![]() |
#4531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.3
Cytat:
wszystko zależy od wyjściowki, od wymiarów i budowy klatki piersiowej ![]() u niektorych 325 cc daje piękne, duze piersi... a niekiedy przy 420 dziewczyny czują niedosyt ![]() ![]()
![]() |
#4532 | |
BAN stały
|
Cytat:
Swieta prawda!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=horo;15866182]
pysia, a moje sny ... calą noc sniło mi się, ze szukalam w rodzinie kogoś, kto zaopiekuje sie moimi dziećmi ... wizyta u dr okazala się wyrokiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- horo glowa do goryb bedzie dobrze , tylko musisz Ty sama w to uwierzyc ![]() ![]() Napewno bedzie wszystko ok ![]()
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2009-12-15 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Tini,
o Tobie myślałam ![]() ![]() ... i o sobie po 1 op ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
Tak się spociłam, zę na czole mam wieeelkiego pryszcza ![]() ![]()
![]() |
#4535 |
Raczkowanie
|
Ja jutro na 9.00 na konsultacje sie wybieram!
![]() ![]() ![]() ale jestem ciekawa,co mi powie doktorek i co zaproponuje ![]() aha...nie w Polsce ta konsultacja. |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Czasem ludzie potrafia sobie wmowic choroby i faktycznie zaczynaja na nie chorowac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
evitanna ja juz to napisalam , ale powiem jeszcze raz rozmiar piersi to kwestia gustu jest , jedni lubia wieksze inni mniejsze . Jedni maja niedosyt po op. inni nie . Wszystko zalezy od indywidualnych oczekiwan i potrzeb . Moim zdaniem jesli wybierasz rozmiar implantow musisz okreslic swoj wlasny gust w tym temacie.
Tini dzieki ![]()
![]() |
#4538 |
Przyczajenie
|
Witajcie!
Pierwszy mój wpis na forum, choć dość długo czytałam wasze wypowiedzi. Pomogły mi podjąć decyzje i oto: JESTEM PIERWSZĄ DOBĘ JUŻ PO!!! Leżę i dogorywam, a mój mąż uwija się w okolo. Czuję sie w miarę dobrze, jedynie troszkę mi słabo - ale to pewnie normalne. Implatn poszedł po mięsień - 300CC - a miałam własne pełne B więc i tak dość duże wyszły (mam nadzieję, tak twierdził lekarz) - moim celem było D - zobaczymy ![]() Pierwsza noc już za mną - teraz tylko do przodu! ![]() Mam do was (do tych już po) parę pytań: - Kiedy wziełyście pierwszą kąpiel (mi lekarz kazał poczekać do jutra) ? - Zapomniałam zapytać lekarza, a kontrolę mam w piątek, jaki rozmiar biustonosza sportowego sobie zamówic ? Mniejszy niż mam miseczki ? Dziękuję z góry za pomoc ![]() ![]() a teraz leże i dalej umieram ![]() Edytowane przez nemes Czas edycji: 2009-12-15 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
vichy gratulacje i udanych konsultacji
![]()
#4540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetnie ![]() ![]() ![]() Zobaczysz jak bezbolowo przechodzi się drugą operację ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4541 |
BAN stały
|
Witaj Nemes
![]() ![]() Vichy powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Pysia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I naprawdę uważam, że po tak krótkim czasie od op. wyglądają ![]() ![]() Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-12-15 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
vichy a jaki rozmiar masz obecnie ?
#4544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje ![]() napisz jeszcze u kogo robiłaś ![]() ![]() co do kąpieli, to roznie jest... ja miałam wziąć prysznic zaraz na drugi dzień po op, po zdjeciu bandaży ![]() ![]() a co do stanika... to szkoda, ze nie dostalaś od razu po op. Ale musi być bardzo dobrze dopasowany, zeby trzymać biust od spodu ... no i miski muszą być ciasne ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- niewielki ![]()
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
Listopadowa skoro Ty i horo mowicie tak samo to musi tak byc
![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- vichy niewielki mowi mi niewiele ![]() ![]() ![]() ![]()
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2009-12-15 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja pisalam ![]()
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
horo juz wiem i posta poprawilam
![]()
#4548 |
Zakorzenienie
|
nie pamietam dokładnie, ale albo 200 albo 160 cc
![]()
#4549 |
Zakorzenienie
|
Bo tak będzie
![]() ![]() ![]() ![]() A stojąc w domu przed lustrem miałam łzy w oczach na ich widok ![]() ![]() Aż pewnego dnia podjęłam bardzo ważną decyzję: nie patrzę na cycki - co ma być to będzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
Listopadowa to ja tez tak zrobie , dam im czas
![]() ![]()
#4551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz ja nie patrzę na cycuchy... wcale... od 2 tygodni ![]()
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4554 |
Wtajemniczenie
|
ale tu się dzieje od wczoraj...fiu fiu
Tini wszystkiego najlepszego z okazji imienin !! niecierpliwie czekam na wieści od tych , które maja dziś op szczególnie MYA Horo jestem z Tobą;-)) Agnelka co z romiarem? ty się kochana decyduj bo jak Dr. nie bedzie w sosie jutro to ci włoży 160 i bedzie buba;-)) Pysia Twój biust wygląda na to ,że będzie podobny do mojego, co ty na to? hihi dzizess ja juz fioła dostaje dzś niech juz będzie ta 15;00 chce miec to interview za sobą;-(((
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" ![]() Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-12-15 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja czekam do 16.30 ![]() ![]() Ty już będziesz po... ![]()
![]() |
#4556 |
Wtajemniczenie
|
ładna kolejeczeka sie szukuję
![]() mam nadzieję , że masz pozytywne myśli? ![]()
#4557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nerwy są ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Panie.
Dr powiedzial,ze zamowil mi wieksze implanty,wiec byloby super... byloby bo mam jelitowke do chol..ry! I powiedzial,ze mam zadzwonic jutro jak sie bede czula. Za***iscie poprostu;/ Ide do lozka bo mnie szlak trafia.. Mam jednak nadzieje,ze u reszty bedzie wszystko w porzadku! Bede moze wieczorem;(( ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- hehe a to dobre:P wpisalam z konta mojej kolezanki to do gory - MORGAN 6 Z TEJ STRONY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
BAN stały
|
Dzisiaj jechałam metrem i jakoś naszedł mnie strach. Boję się bólu no i nie wiem co ja tam w środku mam (guzki). No i nie chcę nikomu o tym mówić bo wiem, że wszyscy albo zazdroszczą (kobiety) niezdrowo się tym ekscytują, będą mnie obgadywac, dziwne uśmieszki itp Niby nie przejmuję się opinią innych, ale jakoś sobie nie życzę. Mam mamę, która ma bardzo negatywne zdanie na temat operacji plastycznych. Mimo, że jestem dorosła i niezależna, to nei chcę aby ona wiedziała, ba nawet nie wiem czy powidziałabym swojemu partnerowi (obecnie takowego nie posiadam).
Wiem, wiem, mam niezłe schizy i może przesadzam, a może to wynika z tego, że człowiek jest po prostu istotą społeczną i nigdy nie jest tak, ze do końca mamy gdzieś opinię innych, a raczej chodzi o to, że potrzebujemy wsparcia czy chocby minimum akceptacji, zainteresowania ze strony innych w naszych działaniach, przy pokonywaniu trudności. Tak sobie dziś rano pomyślałam, że decyzja o operacji wyamga wieelkiej odwagi. Ja nie miałam nigdy żadnej, nawet drobnej operacji, nie wiem jak zniose narkozę, nie wiem jak to będzie czy np nie dostanę powikłań i obawiam się jeszcze o te moje nieszczęsne guzki i jeszcze boję się bólu. Ciężka sprawa. Po raz pierwszy pomyślałam o tej operacji kilka lat temu. Do dzisiaj jakoś nie myślałam, ale jak Was czytam dziewczyny to nabieram coraz większego przekonania, operacja staje się czymś bardziej realnym dla mnie. Wręcz mam ochotę lecieć i umawiać się z marszu na najbliższy możliwy termin. Jeszcze do tego dochodzi potrzeba urlopu, bo wiem, że zwolnienia się nie da wziąć. Nie mogę sobie pozwolić na dłuższy niż 2 tygodnie urlop. Na najbliższe lata mam zaplanowaną naukę związaną z nabyciem uprawnień zawodowych i generalnie wszelkie urlopy wykorzystuję na naukę lub na zasłużony wypoczynek.Ech, kurcze..... |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Wtajemniczenie
|
cokolwiek to jest , wazne zeby bylo od zaraz leczone
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.