etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu! - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-11, 21:19   #4531
tiga27
Raczkowanie

GG do tiga27
Dot.: etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu!

To są takie ślimaki ozdobne do akwarium, jedzą glony, resztki, resztki pokarmu, i żeby się rozmnożyć muszą mieć samca nie tak jak zwykłe, ja je dostałam od jednej z dziewczyn z tego forum, jak chcesz to ją zpaytam

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Ślimaki Jak długo żyje taki ślimak? Ja mam na ogródku mnóstwo,s etki ślimaków Ale one nic dobrego nie robią więc kończą marnie Ostatnio myślałam o kupnie jakeigoś gryzonia bo niedawno mój świnek morski zmarł i brakuje mi czegoś, ale na hodowle ślimaków nie wpadałm

To są takie ślimaki ozdobne do akwarium, jedzą glony, resztki, resztki pokarmu, i żeby się rozmnożyć muszą mieć samca nie tak jak zwykłe, ja je dostałam od jednej z dziewczyn z tego forum, jak chcesz to ją zpaytam, nie mam pojęcia ile żyją bo to nie dla mnie ja je tylko zapakowałam do akwarium
tiga27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 21:24   #4532
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tiga27 Pokaż wiadomość
To są takie ślimaki ozdobne do akwarium, jedzą glony, resztki, resztki pokarmu, i żeby się rozmnożyć muszą mieć samca nie tak jak zwykłe, ja je dostałam od jednej z dziewczyn z tego forum, jak chcesz to ją zpaytam

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

To są takie ślimaki ozdobne do akwarium, jedzą glony, resztki, resztki pokarmu, i żeby się rozmnożyć muszą mieć samca nie tak jak zwykłe, ja je dostałam od jednej z dziewczyn z tego forum, jak chcesz to ją zpaytam, nie mam pojęcia ile żyją bo to nie dla mnie ja je tylko zapakowałam do akwarium
Ja wolę zwierzątka z futerkiem jednak

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 21:36   #4533
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
TŻ wybija mi z głowy chęć sprzedania mabel Mówił, ze jedna mniejsza zgrabna torebka przyda mi sie i zebym jej absolutnie nie sprzedawała a jak bardzo chcę ogromniastą to mogę sobie kupić. Chyba zgłupiał nie zamierzam do końca lipca nic kupowac a moze i do nowej kolekcji. taka maniaczka to ja nie jestem
Chyba mu się Mabel bardzo spodobała

No ide oglądac fotki, bo widziałam cos katem oka w ciągu dnia
Mądry Tż Mabel warto mieć w szafie a jak Cię sam Tż namawia na większą torebkę - to może skorzystaj ? Niech zasponsoruje ten zakup i w ten sposób zostawisz sobie Mabel a dokupisz coś dużego Trzeba korzystać

Cytat:
DZIEWCZYNY a co sądzicie o Mizensa Marianna?
skórka się świeci, za dużo zdobień

Cytat:
Ja też - zdecydowanie Czuję obrzydzenie do wszelkich płazów, gadów i insektów ... brrrr

Moja świnka też niedawno odeszła Biedna - rozchorowała się w jeden dzień i żyła już tylko kilka godzin

Całe szczęście że mam mopsika jeszcze - bo ciężko by mi było bez żadnego zwierzaka
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 21:43   #4534
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Mądry Tż Mabel warto mieć w szafie a jak Cię sam Tż namawia na większą torebkę - to może skorzystaj ? Niech zasponsoruje ten zakup i w ten sposób zostawisz sobie Mabel a dokupisz coś dużego Trzeba korzystać
Dobrze mówi, polać jej
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 21:48   #4535
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ wybija mi z głowy chęć sprzedania mabel Mówił, ze jedna mniejsza zgrabna torebka przyda mi sie i zebym jej absolutnie nie sprzedawała a jak bardzo chcę ogromniastą to mogę sobie kupić. Chyba zgłupiał nie zamierzam do końca lipca nic kupowac a moze i do nowej kolekcji. taka maniaczka to ja nie jestem

Bardzo dobry TŻ, a ty narzekasz

Cytat:
Nie podoba mi się.

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 21:58   #4536
Czechomax
Raczkowanie

Dziewczyny, już mówiłam, że dla siebie na etorebce na razie nic nie widzę (nawet Alice przestała kusi). Macie jakieś inne sprawdzone torebkowe źródła internetowe? A może poradzicie do jakiej sieciówki można zaglądać po sensowne torebki?

Czechomax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 22:00   #4537
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

bardzo mądry tz korzystaj

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 22:03   #4538
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czechomax Pokaż wiadomość
Dziewczyny, już mówiłam, że dla siebie na etorebce na razie nic nie widzę (nawet Alice przestała kusi). Macie jakieś inne sprawdzone torebkowe źródła internetowe? A może poradzicie do jakiej sieciówki można zaglądać po sensowne torebki?
może tu ?
niektóre śliczne

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
Stary 2010-05-11, 22:08   #4539
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Taka "panciowata" i "ciotkowata" wg mnie
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 22:11   #4540
dor1kaaaa
Zakorzenienie

może skorzysta ktoś tak dobry z mojego kodu

dobranoc a mój kod nie śpi można używać do woli

Edytowane przez dor1kaaaa
Czas edycji: 2010-05-11 o 22:14
dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 22:15   #4541
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
może tu ?
niektóre śliczne
Ciekawy sklep :
Mi się spodobał model Linea, w kawowym, granatowym i czerwonym kolorze
http://www.raramodo.pl/100,.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-11, 22:21   #4542
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Ciekawy sklep :
Mi się spodobał model Linea, w kawowym, granatowym i czerwonym kolorze
http://www.raramodo.pl/100,.html
mi się podoba Jali w beżu i granacie i pomniejszona ESSI w ciemnym brązie, tym karmelkowym

Edytowane przez CharLizZie
Czas edycji: 2010-05-11 o 22:23
Stary 2010-05-11, 22:37   #4543
Czechomax
Raczkowanie

Heh, ten akurat znam. Swego czasu miałam go w zakładkach z powodu limonkowej kopertówki, gdy zniknęła to i z zakładek zniknął. Nowych modeli nie dodawali, a dostępne mnie nie zainteresowały.

Stary 2010-05-11, 23:15   #4544
Dominiique
BAN stały

Troche mało mają tych torebek. A znacie firmę Kvoll? http://itorebka.com
Na wizazu też jest wątek o nich: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=326446&page=6
Niektóre są cudne... Waham się pomiędzy którąś z nich a jedną z prawdziwej skóry z allegro...
Stary 2010-05-12, 06:04   #4545
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Sparta, nie rozumiem po co wspominasz o przesądach. Po pierwsze to głupoty straszne. Po drugie, ważniejsze jak myślę, część osób jest na nie podatna i potem niepotrzebnie się czymś przejmują, z czegoś rezygnują. Wiem, że nie miałaś nic złego na myśli ale dla niektórych takie uwagi/żarty mogą być źródłem stresu, ustępstw czy wkurzenia chociażby (mnie na przykład strasznie denerwuje " nie dziękuj!"). Szczególnie, że internet niesie za sobą spore ograniczenia i nie znając rozmówcy nie wiemy jak on zareaguje.

dodeczka84, faktycznie zgodnie z zasadami savoir-vivre'u, odkryte palce nie są zbyt eleganckie Ale myślę, że dopóki nie jesteś pierwszą damą RP (lub innej R itp. ) nie musisz się tym przejmować . Bierz buty ktore Ci się podobają, sama znam dziewczynę, które na własnym ślubie miała czerwone buty. Jeśli boisz się niewygodny to może zastanow się nad czymś na zmianę. Moim zdaniem srebrne buty byłyby super
Wiesz co, Ty jesteś jakas przewrażliwiona. Wszyscy tu sobie piszą, żartują a Ty normalnie przeżywasz wszystko co jest napisane na poważnie Musisz się chyba jakos troszkę odstresować bo na zdrowie ci to nie wyjdzie

---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ----------

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
I jak kliknęłaś już ? Myślę, że Emilka jest warta swojej ceny, zresztą jeśli ją zamówisz to gwarantuje Ci, że nie będziesz chciała jej odesłać i będzie wielkie WoW

Będą fotki To czekamy

Rzeczywiście widać, że coś niedobrego dzieje się z tymi torebkami.

A ja tak z innej beczki. Chyba ktoś mnie robi w bambuko Mam poważne podejrzenia, że zostanę oszukana przez sklep internetowy. Pisałam już kiedyś, że czekam na głośniki do komputera, zamówiłam też wtedy myszkę. I tak czekam już od prawie miesiąca Kontakt ze sklepem zerowy, na początku jeszcze odpisywali mi na maile, ale teraz olewają. Telefon głuchy. Wczoraj udało mi się złapać pracownika tego sklepu na gg, było miło dopóki się nie zorientował o co chodzi. Twierdził, że towar został wysłany do mnie w piątek kurierem i że powinnam go mieć niedługo i siebie. Spytałam o jaką firmę kurierską chodzi i poprosiłam o numer nadania. I w tym momencie gość zaczął coś kręcić. najpierw szukał tego numeru przez 40 minut, później napisał, że nie wie jak to się stało, bo moja przesyłka została nadana a nie ma jej w systemie DHL i że on pójdzie wyjaśnić to do szefa. Więc ja czekam, pan przyszedł i napisał, że szef rozmawia w tej sprawie z DHLem i że zaraz o wszystkim mnie poinformuje. Znowu czekam, po 15 minutach pan przeszedł na niedostępny bez słowa wyjaśnienia czy czegokolwiek, po prostu sobie poszedł. I ja teraz nie wiem co mam robić. Napisałam im wczoraj stosowną wiadomość, że nie życzę sobie takiego traktowania klienta i że oczekuję przesyłki maksymalnie do końca tego tygodnia i że czekam na wyjaśnienia mailowo, na gg lub telefonicznie. Oczywiście dzisiaj wyjaśnień żadnych nie ma. Dziewczyny co ja mam zrobić? Czy z całą sprawą mam iść na policję jeśli nie dostanę tego sprzętu? ( mam potwierdzenie przelewu, całą korespondencje, prt sc strony z potwierdzeniem mojego zamówienia itd.). I jeśli tak to po jakim czasie? Zaznaczę, że sklep ma wiele pozytywnych opini, czytałam je jeszcze przed złożeniem zamówienia i dlatego też nie wzbudził on moich wątpliwości. Jestem bardzo zła, że tak sobie ze mną pogrywają i ignorują cały czas
Wiesz co, ja bym poszła na policję, naprawdę. Takie coś to już porażka. Jeżeli masz podtwierdzenia i wszystko z Twojej strony gra to co Ci szkodzi??? Pamiętaj, że możesz być nie pierwszą osoba oszukana przez nich, więc Twoje zgłoszenie może być naprawde pomocne Ja tam trzymam kciuki, idź i się nie martw. Nigdy nie szkodzi spróbować a jeżeli Ty jesteś uczciwa to dlaczego masz byc oszukiwana a i nnym ma to ujść płazem

---------- Dopisano o 06:45 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ----------

Cytat:
UWAGA ZDJĘCIA
(ale mi wyszła żarówiasta bluzka i felusia Bluzka jest koralowa jakby co trochę ciemniejsza od Felusi )
Śliczna familia Napisz mi proszę kochana co zrobiłaś że Felusia tak ładnie Ci się układa? bo mi to boki w niej odstają. A wiecie co zauważyłam odnośnie pasków w szanelkach?? One nie mają pękniętych raczek, tylko jakby ten pasek jest zawnięty... nie wiem jak to okreslić. Zauważyłam to samo w Mango. Mają taki pikowany kuferek i tak samo jest z paskiem jak w Naszej Felicyty , więc wyglada na to, że te paski są takie z "urody" więc wychodzi na to że to nie wada

---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziulek_90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myślicie o Lilly na lato? Cena kusząca przy zamawianiu innej torebki
Ja ma Lilly i jestem z niej bardzo zadowolona. Mówię na nia "jamnik" Ale tak poważnie to ona strasznie pojemna jest!ja ją nosze albo na ramieniu, albo tak "przepasaną" Polecam naprawdę jest git

---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiem, ze pewnie ta sprawa przewijała się tu już parę razy, ale tych wątków jest tyle...
Jak wygląda sprawa reklamacji? Trzeba wysłać jakieś zdjęcia? Napisać emaila żeby ustalić warunki reklamacji?
Oczywiśie że możesz wysłać im mejla ze zdjęciami dogadasz się z nimi indywidualnie na pewno

---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Dziewczyny Mabel odebrana i torebka z Kapphal tez Za naprawę obu wyszło cale 7 zl wiec malutko. Fajnie, lubię obie. Mam tylko nadzieję że teraz drugie uszka się nie oderwią...

karolinaa współczuję, faktycznie popękała i w dodatku beznadziejnie. Zrozumie jesli popękalabym na tym grubym "zgrzewie" bo on twardy ale tak... naprawde niefajnie
A jaka torebeczkę kupiłas w Kapphalu?? Bo ja tam widziałam śliczny, czarny kuferek Co do rączek, to współczuję i odpukać na całe szczęscie mi się też nic nie dzieje z torebkami...albo się dzieje a ja o tym nie wiem

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 08:15   #4546
dodeczka84
Zakorzenienie

Któraś z Was pisała o hurtowni www.importertorebek.pl
Jakimi zasadami zakupu kieruje się ta hurtownia? czy trzeba zamawiać całe kartony danego modelu czy nie?

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Któraś z Was pisała o hurtowni www.importertorebek.pl
Jakimi zasadami zakupu kieruje się ta hurtownia? czy trzeba zamawiać całe kartony danego modelu czy nie?
Edit: dostałam odpowiedź ze źródła
Stary 2010-05-12, 08:44   #4547
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Śliczna familia Napisz mi proszę kochana co zrobiłaś że Felusia tak ładnie Ci się układa? bo mi to boki w niej odstają. A wiecie co zauważyłam odnośnie pasków w szanelkach?? One nie mają pękniętych raczek, tylko jakby ten pasek jest zawnięty... nie wiem jak to okreslić. Zauważyłam to samo w Mango. Mają taki pikowany kuferek i tak samo jest z paskiem jak w Naszej Felicyty , więc wyglada na to, że te paski są takie z "urody" więc wychodzi na to że to nie wada [COLOR="Silver"]

Do felusi włożyłam gruby sweter Jak jest pusta to też odstają A ten pasek to musi mieć gdzieś koniec i początek to wiadomo, ale ktoś wklejał zdjęcia gdzie na całej długości były pęknięcia i skórka pozłaziła.

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-05-12, 09:28   #4548
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
To ślimaki akwariowe były - bez futerka Ale takie majestatyczne i kosmiczne

Cytat:
Ja też nie widzę nic dla siebie. Ale może sobie uszyję jakąś torebkę

Cytat:
Edit: dostałam odpowiedź ze źródła
Jaką?

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 09:32   #4549
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Jaką?
"Witam,
nie posiadamy minimalnych zamówień. Tak, może pani zamawiać pojedyncze sztuki z każdego modelu.
Jeżeli na naszej stronie przy danym modelu znajduje się "Powiadomienie"
oznacza to że nie posiadamy obecnie danego towaru na magazynie.
Jeśli zamówienie jest poniżej 800zł lub większość zamówienia to towar przeceniony, to cena przesyłki wynosi 20zł.
Powyżej 800zł koszty przesyłki pokrywa nasza firma."

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-12, 09:37   #4550
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
To ślimaki akwariowe były - bez futerka Ale takie majestatyczne i kosmiczne

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-05-12, 09:49   #4551
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
"Witam,
nie posiadamy minimalnych zamówień. Tak, może pani zamawiać pojedyncze sztuki z każdego modelu.
Jeżeli na naszej stronie przy danym modelu znajduje się "Powiadomienie"
oznacza to że nie posiadamy obecnie danego towaru na magazynie.
Jeśli zamówienie jest poniżej 800zł lub większość zamówienia to towar przeceniony, to cena przesyłki wynosi 20zł.
Powyżej 800zł koszty przesyłki pokrywa nasza firma."
A dziękuję Dobra Kobieto

Danula, ty się śmiejesz a ja za nimi tęsknię

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 09:51   #4552
Madziulek_90
Zadomowienie

Sparta a mogłabyś wrzucić zdjęcia z Lilly?
Madziulek_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 10:03   #4553
gosiaczek6
Zakorzenienie

dodeczka jak tam się ogląda torebki? próbowalam sie nawet zarejestrowac ale wymagana jest nazwa firmy
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-12, 10:05   #4554
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
dodeczka jak tam się ogląda torebki? próbowalam sie nawet zarejestrowac ale wymagana jest nazwa firmy
Ja zarejestrowałam się na swoją firmę, w której pracuję, i proces weryfikacji został przyjęty.
Przestrzegam tylko przed limitem logowań - bo jest ograniczony. Nabiłyśmy już z koleżankami chyba 100 logowań i musiałam się ubiegać o następny będziemy zamawiać
Stary 2010-05-12, 10:11   #4555
gosiaczek6
Zakorzenienie

aha czyli jak ja firmy nie mam to nie mogę oglądac?

mam dla Ciebie dobra wiadomosc dzis wieczorem zamawiam Ane w koncu mam kasę tylko boję się ze cos pokręce to bedzie moje 1 zamowienie
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 10:20   #4556
Czechomax
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Wiesz co, Ty jesteś jakas przewrażliwiona. Wszyscy tu sobie piszą, żartują a Ty normalnie przeżywasz wszystko co jest napisane na poważnie Musisz się chyba jakos troszkę odstresować bo na zdrowie ci to nie wyjdzie

Bardzo dziękuję za troskę o moje zdrowie. Jakoś sobie z tą moją wrażliwością radzę Na tym skończę bo jak sama zauważyłaś atmosfera w wątku jest fajna

Co do Kvolla to jedna torebka mi się podoba nawet, wydaję się super na weekendowe wakacyjne wypady. Dzięki za linka. Teraz będę się zastanawiała, jednak etorebka rozpuszcza cenami i trudniej się rozstać z 140 zł na płócienną torbę.

Stary 2010-05-12, 10:27   #4557
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

Danula, ty się śmiejesz a ja za nimi tęsknię
Ja się śmieję, że kosmiczne

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
aha czyli jak ja firmy nie mam to nie mogę oglądac?

mam dla Ciebie dobra wiadomosc dzis wieczorem zamawiam Ane w koncu mam kasę tylko boję się ze cos pokręce to bedzie moje 1 zamowienie
Dasz radę, wspieramy cię

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-12, 12:17   #4558
dodeczka84
Zakorzenienie

Keiry dotarły!
Zrobiłam dla Was fotki tylko kawowej, bo niebieską już wstawiałam.
Kolor bardzo fajny. Dodam zdjęcia po pracy, bo nie mam tu kabla USB

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Kolor na naklejce to GREY, a to wcale nie szary przecie;/
Stary 2010-05-12, 12:24   #4559
Hypnotic Poison
Zakorzenienie

Hej Hej wrocilam po dluzszej nieobecnosci w kupowaniu etorebek musialam uty do nich wszystkich kupic i patrze dzis na strone i Poppy strasznie przeceniona tylko widze ze nikt nie robil zdjec ... pamietacie czy ktos zamawial i nie byla fajna to zwracal ?? bo dziwie sie ze jeszcze nie ma o niej relazcji

My Fashion Blog :

Prive www.mialook.pl

Work www.imagedesire.pl

My Fashion Videos:

www.youtube.com/user/mialookpl
Hypnotic Poison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 12:24   #4560
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Bardzo dziękuję za troskę o moje zdrowie. Jakoś sobie z tą moją wrażliwością radzę Na tym skończę bo jak sama zauważyłaś atmosfera w wątku jest fajna

Co do Kvolla to jedna torebka mi się podoba nawet, wydaję się super na weekendowe wakacyjne wypady. Dzięki za linka. Teraz będę się zastanawiała, jednak etorebka rozpuszcza cenami i trudniej się rozstać z 140 zł na płócienną torbę.
Mi się ta też spodobała, choć szukam czegoś mniej sportowego. Myślę nad zamówieniem tej, w kolorze ciemnobrązowym i chyba zaryzykuję. W wątku o Kvollu jedna osoba wkleiła zdjęcie tej rudej i wyglądała na żywo świetnie (chociaż jakość chyba nie lepsza od etorebkowej).
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości