|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Cytat:
Nigdy do tej pory nie pisałaś takich rzeczy o swoim związku. Nie wydaje Ci się, że panikujesz, bo gość nie miał ochoty na seks lub na rozmowę? Albo teraz przesadzasz, albo Twój związek jest..chory? |
|
|
|
|
#4532 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Grapefrutku
|
#4533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem, na chwilę obecną łzy i smarki łzowe ciekną mi strumieniami i mogę pisać jakieś dziwne rzeczy ale przecież nad każdą rzeczą myślę zanim napiszę. I jest tak jak mówię. Tak mam że siedzę cicho i nagle wybucham. Szczęście że przy was a nie że jemu gadam. Claris, wtf ? |
|
|
|
|
#4534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa Bo czuję,że o tej bieliźnie było też do mnie.
![]() Ja od TŻ dostaję prezent raz w roku, na urodziny. Tak uzgodniliśmy, że więcej sobie nie kupujemy.
|
#4538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Claris, no że powinien mnie rzucić Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-03-02 o 23:19 |
||
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Mam to samo i z własnego doświadczenia wiem, że im poziom wyolbrzymiania i nakręcania się samodzielnie jest wprost proporcjonalny do długości tłumienia w sobie zgrzytu. Dlatego postaraj się uspokoić a najlepiej odpocznij teraz a jutro spojrzysz na to wszystko trzeźwiejszym okiem. Nie ma sensu się zadręczać. Jak będzie - tak będzie, ale najważniejsza jest kwestia nastawienia.
|
|
|
|
#4540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, albo Ty strasznie wyolbrzymiasz, albo rzeczywiście coś jest między Wami nie tak... ale tutaj nic innego jak rozmowa nie pomoże
|
|
#4541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I próbowałam dać mu czas żeby sam powiedział ale to nie działa
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
No bo co to za związek, który i tak prędzej czy później się rozpadnie, bo nie ma tego "paliwa"- obustronnej miłości. Dla Ciebie to lepiej, jeśli prędzej, bo wtedy szybciej masz szansę poznać kogoś, kogo pokochasz z wzajemnością... Jeżeli to rzeczywiście prawda, że on Cię nie kocha, bo to dla mnie trochę niepojęte być z kimś nie kochając go
Edytowane przez Claris Czas edycji: 2010-03-02 o 23:25 |
|
|
|
#4543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież mnie kochał więc to może wrócić. Tylko co ja takiego zrobiłam ?
|
|
|
|
|
#4544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ilsa ja nie dostaję od tż prezentów, nooo dostaję ale bardzo rzadko i głupio się z tym czuję (czasami )Mieliśmy kiedyś taki dłuższy okres w związku, że myśleliśmy, że się posypie a jak tż się zdenerwował to czego bym nie zrobiła to w 80% przypadków pinga mu nie pingała. Ile jesteście ze sobą? Rok? Trochę dłużej? Może faktycznie to nie to. Mój tż nie lubi okazywania uczuć przy znajomych (już taki jest) i nie będę z tego tragedii robić, chociaż czasem może się zdenerwuję. Dla mnie ważne jest, żebym lubiła nawet milczenie z tż i jak spojrzę na niego to wiem o co chodzi bez słów. I nie będę płakać z powodu mniejszej ilości pinga-pinga. Tż ostatnio mi powiedział, że to już nic ciekawego nie jest i dlatego już mu pinga tak nie pinga Miałam się obrazić, że facet się źle wysłowił? ![]() Już nie wiem co myśleć. Może masz taki dzień, że wszystko wyolbrzymiasz. A może warto poważnie zastanowić się nad związkiem. Przepraszam myślałam, że mamy rok 2009. Może Cię pocieszę ja zaczęłam się mocno kłócić z tż po ok 3 latach związku Edytowane przez katarakta Czas edycji: 2010-03-02 o 23:29 |
|
|
|
|
#4545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grapefrutku, miałam Ci jeszcze Pw pisać, ale dzisiaj już nie mam siły, przypomnę sobie jutro ![]() Uciekam do spania, dobranoc
|
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ilsa, jeśli faktycznie jest tak, jak to nam tutaj opisujesz (nie sugeruję, że kłamiesz, tylko zastanawiam się, czy czasem nie za bardzo emocjonalnie do tego podchodzisz?) to im szybciej powiesz mu wszystko wprost tzn, że czujesz się przez niego niekochana i porozmawiacie o tym, podejmiecie jakąś decyzję, tym lepiej. Po co masz tracić czas z kimś, kto nie jest w stanie (zakładam, że jest tak, jak piszesz) odwzajemnić Twojego uczucia? Samo się nic nie zrobi i sam z siebie nagle Cię nie pokocha (znów zakładam, że to co piszesz, to nie jest tylko pod wpływem chwili i wielkich emocji). Rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa... |
|
|
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biska, ja mu próbuję mówić jak się czuję ale on się wtedy denerwuje albo zmienia temat. Albo mówi że niemożliwe bo on kocha. I nie chcę żadnej decyzji
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-03-02 o 23:34 |
|
|
|
|
#4549 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
W tej 2 sprawie. To chyba nie można nic zrobić, żeby ktoś ew. zakochał się w nas/ pokochał po raz kolejny, bo to już nie od nas zależy. Tak mi się wydaje. |
||
|
|
|
#4550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ilsa, przede wszystkim, to nie ma czegoś takiego jak "powinien mnie kochać"
Edytowane przez Biska Czas edycji: 2010-03-02 o 23:40 |
|
|
|
|
#4552 |
|
Zadomowienie
|
Ilsa, a może on woli iść gdzieś z kumplami zamias słuchać smęcenia, że on Cię już nie kocha. A nie próbowałaś "olać" go na kilka dni, może ciut dłużej?
---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Nie mówię, że masz być taka sama. Każdy się z czasem zmienia i Ty i on. Chodzi o to, żebyście się dopasow2ali do siebie z tymi zmianami, a nie oddalali. A może poprostu zaczęliście dostrzegać w sobie wady i tż nie potrafi ich zaakceptować. |
|
|
|
#4553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie wiem, mam całą twarz ściągniętą od tej głupiej soli w łzach i żałuję tych moich wybuchów kiedy mówię co czuję bo teraz będziecie mi i wy i moja głowa mówić że niedługo to się skończy... a ja nie chcę żeby to się kiedykolwiek skończyło bo chociaż on nic absolutnie nie robi to jak patrzę w jego oczy i myślę o nim to chcę żeby był zawsze przy mnie
|
||
|
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet jeśli on nic nie zrobi, to jak długo Ty wytrzymasz w takim związku? Ta frustracja będzie w Tobie narastać. Nie chciałabym, żebyś po kilku latach oprzytomniała i doszła do wniosku, że jesteś z kimś nie dlatego, że ten ktoś Cię kocha, tylko dla jego wygody... Kochasz go, ale nie można całe życie tylko dawać i liczyć na cud...
Ja (żeby nie było) naprawdę życzę Ci, żeby Twój Tż faktycznie się zmienił. Już raz ten wątek pokazał cudowną przemianę (Ins ) kogoś, w kogo naprawdę zwątpiłam (zresztą chyba nie ja jedna?), może akurat zdarzy się to ponownie... oby.
|
|
|
|
#4555 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Ilsa, moim zdaniem brak Wam rozmowy, a nie seksu
|
#4556 |
|
Zadomowienie
|
Ilsa Idź teraz spać. Weź wcześniej odprężającą kąpiel, posłuchaj muzyki, która Cię relaksuje. Zajrzyj na forum i przeczytaj co napisałaś o waszym związku, ale jak już ochłoniesz nieco z emocji, bo teraz to tylko coraz bardziej się nakręcasz. Wtedy może uda Ci się spojrzeć z boku na was. Idź jutro np. na samotny spacer, popatrz się na wystawy w skelpach, na innych ludzi, cokolwiek, coś co odciągnie Twoje myśli od tż.
A skoro po kilku dniach nieodzywania się do tż,on pyta się co się dzieje to może jednak cośtam czuje, tylko narazie potrzebuje nieco luzu. |
|
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż się dziwię że to piszę, bo sama "świrowałam" na tym punkcie jakiś czas temu. Teraz mi przeszło, a raczej przemówiłam sobie do rozumu i czasem idę na imprezę z kumpelkami, jadę sama na koncert albo na ploty czy na weekend do rodzinki. I to nam obojgu wychodzi na zdrowie. Daj mu szansę uzmysłowić sobie, że tęskni za Tobą. I naprawdę przestań panikować, bo Twoja rozpacz w tym momencie nic nie zmieni a tylko Tobie zaszkodzi. Edytowane przez raingirl Czas edycji: 2010-03-02 o 23:57 Powód: literówka |
|
|
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
Nasunęło mi się jeszcze jedno, co już nie raz zostało tutaj napisane - FACET MUSI GONIĆ KRÓLICZKA!
|
|
|
|
#4559 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)Zgadzam się |
|
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

13.03.2008

Miałam się obrazić, że facet się źle wysłowił? 
) kogoś, w kogo naprawdę zwątpiłam (zresztą chyba nie ja jedna?), może akurat zdarzy się to ponownie... oby.