|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
Cytat:
![]() Reso o 18:00 Nie mogę z Wami Ale popieram. my jesteśmy miłe ale do czasu... Jakby ktos chciał rączki na Kurka zapuścić to ostrzegam Nie radzę! ![]() Cytat:
Chciałam być po prostu uprzejma na wejściu ale widzę że to u nas nie przystoi ![]() Włóczykij!!!!! Ej a komu kto się z Włóczykijem jeszcze kojarzył??? A! Już wiem Cytat:
![]() ![]() Aj hew absolutli noł ajdija ![]() ![]() Ej wgrałam nareszcie zdjęcia na NK Arki jakbys mogła jeszcze te swoje poprzesyłać. resztę. Te co mamy jak kebaba jadłyście, w autobusie, u mnie itd
|
|||
|
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
Dobry
![]() Coś spamu malusio, kryzysik mamy ![]() Ktoś tam pytał o której jest mecz ??? Punkt 18.00 ![]() Miss i Karola zakończyć mi tu raz, dwa ten obrażający mnie temat
|
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja wszystko zrobie ale jutro! Bo jutro mam moją pierwszą i ostatnią poprawkę którą MUSZĘ zdać więc jestem tu tak z wami jedną nogą i jedną ręką a zaraz jeszcze reso będę jednym okiem oglądać
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ucz się! A jutro trzymamy kciuki ![]() A ja zaraz na jednej nóżce będę spadać do domu ![]() Znowu coś pijesz??
|
||
|
|
|
#4536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() egzakli, albo na któregokolwiek z naszych mężczyzn to cało nie wyjdzie z tej konforntacji to do nas nie pasuje włóczykij?hmm mi sie koajrzy z Bobkiem- on miał prawie takie futro jak fryz Winiara ![]() taa wiesz kiedy ja ostatni raz coś piłam, dawno temu i nieprawda
|
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
uf, oglądnę przynajmniej 1.5 seta
![]() Dalej Reso! ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- ok, mam już jedno małe spostrzeżenie .już dawno chciałam to powiedzieć: Krzysiek Wierzbowski to dobra dupa ![]() ![]() Pawian, oh Pawian ![]()
Edytowane przez Miss Dramatique Czas edycji: 2010-02-26 o 18:14 |
|
|
|
#4538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Twój nie znajduje?
mój wyszukuje sam i pyta czy połączyć, ale sam się nie połączy jak mu nie pozwolę Cytat:
![]() dajesz linka na pw ![]() boski ![]() Cytat:
![]() w ogóle to się witam, bo dzisiaj chyba jeszcze nie pisałam dżemdobrydobrywieczór ;Dpowiem Wam, że jeśli Jadar nie spadnie do I ligi, to jakoś im to załatwię.. po rozmowie z koleżanką nie dziwi mnie ich obecna forma.. z takim podejściem do sprawy i trybem życia to oni ani z Wieluniem ani z W-wą nie wygrają... wkur.... mnie już i gdyby nie to, że mam akr. to bym już na mecze nie chodziła ;/ aaaa jak to mówią głupi ma szczęście ;D wczoraj ze 3 godziny siedziałam i wyszukiwałam w arkuszach maturalnych z bio pytania z ewolucjonizmu ;D i na dzisiejszy spr. nie uczyłam się kompletnie nic poza odp. do tych pytań i były właśnie te pyt. na spr jakby sorka dała coś innego to byłoby zabawnie ;D włączyłam sobie mecz na ipli, ale jakoś mnie nie porywa.... idę chyba zaraz w kimę, bo jestem zmęczona, ale jakoś później może zajrzę do Was
|
|
#4539 | ||
|
Zadomowienie
|
muli mii!Cytat:
z siatkarzy mi wyszedł.. Bartosz Kurek ![]() Cytat:
kupmy sobie i bedziemy tym majtac na lidze taka Julianowa Fala![]() kurde ide próbować cytowac cos bo nedza straszna. ale! jeszcze napisze o tym snie Arki! A więc Arki nie wiem co Ty bierzesz przed snem dziołcha ale mam dwa spostrzeżenia:po pierwsze możesz mi troche tego wysłać? ![]() a po drugie mogłabys nieźle dorobic na jakiś sensacyjnych scenariuszach wszystko tak dokładnie opisane wartka akcja, emocje, łoł łoooł szalona!
że nie wiem o czym mówię Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2010-02-26 o 18:50 |
||
|
|
|
#4540 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie ma nic. dzisiaj od rana rzucam zadem chyba ciotka blisko no własnei nie mam nic chyba jestem chora![]() Cytat:
romanse kolejowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ee Wierzbowski spoko chłop jest ![]() ![]() Ty jestes okrutna ![]() z fartem na sprawdzianie będzie piona? ![]() mnie własnie tez dlatego postanowiłam nadrobić o ile sie uda ale teraz chyba mi wiekszosc zacytowało ![]() a teraz to o czym zapomniałam było o Mentosie juz teraz reszta: Kadzik dla Miss Zbigniew dla Arki Grzegorz K dla Kasi plus: Mikko Oivanen iii Igor Yudin enjoy
że nie wiem o czym mówię Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2010-02-26 o 19:22 |
|||||
|
|
|
#4541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to i ja też poproszę
|
|
|
#4542 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szoping to zawsze dobry pomysl ![]() No, na wszystkie - tj. oba - to ja na pewno nie. Serio zastanawiam się nad 'innym miastem'. Wro na bank - ale chcialabym coś jeszcze zaliczyć... ![]() Cytat:
Chociaż - w tym secie to Czewikom - niech mecz trwa i trwa! ![]() Wierzbowski coś w sobie ma Ale jednocześnie to coś interesującego i coś, co mnie odpycha ^^Ale... yyyy... Kanapka na boisku ![]() Cytat:
![]() Mój siatkarz na dziś... Ruciak... ![]() (za drugim razem dostałam Akhrema )Arki! Ja też chcę zgadywać, ja też! ![]()
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-02-26 o 19:32 |
|||
|
|
|
#4543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja serio czuję, że tym razem spadną... ;]] może piona to nie, ale 4 powinno być spokojnie xD danke! co prawda już to widziała, ale dzięki Ci kobieto za pamięć ![]() i ten jego nieśmiertelny tekst, że najpiękniejszy dzień w jego życiu to ten, w którym się urodził ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
![]() mi wczoraj i dzisiaj za drugim losowaniem wyszedł Sammelvuo
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mój kolega z grupy powiedział, że był jakiś czas temu (nie dopytałam, kiedy konkretnie - uciekł na tramwaj
Normalnie padłam z leksza, jak to usłyszałam ![]() No i brawo Reso ![]() I Mikki mvp ![]() Już się bałam, że nie pociągnie tego meczu. Ale brawo, brawo ![]() Żesz...! Czewskie: "Witamy w raju" Kreatywni są
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-02-26 o 20:07 |
|
|
|
#4545 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() )Uuuu. To najwyższy czas nadrobić zaległości ![]() Cytat:
Dupy nie urywa ![]() Pawian- Damian Czyżbyś się nas wstydziła?? ![]() No to będzie problemik... Zakładałam sobie to konto dziś tak na szybkości i nie pamiętam hasła ![]() ![]() Ale ja tam i tak nie będę zaglądać... Co i raz tylko żeby sprawdzić jakiż to dla mnie siatkarz na dziś jest przygotowany ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() (D) ruciak |
|||
|
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weśśś Ty tego kumpla na jakie przesłuchanie i się WSZYSTKIEGO dowiedz... Wiesz. Jako członkini Siurakowego haremu i przyszła Kochanka Bełchatowska ![]() Znaczy się że Sovia wygrała? Gratki ![]() No cóż... Zmyślne ![]()
|
|
|
|
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha spoko loko ;D farmę sobie załóż!!!
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Joa!!! Zagadaj z nim jedziemy na nastepna impreze!!! Ja mam ciocie w nysie MAMY NOCLEG ZA FREE jeszcze sie ucieszy!!! I obiad i wszystko! GADAJ Z NIM BO ZATŁUKE!!!! A teraz TEKST DNIA! Chłopak mojej lokatorki powiedział cytuję: 'SIATKÓWKA TO SPORT DLA BAB' Nie powiem co o nim myślę niech odda to grafika: #$@%$#&%#$%$^#*&(%&%*^&#% *&$ ************************* *********** Jeśli wiecie co mam na myśli.
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli mnie pamięc nie myli to jest
|
|
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie postanowiłam: żadnych imprez z siatkarzami ![]() mi coś koleżanka pisała, że chyba w grudniu na meczu AZS Nysy był Bartek
|
|
#4552 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokładnie ![]() Ja już nawet dzisiaj wpadłam na pewien pomysł Powiem Wam, że gdyby nie to, że jadę do Londynu, może bym jakimś cudem uzbierała te kilka stów A tak to, niestety ![]() A Wy w końcu gdzie się wybieracie? Wrocław, Łódź? Te które chciały Szykować się, zaraz prześlę Ale wiecie co, nie wiem, kolega jakoś nie odpisał mi .I nie wiem czy się śmiać czy płakać Cytat:
Nie liczy się wielkość przyrodzenia, tylko technika pier**lenia - wczoraj przeczytana mądrość babci Karoli (brzmi prawie jak Mama Arki )Studniówka nie ru**ana, matura nie zdana ![]() I wiele, wiele temu podobnych Takich tekstów ci u nas dostatek Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kadzik cudowny normalnie jest. Tak fajnie odpowiadał.... ![]() Cytat:
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo się pogniewamy
![]() Bejbe. Toż ja ze wsi jestem... Farmę mam w realu ![]() ![]() Cytat:
![]() Ej bez kitu... Jak się jakiś lowelas z Wrocławia mógł wkręcić to my nie damy rady Tym bardziej, że nocleg mamy zapewniony Jak nie u Arki rodzinki to u Siuraka Joaa! Rozkazuję Ci! Molestuj tego kumpla! Wywiaduj się co, jak, dlaczego z kim i kiedy ![]() Słucham?? No chyba mu się w dupce "trochę" poprzewracało... Jakiś niespełniony człowiek? Miał trudne dzieciństwo?? Może rodzice mu przykręcali zabawki do podłogi i teraz tak odreagowuje
|
|
|
|
|
#4554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aj noł, łoć ju min. Mi też nieraz powtarzają kumple/znajomi "siatkówka to, siatkówka tamto, ale beznadziejna jest". Ale że "gra dla bab"? Heloł? Czy on łona fajt? ![]()
|
|
#4555 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Leżę powrzucam kiedy indziej ![]() A znajdziesz mi linkaaa ![]() Cytat:
![]() No no. Pewnie był. Sam mówił, że jak tylko ma czas i akurat Nysiaki grają u siebie to bardzo chętnie zagląda. W końcu to tam stawiał pierwsze siatkarskie kroki... No czyż on nie jest słodki Cytat:
![]() ja kciałam ![]() włacha ![]() zatkało kakało Mi też
|
|||
|
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
niet aaaaa no tak
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurde no. Jak un się tam wkręcił skubany ![]() No to, że siatkówka to średni sport to się spotkałam kiedyś... Chociaż też mnie takie opinie dziwują :/ Ale, że dla bab
|
|
|
|
|
#4558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo, a teraz jeszcze w Nysie gra jego friend z czasów kędzierzyńskich
|
|
#4559 |
|
Zadomowienie
|
Toż oni naszych mężów na oczy nie widzieli!!!
![]() Wystarczy na naszych menów spojrzeć i od razu wiadomo, że nie dla bab to sport ![]() ![]() ![]() W oczy by im tego nie powiedział na pewno (pomijając to, że by nie sięgnął
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no, kumpel był na jakiejś imprezie, no i był na niej też Siurak pewnie w jakimś klubie or so to się odbyło czyli, wiesz, jesteś w Nysie - i albo Ci się poszczęści, albo Ci się nie poszczęści
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

muli mii!
kupmy sobie i bedziemy tym majtac na lidze taka Julianowa Fala
chyba jestem chora

Chociaż - w tym secie to Czewikom - niech mecz trwa i trwa!