|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010.
Cytat:
![]() i juz zdazylam sie poklocic i pogodzic...
|
|
|
|
|
#4532 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, inny przyklad to, to, ze on mowi ze spie do 12 jedyne co moge powiedziec jak mi braknie slow to, to,ze mu nie staje |
|
|
|
|
#4534 | |
|
BAN stały
|
No ktos tu o mnie pamietal, jak milo
Cytat:
|
|
|
|
|
#4535 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4536 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze jakbyś podała mi swoje gg to wtedy byłoby idealnie, na bieżąco mogłabym się konsultować ![]() Cytat:
Albo wiem, poćwicz sobie, wtedy na pewno napięcie opadanie U mnie bez zmian. Kolejny kolega do mnie powiedział tylko, że słyszał, że ,,mamy przerwę" On widać sobie zrobił ode mnie odpoczynek i myśli, że później wszystko wróci do normy. To się chyba chłopak zdziwi. Ale wiecie co doszłam do wniosku, jak gadałam dzisiaj z tym kolegą, że Ci chłopacy naprawdę zaczynają teraz dopiero dojrzewać Każdemu coś odwala. Swoją drogą sporo opóźnieniu są w dojrzewaniu
|
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Wybaczcie,że nie zaglądam tutaj. Jakoś nie mam czasu i chęci,żeby coś tutaj napisać. U Nas wszystko ok,nie ma się do czego przyczepić więc no cóż... ![]() ciekawe ile jeszcze będzie taki stan:zazdrości brak(nie ma o co),złości brak... Niech tak zostanie,bo mi tak pasuje.Pozdrawiam,miłego dnia!
|
#4539 |
|
Zadomowienie
|
Co tu taka cisza?
![]() Dziewczyny do roboty, nasz wątek umiera !!
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
czesc piekne
teraz wolne.. jutro do fryzjera... i musze jeszcze do optyka sie przejechac tylko nie wiem kiedy. Butow nie mam, wszystkie bluzki z krotkim rekawem sa ciasne w biuscie, komers sie zbliza, sukienke jak znajde bedzie cud a pieniedzy brak szkoda slow na mnie.. juz wam nie smece |
|
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
Hej . Też mam doła, ledwo żyję, nic mi się nie chce, nawet żyć
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie kochane, co to za smęty?
Głowa do góry-wiosna przecież jest gdybyście słyszały, jak mi za oknem ptaszki ślicznie śpiewają Ajjj żyć nie umierać Miłego popołudnia Wam życzę- mimo wszystko buziaczki
|
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
nie bez powodu najwięcej samobójstw popełnianych jest na wiosnę
![]() ja szczerze mówiąc jestem przytłoczona tak gwałtowną zmianą pogody. nic mi się nie chce, głowa mnie boli, chodzę smętna. jednak te kilka miesięcy zimy zrobiło swoje. |
|
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
gwiazdeczka i jak miedzy tz a rodzicami jest lepiej?
mnie tez jakos glowa boli od kad wrocilam z miasta i znowu ta tabletka Edytowane przez evelineau Czas edycji: 2010-03-31 o 15:13 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wystarczylo mi raz jak wydarlam sie na niego bez powodu a on biedak nawet nie wiedzial o co chodzi... eh.. ide wyprac spodnie |
|
|
|
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po tym jak TŻ napisał im tego fajnego smska, wrócił z pracy do domu i w sumie nic. Wieczorem TŻ dzwoni, mówi że idzie do sąsiada, bo matka mu wyrzuty robi ![]() Powiedziała do niego: "Ty tylko wymagasz, a nic od siebie nie dajesz" Miło. Niech więcej od nich "nie wymaga" by pozwolili mi do niego przyjechać. Nie powinnam, ale coraz bardziej nie znoszę jego matki... Mam chytry plan. Do nich napisze na święta: "Wesołych Świąt", a do TZta babci napisze jakiś ładny wierszyk. Jeśli się uda, to babcia na pewno powie swojej córce co jej napisałam ![]() Dziękuję, że pytasz ![]() Racja, taki skok pogody to też nie dobrze... Teraz ciągle ktoś choruje itp. itd. Ja się czuję dobrze, chociaż troszkę spać mi się chce. Na 18:00 jadę z babcią do spowiedzi, bo jeszcze nie była. Ogółem to nuda jest. |
|
|
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ja swojej bardzo nie lubie i coz musi byc), ale wiadomo trzeba sie jakos dogadywac, mogli by choc przed swietami sie nie klocic , coz moze w swieta uda sie im pogodzic, bedzesz wtedy u nich?
|
|
|
|
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pf. Kto wprowadza ten wprowadza, ta kobieta nie widzi chyba nic poza czubkiem własnego nosa. Na święta nie będę u nich, nawet nie chcę, powiedziałam TŻtowi, że ma przyjechać do mnie w lany poniedziałek. |
|
|
|
|
#4550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(kiedys tam oczywiscie )
|
|
|
|
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech ona się nie zdziwi, jak jej mąż wyjedzie w kwietniu za granicę i będzie sama w domu siedziała. Będziesz będziesz
|
|
|
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, po moich przejsciach to mam nadzieje![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- wiem, jakby cos to pomozecie , ale pewnie zanim to bedzie , ps podoba mi sie ta fryzura co kiedys wkleilas mam troche podobna(lagodniej zrobiona), i nie odczuwam utraty wlosow, dol mam zostawiony, moj maz nie pozwala mi ich ruszac
|
|
|
|
|
#4554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta teraz to bym nawet ja nie sciela na krotko ![]() pamietam jak ostatnio scielam wlosy.. zobaczyl mnie powiedzial ze dziwnie wygladam (dodam ze to bylo wieczorem jeszcze w zimie to niezbyt dobrze widzial) na nastepny dzien mnie zobaczyl to oczu oderwac ode mnie niee mogl bo mu sie podobalo
|
|
|
|
|
#4555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaaaa.. po pas takie beda idealne.. ale to poczekam jeszcze z dwa latka
|
|
|
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie jest źle bo wstałam i tak sobie poczłapuję po domu, tu przepiorę, tam coś zeszyję, tu pomogę w plackach itp.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świeta są po to, by szczerze życzyć ludziom wszystkiego, co najlepsze, nie miec w sercu urazy i gniewu. A ty co? a ty strzelasz focha, bo coś wyszlo nie tak jak chcialaś. Bez urazy oczywiście, bo nic osobiscie do Ciebie nie mam, ale zachowujesz sie jak rozwydrzone dziecko. Zaproś TŻ do siebie na swieta i po sprawie.. a nie jakieś odstawianie szopki, bo matka TŻ Cie "nie chce". Zlekceważ jej zachowanie i już.. |
|
|
|
|
#4559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i odzywka jest konieczna
|
|
|
|
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to uwielbiam warkocze taki dlugi ale ladnie zrobiony.. albo cos z warkoczami.. nie wiem czemu ale sentyment mam moja mama w liceum miala po pas.. ona ich nie lubila zazwyczaj miala spiete w kitke ale jak rozpuscila to chlopaki byli tacy szczesliwi ze szok dodam ze mamy z mama wlosy mocne grube i w ogole ich pelno takze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.

zanim poszedł spać to mi tylko powiedział "zlosc się o co co chcesz 

i juz zdazylam sie poklocic i pogodzic...

Każdemu coś odwala. 

Świeta są po to, by szczerze życzyć ludziom wszystkiego, co najlepsze, nie miec w sercu urazy i gniewu. A ty co? a ty strzelasz focha, bo coś wyszlo nie tak jak chcialaś.