|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie
z ta angielska sluzba zdrowia to nie tak latwo ocenic dziewczyny. jestem zla o brak badan na paciorkowca, toxo itd. ale np z odsylania mnie do domu... calkiem zadowolona. moj porod tak na prawde trwal 3 dni. w piatek w nocy wody. w sobote skurcze rozwierajace. urodzilam dopiero w niedziele poznym popoludniem. w domku czulam sie dobrze i nie stresowalam. w kazdej chwili moglam poprosic o porade lub przyjechac na oddzial. jestem tez zadowolona z braku lewatywy co przy moich hemoroidach byloby dodatkowym bolem. jak sie poloznej nie chce przemywac krocza lub sie brzydzi to powinna zmienic prace. jestem zadowolona z brakugolenia. i tak mam wszystko podraznione i spuchniete po mi do tego odrastajacy klujacy kaktusik. no i krocze w calosci mimo ze liwia b duza a ja drobinka, a dodam ze na masaze i treningi kegla bylam za leniwa. takze sa dobre i zle strony
#4532 | |
Zadomowienie
|
QUOTE=BubiGirl;16265984]Patinka no własnie dlatego moja ginka to ewenement, wszystko na ostatnia chwilę...chyba że ona wie, że urodze później ostatnio jak jej pytałam czy termin porodu sie nie zmienia, to mi powiedziała, że mój termin porodu dla wszystkich bedzie zaskoczeniem ze wzgledu na moja budowę ciała...więc sie domyśliłam, że urodzę wczesniej, bo jestem dośc niska i może dzidzia nie mieć wiele miejsca w brzuszku.....ja na tą wizytę 12 mam mieć wyniki morfologia, mocz, usg...a dopatrzyłam się, że jakąs próbę wassermana mi zleciła jakiś odczyn VDRL , nie wiem co to jest, no i pobierze mi ten posiew..... dobrze że jej nie słuchałam i już w 34 tygodniu zaliczyłam okulistę i pulmunologa żeby pobrać zaświadczenia, że moge rodzić naturalnie....bo ona mi nie kazała się spieszyć....teraz to bym nie poszła bo raz że mi się nie chce a dwa że nie czuję się już na siłach na takie wizyty.....no zobaczymy najwyżej nie dotrwam do wyników i pokaze te stare....zobaczymy czy we wtorek coś z szyjką się zmieni, bo na usg wyszło mi łozysko II stopień a szyjka pozamykana na cztery spusty...więc może i faktycznie urodze blisko terminu.....ech.....wolał abym w drugiej połowie stycznia, bo takie oczekiwanie jest męczące....a narazie oprócz tego, że pobolewają mnie piersi nic innego nie czuję....no od czasu do czasu skurcze....
---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- no i pytałam jej jak to jest z ta infekcja czy jesli ona wróci to czy nie będzie to wskazanie do cc, a ja bym chciała naturalnie rodzić i powiedziała, że wyleczymy do czasu porodu to upiorstwo......tylko, że ja juz je lecze od 4 miesięcy i tak powraca choćbym nie wiem w jak sterylnych warunkach żyła i ile dopochwowych tabletek nie zaaplikowała przy najbliższej wizycie ja przyatakuje i może się dowiem w końcu co i jak..... A ja tak czytam Was dziewczyny i się zastanawiam, bo ja ani nie byłam w szpitalu w którym mam rodzić, ani nie wiem nic co mam zabrać, wiem tylko tyle co nam powiedzieli w szkole rodzenia w tym szpitalu.....hmmm....[/QUOTE] Hmm jak dużą masz wadę wzroku bo teraz się nieco przerazilam... może tez powinnam się wybrac do okulisty... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny od 18 jestem w hotelu. Bylam sobie w Spa 2 godziny, zjadłam co nieco, zaliczyłam saunę na podczerwień i parową (po 5 minut) i plawiłam się w jaccuzzi. Powiem szczerze, że działa to kojąco... No i ludzie bardzo pozytywnie reagują na babeczki w ciąży, zadają pytania i ogólnie wyrażają zaintersowanie, albo po prostu serdecznie się usmiechają... To strasznie mile i pozwala nie czuć się tak bardzo samotną... Ależ się rano najem ![]() ![]() Dobranoc kochane, czuję się lepiej i chyba dobrze na mnie wplynie ta samotność. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zadomowienie
|
ja oceniam tamtejsza słuzbe zdrowia po swoim przykładzie,nie powiem że sa mili i dobrze tam sie czułam w szpitalu ,ale to jakbym skończyła
![]() no i dzięki temu moge tu z wami na wizazu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Rozeznanie
|
castilia tak trzymac. tylko z tymi saunami uwazaj
jesli chodzi o wit k to najskuteczniejsza jest w zatrzyku i podawana zaraz po porodzie natychmiatowo. jestem w szoku ze trzeba ja sobie samemu organizowac tym bardziej ze w kwestii niektorych dzidziusiow to kwestia zycia i smierci o ubrankach. liwia w 56miesci sie na styk. w 60 z kolei sie topi, ale latwiej sie ja ubiera i mniej stresu dla mnie i dla niej. dochodzi tez kwestia wenflonka
#4535 |
Rozeznanie
|
castilia super, że się nie poddajesz!! tak trzymaj!! i myśl o sobie i dzidzi!
![]()
#4536 |
Zakorzenienie
|
Fleur jestes nie do konca doinformowana odnosnie wit.K
![]() Ja tak samo jak Filka nie mam dobrych wspomnien z ang. sluzba zdrowia.Owszem sa mili, ale kompletnie niedouczeni !! Jak lekarka zobaczyla u mnie szwy w 5 miejscach to prawie wlepila sie w sciane.Oceniala gojenie ran na odleglosc i prawie mnie wycalowala jak uslyszala, ze w Polsce bede sciagala te szwy, a nie u niej..... Castilia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Rozeznanie
|
Castilla ......mam wadę wzroku minus 2,50 i minus 0,75, taka nietypową, ale chodzi oto, że musza Ci dno oka zbadać czy nie okleja Ci się siatkówka....badanie to dosłownie 2 minuty...ja dla świetego spokoju poszłam....
Wróciłam z SR...co zajęcia to jakies nowości.... na przykład że butelką nie powinno się karmić do 3 miesiaca zycia, jesli karmi się dziecko piersią....jeśli nie można piersią nakarmić to strzykawką, bo dziecko jesli chce się karmić tylko piersią szybko przestawia się na butelke i źle ssie pierś.....no i mówiła neonatolog o tej witaminie K, że trzeba dziecku podawać, ale stwierdziłam, że kupię ją w ostatniej chwili bo wole żeby lekarz podpowiedział co i jak przy wypisie.... Wracając do tematu odwiedzin...u nas w warszawie w większości szpitali dzieciom do 3 lub 12 roku zycia nie wolno odwied\zać mam w szpitalach.... Poza tym co do filmów z porodów....załaczyłam linki ale przyznam szczerze, że sama nie ogladam ich.....bo chcę nastawić się pozytywnie, a te filmy burzą mój spokój umysłu ![]() Zebra Piotruś to mega przystojniak..... ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Castilla Dziubku tak trzymać!!!!!!!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- do jutra mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
BubiGirl to neonatolog nie wyjasnila Wam szczegolowo o tej wit. K ?? U nas mowila wszystko - po co, na co, dlaczego, ile, jak dlugo itd.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o kurka skusiłam się i obejrzałam chyba właśnie ten, myślałam że ![]() już więcej jednak nie będę oglądać.... ![]() A dla zmiany tematu załączam dzisiejsze porównanie brzuszkowe ![]()
![]() |
#4540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki Wam wiem o tych witaminach i zapytam się w szpitalu o nie..
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
Youyou wow ale widac jak rosnie
![]() U nas byly specjalne dodatkowe wyklady z neonatologiem wlasnie odnosnie badan po porodzie, bioderek,szczepien, witamin, karmienia, pepka, chorob itd. |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Witam mamuśki...
Gratuluję kolejnego dzidolka... A moja mała zaraz mnie do płaczu doprowadzi... Dzisiaj nic jej nie boli, ale ona codziennie do 2 w nocy wojny robi i dzisiaj też... Już przełożyliśmy kąpiel z 19 na 21 i do sypialni spać... Trochę pomogło, bo zaczęła koncert 2 godziny później... Teraz leży w łóżeczku i ryczy... Ale to płacz innego typu... Marudny a nie z bolesności... Od czasu do czasu przestaje... Może się zmęczy... Jak ją wezmę na ręce to będzie tak w koło macieju...
#4543 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() --------- a ja dzis bylam na wizycie u gina... juz ostatniej... od ostatnich 2 tyg. mala nic nie urosla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Raczkowanie
|
KarmazynowyKamyku - widać masz córcię z charakterkiem
![]() branie na ręce to uczenie jej że płaczem może wymusić wszystko - spróbuj przy niej posiedzieć, pogłaskać po brzuszku, pośpiewać, poczytać albo zwyczajnie ciuchutko coś jej opowiadać - może pomoże możesz też ewentualnie spróbować lulania w wózku, może takie bujanie ją trochę uspokoi a jak nie to chyba nic tylko przetrwać okres noworodkowego buntu soraya - dasz sobie radę na pewno!ze wszystkim czego się tak panicznie boisz, będziesz miała przy sobie TŻta i całą armię personelu medycznego na pomoc ![]() a mnie dołek dopadł ![]() ![]() dobranoc mamusie, dzidziusie i brzuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() U mnie nic sie nie dziej wiec spac ide... ![]() ![]() ![]() buzka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Wtajemniczenie
|
Już 3 a ja dalej nie śpie
![]() ![]() Strasznie boli mnie noga/biodro zaraz nad pośladkiem, zwariować można ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za komplementy
![]() ![]() ![]() O jest poprawa jak przewijałam o 6 to wygladało dużo lepiej tak, że warto mieć ten sudocrem w pogotowiu... Ale siemie też będę miała już w domu na wszelki wypadek... Ok mały śpi to opisze może poród w końcu, bo nie wiem kiedy będzie potem okazja ![]() No więc obudziłam się 25 grudnia ok 2 w nocy calusieńka mokra... pierwszy raz w życiu pomyslałam, ze no nie utrzymałam moczu??? W wc pokapowałam się , że to wody... wpadłam w panike zadzwoniłam po ojca i spakowałam się z listy do szpitala( całe szczęście, że miałam już wszytsko do szpitala kupione!!! ). Pojechałam na IP i zostawili mnie.. skurcze były ładne i dość regularne na ktg ale w końcu nic z tego nie wyszło ozwarcie ciągle na cm... posłali mnie na patologie, bo się sączyły nadal wody... spędizłam tam kilka dni do 28 grudnia w nocy od ok3 zaczęłąm mieć bolesne skurcze... jak podłączyli rano mnie do ktg i zbadali ginekologicznie to wóżkiem wieźli na poroówkę... Męczyłam się ale do przeżycia ból póki krzyżowe nie doszły i parte... lekarz masował mnie od drugiej strony żeby rozwarcie powiększyć a mały parł główką w życiu takiego bólu nie czuła,... a jak weszła w końcu główka w kanał rodny to aż się wydarłam, że już nie chce:P Pielęgniarka mnie ściskała całym ciężarem przy skurcach od góry żeby go wypychac i myślałam, że dupe mi rozrywa... ale bardzo to przyspieszyło poród, bo sam w sobie jak juz parłam to 15 minut trwał. Był owinięty pępowiną i niesamowity widok... od arzu rzuciły mi się w oczy jak wypadał jego jajusia ![]() O bólu zapomina się szybko....zwłaszcza jak się nie ma dziecka i czeka na wieści czy jest dobrze... oddychał sam ale leżał w inkubatorze... Płakać mi się chciało jak go odwiedzałam, jak widziałam jak inne matki mają swoje maleństwa przy sobie... po kilku dniach zaczeli mi go przynosić i próbowałam karmić... była to istna masakra... załamywałam się ale tearz wiem., że warto było się nie poddawać ![]() ![]() a myślę, ze to przez nerwy i wyrzuty sumienia... nerwy na mame i babcie wyrzuty sumienia przez babcie bo w wigilie przyjechała mi zrobić przedstwienie jaka jestem zła i niedobra i potem kuzyn pisał czy abbcia u nas na Wigilii jest więc już wiedziałam, ze zamknęła się w domu i udawała, ze jej nie ma żeby później mówić koleżanką jaka jestem niedobra, bo jej nie zaprosiłam... a wiem, zę jej córka zawsze ją zaprasza a ona zawsze sceny i samobiczowanie... teraz to zadzwoniła czy może mnie odwiedzić... czy mam życzenie... nie miałam narazie dziś może zadzwonie pod wieczór... powinna zdawać sobie sprawę, że mam o co być zła- o samolubność i doprowadzanie mniedo wybuchów, nerwów... Bo wiecie sprzątałam sporo przed świętami ale na raty i skończyłam pare dni wcześniej przed wigilia i na wigilię miałam luz, bo do taty jechałam nawet barszczu nie zrobiłam... a na mame, bo miała być na Wigilii a wolała u swojej mamusi, która zawsze miała ja i nas nie powiem gdzie a na starośc zabiega nagle... Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-01-06 o 06:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() Nie chciało mi się dziś wstać....ale Puchatek skutecznie mnie obudził ![]() Idę poczytać...Kuba grzecznie się bawi sam ...więc szybciutko zobaczę co u Was ...widziałam nowe fotki ![]()
#4549 | |
Zadomowienie
|
Patka śliczny kącik dla córci
![]() Cytat:
Potem trzymałam cieplejszą (oczywiście przegotowaną) wodę w termosie i przygotowywałam mieszankę na bieżąco. Było to trochę bardziej kłopotliwe, ale przynajmniej mieszanka nie stała kilku godzin w butli. castilia - wygląda na to, że się trochę zrelaksujesz w tym hotelu ![]() youyou - niekiepski już masz ten brzucholek Kamyku chyba nie pozostanie ci nic innego, jak przetrwać to marudzenie ![]() soraya na pewno dasz radę. Każda z nas się trochę obawia tego co je czeka, ale damy radę - masz najlepszy przykład na naszych już rozpakowanych mamuśkach ![]() zebra Piotruś śliczny A przeżyć trochę miałaś ![]() ************************* * Jeśli chodzi o witaminy, to ja na razie nie kupuję - poczekam co powiedzą w szpitalu, a jak nie w szpitalu to na to co powie pediatra (bo pewnie będzie miał jakiś swój typ). Co do filmów z porodów, to jeszcze się nie zmobilizowałam, żeby je obejrzeć i nie wiem czy się zmobilizuję ![]() A dziś mam wizytę u gin na 12.40, żeby się pokazać po raz ostatni (39,3 tc) z wynikami badań, a tak strasznie mi się nie chce ![]() ![]() Edytowane przez addicted to wizaz Czas edycji: 2010-01-06 o 08:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 | |||||
Zakorzenienie
|
Zebciu Piotruś już pisałam jest cudny
![]() ![]() Co do porodu to z tego co piszesz nie bylo lekko ...ale tego się potem nie pamięta ...jak się patrzy na tego małego skarba .... Cytat:
![]() Tak więc D już mamy... Co do K to Kuba dostałzastrzyk w szpitalu...ale że naturalnie karmiłam na poczatku to kazali kupić... Maż latał bo nie wszedzie była waptece...ale kupił ...okazało się po kilku dniach że musimy karmić butelką...i wtedy lekarz powiedział by jej nie podawać ![]() Ot myslę że warto zaufać lekarzowi i podpytać ...bo to zalezne od sytuacji ![]() Ja gdybym nie miała to bym nie kupowała ![]() Cudnie ....jak mała księzniczka ![]() Cytat:
Wprawdzie teraz podgrzewam wodę w microfali .... Ale jak Kuba byl malusi to czy herbatka ...bo małe ma często czkawki i ciepła herbatka czy woda pomaga ![]() A w nocy mozna nastawić przegotowaną wodę w butli do podgrzewacza...jak głodomor się obudzi to tylko dosypujesz mleczko sypkie.... Bo mieszanka mleczka nie może stac kilka- kilkanaście godzin....musi być świeżo zrobiona ![]() Mam nadzieję że cos pomogłam ![]() Nam się Kuby zapsuł na wakacyjnym wyjezdzie jak podgrzewaliśmy zupki... spadł i przestałgrzać.... Ale już mam nowy i czeka na Pysiolinkę ![]() Cytat:
![]() Ale ten czas leci ...super porównanie będzie fajan pamiątka ![]() Cytat:
![]() Ja nie mam takich doświadczeń ...ale wiem, że noszenie na rączki kiedy tylko zakwili to nie metoda...siostra moja ten błąd popełniła i cięzko było to odkręcić ![]() Cytat:
![]() Mnie też biodra bolą i od wczoraj bardzo plecy ![]() Leżeć zle, siedziec, zle , stać brzuch twardnieje ![]() Chyba czas rodzić ![]() addicted za wizytę ![]()
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2010-01-06 o 07:53 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Wtajemniczenie
|
A mnie nic nie boli
![]() ![]()
#4552 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gotowe mleczko nie może dlugo stac ztego co pamietam to max 1h. Niedojedzona mieszanka od razu do wylania. Cytat:
![]() ![]() Jesli macie wieczorem problem, moze on wynikac z nadmiaru wrazen. Adrianowi pomagało jak zasłoniłam mu widoki na pokoj. Nie miał zadnej karuzelki itp. wtedy sie wyciszał. Przesuwanie kąpania i spania moim zdaniem zły pomysł. Dzieci szybko się przyzwyczaja do rytuału. Nagła zmiana może wywoływac niepokój ![]() Przepraszam, ze sie tak mądrze ![]() ![]() dziś bedziemy składac łozeczko dla juniora ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
A ja tylko przenioslam z pokoju Adaska do naszego. No i trzeba bylo przelozyc dno lozeczka i gotowe.
![]() Adas tylko mowil, ze nie chce nowego lozka, ale jak juz dostal - to jest ok. Teraz chodzi do sypialni naszej i mowi, ze Zuzia tu bedzie spala ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 |
Zadomowienie
|
Ponieważ wkurza mnie już oczekiwanie na tp, postanowiłam znaleźć coś na odwrócenie uwagi i poprawę humoru:
1) Fan modyfikacji ciała http://wp.tv/i,Moda-Styl-2009,mid,48...l?ticaid=5969a 2) chwila wspomnień dla troszkę starszych mamusiek http://kobieta.wp.pl/gid,11788820,img,11788821 ,kat,0,galeriazdjecie.htm l?T[page]=1 Edytowane przez addicted to wizaz Czas edycji: 2010-01-06 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Rozeznanie
|
Hej mamusie
![]() Nie bylo mnie troche i teraz mam sporo do nadrobienia. widze, ze sporo sie dzialo przez te pare dni ![]() Dzieki za kciuki za Tz, ZDAL testy , teraz kurs i praktyczny ![]() Dzis juz na 100% sie dowiedzialam, ze moj tatko z bratem przyjezdzaja z Pl w niedziele, jada samochodem bo beda nam wykanczac domek i juz wszystko bedzie piknie. mama sie smieje, ze tata bedzie porod odbieral ![]() Fleur GRATULACJE duza dziewczynka ![]() ![]() Castilia bardzo mi przykro, ze takie nieszczescie Cie spotkalo akurat teraz, mam nadzieje ze wszystko sie jakos ulozy i ze bedziesz szczesliwa ![]() sliczna mamusia Sylwestrowa ![]() Majkela GRATULACJE ![]() ![]() Zeberka super, ze juz w domku, wysiedzialas sie bidulko w szpitalu. slicznego masz Piotrusia ![]() ![]() Agusiamatyldka sliczna fotka, ![]() ![]() no i szkoda z ta uczelnia, ze tak pod gore Ci robia ![]() Mamaidy gratulacje, ze juz w domku ![]() ![]() Kasya GRATULACJE ![]() ![]() ![]() Ula, czysta i w ubrankach ![]() ![]() Patka ja tez jak ogladam porody to mowie do meza, ze ja sie na to nie pisze. niech sobie sam idzie. ![]() lozeczko przesliczne ![]() ------------------- wlasnie bym sie udusila ![]() ![]() ------------------ Bubi dzieki za linki.poogladam i jeszcze bardziej sie upewnie, ze ja na porod nie ide ![]() ![]() Youyou ale masz brzuchalka ![]() 2h zajelo mi nadrabianie, jestescie niesamowite a ja dzis chyba wybiore sie do fryzjera, bo trzeba sie ogarnac, ale z drugiej strony nie chce mi sie ![]()
#4556 | |||||||
Zakorzenienie
|
A dziękuję bardzo za wszystkie słowa uznania
![]() ![]() Nie chciał pojechać to jest gnom ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliczny brzuszek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Najważniejsze, że teraz jesteście już razem w domku ![]() Cytat:
![]() ![]() A u mnie wczoraj pojawiły się aż 2 skurcze takie odczuwalne - nie takie zwykłe bez niczego ![]() ![]() U mnie pada śnieg... DObrze, że siedzę w domku i nigdzie nie muszę się ruszać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj skończone 37tc
![]() a siostrzenica prawdopodobnie ma rotawirusa:/ najgorsze,że siostra ma za niedługo przyjść do domu ze szpitala,bo oczywiście została z małą i teraz będę mieć codziennie schizy,że przynosi wirusy do domu:/ w szoku w ogóle jestem,bo została z nią w szpitalu i całą noc siedziała na krześle bo nawet łóżek nie mają dla mam takich maluchów...nie mówiąc o śniadaniu,nawet suchej kromki nie dają...zdziwiona jestem,bo przecież te matki co są z maluchami to im pomagają,bo wyobrażam sobie jakie darcie by pielęgniarki miały jakby matki szły do domu..albo kto by karmił maluchy..skandal jak dla mnie!
#4558 |
Rozeznanie
|
Cześć Mamusie.
Ja wczoraj wybrałam się z moimi chłopakami do Centrum handlowego i na pyszne desery lodowe. Nie byłam od września więc czułam się fantastycznie. Mój synuś był tak zachwycony, że jest w końcu ze mną, a nie tylko z tatą, że mnie nie puszczał, był bardzo grzeczny. Ale nocy prawie nie przespałam. Brzuszek boli jak na okres. O 14.45 mam wizyte, dowiem sie co i jak.
#4559 |
Zakorzenienie
|
Witam...
Mała wczoraj zasnęła o 12.45... Więc wcześniej niż zwykle... Niestety o 2 już się obudziła... To jest jej jakaś godzina... W dzień sypia tylko 1 - 2 godzin, a w nocy po tej magicznej 2 to potrafi przespać do 6, a dzisiaj nawet do 6.45... Teraz sobie nadal śpi, a my czekamy na drugą wizytę położnej środowiskowej... Ma mi zdjąć szwy, bo ostatnio się nie nadawały do zdjęcia... Nareszcie jest lepiej i juz coraz mniej boli... ![]()
#4560 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.