|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
Cytat:
![]() Reso o 18:00 Nie mogę z Wami ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Włóczykij!!!!! Ej a komu kto się z Włóczykijem jeszcze kojarzył??? A! Już wiem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Aj hew absolutli noł ajdija ![]() ![]() Ej wgrałam nareszcie zdjęcia na NK ![]() Arki jakbys mogła jeszcze te swoje poprzesyłać. resztę. Te co mamy jak kebaba jadłyście, w autobusie, u mnie itd ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
Dobry
![]() Coś spamu malusio, kryzysik mamy ![]() Ktoś tam pytał o której jest mecz ??? Punkt 18.00 ![]() Miss i Karola zakończyć mi tu raz, dwa ten obrażający mnie temat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja wszystko zrobie ale jutro! Bo jutro mam moją pierwszą i ostatnią poprawkę którą MUSZĘ zdać więc jestem tu tak z wami jedną nogą i jedną ręką a zaraz jeszcze reso będę jednym okiem oglądać
![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ucz się! A jutro trzymamy kciuki ![]() A ja zaraz na jednej nóżce będę spadać do domu ![]() Znowu coś pijesz?? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() egzakli, albo na któregokolwiek z naszych mężczyzn to cało nie wyjdzie z tej konforntacji to do nas nie pasuje włóczykij?hmm mi sie koajrzy z Bobkiem- on miał prawie takie futro jak fryz Winiara ![]() taa wiesz kiedy ja ostatni raz coś piłam, dawno temu i nieprawda
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
uf, oglądnę przynajmniej 1.5 seta
![]() Dalej Reso! ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- ok, mam już jedno małe spostrzeżenie ![]() już dawno chciałam to powiedzieć: Krzysiek Wierzbowski to dobra dupa ![]() ![]() Pawian, oh Pawian ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Miss Dramatique Czas edycji: 2010-02-26 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | ||
Zakorzenienie
|
Twój nie znajduje?
![]() mój wyszukuje sam i pyta czy połączyć, ale sam się nie połączy jak mu nie pozwolę ![]() Cytat:
![]() dajesz linka na pw ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() boski ![]() Cytat:
![]() w ogóle to się witam, bo dzisiaj chyba jeszcze nie pisałam ![]() powiem Wam, że jeśli Jadar nie spadnie do I ligi, to jakoś im to załatwię.. po rozmowie z koleżanką nie dziwi mnie ich obecna forma.. z takim podejściem do sprawy i trybem życia to oni ani z Wieluniem ani z W-wą nie wygrają... wkur.... mnie już i gdyby nie to, że mam akr. to bym już na mecze nie chodziła ;/ aaaa jak to mówią głupi ma szczęście ;D wczoraj ze 3 godziny siedziałam i wyszukiwałam w arkuszach maturalnych z bio pytania z ewolucjonizmu ;D i na dzisiejszy spr. nie uczyłam się kompletnie nic poza odp. do tych pytań ![]() ![]() włączyłam sobie mecz na ipli, ale jakoś mnie nie porywa.... idę chyba zaraz w kimę, bo jestem zmęczona, ale jakoś później może zajrzę do Was ![]()
![]() |
#4539 | ||
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
z siatkarzy mi wyszedł.. Bartosz Kurek ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kurde ide próbować cytowac cos bo nedza straszna. ale! jeszcze napisze o tym snie Arki! A więc ![]() po pierwsze możesz mi troche tego wysłać? ![]() a po drugie mogłabys nieźle dorobic na jakiś sensacyjnych scenariuszach wszystko tak dokładnie opisane wartka akcja, emocje, łoł łoooł szalona! ![]()
że nie wiem o czym mówię ![]() Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2010-02-26 o 17:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale nie ma nic. dzisiaj od rana rzucam zadem chyba ciotka blisko ![]() no własnei nie mam nic ![]() ![]() Cytat:
![]() romanse kolejowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ee Wierzbowski spoko chłop jest ![]() ![]() Ty jestes okrutna ![]() ![]() z fartem na sprawdzianie będzie piona? ![]() mnie własnie tez dlatego postanowiłam nadrobić o ile sie uda ale teraz chyba mi wiekszosc zacytowało ![]() a teraz to o czym zapomniałam było o Mentosie juz teraz reszta: Kadzik dla Miss Zbigniew dla Arki Grzegorz K dla Kasi plus: Mikko Oivanen iii Igor Yudin enjoy ![]()
że nie wiem o czym mówię ![]() Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2010-02-26 o 18:22 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to i ja też poproszę ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No, na wszystkie - tj. oba - to ja na pewno nie. Serio zastanawiam się nad 'innym miastem'. Wro na bank - ale chcialabym coś jeszcze zaliczyć... ![]() Cytat:
![]() ![]() Wierzbowski coś w sobie ma ![]() Ale... yyyy... Kanapka na boisku ![]() ![]() Cytat:
![]() Mój siatkarz na dziś... Ruciak... ![]() ![]() (za drugim razem dostałam Akhrema ![]() Arki! Ja też chcę zgadywać, ja też! ![]() ![]()
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-02-26 o 18:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja serio czuję, że tym razem spadną... ;]] może piona to nie, ale 4 powinno być spokojnie xD danke! ![]() co prawda już to widziała, ale dzięki Ci kobieto za pamięć ![]() ![]() i ten jego nieśmiertelny tekst, że najpiękniejszy dzień w jego życiu to ten, w którym się urodził ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() mi wczoraj i dzisiaj za drugim losowaniem wyszedł Sammelvuo ![]()
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mój kolega z grupy powiedział, że był jakiś czas temu (nie dopytałam, kiedy konkretnie - uciekł na tramwaj
![]() ![]() Normalnie padłam z leksza, jak to usłyszałam ![]() No i brawo Reso ![]() I Mikki mvp ![]() Już się bałam, że nie pociągnie tego meczu. Ale brawo, brawo ![]() Żesz...! ![]() ![]() ![]() Czewskie: "Witamy w raju" ![]() ![]() ![]() Kreatywni są ![]()
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-02-26 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Uuuu. To najwyższy czas nadrobić zaległości ![]() Cytat:
Dupy nie urywa ![]() Pawian- Damian ![]() Czyżbyś się nas wstydziła?? ![]() No to będzie problemik... Zakładałam sobie to konto dziś tak na szybkości i nie pamiętam hasła ![]() ![]() ![]() Ale ja tam i tak nie będę zaglądać... Co i raz tylko żeby sprawdzić jakiż to dla mnie siatkarz na dziś jest przygotowany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() (D) ruciak ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Weśśś Ty tego kumpla na jakie przesłuchanie i się WSZYSTKIEGO dowiedz... Wiesz. Jako członkini Siurakowego haremu i przyszła Kochanka Bełchatowska ![]() Znaczy się że Sovia wygrała? Gratki ![]() No cóż... Zmyślne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha spoko loko ;D farmę sobie załóż!!! ![]()
![]() |
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Joa!!! Zagadaj z nim jedziemy na nastepna impreze!!! Ja mam ciocie w nysie MAMY NOCLEG ZA FREE jeszcze sie ucieszy!!! I obiad i wszystko! GADAJ Z NIM BO ZATŁUKE!!!! A teraz TEKST DNIA! Chłopak mojej lokatorki powiedział cytuję: 'SIATKÓWKA TO SPORT DLA BAB' Nie powiem co o nim myślę niech odda to grafika: #$@%$#&%#$%$^#*&(%&%*^&#% *&$ ************************* *********** Jeśli wiecie co mam na myśli.
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
#4550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli mnie pamięc nie myli to jest ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie postanowiłam: żadnych imprez z siatkarzami ![]() mi coś koleżanka pisała, że chyba w grudniu na meczu AZS Nysy był Bartek ![]()
![]() |
#4552 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie ![]() Ja już nawet dzisiaj wpadłam na pewien pomysł ![]() Powiem Wam, że gdyby nie to, że jadę do Londynu, może bym jakimś cudem uzbierała te kilka stów ![]() ![]() A Wy w końcu gdzie się wybieracie? Wrocław, Łódź? Te które chciały ![]() ![]() Ale wiecie co, nie wiem, kolega jakoś nie odpisał mi ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Nie liczy się wielkość przyrodzenia, tylko technika pier**lenia - wczoraj przeczytana mądrość babci Karoli (brzmi prawie jak Mama Arki ![]() Studniówka nie ru**ana, matura nie zdana ![]() I wiele, wiele temu podobnych ![]() Takich tekstów ci u nas dostatek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kadzik cudowny normalnie jest. Tak fajnie odpowiadał.... ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Bo się pogniewamy
![]() Bejbe. Toż ja ze wsi jestem... Farmę mam w realu ![]() ![]() Cytat:
![]() Ej bez kitu... Jak się jakiś lowelas z Wrocławia mógł wkręcić to my nie damy rady ![]() ![]() ![]() Joaa! Rozkazuję Ci! Molestuj tego kumpla! Wywiaduj się co, jak, dlaczego z kim i kiedy ![]() Słucham?? No chyba mu się w dupce "trochę" poprzewracało... Jakiś niespełniony człowiek? Miał trudne dzieciństwo?? Może rodzice mu przykręcali zabawki do podłogi i teraz tak odreagowuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aj noł, łoć ju min. Mi też nieraz powtarzają kumple/znajomi "siatkówka to, siatkówka tamto, ale beznadziejna jest". Ale że "gra dla bab"? Heloł? Czy on łona fajt? ![]() ![]()
![]() |
#4555 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Leżę ![]() ![]() powrzucam kiedy indziej ![]() A znajdziesz mi linkaaa ![]() ![]() Cytat:
![]() No no. Pewnie był. Sam mówił, że jak tylko ma czas i akurat Nysiaki grają u siebie to bardzo chętnie zagląda. W końcu to tam stawiał pierwsze siatkarskie kroki... No czyż on nie jest słodki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja kciałam ![]() ![]() ![]() ![]() włacha ![]() zatkało kakało ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() aaaaa no tak ![]()
#4557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurde no. Jak un się tam wkręcił skubany ![]() No to, że siatkówka to średni sport to się spotkałam kiedyś... Chociaż też mnie takie opinie dziwują :/ Ale, że dla bab ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nooo, a teraz jeszcze w Nysie gra jego friend z czasów kędzierzyńskich ![]()
![]() |
#4559 |
Zadomowienie
|
Toż oni naszych mężów na oczy nie widzieli!!!
![]() Wystarczy na naszych menów spojrzeć i od razu wiadomo, że nie dla bab to sport ![]() ![]() ![]() W oczy by im tego nie powiedział na pewno ![]() ![]()
#4560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no, kumpel był na jakiejś imprezie, no i był na niej też Siurak ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.