|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
dzięki dziewczyny za odpowiedzi odnośnie żelu, chyba zakupię, może hippa na początek
mały chyba zrobił mnie znów w konia, po spacerku o 17 zjadł, pobawił się i poszedł spać chyba na noc, niekąpany, no chyba, że się rozmyśli, ale coś mi się nie zapowiada ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Cytat:
a co do cen w Polsce to szook ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Skoczyłam dzisiaj na zakupy i obkupiłam małą: smoczki do butelki,gryzaczek w smoczku i butelka Nuby na wyprzedaży za 12zł a bajer,bo z odpowietrzaniem p/kolkowym i czujnikiem temperatury ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zadomowienie
|
Farminko - ale masz pannę już fajną
![]() ps. gratki za egzaminy ![]() ![]() no i mi dzieć zasnął, a miałam go przetrzymać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ach i przypomniało mi się! Vette - co robisz żeby ci się biust nie urwał podczas skakania na skakance? bo ja uwielbiałam skakać dopóki mi się biust nie powiększył po tabletkach - z B jeszcze uszło, ale duże C już boli i sportowy biustonosz nie dawał rady, teraz noszę DD/E a nie chciałabym mieć możliwości karmić raczkującego bobasa bez schylania się ![]()
#4535 |
Zakorzenienie
|
No opłukac trzeba... jedna ręką trzymam, drugą myję i spłukuję ale mąż mi musi żel wyciskać tą pompką na dłoń bo sama jedną ręką tego nie zrobię a dziecko trzymać musze
![]() Ja używam ![]() Super jak dla mnie... z Dady wyłaziła nam kupa ciągle a babydream zielone 2 Mini 3-6kg sprawują się super. Mięciutkie i chłonne, kupa nie wypłynęła ani razu. Można w rossmanie kupić takie małe paczuszki - próbki pieluszek ![]() ![]() ![]() Tylko są zwykłe i jakas seria Ekologiczna ( z dopiskiem Öko - na opakowaniu) , ja używam tych zwykłych ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-09-15 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
vette
o wlasnie, moze ze skrocona skakanka bedzie ok ![]() ![]() jaszczka polecam shocka ![]()
#4537 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm.. wymyśliłam, że może by napsikać tego kilka "dawek" do jakiejś miseczki czy talerzyka plastikowego i nabierać palcami tej ręki myjącej ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Rozeznanie
|
Vette, kupiłam dzisiaj skakankę!
![]() ![]() 5, 10 zł za skakankę? No to nieźle przepłaciłam ![]() Edytowane przez justynacz80 Czas edycji: 2010-09-15 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
ale nas jest duzo
![]() justynacz dostalas esa? ![]()
#4541 |
Rozeznanie
|
itakakasia, dostałam, ale pustego
![]() Edytowane przez justynacz80 Czas edycji: 2010-09-15 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | |||||
Zakorzenienie
|
nie zacytowalo mi wszystkiego
![]() papi trzymam kciuki za oczyszczanie ![]() czesto o tym rozmawaiamy bo u nas na osiedlu duzo blizniakow jest. ja sobie nie wyobrazam. z moim michem czasem ledwo zipie ![]() ostatnio w tesco kupilam 3-pak Disney'a za 35 zl ![]() Cytat:
![]() troche mi glupio bo sama prosilam zebyscie napisaly a tu sie taka burza z tego zrobila ![]() ale jak pisalyscie kazda mama decyduje sama ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() krostki znowu sa i wydaje mi sie ze to jednak od mleka ![]() ![]() Cytat:
Lenka jest sliczna ![]() ![]() ![]() aaa no i ja zauwazylam ze cie nie ma ![]() gratuluje zdanych egzaminow ![]() karolcia ![]() ja dzis mialam troche zajec i caly dzien probuje was nadrobic. rano wreszcie wybralam sie zrobic badania. wyniki juz sa ale nie odebralam dzis. poem robilam lasagne na obiad wiec troche mi sie zeszlo a po poludniu maly marudek mi nie pozwolil ![]() zastanawia mnie jedno bo niby skok nam teraz bedzie przypadal i czy moze z tym sie wiazac ze zaczal mniej jesc a czesciej? doszlo nam jedno karmienie a zjada przewaznie okolo 100 ml tylko. no i dzis w ciagu minuty podjelismy decyzje o chrzcinach ![]() ![]() ![]() ![]() tylko ze misiek jeszcze nie dorosl do garnituru wiec cos musimy mu kupic no i ja tez w cos sie musze ubrac a czasu malo ![]() nie wiem czy wszystko napisalam co chcialam aaa wlasnie niezawsze fajny fotelik. my sie wahalismy miedzy recaro 9-18 kg a 9-36 kg ale dzis odkrylismy ze nasz fotelik recaro jest rozsuwany ![]() ![]() spadam bo mezus zrobil kolacje Siala cos w sam raz dla ciebie: kaszanka z cebulka ![]() i nie pisalam wam ze mezus kupil mi "nowe" autko ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- a jaki to ma dozownik. nie da sie podstawic reki a kciukiem nacisnac? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() To może randka jednak? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/ramka-odlewy-3d-gr...224626989.html Też mi się podoba... I chyba namówię dziadków z którejś strony ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Przecież jak spłuczesz główkę, to "wala" Ci się po całej wanience i spłukuje resztę.
![]() |
#4545 |
Rozeznanie
|
Dobry wieczor
Ogladalyscie wiadomosci na polsacie? Mowili o Vigantolu - napewno stosujecie. Zostal wycofany ze wzgledu na przenikanie z toksycznych substancji gumowego dozownika. Ponoc te nowa serie z felernym dozownikiem produkowali od poczatku roku. Mowili, ze jesli ktos ma w domu ten lek to zeby go juz nie uzywac tylko kupic jakis inny lek z wit d3.
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Siala - oki to kupie na wyprubowanie
![]() Przed kapiela miala ponad godzine aktywnosci na macie i fajnie tracala miski, podnosila pupe tak fajnie juz ![]() ![]() Mala spi juz od 20.30 ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-09-15 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Randka ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4549 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
Ja mam DEWIKAP
![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
farminko w top model na tvn jest dziewczyna z twojego miasta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Wtajemniczenie
|
Wiem,właśnie oglądam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
a wlasnie, ja mam pytanie do mamus karmiacych butelka... jak podajecie witaminy? tylko D ? i w jakich proporcjach ? bo ja juz sie pogubilam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
Bajka trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!!!
#4556 |
Zadomowienie
|
siala, dzidzia jeśli kupicie te rączki to dajcie znać jak wyszly i czy warto
![]() bajka jak zrobisz to też pochwal się ![]() entertete ja też mam żel hippa i inne kosmetyki bo uwielbiam ich zapach i ten żel jest z pompką więc sobie poradzisz a wogóle to ja robię tak, że kładę małego na przewijaku i mokrymi rękami rozprowadzam żel na jego ciałku i go myję i takiego namydlonego w pieluszce tetrowej do wanienki wypłukuję i super dla mnie polecam ![]() ![]() jaszczka daje zdj rączki już i tak troszkę mniejsze to jest papi wstawiam nowy kolor chociaż nie mam się czym chwialić bo wyglądam okropnie pocieszam się tylko bo wiem, że on się bardzo przepłuczę i będzie jaśniejszy a jak coś to za 2 maiesiące znowu będę rozjaśniać ![]() mój mały coraz wyżej ten łebek trzyma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |||
Zakorzenienie
|
Wiolek - ślicznego masz tego małego mężczyznę
![]() ![]() Jestem ja, mąż, dziecko, wielki pies i durny kot ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dozownik no taki.. no dozownik normalnie ![]() W sumie jak podstawisz rękę to może jakoś naciśniesz, nie wim, mnie mąż podaje ![]() ![]() ![]() A na myśl o kaszance z cebulką to mi się chce ![]() już czuję ten swąd smażonki.. jezus.. za jakie grzechy mi tak napisałaś?! Cytat:
![]() Jak to napisała pewna dziewczyna.. jak gorylkowe łapki odcięte na sprzedaż ![]() ![]() Cytat:
A cała paka moich - rozmiaru 2 - kosztuje ok 20zł za 42sztuki. Rozmiar 3 jest dostępny albo 92szt (dwie paki w kartonie) i kosztuje dokładnie 40zł bez grosików albo pojedyncza paka 46szt za 20zł. Rozmiar 2 w zielonym jest pakowany tylko w paczki - nie ma pakowanych 2 paczek w karton. No i żeby na opakowaniu nie było dopisku Öko - bo to jakaś inna seria ekologiczna. Ja tylko witaminkę D, jedna kropelka, stosujemy Devikap.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 |
Zadomowienie
|
Alguien - jak miło, że pytasz
![]() ![]() ![]() Itakasia - dzięki za tego shocka! fajowy jest i widać, że dobrze trzyma ![]() ![]() ![]() Aniaa - miło mi, że nie jestem sama ![]() ![]() Wiolek - dzięki za foto! u nas to wyglądało podobnie i też takie podłużne było ![]() ![]() ![]() a maluszek jest przesłodki ![]() ![]() Edit: to u was dają te 6w1 w rączki? Patryk dostał 6w1 w jedną nóżkę i pneumokoki w drugą nóżkę ![]()
It's nice to be important but it's more important to be nice ![]() ![]() Edytowane przez jaszczka Czas edycji: 2010-09-15 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a co wy na to:
naturalna higiena niemowląt http://www.youtube.com/watch?v=q-BhuivQa_A Dla mnie to conajmniej dziwne.. ale już zrozumiem takie dziecię 3 miesięczne co już jest w miarę komunikatywne ale tam są filmiki np ten z 5 tygodniowymi dziećmi ![]() no koniec.. nawet dzieciątko co ma 5 dni! Dla mnie to jakaś paranoja!
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do wlosow, ja nie wiem ale mi sie ten kolor podoba, zreszta Ty chyba w kazdym wygladalabys ladnie ![]() ![]() Co ja tu robie o tej porze? ano z nockami u nas LEPIEJ nie bedzie ;/ mala nie da sie przekonac zeby troche dluzej spac, jest co 2 godziny i nie ma z nia negocjacji. Dzis byla dla mnie wyjatkowo laskawa i nawet troche posiedzialam z mezem wieczorem ![]() Bo ja ostatnio cos "nie mam czasu na glupoty" ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.