|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
Może to pomoże.
|
|
#4532 |
|
Zadomowienie
|
Ostrowczanka No, teraz poczułam się jak prawdziwa blondynka- oczywiście słusznie, bo norlanie ślepa jestem
Dzięki.Jak sie nazywa ten pan kamerzysta co ma limuzyny z Zygmuntówki??
|
#4533 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Młooda ten materiał pod spodem to tiul obszyty koronką na dole. Suknia jest z satyny. Kupuję ją w susanblanche w warszawie. Ja mam bardzo mały biust - a właściwie wcale go nie mam. Panie wszyją dodatkowe poduszeczki i będzie jak na zdjęciu a mam normalnie 70A
|
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedactwo wiem co to za ból
|
|
|
|
|
#4535 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiedz mi jeszcze czy drogo jest w tym salonie..? wiem ze to zalezy od materialu, rodzaju itp..
|
|
#4536 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.susanblanche.com/public/c.../KOLEKCJE.html
|
|
#4537 |
|
Zadomowienie
|
Anima80 bardzo ladna suknia!!!!
|
#4538 |
|
Zadomowienie
|
Pięknie wyglądasz w tej sukni. Na prawde ładna.
Ja dzis z mama przeszłam sie po tych naszych ostrowieckich salonach i przymierzyłam trzy sukienki i juz wiem co chce. W Waskiej uliczce nic nowego. Tam gdzie jest :blada: to nawet nikt nie wyszedł jak weszłysmy. Na przeciwko, na rogu nie pozwoliła przymierzyc bo niby ktos mierzył ale wydaje mi sie ze to ściema. Tam z boku to jak sie zdecyduje na jakąs to moge zmierzyc a na koncu tez nic nie było. Za to pani na Mickiewicza super. Przynajmniej sie mną zainteresowała. Dała buty i w ogóle... Ale ja juz wiem jaką chce i pojade do Piotrkowa zeby mi uszyli. Zawsze to o ok.500 zł taniej a i tak czesto tam jezdzimy. Pokaze moze jak znajde, jakie mniej wiecej mi sie podobaja i dobrze leża... ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- http://www.maggiesottero.com/dress.a...=2&style=A3372 http://www.maggiesottero.com/dress.a...=4&style=A3410 http://www.maggiesottero.com/dress.a...=5&style=A3326 http://www.maggiesottero.com/dress.a...&style=A3241CS http://www.maggiesottero.com/dress.a...13&style=A3240 http://www.maggiesottero.com/dress.a...15&style=A3206 Wystarczy Musze zdecydować teraz którą. |
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym wybrała 1
Suknie od Maggie Sottero sa przepiekne.
|
|
|
|
#4540 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki. Ja to ze wszystkim w lesie jestem. Przechodziłam dziś obok Marty wiec zaszłam tam i mi na czerwiec już powiedziały zeby sie zapisać, no ale sie głupia nie zapisałam
My zaproszenia chyba bedziemy dawać jakoś po swiętach wielkanocnych, a termin potwierdzenia gdzies w czerwcu. Ja kiedys dostałam zaproszenie 3 miesiące przed weselem a potwierdzic musiałam 2 mies. Animo wyglądasz przepięknie w tej sukni, a biust rzeczywiscie wydaje sie duży Ja jutro jade do Kielc, ech czy ja cos wybiore tam?! ![]() Madziaciu mi sie podoba Kayla, Cassia Ireland i Reese, masz trudny wybór szkoda ze ja w takich wyglądam srednio. Reese jest piękna taka kobieca, ale do niej figura musi byc idealna
Edytowane przez beatrice1234 Czas edycji: 2010-02-09 o 14:14 |
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
A na makijaz gdzie bedziecie szły?
|
|
|
|
#4542 |
|
Rozeznanie
|
Ja chyba pojde do p. Gabrysi, albo do tej makijazystki która malowała Elsi. Chociaż mam mieszane uczucia, bo malowała koleżankę i tak srednio ją umalowała, a Elsi b. ładnie. U p. Gabrysi byłam kiedyś ale swieciłam sie po 2 godz. i nie wiem co robić
Ide sie stroić bo TŻ ma dziś urodziny i zabiera mnie gdzieś, mówi ze niespodzianka Edytowane przez beatrice1234 Czas edycji: 2010-02-09 o 14:51 |
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
Madziaciu- mi się najbardziej podobają Ireland i Cassia.
|
|
#4544 |
|
Rozeznanie
|
Biust mam duży bo poduszki wszyte w sukni były
hihihihiMadziaciu mnie najbardziej podoba się 3,1,4 - w takiej kolejności beatrice1234 udanej niespodzianki, a swoją drogą jakie to romantyczne. Często tak mam i uwielbiam to po tylu latach
|
#4545 |
|
Rozeznanie
|
Hej! Wpadłam w odwiedzinki
![]() Anima ładnie sie prezentujesz w tej sukni i faktycznie powiększa biust ![]() madziaciu suknie Maggie Sottero sa śliczne. Z tych,które pokazałaś wybrałabym Cassie albo Vanessę,ale ta pierwsza chyba jednak by wygrała.Przynajmniej tak po zdjęciach oceniając ![]() No i przy okazji chciałam sie pochwalic zdjęciem mojej córci.Wizażowe ciocie poznajcie Lenkę
|
|
|
|
#4546 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A zapomniałabym blondi już jesteś? ![]() Cytat:
![]() Madziaciu Trudny orzech do zgryzienia bo wszystkie piękne ale Kayla jak dla mnie number one! Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2010-02-09 o 15:27 |
|||
|
|
|
#4547 |
|
Rozeznanie
|
Witamy Lenkę
Piękne imę wybraliście, a swoją drogą to fajne są te USG 3D chyba tak sie nazywają, widać dobrze małego szkraba![]() Elsi nie jestem blondi Dzięki dziewczyny, najlepsze w tym wszystkim jest to ze to on ma urodziny, więc ja powinnam jemu zrobić jakąs niespodziankę, heh, a nie on mi
Edytowane przez beatrice1234 Czas edycji: 2010-02-09 o 15:33 |
|
|
|
#4548 |
|
Rozeznanie
|
3D a nawet 4D,bo widać jak sie to trójwymiarowe maleństwo rusza.Nasza na przykład jest bardzo wstydliwa i ciągle sie zasłaniała rączką
Zakochałam się w niej po prostu.Naprawde to niesamowite przezycie.Polecam zrobienie takiego usg w przyszłości jak będziecie miały okazję
|
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
Estrella, jakie to słodkie
a na kiedy masz termin??Madziaciu, mnie się podoba 1 i 4, ale jesteś pewna, że Ci uszyją taką samą?? Ja mierzyłam w tym salonie w wąskiej uliczce na przeciwka :blada: wybrałam sobie 2 a pani jeszcze mi 3 dała która nie była na wystawie. Na Mickiewicza faktycznie milsza pani, ale mnie się tam nic nie spodobało. No i Estrello, przypatrz się dobrze, bo jest już duże podobieństwo i bedziesz wiedziala jak Len ka bedzie mniej więcej wyglądała, wiem, bo trojaki miały robione i córka mojej koleżanki też
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2010-02-09 o 15:38 |
|
|
|
#4550 |
|
Rozeznanie
|
gusiak23 na 28 czerwca.Jeszcze trochę trzeba poczekać,ale juz jestem za półmetkiem
|
|
|
|
#4551 |
|
Zadomowienie
|
Estrella jaka masz słodką córeczkę!!!!
|
#4552 |
|
Rozeznanie
|
ESTRELLA cudowna ta Twoja córcia. Ale dobrze, że medycyna i technologia poszły tak do przodu i można takie cuda zobaczyć. Wierzę, że miłość do Lenki zalewa Ci serce
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
Estrello sliczne malenstwo
![]() Beatrice miłego wieczoru ![]() PS. Zna sie któras na wynikach progesteronu i estriadiolu? |
|
|
|
#4554 | |
|
Zakorzenienie
|
będziemy trzymać kciuki więc na pewno coś wybierzesz
![]() Cytat:
ale ci zazdroszczę! Moje ogromne marzenie to mieć córcię i imię prześliczne fajnie, ze zajrzałaś. Miałam pisać właśnie, że coś nas ciężarówki zaniedbały i nie zaglądają już do nas. Madziaciu piękne te suknie. Wszystkie myślałam, ze ty bedziesz mieć księżniczkowatą, jesteś szczuplutka więc pasowałaby ci. ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- pewnie Azakowana ale jej coś ostatnio nie ma
Edytowane przez mehja Czas edycji: 2010-02-09 o 17:33 |
|
|
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
Też o tym pomyślałam że Aga nam nagle zginęła.
|
|
|
|
#4556 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny napiszecie na której stronie była rozmowa o kolorowych butach do ślubu? Bo ja mam problem ze znalezieniem
---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Już znalazłam
|
#4557 |
|
Wtajemniczenie
|
Lenka poprostu boska. Gratuluje. piekna coreczke bedziez miala!!!!
Madziaciu te suknie sa sliczne, mi najbardziej 4 sie podoba ![]() Ja dzis byłam u moich malenstw i bardzo milo mnie przywitały kochane obskoczyly mnie na wszystkie strony z krzykiem "kochamy cie Pani Ilonko"i kazde chcialo siasc na kolana, kazde przytulic. zajrzalam do kazdej grupy. strasznie sie za nimi stesknilami zostalam tam kilka godzin ![]() Zanioslam im tez kilka maskotek ktore mi sie juz nie przydadza a dzieciaki byly zachwycone ![]() Dostalam zdjecie z mikolajem i pamiatkowe grupowe z przedszkolakami z stroju klauna. jak sie uda to wstawie![]() Bylismy tez z tz ogladac obraczki i chyba bede musiala pierscionek powiekszyc bo kupilismy zareczynowy i na serdecznym go nosze bo chcialam razem z obraczka. ale juz teraz wiem ze nie bedzie pasowalo to...i albo powieksze pierscionek albo obraczke z bialym złotem wybierzemy;/ własnie co o takich myslicie?
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
Nam wpadły jedne obrączki z białym złotem, ale chyba nie zdecydujemy sie na nie.
|
|
|
|
#4559 |
|
Wtajemniczenie
|
Justys co do makijarzu to ja nadal jestem za salonem estetica na Bałtowskiej
![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Moja znajoma ma z bialym i to tak dziwnie wyglada. ani polysku...takie w sumie jak srebrne... nie bardzo za mna to przemawia a tu jest zdjecie z mikołajem w przedszolu
SZCZĘŚLIWA ŻONA OD 7.08.2010 r. http://s4.suwaczek.com/20100807650120.png razem od 18.03.2009 r. Z nadzieją za rękę idę przez ten czas.... Edytowane przez Qdlatek Czas edycji: 2010-02-09 o 18:19 |
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam obrączkę z białym złotem. O taką :
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

się razem od
....

Dzięki.Jak sie nazywa ten pan kamerzysta co ma limuzyny z Zygmuntówki??

a mam normalnie 70A
wiem co to za ból