszlym sezonie z tego co pamietam.... Gdzie ja mierzylas? i kiedy? 50 cm rekawy kupuje ja i mam ok, zmierzylas rekaw swojego plaszcza? Porownaj. Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-10-12 o 09:44 |
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Sofka pisalam ślepa kuro
mierzyłam ja u kolezanki, niedawno ją kupiła miała Skę i krotkie rekawy ma, ja lubie na zime wtrynić łapy pod sciagacz, a sciagacze mam na kostkach ![]() wezme chyba M ke Daga- dobrze gadasz dzięki dziołszki Izka- nie przemawiają bo Ty jesteś inna
|
#4541 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu ślepa to i owszem ale czemu od razu kuro
No to wez Mke, w ramionach zsunie Ci sie na ręce, ale żebys znów nie wyglądała jak Rocky Balboa Ja mam podejrzenia czy to w ogole Zara, ale juz siedze cicho ![]() Izka ten weselny lokal gdzies w poblizu mnie? Ze tez sie dalej takie historie zdarzają... br br br Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-10-12 o 11:07 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest super ciepła i fajnie wygląda i wcale nie jest strasznie droga jak na ciepła zimową kurtałke w tamtym roku kupilam krótką kurtke w Zarze i dalam za nia 350 zł boje się Rockyego Balboy ![]() chyba ja zamowie- ale waham sie nadal
|
|
#4543 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 350zł to cena typowa Zarowa ![]() No jak Ci nie będzie pasić to ją wystawisz spowrotem na allegro i pójdzie w świat No problema
|
|
|
|
|
#4544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Cytat:
![]() za kredytZakupki ok, a kurtkę bym wzięła M-kę,bo na zimę się grubiej ubieram pod spód... Malutka życzę chwili wytchnienia w codziennych obowiązkach Dagecik nie zazdroszczę sprzątania po remoncie... A gdzie reszta babeczek?? |
||
|
|
|
#4545 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasienko masz racje-jestem inna
Tzn moda swoją drogą chodzi a ja swoją podążając za wygodą Zresztą ty ciągle się autami szwendasz Kasiku albo po ciepłych galeriach rozbijasz więc nie musisz miec kurtki eskimosa. ![]() Co do obrony pamiętaj że na ten czas zapominasz o sformułowaniu "nie wiem". Musisz cos tam kręcić , komisja podpowie i poleci ta obrona Ja tam wierzę w Twoje szczęście I jakies szczątkowe zasoby wiedzy również bo Kasiu prawda jest taka: udać na egzaminie może się raz, dwa razy no ok trzy- ale przez całe studia-nie sądze więc na pewno coś w głowie na te tematy masz ![]() Sofka ten lokal nie na śląsku tylko w woj. mazowieckim- to tylko pseudowarszawiacy (za jakich się uważają) moga odwinąć taki numer. Bardziej szczegółowo: Garwolin
|
#4546 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() własnie wróciłam od dentysty i bez kanałówki się nie obędzie mam nadzieję, że już takie rzeczy sie nie powtórzą ![]() jutro idę do kina na "Śluby panieńskie" z okazji Dnia Edukacji Narodowej ![]() Kasienko ja to nie wiem co Ci poradzić ale z Ciebie taki super zakupowy szpieg, że sama coś wymyślisz ![]() no to 26 będę trzymać kciuki malutka - nie jest tak źle, większość rzeczy to lumpkowe zdobycze czyli za przysłowiowe "parę groszy"
|
|
#4547 |
|
Wtajemniczenie
|
O kurcze Dzastinko!!! Wystraszyłaś mnie! Mam nadzieję, że teraz już dobrze się czujesz???
|
#4548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to była moja reakcja na znieczulenie nigdy wcześniej znieczulenia nie brałam u dentysty, bo ja z tych odważnych ale dziś to chyba bym nie wytrzymała, więc dała mi małą dawkę słabego znieczulenia no i odleciałam... teraz znieczulenie odchodzi i boli
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
Dżasti nie strasz
dobrze juz? Hezus jadę zaraz z Prezesem, bo mi zamkną biuro dewelopera a musze odebrać jakieś papiórki Zaraz potem gotowanko obiadziska ![]() Miłego popołudnia babuszki i być mi wieczorkiem jakby mnie naszło na gadanie
|
|
#4550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że już więcej się to nie powtórzy współczuję kanałowego Cytat:
![]() cwaniarka |
||
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
uuuuuu kobicinki jezdem
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, ale nie najlepiej się czuję - @ daje w kość
|
|
|
|
#4553 |
|
Zadomowienie
|
No nie moge
![]() Witamy witamy Dzastus dobrze ze juz ok ![]() Widzialam Twoj brzuszek ![]() Izusiu no to mi ulzyło
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-10-12 o 17:42 |
|
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
Pier*dolec dziś do mnie zawitał
![]() Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrr Zabije mojego męża co mi tam!
|
#4555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Patrz: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1286895820 Vero za 149zł |
|
|
|
|
#4556 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiku zostaw Łukaszka w spokoju !!!! Taki fajny chłopaczek
![]() Sofka wiesz nie ma to jak wesele na Śląsku- ja miałam wrażenie że cała obsługa jest przejęta moim dniem a tam....szkoda gadać
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
i tak go kilim!!!
pojechal w cholere wiec mam chwile swietego spokoju ![]() Sofitel- fajowska ta kurteczka tylko krótsza niz tamta! wstrzymam sie i tamta przymierze w Vero
|
#4558 |
|
Wtajemniczenie
|
A powiedz mała czym Ci zawinił??
Seksu Ci żałuje czy cus? :P
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
ech...
PMS nadchodzi do tego koszmary "obronne", kredytowe itp a on taki na lajcie do wszystkiego, a ja się spinam! szkoda gadac lece do kibela ![]() aaaaaaaaaaaaa przyszly moje toreby, pikne są!!
|
#4560 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Helloł moje koffane babole
Cytat:
No no niezłe wpadki prawie jak u mnie z tą różnicą, że oni mnieli Izę Zapobiegawczą a ja nie Cytat:
Cytat:
a ciuszki zakupiłaś obłędne i weź Ty się uspokój i nie mdlej u tego dentysty ..... a przystojny chociaż był ? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
......najpierw prosi o radę ...... ......potem sama sobie jej udziela ......a niedaj Boże doradź coś odmiennego niż autor zapytania miał na myśli to zostanie Ci się od "ślepych kur", "pipek" i "innych" ...... ja już się nie odzywam tylko przytakuję bo znów opier.....dol zbiorę tak jak przy tym kredycie izazuśka nie martw się ja też jestem INNA i to pod każdym względem .... dla mnie liczy się wygoda, dobre uszycie , jakość materiału i dopasowanie do sylwetki , a poza tym nie lubię wyglądać jak klon razem z połową miasta ...... modny róż/nude więc od stóp do głów w tym kolorze-pomimo, że niektórzy wyglądali w tym jak zombie, teraz modny camel i szarosci więc tak samo ..... rzygać się chce jak się na to patrzy A pier*dolec to ze mną od urodzenia mieszka i j*e*b*aniec się nie chce wyprowadzić
Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2010-10-12 o 18:32 |
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

ciekawa jestem jaki będzie efekt tej łazieny Waszej
a gdzieś kobito imprezowała?
chciałabym mieć tak fajnych znajomych na moim weselu

. To dopiero bedzie meksyk. Syf kila i mogila tam teraz jest. Nastepnym razem najpierw remont lazienki a dopiero cala reszta. 

za kredyt
życzę chwili wytchnienia w codziennych obowiązkach
dobrze juz?