|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dieta - MŻ-WR kontynuacja VI
madzia tak straszysz tym ćwiczeniem, że aż sami się za nie biorę.
i normalnie cud trzeba będzie w kalendarzy czerwoną kartkę robić pod dzisiejsza data, bo mi odbiło na spacerze z psem i biegałam teraz będą standard brzuszki z rozciąganiem i spanie więc do jutra P.S. rano też mam zamiar jutro biegać z piesą. ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- a co mi tam też nie będę gorsza i się przyłącze jutro jajecznicowego klanu
|
#4532 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
Ale ruch na wątku, super Neska gratulacje Bardzo łądnie wygladasz w legginsach i bardzo dobrze że się przełamałaś U mnie weekend jedzeniowo straszny. Jestem przed okresem i zachowuję się jak odkurzacz. Masakra Jedyne, czym mogę się pochwalić to ćwiczenia, rowerek, hula-hop Weekend znów zapowiada się grzesznie. Mój Oskar kończy 20 maja 6 lat (kurczę jak ten czas leci) i robimy urodzinki, przyjadą rodzice, brat z żoną, już nie mogę się doczekać ale MŻ-WR pewnie będzie mocno zaburzone Wczoraj dowiedziałam się też że 25 czerwca mam wesele kuzyna. Może się wybierzemy i do tego czasu chciałabym troszeczkę zgubić a czasu mam naprawdę niewiele |
|
|
|
#4533 |
|
Raczkowanie
|
Bry dziewczyny
![]() Maz naprawil mi bieznie Wczoraj zrobilam 8km interwalowo 2 min bieg/2 minuty marsz. zielonamorelka skad Ty masz ten swoj plan na marszo-biegi jesli moge zapytac ? I gratuluje wygranych ! ![]() Dziewczyny mi sie marzy koktajl z truskawek Tutaj truskawki sa dziwne bo wygladaja jak te sztuczne szklarniowe dostepne w Polsce czy UK ale smak maja prawdziwej polskiej truskawki. No i kefiru tutaj wcale nie mozna w zwyklym sklepie dostac a co dopier jakis 1% tluszczu czy cos... Dzisiaj wszystkie posilki takie same jak wczoraj oprocz kolacji. Na kolacje piers z kurczaka ladnie doprawiona przyprawa na grilla z chrupiaca salatka z bialej kapusty, marchewki i selera naciowego
|
|
|
|
#4534 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziendoberek
Cytat:
i nie przeszkadza mi to w robieniu jajecznicy,chlebka i plackow rano![]() Cytat:
i smacznej jajecznicy zycze hih ![]() Cytat:
![]() dziekuje a plan znalazlam gdzies na wizazu jakis watek o nim byl wieczorem jak wroce to moge go tu napisac o ile nie zapomne hehe
|
|
#4535 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć a ja po kawce i zaraz spadam biegać
![]() akaishia tu masz plany też fajna stronka ogólnie http://bieganie.pl/?cat=19 |
|
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć baby!
|
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja już po biegu i po śnaidanku, i zaraz lecę się kąpać dziś dystans 10km400m czas 01:03:50 tempo 06:08 km prędkość 9,78km/h dziś dla odmiany bieżnia na stadionie ale nudy straszne i to liczenie okrążeń mnie rozwala . Zauważyłam że na bieżni mam lepsze czasy ale to dlatego że biegi są monotonne i odchylenie takie same nie ma jak teren raz pod górkę raz z górki ![]() Myślę co by tu sobie na obiadek strzelić |
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Ewunia ja też nei wiem co na obiad. Zrobię chyba po prostu zupę szpinakową. Będzie jeden obiad dla wszystkich
|
|
|
|
#4540 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Siemka ! ![]() bassienkaw co dzisiaj na sniadanko ? W koncu dostalam moja ksiazke o SB. Oj jak sie ciesze !!! Uwielbiam czytac ksiazki Dzisiaj dietka OK. Zrobilam kolejny dzien Ripped i 30 minut marszo-biegu. Niezbyt dobrze sie czuje... przeziebienie albo grypa mnie chyba bierze. |
|
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie dzisiaj bez skomplikowania śniadanie, chyba pogoda coś mi nie sprzyja... na pierwsze miałam płatki kukurydziane z wkrojonymi truskawkami zalane mlekiem. Na drugie będzie koktajl, a na obiad zupa szpinakowa. Brakuje mi pomysłów co później hahaha
i czasem na mnie przychodzi pora, że myślę myślę i wymyślić nic nie mogę
|
|
|
|
#4542 |
|
Wtajemniczenie
|
hej laseczki
miałam z rana biegać ale tak te pyłki mi dawały w kość, że zrezygnowałam i wyszedł długi spacer z piesą. Na śniadanie oczywiście była jajecznica ![]() Za to nie mam pomysły na kolacje ale coś się wymyśli w ciągu dnia mykam robić sobie mini spa, bo mnie morelka niedawno skusiłam ale jakoś nie miałam czasu.
|
#4543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja juz po drugim śn u mnie dziś krótki odstęp między pierwszym a drugim ale pierwsze było później niż zawsze a drugie zawsze mam o 11 i juz byłam głodna więc lekkie było jajko 1 ziemniaczek mały i schabu kawałek dosłownie na 2 kęsy (lekkie?)Ale obżarta jestem ![]() myślę nad tortillą na obiad bo mam troche gotow kurczaka warzywka do tego sosik na bazie oliwy z ziołami(właśnie zrobiłam,do oliwy dałam świeży tymianek miętę meliskę i mam jeszcze jedno ziółko ale nie pamiętam jak się nazywa a i lubczyk i czosnek,więc wyjdzie aromatyczna oliwa do sałatek) Albo z sosem z jogurtu i coś tam jeszcze.... Tak sobie myślę i myślę ![]() Idę suszyć włosy zakupy szybki obiad i do rodziców mykam |
|
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa super obiad. Ja kombinuje ciasto, mieszam kilka przepisów i zobaczymy czy coś wyjdzie, a przy okazji modyfikacje robię. Robię dukanowski biszkopt, jak wyrośnie w miarę, to przesmaruję lekko powidłem domowej roboty, na to masa serowa kokosowa, nie wiem czy nie dam truskawek, kilka sztuk mi zostało i na to piana z białek. Wszystko w wersji light. Zobaczymy czy cokolwiek mi z tego wyjdzie
|
|
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
Serek dnia dzisiejszego
|
|
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A budyniowiec w koszu wylądował Na obiad wyszło mi coś innego niz przewidywałam danie zrobione z resztek domowych takie bez nazwy ![]() Ale dałam pomidory ze słoika takie domowe kawałek gotowanej wołowiny gotow kurczak papryka zioła prowansalskie kus kus trochę bo z wczoraj mi zostało koper i wyszło takie coś ale pyszne pikantne tak jak lubię |
|
|
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa moje jedzneie najczęściej wygląda tak jak Twoje, tzn to co w domu mam to daję, kombinuje... rzadko kiedy kupuję specjalnie coś, by coś z tego stworzyć. Nawet jak sałatki robię, gdy ktoś ma przyjechać to kombinowane często są. Choć są i takie, które się powtarzają, bo bardzo lubię.
Twój obiad wygląda smakowicie i tak samo brzmi wg tego co piszesz. I jeszcze na ostro. Mniam. Do budyniowca też zrobię podejście. Ciasto wyciągnęłam, wygląda fajnie, ciekawe jak będzie smakować. |
|
|
|
#4548 |
|
amor vincit omnia
|
jeśli chodzi o budyniowca to... ten dukanowski to niebo w gębie
|
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę inaczej
![]() a ja zaczęłam kombinować i zrobiłam sobie coś w rodzaju mini torcika czy coś takiego |
|
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
Ewunia z bułeczki z mikrofalówki? Wygląda bosko... ja zaraz wrzucę moje ciasto
|
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
Tak z tej bułeczki tylko że wiejski dodałam kakao ale mogłam jeszcze chwilkę trzymać ale i tak będzie dobra przełożone naturalnym ze słodzikiem cytryna i kakao
Jestem przed okresem i chcę się wściec za słodkim i ciacho sobie w lodówce leży na wszelki wypadek W razie czego wolę to niż jakieś inne słodyczeChciałam z przyprawą do piernika zrobić ale nie miałam Czekam na chłopaków jak przyjdą dam im obiad i spadam ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- No i jak Ci wyszły galaretki? |
|
|
|
#4552 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra wrzucam moje ciasto
|
|
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
Już mam przepis zrobię na pewno!!!
Oj Basia szkoda że nie mieszkasz koło mnie, oj bardzo żałuję ![]() Ale byś miała natręta w domu
|
|
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
Ewunia ale znowu aż tak daleko od siebie nie mieszkamy. Swoją drogą ja muszę dorwać gdzieś mazeine, ciekawa jestem czy dalej będzie tak wyczuwalna w wypiekach. Mąka kukurydziana jak dla mnie ma specyficzny posmak
Tzn nie przeszkadza mi jakoś szczególnie, ale ktoś kto nie jest na diecie, może wyczuć, że coś jest inaczej... ktoś kto jest przyzwyczajony do normalnych wypieków Hehehe. Ja muszę ten budyniowiec zrobić
|
|
|
|
#4556 |
|
Raczkowanie
|
Bry!
![]() Już w domciu. Na obiad piersi z kurczaka - trochę w ziołach, trochę w curry, bo sobie zamroziłam wcześniej, do tego ukochane warzywka na patelnię - brokuły, kalafior, groszek i marchewka. Lekko i szybko ![]() Widzę, że sporo z was je te bułeczki otrębowe z mikrofalówki. Chyba sama przetesuję, tylko się zastanawiam jak zmielę otręby. :d Przydałby się kiedyś malakser <marzy> Ciekawa jestem tylko, czy to zdrowem tak na codzień - proszek do pieczenia i porcja promieniowania każdego ranka :d ale od czasu do czasu na pewno nie zaszkodzi. Ja się staram stronić od wszelkich słodkości, nawet tych dietetycznych, bo słodkie-słodkim - chce się więcej, więcej... Poza tym nie lubię używać słodzików, ewentualnie malusieńko miodu do owsianki jak słodycz owoców nie wystarcza. Zjem obiadek i wskakuję na rower!
|
|
|
|
#4557 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej nikt tutaj tych bułeczek nie je codziennie
A Ewula robi z niezmiksowanych otrębów
|
|
|
|
#4559 |
|
Wtajemniczenie
|
ale kusicie tymi domowymi słodkościami, a ja biedna do dupy mam piekarnik by ciasta, ciasteczka robić
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() ja już po obiadku i mam lenia i nic mi się nie chce.. zachmurzyło się i chyba będzie padać bo na dworze duszno..
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

Chyba aż sobie zaraz ugotuję jajko na twardo na śniadanko ;p