|
Notka |
|
Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem)
Cytat:
![]() msk moj szanowny malzonek mowi o mnie 'komputer', jak mam natlok i w pietke gonie bo nie wiem za co sie zabrac to mi mowi ze mi komputer i kalkulator w glowie siadaja, a w ogole to sie ze mnie smieje ze bez kalkulatora i planowania to nic nie potrafie, my jestesmy jak kolko jing i jang - jakbysmy nagle znalezli sie w dzungli to ja zaraz wyciagnelabym kompas, mape, moze jakiego tubylca dorwala zeby sie dowiedziec gdzie jestesmy a malzonek wzialby maczete, popatrzylby na gwiazdy, zapytal gdzie ja chce isc i zaczalby droge wycinac he he ![]() instrukcje prawie koncze i zaraz wysle, jakos nie lubie nieskonczonych spraw, przeszkadza mi to w skupieniu sie na nauce, wysle Ci instrukcje i wtedy wroce do nauki, wypilam pol-litrowy kub kawy to moge jeszcze ze 3 godzinki ![]()
![]() |
#4532 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to ładnie. ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że się przegłodziłaś trochę. Chociaż z drugiej strony to nie wiem czy te czekolady czegoś nie pomieszają. W sensie żeby Cię znowu nie zączął boleć.
![]() |
#4533 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kawa o tej porze?Wariatka.O tej godzinie to szare komórki wysiadają.Śpi się o tej godzinie(i kto to mówi). ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Cytat:
I tak mnie nadal boli to co mi tam.Raz się żyje.No tej przyjemnosci z życia to sobie nie odbiorę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
BAN stały
|
A Wam co się dziś stało,ze jeszcze żadnej nie ma?
Zmowa jakaś czy co? Mam problem-dostałam maila graficznego i nie mogę go odczytać ani pobrać bo wyskakuje mi błąd "nie można załadować filtru konwersji grafiki".Próbowałam przez worda ale nic z tego.W ogóle nie mogę pobrać pliku na żaden sposób.Pobrałam jakieś proponowane dwa programy do odczytu i dalej nici z tego. Nawet jak pobieram cokolwiek już od dawna wyskakuje "nie można odtworzyć pliku".Co ja mam zrobić.Chciałam skopiować ten teks z notatnika ale nie mam go gdzie wkleić.Wiecie w wordzie mam same literki zamiast obrazka. |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |||
Zakorzenienie
|
wiem .... mam fatalne pory posiłków
![]() ![]() na razie się jeszcze jakoś trzymam ... zresztą nie mogłam się zmobilizować do wcierania Janka, to jak miałabym się zmobilizować do cwiczeń? Cytat:
![]() ![]() a ja widzę co szarymi zainsynuowane .... ![]() ![]() ![]() i tak Ty pierwsza będziesz na ustawki z krasnalem przychodzić ![]() a może jak i ja się dorobię to będziemy robić wymianki kosmetyków dla niemowląt ![]() Cytat:
![]() taka śliczna, atrakcyjna i marudzi ... żeby Cie Bozia nie pokarała! ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4536 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No mialam taką krasnalową wizję i tak zupełnie nieświadomie ![]() Ja tam mogę i krasnala na ustawki targać byle by był... Bozia to już mnie pokarała...albo moich rodzicow czy jakoś tak... Za Tigi jestem,bo u mnie się sprawdza zawsze,a jeszcze podrasowane czymś typu żel to nie ma się doprawdy czego czepiać.A cena jak za czteropak jest wysoce interesująca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() to już się nią nie martwię ![]() nieświadomie? Boże, może Ty masz jakieś prorocze wizje przyszłości po tej świętej Lobotomii ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Lavendka widziała wczoraj moje włosy ... są skrajnie beznadziejne ![]() ![]()
![]() |
#4538 |
Wtajemniczenie
|
Agison
Tak tak skrajnie... Zero puchu,zero fruwających piór i lekkie falki...skrajnie beznadziejne... Niemniej jednak wyglądały jakbyś je czymś za bardzo obciążyła,ale typu ciężka maska,olej itp w każdym razie nie środek stylizujący I te delikatne włosiska jakby nie miały siły się podnieść ![]() Jak Cię Twoja intuicja zawiedzie to wpadnę kiedyś i Twojego krasnala sobie zabiorę ![]() Ameryki próbuj,u mnie się sprawdziła. |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() to bardzo możliwe, bo stylizatora rzeczywiście było mało, symboliczna ilość. A obciążone mogły być migdałem - pierwszy raz olejowałam je migdałem solo, i faktycznie takie smętne po nim były ![]() zresztą ja wczoraj cała byłam smętna, niewyspana od soboty, jak wróciłam do domu i spojrzalam w lustro to się przestraszyłam ... nawet TŻ, spytany czy wyglądam jak upiór, potwierdził ![]()
![]() |
#4540 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po egazminach sie wyspie i znow bede ladnie wygladac ha ha ![]() i zeby nie bylo ze Was naciagam na litosc to macie, zobaczcie te knigi, mam wszystkie bo ucze sie z kazdej po trochu i w ciagu dnia: w autobusie, tramwaju, w czasie lunchu, taaaaa... ciezkie jest zycie studenta po 30- tce ![]() ![]() ![]() a ten plik co dostalas to mam nadzieje ze nie chodzi o moja instrukcje, he? msk przeslij mi to z czym masz problem, moze pomoge jak zobacze
Fotograf wizerunkowy/biznesowy, portretowy i ślubny Miłośniczka psiaków, kawy i naleśników Moja praca i pasja Blog fotografa Poza pracą fotografa Edytowane przez Rybiorek Czas edycji: 2010-04-30 o 09:44 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agison puk puk. Wiem, że zawsze ściemniasz i Twoje skrajne gadanie o skrajnie beznajdziejnych kłakach tu nie przejdzie. ![]() Zresztą Lavendka potwierdziła. ![]() Rybiorku jak zobaczyłam te książki to mi się słabo zrobiło...
Spicy orange... Edytowane przez fallen_apple Czas edycji: 2010-04-30 o 09:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale na pewno wyglądały tak jakby nie miały siły się podnieść ![]() I wlaśnie tak jakby od środka.Jakby je oblepił stylizator i ciągnął do dołu to wyglądały by inaczej,a tak one jakby "za ciężkie". Ale wiesz to są spostrzeżenia laika do tego nie znającego konkretnych włosów. Może i olej,ale wiesz,że ja do olei to podchodzę jak pies do jeża...więc jestem je w stanie obarczyć nawet o wybuch wulkanu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wiem co to nauka po nocach.Miałam noworodka w domu,byłam sama,do tego chodziłam do LO a po nocach musiałam nadrobić 5-miesięczny pobyt w szpitalu aby pozdawać wszystkie przedmioty.Potem jak był niemowlęciem chodziłam do pracy,na uczelnię i jeszcze malutkie dziecko.Dałam radę jakoś.Obyło się bez kaw. No właśnie Twoja instrukcja.Ściągnęłam worda,to przeczytałam ją ale nie mogę odtworzyć obrazków. Kompletnie sie na tym nie znam.Nie wiem jakie rozszerzenia itp.Ściągnęłam rano 2 programy podane na forum w linkach i nic. Agison-juz wiesz,ze nie możeć przeciążać falek.Takie delikatne są. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
to pewnie masz to samo co moj malzonek, jak widzi te knigi to od razu ucieka i lapie za pilota od tv
![]() ![]() msk to ja zaraz wysle Ci zdjecia na maila jako jpegi, nic nie kombinuj bo jeszcze sobie wirusa sciagniesz zaraz ci napisze tlumaczenie tego tigi crative genius
Fotograf wizerunkowy/biznesowy, portretowy i ślubny Miłośniczka psiaków, kawy i naleśników Moja praca i pasja Blog fotografa Poza pracą fotografa Edytowane przez Rybiorek Czas edycji: 2010-04-30 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() takie obiektywne spojrzenie jest ważne ![]() ![]() to chyba odstawię oleje na jakiś czas, albo będę używać tylko kokosa, i zobaczę czy trochę się odbiją od głowy? ![]() ![]() a może i kondycja ma w to swój wkład, ostatnio jestem ciągle zmęczona, niewyspana i zestresowana, na cerze się to odbija, więc pewnie i na włosach ... ![]() a olejów wiem że nie lubisz, mam coś dla Ciebie zamiast olejów, zapodam Ci następnym razem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4548 |
Wtajemniczenie
|
Fallenko cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja już tam coś nakombinowałam.Nawet nie wiec co.Znów będę deinstalować.Może właśnie format inny?Ja nic nie wiem. Przetłumacz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
tigi creative genius - sculpting liquid (rzezbiacy plyn)
rzezbij swoje wlosy jak artysta, ksztaltuj wlosy bez poswiecania i utraty delikatnosci. trwalosc fryzury przekracza wszystko co znasz do tej pory - wzmacnia polysk - zageszcza wlosy - odzywia i naprawia uzycie: naloz na wilgotne wlosy a nastepnie wysysz suszarka aboyt uzyskac naturalnie wygladajaca objetosc lub pozwol wyschnac naturalnie dla uzyskania wyraznych i intensywnych lokow/fal (bardziej zdefiniowanych) 200 ml = 10.2£
#4551 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochana.
![]() Dobry? ![]() Ja się obudziłam z bólu nóg. ![]()
#4552 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja się zastanawiam czy następnym razem nie przynieść Ci paru tabletek na tarczycę.Wnerwia mnie to,że lekarze jakoś nic Ci nie dali...moja siostra przy TSH dostała tabletki i to wcale nie najmniejszą dawkę. A ona jeszcze do innego lekarza chodzi niż ja,jakiś ma pakiet medyczny z pracy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() malzonek twierdzi ze jak kocham nosic obciazenie ![]() do 15 czerwca, mam egzaminy 8, 14, 15, ale wyniki dopiero pod koniec sierpnia bo nasze wypociny jada do Glasgow i tam sa sprawdzane (siedziba ACCA na Europe tam sie miesci)
![]() |
#4554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4555 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
O kurcze to długo musisz czekać na wyniki. Ja bym uświerkła.
#4557 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam bóle mięśniowe najczęściej na zmianę pogody. Moją mamę z kolei bolą kości. I tak boli mnie od 2 dni, że się budzę. To jest straszny ból. Jakby Ci rozrywało nogi. No masakra. Już się smarowałam maścią i czekam aż mi przejdzie. Albo aż przyjdzie jakieś zimno bo to chyba na to mnie tak boli. ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Widziałam. Ale kiedyś w poszukiwaniu Tigi najtaniej znalazłam na tej stronce.
![]() |
#4560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak w ogole to jeszcze wczoraj zrobilam malzonkowi niespodzianke, ten tydzien ma na druga zmiane i wraca po polnocy, kupilam samoprzylepne kokardki (wiecie taka roza ze wstazki) bo serduszek nie znalazlam i przywitalam go z nimi przyklejonymi w strategicznych miejscach a w pasie byla przewiazana czerwona wstazka (zeby nie bylo ze to prezent do rozpakowania ![]() ![]() ![]() fallenka mam to samo, nie wiem z czego to sie bierze
Fotograf wizerunkowy/biznesowy, portretowy i ślubny Miłośniczka psiaków, kawy i naleśników Moja praca i pasja Blog fotografa Poza pracą fotografa Edytowane przez Rybiorek Czas edycji: 2010-04-30 o 10:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.