|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania- Lloret de Mar-wątek zbiorczy cz.III
Marta dobrej zabawy; ))).
|
|
|
|
#4532 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4533 |
|
Rozeznanie
|
Udanego wyjazdu Mata ! Baw się dobrze
![]() Okej, ja też lecę, ale do lekarza ! Będę pewnie wieczorkiem ![]() ; **
|
#4534 |
|
Zadomowienie
|
okej, wam też coś napiszę
kurde, jeszcze 10dni i 10h...
|
|
|
|
#4535 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4536 |
|
Raczkowanie
|
no ja też mam nadzieje,że dni szybko zlecą
|
|
|
|
#4537 |
|
Rozeznanie
|
ja też się żegnam
papapa!
|
#4538 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4539 |
|
Raczkowanie
|
No to dobrej zabawy życze
|
|
|
|
#4540 |
|
Zadomowienie
|
baw się dobrze ;*
|
|
|
|
#4541 |
|
Raczkowanie
|
32 godzinyy. ;-))
|
|
|
|
#4542 |
|
Zadomowienie
|
a u mnie 249 buahaa ;d
|
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
6 dni! <3
|
|
#4544 |
|
Raczkowanie
|
ja też życzę udanej zabawy wszystkim co dzisiaj jadą/pojechali. wcześniej nie miałam jak pisać bo odsypiałam a jak już siadłam na wizaż to miałam 10str do nadrobienia;p
ej w ogóle opłaca się chodzić na imprezy w butach na obcasie :P ja 9cm,moje kumpele po kolei 11,9 i 5cm i w sumie dostałyśmy na barze 34 szoty za darmo;p haha ![]()
'Bo w oczach tkwi siła duszy.' Paulo Coelho Edytowane przez coccolino91 Czas edycji: 2010-08-04 o 18:21 |
|
|
|
#4545 |
|
Rozeznanie
|
Tobie też udanego wyjazdu ! Szalej tam
![]() Ej w ogóle muszę Wam coś opowiedzieć, bo mam ciśnienie haha ! Wracam z mamą od lekarza tramwajem. Na przystanku taki młody chłopaczek chciał wysiąść, a taki wielki grubas zablokował mu przejście i mówi " pokazuj bilet". Chłopaczek pokazał bilet i ten gruby kanar go przepuścił chociaż nie miał prawa nikomu blokować przejścia jak chce wysiąść ! Ale to nie wszystko ... Podchodzi grubas do takiej młodej dziewczyny koło 20dziestki, która nie miała biletu i właśnie szła do kasownika, ale nie zdążyła, bo wcześniej dopadł ją ten kanar. Tłumaczy się mu, że właśnie szła skasować bilet, a grubas dalej swoje, że prosi o dane. Dziewczyna z nerwów się popłakała i kłóci się z gościem. W końcu ona podeszła w stronę drzwi i chciała wysiąść, a ten kanar chwycił ją za bety czego NIE MA PRAWA zrobić ! Nawet palcem jej tknąć nie może. Dziewczyna zaczęła się wyrywać i krzyczy, żeby ją zostawił i puścił ! Taki koleś wstał podszedł do gościa i mówi " proszę ją puścić, nie ma Pan takiego prawa". Grubas zero reakcji i szarpie dziewczyną, a ta płacze. Bodyguard mówi " proszę mi podać natychmiast numer legitymacji, bo to co Pan robi jest zabronione" ! Grubas dalej swoje, zero reakcji. W końcu dziewczyna wysiadła, ale kanar nie odpuścił wysiadł za nią, a ten chłopaczek co się wstawił za dziewczyną chwycił kanara za plecak, ale gruby i tak się wyrwał i pościg za dziewczyną ! My z mamuśką już chciałyśmy wysiadać i obie robić zdjęcia, jak grubas szamocze dziewczyną, ale na to wszystko od razu pojawiła się policja Musiałam to napisać, bo kurde takie ciśnienie miałam, że dramat. Kanar nie ma prawa ani nikogo tknąć nawet czubkiem palca, a tym bardziej szarpać. Do tego jak zostanie zapytany o numer legitymacji, to MUSI podać, a ten grubas tego nie zrobił. Boże co za frajer ! Pewnie na moim miejscu miałybyście podobną reakcje ! Założę się, że jeśli ten gruby ma dziewczynę ( o ile któraś by go chciała ) to na pewno ją bije, bo to ten typ.
|
#4546 |
|
Zadomowienie
|
wrrr nienawidzę takich kolesi.
nie dość że nie spełnia swoich obowiązków to jeszcze podniósł łapę na dziewczynę... cieszę się że w tym roku nie będę musiała dojeżdżać do szkoły. w zimę się przeprowadziłam i dojeżdżałam ze szkoły 20 km prawie tramwajem więc trochę się naoglądałam. a do liceum już w nowym mieście ;]
|
|
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
co za ...muszę na niego uważać ..
|
#4548 |
|
Rozeznanie
|
No ja do gimnazjum dojeżdżać nie musiałam, ale za to teraz do nowej szkoły tak, więc pewnie też zobaczę podobną sytuacje jeszcze nie raz
|
#4549 |
|
Raczkowanie
|
masakra. -.- wziąść takieg za ... kudły powiesić.
w sumie dużo jeżdżę po Krk, ale na szczeście z niczym takim się nie spotkałam. chociaż teraz będe jeszcze wiecej bo do nowej szkoły. |
|
|
|
#4550 |
|
Rozeznanie
|
No ja też przynajmniej dwa razy w tygodniu jeżdżę tramwajem, czy autobusem i czegoś podobnego nie widziałam. Wiadomo, że oprócz tego kolesia co się wstawił za dziewczyną, to każdy coś tam krzyczał typu " puść ją, zostaw " itp, ale również zero reakcji ! I tak najlepsze, jak ten obrońca chwycił kanara za plecak, a gruby się wyrwał, to chłopaczek " masz prze***bane gruba świnio"
|
#4551 |
|
Raczkowanie
|
Jaki bezczel. Jak można tak kogokolwiek potraktować, a w szczególności kobietę.
|
|
|
|
#4552 |
|
Raczkowanie
|
i dobrze powiedział ;d
bezczelna, gruba świnia -.-! |
|
|
|
#4553 |
|
Raczkowanie
|
nie ma szacunku do kobiet
damski bokser pewnie z niego![]() jeszcze 9 dni uhhuuu!! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4554 |
|
Rozeznanie
|
Nooo frajer głupi !
Szarpać tą dziewczyną, tylko dla 20 złotych Bo kanar z każdej kary ma dwie dychy. Tak więc, jak kiedyś Wam się przytrafi, że nie macie biletu, a kanar Was złapie, to najlepiej się targować. Dacie mu 3-5 dych i powinien być zadowolony, a przy okazji Wy zaoszczędzicie parę groszy
|
#4555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W tym roku byłam w bułgari to były fajne promocje np. za 3x sex on the beach tylko 7 lv albo 20 szotów też 7 lv
|
|
|
|
|
#4556 |
|
Przyczajenie
|
monqes
Kochana, gdzie w tej Bułgarii takie fajne promocje? Koleżanka się wybiera do Słonecznego Brzegu ![]() ![]() ![]()
|
#4557 |
|
Raczkowanie
|
no to musze szplie wziąść a raczej kupić jakieś nowe bo mi nie dawno obcas sie złamał i to jeden dzień przd tym jak na imprezke szłam
![]() bo wg to nie wiedziałam czy brać szpile na obóz. Pamietam jak wzeszłym roku byłam w rimini to tylko ja,moja kumpela z ktorą jechałam i jeszcze takie dwie laski miałyśmy szpile a reszta lasek sie patrzyła na nas jak na jakieś pustaki mam nadzieje,że teraz trafie na fajną grupee lubiącą sie bawić a nie zamulać i chodzić spać o 22 |
|
|
|
#4558 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie przejmuj się innymi ![]()
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
Bułgaria ogólnie tanie jest ..szczególnie alko
byłam 2 lata temy w Sunny Beach
|
#4560 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jak alko tani to super
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

Ale to nie wszystko ... Podchodzi grubas do takiej młodej dziewczyny koło 20dziestki, która nie miała biletu i właśnie szła do kasownika, ale nie zdążyła, bo wcześniej dopadł ją ten kanar. Tłumaczy się mu, że właśnie szła skasować bilet, a grubas dalej swoje, że prosi o dane. Dziewczyna z nerwów się popłakała i kłóci się z gościem. W końcu ona podeszła w stronę drzwi i chciała wysiąść, a ten kanar chwycił ją za bety czego NIE MA PRAWA zrobić ! Nawet palcem jej tknąć nie może. Dziewczyna zaczęła się wyrywać i krzyczy, żeby ją zostawił i puścił ! Taki koleś wstał podszedł do gościa i mówi " proszę ją puścić, nie ma Pan takiego prawa". Grubas zero reakcji i szarpie dziewczyną, a ta płacze. Bodyguard mówi " proszę mi podać natychmiast numer legitymacji, bo to co Pan robi jest zabronione" ! Grubas dalej swoje, zero reakcji. W końcu dziewczyna wysiadła, ale kanar nie odpuścił wysiadł za nią, a ten chłopaczek co się wstawił za dziewczyną chwycił kanara za plecak, ale gruby i tak się wyrwał i pościg za dziewczyną !
My z mamuśką już chciałyśmy wysiadać i obie robić zdjęcia, jak grubas szamocze dziewczyną, ale na to wszystko od razu pojawiła się policja