|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: FREE SAMPLES część VI
Cytat:
Cytat:
![]()
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
U mnie dziś próbka kremiku L Oreal YOUTH CODE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
after hours
|
mój listonosz to ma mnie dosyć czasami
![]() jak coś jest poleconym i ma napis przesyłka reklamowa(i oczywiście mieści się w skrzynce), to dzwoni domofonem i pyta, czy może zostawić w skrzynce, więc zostawia, a zaraz ktoś po to schodzi..
#4534 |
Zadomowienie
|
A ile sztuk jest tych wkładek????
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Raczkowanie
|
U mnie to teściowa (przyszła) ma mnie chyba dość. Bo głupi listonosz zamiast do domu to jej do pracy przesyłki zanosi i ona musi mi je do domu targać;/ Aż się boję coś zamawiać haha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4537 |
after hours
|
bardzo sympatyczny i bardzo uczciwy
![]() zresztą, nie wymagam od niego, żeby latał na 4 piętro z każdą pierdółką dla mnie, sama mogę po nią zejść. jak coś jest z urzędu, to przynosi, ale jak przesyłka reklamowa, to zostawia i zawsze dzwoni domofonem informując o tym. nigdy mi nic nie zaginęło, raz tylko dostałam rozerwaną przesyłkę, ale było napisane: przesyłka dotarła w stanie uszkodzonym z zagranicy (z usa konkretniej) i pieczątka sortowni, bodajże w wawie. a wkładek są 2 szt.
#4538 | |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dwie.
---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4540 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz Edytowane przez renia0809 Czas edycji: 2010-05-13 o 12:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
BAN stały
|
Cytat:
a dla Ciebie pogrubione: ot co |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Wtajemniczenie
|
w sumie ci nie przeszkadzają, nie będziesz ich krytykować -
![]() gratuluję, że wcześniejszych wypowiedzi czyli absolutnej negacji przeszłaś na wklejanie linków, w takim razie moim zdaniem więcej pochopnie nie krytykuj kogoś za coś cytując regulamin i twardo obstając przy swoim zdaniu, aby za chwilę łaskawie stwierdzić, ze ci to nie przeszkadza i sama to uskuteczniasz, lepiej przemyśl coś dwa razy ![]() jakbyś umiała się dostosować to byś uparcie nie broniła swoich racji czasem warto przyznać się do błędu...
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz Edytowane przez renia0809 Czas edycji: 2010-05-13 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4544 |
Raczkowanie
|
u mnie dziś 2 próbki Blau Farmy (emulsja do ciała Atoperal) - były przy kasie w Superpharmie w słoiczku, można było sobie wziąć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nic z Twoich wypowiedzi sensownego na chwilę obecną dla wątku nie wynika. Pamiętasz. Pamiętaj dla siebie. Nie ma po co zaśmiecać. To lekka żenada zwłaszcza, że ten temat dawno został zamknięty. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Wtajemniczenie
|
ten konkurs sorayi, to nie taki głupi. jest napisane że zbiera się rachunki od 10maja do 31lipca, czyli może dałoby radę uzbierać paragony z koleżanką na kwotę 150zł... i już ma się za to kosmetyki jakieś
![]() ![]() u mojej babci dziś podpaski seni lady & listek artro protect. dziś SU w Bdg, szkoda że taka pogoda okropna jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Raczkowanie
|
dziewczyny naparwde przestancie sie juz obrzucac slowami, kazdy dodaje co chce, jak ktos chce dodawac konkursy a wczesniej nie chcial, to dobrze, zmienilo sie na lepsze i tyle...nie ma co roztrzasac..buziaki na zgode i juz!
na rozladowanie atmosfery: http://www.indykpol.pl/Dla_konsument...lorowanka.html tzreba sie zarejestrowac a potem wyslac maila z danymi - kolorowanka (przepraszam jesli bylo) |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
U mnie też dzisiaj błyszczyk Rimmel 140 - Always Lovely
i obłowiłam się próbkami na Skarbach Urody w Bdg i próbkami w sklepie Yves Rocher, gdzie robiłam zakupy ![]() 10 podwójnych zestawów próbek Bielenda 12 próbeczek Farmona mały testerek błyszczyka Wibo różowego P.S. Tereska nie było tak chojnie jak u Ciebie w Toruniu ![]() 23 próbki Yves Rocher |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Wtajemniczenie
|
dostalam na maila, moze kogos zainteresuje
http://p.infor.pl/promocja-infor/inf...419/index.html
#4550 |
BAN stały
|
Dzięki Koan, też temat uważam za zamknięty, tym bardziej, że dziewczyna nadal nie czyta ze zrozumieniem, przyznałam się do błędu, co więcej, daje linki i inne dziewczyny nie marudzą,może nawet się cieszą ... ;] następnym razem tak jak dziewczyny stwierdziły później zmieni się nazwę wątku i tyle - to też pominęłaś
też macie znowu ankietę z GFK? jestem od niedawna a to już 3... |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Wtajemniczenie
|
właśnie był kurier u mnie, i otrzymałam nagrodę pocieszenia z konkursu daxa, i w paczuszce znalazłam:
- termoaktywne serum-laser - myjący peeling-masaż - serum koncentrat do biustu - próbkę w saszetce balsamu do ciała s.o.s (skóra bardzo sucha, szorstka i łuszcząca się - katalog produktów 2010 - drewnianego zielonego kwiatka z klipsem, taka niezapominajka ![]() oraz list z podziękowaniem ![]() Edytowane przez inverso Czas edycji: 2010-05-13 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Raczkowanie
|
http://ariel.pl/ Konkurs - Ariel konkurs, trzeba kupić proszek, do wygrania pralka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- magdalenka_w_86 , tylko pozazdroscic ![]() U mne Skarby beda dopiero po wakacjach.... ![]() Edytowane przez Koan Czas edycji: 2010-05-13 o 14:22 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4555 |
Wtajemniczenie
|
magdalenka_w_86 orientujesz się może, czy stoiska obsługują te same osoby co w TRN?
![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Oj nie przesadzaj, ale ja Wam właściwie zazdroszczę błyszczyka Rimmel na którego się nie załapałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Raczkowanie
|
Napisałam maila do Olay w związku z brakiem wyników konkursu z okazji Dnia Kobiet, ciekawe co odpiszą (i czy wogóle odpiszą)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
inverso nie mam pojęcia, bo nie byłam w Toruniu na Skarbach. Będę miała okazje może 29 maja być na Skarbach w Koninie. Ciekawe czy będą te same panie
![]() To co najbardziej mnie rozbawiło to, że niektóre panie były naprawdę przemiłe i miały jakąś tam wiedzę a niektóre wyglądały tak jakby ktoś je posadził tam za karę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 | |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
Było ale ja dodam jeszcze,że w tej kolorowance jest potem konkurs - trzeba odesłać pocztą pokolorowany obrazek i można wygrać grę, a 50 bodajże osób dostaje piórnik indykpolu. Mój synek się załapał. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Wtajemniczenie
|
Listonosz wlasnie mi przyniosl blyszczyk Rimmel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.