|
|
#4531 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C cz. 3
|
|
|
|
#4532 | |
|
Moderator
|
Cytat:
dzięki za tłumaczenie z polskiego na... polski... |
|
|
|
|
#4533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny nie śmiejcie sie ze mnie nie wiem czemu zrozumiełam, że "zamawiać przez internet, w pl nie ma jak" chociaz tam przecinka nie było
|
|
|
|
|
#4534 |
|
Raczkowanie
|
hahahaa nie ma sprawy =D czasem trzeba
nie szkodzi, ważne, że już wszystko jasne ;p Edytowane przez TQC Czas edycji: 2010-09-29 o 15:53 |
|
|
|
#4535 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4536 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
btw: jesli moge zasugerowac dobra kredke to proponowalabym Make Up For Ever Aqua Eyes. Na moich oczach wszystkie kredki sie kseruja (nawet na bazie) a ta trzyma sie naprawde dlugo. |
|
|
|
|
#4537 |
|
Moderator
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22383095]Dziekuje Kasiu
btw: jesli moge zasugerowac dobra kredke to proponowalabym Make Up For Ever Aqua Eyes. Na moich oczach wszystkie kredki sie kseruja (nawet na bazie) a ta trzyma sie naprawde dlugo.[/QUOTE] nie nie, ja bym się wstrzymała... A co do kredek - ja ich praktycznie nie stosuję na górną powiekę bo każda, nawet waterproof, się rozmazuje. tam zawsze linerki i te MACowe są genialne ![]() ale zapamiętam sobie tą Aqua Eyes! |
|
|
|
#4538 |
|
Rozeznanie
|
witam, jest jakiś sklep MAC w Poznaniu?
|
|
|
|
#4539 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4540 |
|
Moderator
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22383930]Pewnie. Sa trzy
.[/QUOTE]James, ciiiiiicho, dziewczyna pierwszy post pisze na forum... idea trzech w Poznaniu jednakowoż mi się bardzo podoba. evvelina88 gdybyś zerknęła w pierwszy post tego wątku to byś wiedziała, że w Polsce sklepy MACa są 4: dwa w Warszawie, i po jednym w Krakowie i Wrocławiu... witamy na forum
|
|
|
|
#4541 |
|
Rozeznanie
|
napisz Ryba gdzie?
kłamczuszka :-P Edytowane przez evvelina88 Czas edycji: 2010-09-29 o 17:39 |
|
|
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
80 zł
Dziewczyny wczesniej coś wspomniały, że one zostana w reg, ale babka w MAC mówiła, że LE
|
|
#4544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak Twój Dukan? Ja lecę 8my dzień ![]()
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ich nawet nie żałuję, mimo Kasi usilnego kuszenia
Aniu, zaczynałam 5 czerwca do dzisiaj jest -12 kg Zgrzeszyłam kilka razy, miałam zastój praktycznie miesięczny, ale dietowałam dalej, i kilogramy się poddały, zaczęły spadać. Ogólnie to badam się co 3 miesiące, kontrolnie, zwłaszcza nerki i cholesterol (staram się jeść max 4 żóltka na tydzien), a jesli chodzi o samopoczucie to jest wyśmienicie. Okazało się, że to dieta idealna dla mnie, no i w końcu nauczyłam się sama sobie gotować Owszem pochłania trochę więcej pieniędzy niż normalne jedzenie, ale dietetyk pochłonął w moim przypadku o wiele więcej Ufff się rozpisałam
|
|
#4546 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja chwalę bo na moich powiekach naprawdę rzadko co się trzyma aż tak rewelacyjnie.... Krysia pisała że mają wejść na stałe... oby |
||
|
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
Kasieńko droga
Ty nie musisz kusić świadomie Wystarczy, że człowiek przeczyta Twój opis takiego linera, i już kiełkuje myśl "a może ja też potrzebuję?"
|
|
#4548 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22376848]Sierotka MACowa ma pytanie i ma nadzieje, ze ktos pomoze
Na Targowisku pokazal sie puder "MAC crystal whitening loose powder 02, poj. 20g z serii Barbie Collection". Google nic nie wie. Sprawdzilam liste kosmetykow Barbie (tu) i takiego pudru nie ma. Dziewczyna mowi, ze kupila na lotnisku w Stansted kilka dni temu. Ostatnio puder o tej samej nazwie pojawil sie na targowisku i okazal sie podrobka, wiec pytam. Notabene, nie wiedzialam, ze mozna jeszcze gdzies dostac limitowanki sprzed 3 lat. Tak czy siak pytam, czy ktos zna ten puder i moze cos o nim powiedziec.[/QUOTE] podróba ![]() poza tym bywam na lotnisku Stansted dość regularnie (ostatnio 3 tyg temu) i żadnych takich 'cudów' oni tam nie mają.. najstarsza limitowanka jaką mieli, to pigmiaki z All Races.. ja też na Dukanie.. zaczęłam w zeszły wtorek, więc 9ty dzień
|
#4549 |
|
Kici kici miau miau
|
kurcze a jednak.. tak myslalam ze ten Barbie to podroba, skoro na zadnej stronie MAC go nie ma. w sumie nie ma go w ogole nigdzie w Google.
|
|
|
|
#4550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przestańcie kusić Dukanem bo ja się cały czas nad nim zastanawiam
|
|
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
Na Temptalii dokładne sprawozdanie z wprowadzenia kolekcji VV. Godzina po godzinie
Ich tam chyba poje.ało (przepraszam za określenie ) W ciągu kilku godzin większość jest SOLD OUT. Mam cichą nadzieję, że w Polsce tak nie będzie i, że 2. jak dotrę do MACa to cokolwiek się ostanie ![]() Brand nie rób mi tego pomacam w sobotę, może jakieś jeszcze są. W sumie to tak myślę, oczy mam duże, ładne, zawsze mi się makijaże z kreskami podobały chyba czas nauczyć się je robić
Edytowane przez Myszołapka Czas edycji: 2010-09-29 o 22:55 |
|
|
|
#4552 |
|
Moderator
|
żeby nie było, że jestem gołosłowna...
wybaczcie jakość kreski, serio, w takim powiększeniu niestety widać nierówne pokrycie kolorem, w realu inaczej też wygląda jej kształt, jest kocia, nie ma takiej zadziornej tej końcówki ale obiektyw z tak bliska ją zniekształcił :/ no i uczę się malować tymże linerem więc nie do końca mam wprawę, stąd prześwity w kolorze. tak wygląda Superslick liner Signature blue (zdj niestety z racji pory z lampą) po 12h noszenia, a miałam dzisiaj trochę bieganiny w związku z imieninkami męża. Była mżawka, była klima w aucie nie wiem co tam jeszcze mogłoby mieć wpływ na kreskę... nic się nie odbiło... nic nie zniknęło... cień się zebrał w załamaniu a liner pozostał na miejscu. dlatego chcę ich nie tylko w permanentnej ofercie ale także pragnę nowych kolorków! ![]() serio wstyd za jakość tej kreski ale żeby zareklamować trwałość i dobrą jakość tego linera czegóż się nie zrobi... Jezuniu dziewczyny jak ja Was podziwiam, ja bym nie dała rady na diecie... wpędzacie mnie tym w takie kompleksy, że lecę zjeść ciacho... a serio - ja po prostu mniejsze porcje sobie teraz robię bo za bardzo kocham moją kuchnię żeby iść na dietę ale podziwiam i dopinguję!Brand - one takie samomalujące to nie są... ja muszę, jak widać, jeszcze trochę poćwiczyć Edytowane przez kasiaj85 Czas edycji: 2010-09-29 o 22:58 |
|
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to super Ja kocham linery, ale teraz finansowo odpadam ![]() Jestem ciekawa jakie beda efekty Trzymam kciuki !!! Marysiu gratuluje sukcesów ![]()
|
|
#4554 | |
|
Moderator
|
Cytat:
u nas podejrzewam, że może czasem poleżeć ta kolekcja. ![]() pomacaj je koniecznie |
|
|
|
|
#4555 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie na razie tylko -4kg ale nie poddaję się ![]() a Ty jak tam? Cytat:
oby jednak nie poszło to tak szybko jak w Stanach
|
|
#4556 |
|
Zadomowienie
|
Nie sądziłam, ze bedzie takie szaleństwo z ta kolekcją.
A dietuje tekże , taki oszukany Dukan, - 6 kg. .
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba nic nie chce z VV, ale może to błąd??
Ja lecę na obwodach Ile kg nie wiem
|
|
#4558 |
|
BAN stały
|
Ach i och
Oj chyba zacznę się "stołować" w MAC regularnie! wczoraj nabyłam 2 cudeńka w wymarzonych odcieniach (w innych firmach takowych nie znalazłam...!)szminka Snob (kolor - cuuuudowny!) i cień Hush (niepozorne toto, a takie czary mary - odrobinka i już oko wypoczęte). Tylko jakby ciut taniej mogło być, ech ... Przez internet wychodzi taniej niż w sklepie? Btw - niestety w przeszłości miałam złe doświadczenia z podkładem Select (zwłaszcza!) i z bazą pod podkład i jakoś się zraziłam, oczywiście niepotrzebnie
|
|
|
|
#4559 |
|
Zadomowienie
|
Śledzę ten wątek już od dawna i od dawna noszę się z zamiarem skompletowania paletki 15
Niestety w Trójmieście nie ma sklepu (jak powszechnie wiadomo, niestety), a zakupy na zagranicznych stronach, to dla mnie czarna magia Co mi pozostaje? Czekać na jakis wyjazd do Waw-y A Wy tak kusicie
|
#4560 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.

A skąd będzie mozna zamawiac? Ze strony oficjalnej bedziecie kupowac?
Lush & China Glaze lover!

nie wiem czemu zrozumiełam, że "zamawiać przez internet, w pl nie ma jak" chociaz tam przecinka nie było
tam zawsze linerki i te MACowe są genialne 

) W ciągu kilku godzin większość jest SOLD OUT.