|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część VI
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
No nie jest za dobrze, ale zazwyczaj z wami tutaj żartuję, a nie skarżę się. Myślę, że tak jest lepiej. Ale i tak wspominałam wam przecież o migrenach, dusznościach, "ping pongu" w gardle, bólach żołądka. Byłam przekonana, że to tarczyca, ale okazuje się, że nie ... Mam nerwicę ... Wszystkie te objawy są na tle nerwowym, nasilają się pod wpływem stresu i nie mam na to wpływu. Hormony tarczycy też zrobiłam na wszelki wypadek, ale lekarka w zasadzie w ogóle nie miała wątpliwości. Globus histericus
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
Kurcze...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Wtajemniczenie
|
Kamilko
![]()
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
Kamila - tulam cieplutko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Kamila
![]() hmm.. troche pospalam ![]() ![]() cholerka, wiem juz za co tesciowa sie wkurzy- Tz postawil podgrzewacze na baryku bez podstawek ![]() ![]() zimno mi w domu, nawet nie staram sie zgadywac jaki mroz jest na zewnatrz. spalam w spodniach dresowych zamiast pizamowych, i w skarpetkach, taki ze mnie zmarzluch. snieg pada caly czas i wieje :/ a w ogole to dzien dobry |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będzie dobrze. Dostaniesz pudełko melisy z okazji Dnia Minerałoholiczki ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też zmarzluch ![]() ![]() ![]() i dzień dobry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
hehe, ja zawsze, ale to zawsze mam zimne stopy jak ide spac. ale zazwyczaj w skarpetkach nie sypiam, tylko jak jestem chora i czasami zima. zreszta dlonie tez mam czesto lodowate. i oczywiscie nie wtedy kiedy trzeba. no jak dziecko do kapieli np takimi rekami brac... brrrr... wieczna zabawa w rozgrzewanie rak.
co do baryku- on narobil a ja tak zawziecie czyscilam ![]() ale ja nie rozumiem po co ona, jak przyjezdza stara sie tak bardzo zeby bylo tak jak ona chce, skoro (mimo ze to jej mieszkanie) jest gosciem, i nie wiem czemu narzuca jakies swoje wymagania, skoro my jestemy przyzwyczajeni do zupelnie innego stylu mieszkania.. i te jej gadanie, najpierw ze ja tu jestem pania domu a potem na kazdym kroku pokazywanie ze to jej dom. na poczatku strasznie to przezywalam, a teraz sie smieje. poki co nie nastawiam sie negatywnie, zobaczymy jak bedzie. powiedzialam tylko Tz ze bede miala na oku jego zachowanie (uleganie mamuni) |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zadomowienie
|
dzień śnieżny!!!
nie wiem czy wyjdziemy - -11 Kamilko - będzie w porządku! ważne by diagnoza była słuszna i dalej już poleci. Widze tu w całym nieszczęściu dobry koniec ![]() Ilona, dzięki - o blenderze nie pomyślałam! Paula, ja Cię podziwiam kobieto, nie wiem kiedy ty znajdujesz czas????? Czy aby nie za wiele poświęcasz sie domowi ![]() Dziś ustalam grafik na wigilię. Zostajemy w domu i pewnie z szwagierką i teściami. A wieczorem zaczynam codzienne przygotowania kulinarne według planu: makowiec, paszteciki, pierogi, kluseczki, pierniczki, mieso a na koniec sernik z rosą. Co jeszcze w trakcie, to dziś ustalę, spiszę na kartce i do dzieła nocnego przystąp! A Kami ale będę w Toruniu w pierwszy dzień świąt po pod wieczór i pewnie do niedzieli - rezerwuję sobie troszkę czasu ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- paula - kup pastę kolorową do mebli, trochę pomoże, może flamaster, może do butów? może delikatnie zeszlifowac papierkiem, podbarwić i polakierować ale nie wiem jaki to rodzaj mebli Edytowane przez atoja Czas edycji: 2009-12-17 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Atojka, przyjeżdżam w czwartek, wyjeżdżam w sobotę ... Także chyba tym razem niestety się nie zobaczymy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
Tak tak, zioło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
Paula, ja wiem, że może nie wiem wszystkiego o Twoim życiu i łatwo się wymądrzać, ale jak Atoja uważam, że powinnaś odpuścić niektóre rzeczy...
Paiętaj: Dom jest dla Ciebie a nie Ty dla domu i druga zasada zapożyczona od Ann - Tylko nudne kobiety maja nieskazitelnie czyste domy. ![]() Edytowane przez marioladabr Czas edycji: 2009-12-17 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
Atoja ale to nie jest tak, ze ja ciagle robie cos w domu, nie nie, choc moze sie tak wydawac
![]() ![]() skupiam na niej uwage, probuje sie z nia bawic, ale ona raczej woli sama, z kims to sie poprzytulac, powyglupiac, laskotki, ganianie, buziaki itp. a cala reszta to najlepiej sama- wszystko zabiera ustawia po swojemu, nie bierz jej rzeczy. nie chodzi tez o nieskazitelna czystosc, ale mnie denerwuje balagan. nie jestem niewolnica obowiazkow domowych ![]() Edytowane przez 86Paula Czas edycji: 2009-12-17 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Zadomowienie
|
oj to zazdroszczę!!! moja za to niezmienie towarzyska jest a rzy tym śmieszna gaduła o niespoźytej energii 9siostra zapowiada się chyba jeszcze bardziej energiczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Wtajemniczenie
|
Może ktoś się skusi na 15% zniżki w Zosimos Botanicals?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
Atoja moje dziecko ma fazy- albo na bycie sama i bawienie sie po swojemu, albo przychodzi i nie daje zyc
![]() no gora godzinke, nie licze tego ze ona rozwala, to zbieram kilkoma ruchami reki co jakis czas, niezbyt dokladnie bo wiem ze zaraz znowu porozwala. ale zbieram dla jej bezpieczenstwa (wlasnego tez) bo juz nie raz wylozyla sie jak dluga przez cos co sama zostawila se pod nogami.. a tak w ogole, pojawilo sie kilka nowych slow, a raczej chec na ich powtarzanie po mamie ![]() mymlem mnie najbardziej rozrzewnila ![]() i przyszly do mnie wszystkie przesylki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
Tak sobie myślę, że koszmarnie dawno nie było tutaj pranie, mamyNiny i AnkiFranki (która chyba ma dzisiaj urodziny?)...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
szyciowa specjalistka :)
|
a ja właśnie popijam waniliowo-cynamonową herbatkę którą nareszcie mam jak zaparzyć i wypić .... dziękuję........ moja (jak podejrzewam) anielska MIKOŁAJKO
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
Powiedz kto i pokaż!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() (i przyznaję szczerze - mogę pisać i czytać tylko w pracy i to ukradkiem, i w domu chwilę około 21; w międzyczasie postanowiłam być tylko dla Kaśki (córci ![]() ![]() miło Wiola, że pamiętasz ![]() (ale czytam wszystko! żeby mi tu nie było że nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
Miłego popołudnia
![]() ![]() ![]() musze sie pochwalic , ze własnie zakupiłam na ebayu paletke URBAN DECAY ![]() ![]() Ferg kusicielko to przez Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
AnkaFranka
![]() rozumiem i popieram, że wolisz spędzać czas z dzieckiem (słodka jest ta mała!), ale raz na wielki czas do nas zaglądaj ![]() ![]() Nef ![]() ![]() ![]() Ja jeszcze nigdy nic na eBay nie kupiłam, boję się... nie umiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Konto usunięte
|
anielska mikołajka to mnie się z angel skojarzyła
![]() aljaka a wiesz kto dziś do Ciebie wpaść ma zamiar? ![]() ![]() Kamila ![]() ![]() AnkaFranka spełnienia marzeń ![]() ehhh, tak ładnie śnieży, że chyba idę sobie dziś w las, lubię tak zimową porą, szczególnie że blisko jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
AnkaFranka wszystkiego naj naj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
Ilona no jasne, chcesz na probke filtr ROc'a ?
Kamila, uwazaj na siebie, bedzie dobrze, nauczylas sie ze stresem zyc i nie skojarzylas objawow. Tylko nie prochy, ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
Kami trzymam kciuki za dobrą diagnozę
![]() ![]() AnkaFranka ![]()
![]() |
#4560 |
Rozeznanie
|
dzięki dziewczyny
![]() tutaj to jest po prostu magiczne miejsce ![]() ![]() ![]() Całusy (i lecę do domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.