|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
To tylko zwykła dziewczyna stojąca przed chłopakiem, prosząca by ją kochał. Zapomniała że nie wolno prosić o miłość. Nie wolno mylić miłości z litością. to nic wielkiego. po prostu się martwię.Napisałeś na chodniku "Kocham Cię" - drukowanymi literami, żeby było wyraźniej. Byłam wybrana... do pierwszego deszczu... Nie potrzebna mi żałoba po Tobie. wystarczy,że moje serce już jest czarne jak smoła. Miłości nie ma. Amen! w pewnym momencie, wydawać się mogło, że będzie dobrze u Ciebie i u mnie. wydawało się. U Ciebie znów to samo. u mnie nijako. Ktoś mi kiedyś powiedział, że nie ma życia bez miłości. W takim razie ja powinnam nie żyć już od 6420 dni, 19 godzin i 37 sekund. Będę żyła tak, aż braknie mi tchu. Nie ważne czy dostanę astmy czy bóg wie jakiej choroby. pora rozpocząć nowy rozdział. skreśliłam z terminarza na początek, kilka potencjalnych miłości mojego życia .
#4532 |
Zadomowienie
|
agatka944 - miło ;*
___ Świat potrzebuje psychologa. nawet w Jego milczeniu były błędy językowe. www.beznadzieja.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
BAN stały
|
Klaudus1711 -
![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------- Narobiłeś mi takiej nadziei, że jak prysła- rozje.bała mi serce.
A co wydarzy się w sylwestrową noc? Mam postanowienie na nowy rok. Odkochać się. |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Raczkowanie
|
nienawidzę tego jak mi ulegasz. nienawidzę.
Edytowane przez tfojakrulefna Czas edycji: 2009-12-16 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Rozeznanie
|
All alone in an empty room W pustym pokoju czuje sie calkiem samotnie I don't know how we ended up here Nie wiem jak to sie wszystko skonczy We made a mistake, dear. Pomylilismy sie skarbie Cuz you're not coming back Bo, dlugo nie wracasz
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Przyczajenie
|
Czułym słowem rozpętać burze uczuć ..
muszę z tym skończyć, albo to skończy ze mną. jesteś moim spełnionym marzeniem. trzymasz mnie w garści, a czasem na kolanach. na pewno nie w sercu! nawet nie wiesz jak to boli. Bo Książę zbyt szybko zapomniał, że miał kochać. Słodkim uśmiechem zmuszam do grzechu. zauważyła, że na myśl o nim serce bije jej mocnej. x33 ;* - Chodź, musimy pielęgnować te durne marzenia. - Czy one rosną? - Nie, mała. One się spełniają - Usiłujesz powiedzieć, że jestem twoim ulubionym gatunkiem heroiny ? - Tak, trafiłaś w samo sedno. _________________________ Mam nadzieje ze się bd podobać .. ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Wtajemniczenie
|
Kochanaa - a ty pojawiaj się częściej słoneczko, tak brakuje mi twoich opisów ;** <3
Klaudus1711 - ![]() ratatamm - i wzajemnie słońcee ;* tak więc okradamy się razem ;D nydee - ![]() Podaj do sądu, zakuj w kajdanki, przywiąż do słupa. I tak powiem Ci że Cię kocham. Mógłbyś godzinami mówić mi o sensie istnienia. Ja swojego nawet nie wiem jak szukać. Zawalczyłabym o tę miłość. Niestety, kosztuje mnie to zbyt wiele. I wtedy było mi tak ogromnie wstyd. Zapłakana, rozmazana. Wiedziałeś że płaczę z twojego powodu. Oboje dobrze wiemy czym to się skończy. Rozwodem naszych uczuć.
#4538 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
miło . <3 __ Bezpowrotna przeszłość, ona mnie smuci .To wszystko minęło nigdy już nie wróci .. __
ty masz to coś , czego nie ma nikt inny dlatego chce z tobą być . <3 ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
on kocha Cie nawet spojrzeniem.
[...] - nie potrafie dokladnie przytoczyc jego slow, ale pamietam jak na was patrzyl, gdy to mowil. - jak? - szepnela - tak jak zawsze patrzyl na nas gdy mowil ze nas kocha. I tata mial racje. Chociaz jeszcze nie raz bedziecie sie klocic, chociaz bedzie Ci sie wydawalo, ze to koniec, nigdy nie bedzie tak zle, by nie odwrocil sie, zeby na Ciebie zaczekac, bys Ty nie cofnela sie o krok, by do niego nie wrocic. Mozesz mowic co chcesz, ze to nie milosc, ze niewiadomo co przyniesie jutro, ze zycie pisze rozne scenariusze i ze za chwile mozecie byc juz ty i on,a nie wy. Ale wiesz co? Jesli tak sie stanie, to oboje spedzicie reszte zycia w swoich katuszach, bo taka milosc trafia sie tylko raz. znalezli sie wsrod tlumow, by zrozumiec ze sa jedyni.
#4540 |
Zakorzenienie
|
-Proszę wybaczyć, ze brakło mi sił by o Ciebie walczyć
-Lubię cię najbardziej ze wszystkich. -Nie złamiesz mi serca. Nie da złamać się czegoś, co już dawno zostało złamane -Gdyby nie było jutra, pewnie zadzwoniłabym do Ciebie i powiedziała, że za***iście mi zależy - Mówiłaś przecież .. - Tak wiem .. mówiłam że nigdy się w Tobie nie zakocham, - A jednak, nigdy nie mów nigdy .
![]() |
#4541 |
Rozeznanie
|
ratatam - okradaj! <3
Dorosłam. Kupiłam sobie czapkę, zimno mi w grudniu, noszę pończochy i nauczyłam się kochać bez wzajemności. nazbieraj mi konwalii w samym środku grudnia - wtedy uwierzę, że ci zależy. Mam abstrakcje w głowie i sny o spacerze z Tobą po ulicach miasta. Organizacja, organizacja, organizacja. Jak ja nie lubię tego słowa! Jest takie militarne! Czasem rozmawiam z Tobą w swojej głowie i tłumaczę Ci dlaczego rzeczywistość jest szara. |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
1) "Laska"- najlepsze słowo na świecie.
2) -Moje imię jest brzydkie. -Nieprawda. Przecież nie ma piękniejszego imienia od Pauliny. -No dobra. Ale tylko, gdy ty je mówisz. 3) I chciałabym, żebyś ciągle powtarzał słowa: Laska, Paulina, Kocham Cię i Nie mogę bez Ciebie żyć... 4) Szukam osoby, która zaopiekuje się sercem. Użytym tylko przez jedną osóbkę i tylko przez 3 dni... 5) I dałabym wszystko za kilka dni z Tobą. A jeszcze więcej za całe życie... 6) "Żaden dzień się nie powtórzy, nie ma dwóch podobnych nocy, dwóch tych samych pocałunków, dwóch jednakich spojrzeń w oczy." 7) Czemu nie możemy cofnąć czasu?? ____ Hej ![]() Okradam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zadomowienie
|
każdy Twój gest teraz tak jakby skamieniał
zamknięty w kształcie serca masz kartę gwarancyjną? pozwól, że zabiorę te lepsze wspomnienia milczymy - bo prawda wyszła na jaw nakarm swą ciekawość - masz jeszcze czas pijana we mgle agatka944
miło mi ;-* ty też jesteś świetna bywaj częściej <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zadomowienie
|
Zegar wybił trzecią już
na wspomnieniach osiadł kurz.. I niech grzeje mnie szept twych ciepłych ust. A jeśli odnajdziemy się Gdzieś pośród zgiełku na ulicy Ty spojrzysz na mnie jakbyś mnie znał Ja przemknę obok skryta w ciszy Czuję jakbyś dla mnie był uszyty na miarę… Z pożaru uczuć zostały zgliszcza i łzy. Wynurzam się z mętnej rzeki wspomnień Zmywając z siebie gniew …
#4545 |
Zadomowienie
|
bo Kochanaa jest tylko jedna! xD
RobCoChcesz - dobrze, ze jesteś..
![]() Kamma1507 - to jeden z największych komplementów ![]() ratatamm - o jejku, jedna z najlepszych, mnie?? ![]() ![]() One for all - cudnaś ![]() beMine - jejku, tak mi przykro, ale trzymaj się ![]() Drift - miłoooo. i nawzajem ![]() * * * słyszysz? to moje serce bije dla Ciebie. Niemy krzyk odbija się od błękitu ścian, na zimną posadzkę upadają niespełnione sny, stłumiony żal... z brzdękiem tłuczonego szkła rozpadają się na milion okruszków. nigdy nie chciałam dostrzec smutku bezbarwnego na twoim policzku.
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
tak dlugo po omacku, wyciagalam przed siebie rece, usilnie chcac zlapac szczescie. A ono wciaz umykalo. Chwytalam wiatr, ktory wciaz uciekal, przemykajac pomiedzy moimi palcami. Kolejne garscie zionely coraz to wieksza pustke, a mna kierowala wieksza determinacja. Szukalam, szukalam, szukalam nie stawiajac sobie najprostszegoz pytan. Gnalam slepo przed siebie, omijajac tak wiele cennych chwil. Zapomnialam o tych najdroniejszych kawaleczkach zycia, ktore beda moim tu i teraz, dac mi to, za czym bladzilam, depczac je nieswiadomie. Szukalam szczescia, choc tak naprawde zupelnie nie wiedzialam, czym ono jest. Czym jest dla mnie. Chcialam miec cos, czego formy, smaku czy zapachu, w zaden sposob nie potrafilam sprecyzowac. Musialo minac wiele dni, bym pojela, ze moje szczescie, nie raz trzymalo mnie za reke, smialo sie ze mna i nadstawialo ramienia, bym mogla plakac, ze bylo nawet, gdy nie mialam pojecia ze jest. Nie zdawalam sobie sprawy, ze kazdy, usmiech, spojrzenie, gest, dotyk, slowo ze to wlasnie one tworzy moje szczescie. Trwa przy mnie wciaz pomimo moich humorow, bledow i niedoskonalosci. Z kazdym dniem przekonuje sie, jak bardzo sie dla mnie zmienia, ile poswieca i jak wiele przetrzymuje... Teraz gdy wyciagam rece, napotykam juz tylko jego ukochane dlonie, ktore mocno tula mnie do siebie... wiem ze znalazlam.
#4547 |
Raczkowanie
|
kamisha, CookieCrisp, Czanelka, dontgivemenames, CukrowaPanna, papergirl, Drift, Rilen. <3 Nic nie pachnie i nie smakuje mi tak, jak Twoje ciało nocą.
#4548 |
Raczkowanie
|
.
nie jesteś ZAJARANY życiem? to masz pecha. ja też miałam ciężko, ale przestałam narzekać . . ; ]
#4549 |
Zakorzenienie
|
tak dlugo po omacku, wyciagalam przed siebie rece, usilnie chcac zlapac szczescie. A ono wciaz umykalo. Chwytalam wiatr, ktory wciaz uciekal, przemykajac pomiedzy moimi palcami. Kolejne garscie zionely coraz to wieksza pustke, a mna kierowala wieksza determinacja. Szukalam, szukalam, szukalam nie stawiajac sobie ęęłęónajprostszegoz pytan. Gnalam slepo przed siebie, omijajac tak wiele cennych chwil. Zapomnialam o tych najdroniejszych kawaleczkach zycia, ktore beda moim tu i teraz, dac mi to, za czym bladzilam, depczac je nieswiadomie. Szukalam szczescia, choc tak naprawde zupelnie nie wiedzialam, czym ono jest. Czym jest dla mnie. Chcialam miec cos, czego formy, smaku czy zapachu, w zaden sposob nie potrafilam sprecyzowac. Musialo minac wiele dni, bym pojela, ze moje szczescie, nie raz trzymalo mnie za reke, smialo sie ze mna i nadstawialo ramienia, bym mogla plakac, ze bylo nawet, gdy nie mialam pojecia ze jest. Nie zdawalam sobie sprawy, ze kazdy, usmiech, spojrzenie, gest, dotyk, slowo ze to wlasnie one tworzy moje szczescie. Trwa przy mnie wciaz pomimo moich humorow, bledow i niedoskonalosci. Z kazdym dniem przekonuje sie, jak bardzo sie dla mnie zmienia, ile poswieca i jak wiele przetrzymuje... Teraz gdy wyciagam rece, napotykam juz tylko jego ukochane dlonie, ktore mocno tula mnie do siebie... wiem ze znalazlam.
Bo tak niewiele potrzeba, wystarczy maly gest,usmiech i kilka slow, by na nowo odzyskac radosc, by byc szczesliwym. Juz nie szukam. Nie potrzebuje tego, bo wiem ze jestes. A przeciez paradoksalnie mialo nie byc, ciebie ani mnie, Mielismy stac sie chwila, ktora w momencie swego spelnienia zgasnie. A jednak jestesmy i to mi w zupelnosci wystarczy. Twoja obecnosc, czuly dotyk silnych ramion, i to poczucie ktore mi ofiarowujesz, to wlasnie daje mi pewnosc, ze moje poszukiwania dobiegly konca. wiem wiem, ze jestem szczesliwa . Zawsze gdy jestes obok , nie potrzeba mi niczego wiecej, bo jestes poprostu wszystkim. To takie banalne ... Zdaje sobie sprawe, ze to zupelnie naiwne i niepowazne , ale co moge na to, ze tak poprostu jest. I choc wiem, ze czeka mnie jeszcze wiele rzeczy do odnalezienia, mam pewnosc ze ta najwieksza, juz odkrylam.
#4550 |
Rozeznanie
|
oh kochanie
![]() _________________ pochodzę z naprzeciwka miejsca w środku nikąd z dużym czarnym koniem i wiśniowym drzewem Nie poprosiłeś mnie o numer? czekaj, nie poprosiłeś o mój numer? hmm. podoba mi się że nie poprosiłeś o to bo ty już masz mój numer Sprawiasz, że czuję się Jakby mój świat obracał się w zwolnionym tempie
I jakbyś ty poruszał się za szybko... Wielkie łzy spadają w dół jak kałuże Kiedy coś utnie ich krwawienie kości były naładowane od początku mogę się założyć i ty eksplodowałeś w moim sercu |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Przyczajenie
|
<On> Gdybyś była mężczyzną to bym Cię skopał.
<Ona> Gdybyś był mężczyzną to bym się bała. ![]() Eii! Przez Ciebie całe zeszyty mam w serduszka! ![]() Okeyy! Zaczynamy! Kolorujemy mój świat! Tylko dlaczego wszystkie kredki są czarno-białe?! ![]() Miłość to ryzyko.. Czasami warto zaryzykować dla miłości, bo to wspaniałe doświadczenie.. Czasami czekanie na 'coś' jest najtrudniejszą rzeczą na świecie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zadomowienie
|
by Kochanaa
agatka944 - jejku jakie to miłee....
![]() * * * o ironio. od lat modlę się o prawdziwą miłość, a teraz zrezygnowałam z niej na rzecz księcia z bajki. Santa, can you hear me? Mikołaju, czy mnie słyszysz?
![]() |
#4553 |
Raczkowanie
|
mmm fajnie, że ci się podobają.
![]() _______________________ pamiętasz jak zeszłej nocy patrzyliśmy w chmury? powiedziałeś, że jestem piękna. a ja się bałam. cholernie bałam się, że pewnego dnia ci uwierzę. on lubi trzymać mnie za rękę i opowiadać mi o tych wszystkich rzeczach, dzięki których czuję się szczęśliwa. nigdy nawet nie myślałam o tym, że mogłabym cię pokochać.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 |
Zadomowienie
|
Znam ten ból, kiedy kogoś brak...
Już dawno jestem przy Tobie, choć nawet jeszcze nie znamy się..
![]() |
#4555 |
Raczkowanie
|
Znów wchodzisz we mnie drgawką A serce więzione w przyciasnej Klatce żeber - martwieje ~***~ Znów ostrzem twardej mowy Ćwiartuję bezmyślnie, w afekcie Twą wrażliwość - boleśnie ~***~ Gdy sparszywieję znów Zamknij się w sobie Zaciągnij rolety powiek / hey.
#4556 |
Zadomowienie
|
A pamiętasz jak leżeliśmy na łące i razem patrzyliśmy w gwiazdy? A pamiętasz jak mnie przytulałeś zawsze, gdy się bałam? A pamiętasz jak razem skakaliśmy na Twoim łóżku jak dzieci? A pamiętasz jak zawsze łaskotałeś mnie, kiedy Ci dokuczałam? A pamiętasz jak się śmialiśmy na horrorach? A pamiętasz jak zawsze mi dopingowałeś gdy grałam w koszykówkę? No tak... Po co masz to pamiętać skoro masz inną i z nią robisz podobnie...
#4557 |
Rozeznanie
|
bardzo mi miło
![]() ![]() ![]() _______ czego najbardziej żałujemy patrząc w przeszłość? popełnionych błędów czy zmarnowanych okazji? Mogę zaufać Tobie, jej, tamtemu kolesiowi, sprzedawcy, nawet panu od ksero. Mogę zaufać każdemu człowiekowi na ziemi. Ale tylko jeden raz. jeśli rzucisz szklanką z całej siły o ziemię to nie myśl , że jak ją podniesiesz to będzie wyglądała tak jak na początku Wychodzę z tego tłumu, kreuję charakter siłą rozumu. Nie warto podnosić tego - co raz w życiu upadło. ironio losu. nie te słowa, nie ten człowiek. czasami nie jest tak jak być powinno. mogłabym bez końca wpatrywać się w twoje tęczówki, tak namiętnie, że w końcu by wyblakły.
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
-Dzieci śpią napijemy się Earl Greya?? ![]() Aniołku Mój Czuwaj Nade Mną Przy Tobie Wiem że zawsze będę Królewną ![]() Wypijmy Do Dna Za Te Serca Złamane, Oszukane ,Za MiłoscI Stracony Przez Nią Czas... W klatkach umysły nasz świat.. Urwany Kadr Ty i Ja ![]() Historia Fajnie Się Zaczyna ... W Chłopaku Buja Się Dziewczyna ... ![]() Jesteś sekretem.. Moją słodką Tajemnicą.. Moim natchnieniem ![]() Rilen<3 koło Ciebie nie można przejść by Cie nie okraść ![]() Sharmila, TajemniczaPanna<3 Uwielbiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
"Ludzi i przyjaciół których mieliśmy ,a których straciliśmy oraz marzenia które wyblakły ,nigdy ich nie zapomnijmy."
![]()
#4560 |
Zakorzenienie
|
Jedynym ideałem jest miniona realność przeszłości. Nie mówmy, że to miłość - to tylko ptak miłości skrzydłami dotknął naszych warg Mieliśmy wszystko oprócz tego, czego pragnęliśmy najbardziej. Dlatego nie mieliśmy nic. Za mała, by dosięgnąć nieba. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.