![]() |
#4531 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem ugotowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięks za wskazówkę jednakże |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moge wysłać zwykłym listem, najwyzej sie kradzieje na poczcie zdziwią ![]()
![]() |
#4537 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- i nie dawaj nadawcy, żeby potem nie było tłumaczenia, że nieterrorystka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak kto oglądał Californication to wie co mówię można to zrobić za pomocą najbliższej przyajciółki która język czyma za zębami - w warunkach domowych tylko tak to sobie wyobrażam - tzn hmmm rekonstruuję ![]() dac przepis czy jak? ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- no jak masz za dużo to spoks, moge się poczęstować - ale co byś ściała - wiesz, ja lubię dawać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() chociaz ja to bym chciała przepis jak sie pozbyc raz na zawsze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- owsa..nie mam duzo..w sensie worek owsa czy cus ![]() ![]()
![]() |
#4541 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- skarpetuszcza wdziej i zostań ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() krok 1 kupowanie maszynki do depilacji woskiem na gorąco i zapasów wosku plus rzeczonych plastrów na alledrogo krok 2 spotkanie z przyjaciółką sam na sam - monsz paszoł, dzieci też krok 3 pozycja na pieska a przyjaciółka zagaduje o drażliwych tematach tuż po posmarowaniu gorącym woskiem tak że deiplowana się wkręca zapomina i włazi w dyskusję krok 4 niczego nie spodziewająca się w trakcie dyskusji depilowana wydobywa z siebie okrzyk zaskoczenia i bólu po czym jest baaaaaaaardzo gładka i szczęśliwa jak mówię - cza miec dobrą przyjaciółkę o mocnym charakterze i szarpnięciu dłonią całe wakacje można się lansować - nie przejmowac się że krew się poleje itp - to jest normalne - ale ważne jest to że to nie są gotowce ze sklepu te plasterki aha można w razie braku przyjaciółki aż tak bliskiej - zafundować to sobie w każdym dobrym salonie kosmetycznym ale o ile milej z przyjaciółką |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przyznam że nie musiałam korzystać - byłam tym terminatorem ale jak na ten przykład chiałam skorzystać na wyjeździe z tych samych środków na nogi - to chętnych nei było - a sami swoi na wyjeździe - ludzie się boją rwać plastra z ciała - co oni do diaska nie mieli ciężkich, hartujących przeżyć - no i rwij cowieku sam ze nóg - no nie ta prędkośc nie ta siła - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a golenie ssie i basta mówię wam dobrze se dobierać przyjaciół ![]() ekhm jakby co - to ja wyrwę beż żalu kazdemu ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-02 o 23:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
ogólnie to na wosk wszelaki chadzam do kosmeyczki, ale t a m to nie wiem, muszę użyc lusterka
![]() ![]()
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Rachell, jestem twoją fanką absolutnie.
![]() Czasem piszesz jak wiersz biały. Chylę czoła i wyrwę Ci wszystko, co chcesz- jeśli chcesz. ![]()
#4547 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale za to jak ja przyszyję guzik to nieodpadnie zanim nowe dinozaury się pojawiom - szyję równie dugo - nogawki 30stki mam a jak ale ja mam jendą krótsza a jedną dłuższą z powodu kręgosłupa zwichrowanego i krawcowa ma to w kajecie naznaczone - mam tzw torbę zatytułowaną KRAWCOWA - tam wrzucam ciuchy - stoi ona w przedpokoju - i jak widać ze torba przepełnia się a szafa pusta i nie ma co włożyc ( słynna iluzja pełnej szafy znika) wykonuję tel do krawcowej - termin mam na piątek rano ![]() boże jak ja bym chciała ożenić się ze skarbiatkiem - ucieleśnienie (prawie) wszystkich talentów których mi brak i tematy byłyby wspólne ![]() no to z nogawkami 30stkami nie powinno być w kraku problemu ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- Cytat:
czyli nie posiadasz omawianego problemu - możesz być jako ta trzecia co podaje drinki Cytat:
jam biała ![]() dlatego niosę pomoc bezcenne są takie spotkania - żeby nie było to nie jest cel sam w sobie - ale to tak hmm zastępuje dzierganie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-03 o 00:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
Zastępuje
![]() Siędzę sobie cichutko, W. ogląda komedię, naglę głuchy łomot, a to biedny mąż przydzwonił głową w ścianę ![]() ![]()
#4549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja udaję że słucham co poniekąd, udaję że oglądam, ale się nie przyznaje - ja tylko wiem czemu. no ale miąłm iść właśnie na jakąś usypiaczo komedię dosłownie - na jakim kanale to leci co W. oglądał? życzę dobrego dnia- dzisiejszy pogodowo i anstrojowo tak się zaczał że miałam pałer z samej pogody normalnie i sporadyczne szałery mnie nie zniecheciły - oby tak dalej słońce rześkość -życie - tak to się kce budzić papapty wszystkim |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
jemy sobie z Rubensem
![]() Ju chciałbym posiedziec sobie tak z Wami, niewidzialna w Waszym domu, Ty Gustaw i W. ![]()
![]() |
#4551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę - w samotni tv odpalić - to nie je fajne ale jak ta komedia tak usypia to spoko Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-03 o 00:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja Paco pooglądam sobie i też spac się udam, dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | ||||
Zakorzenienie
|
no dooobra to zostaję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i moja prababcia która już nie żyje też nigdy nie spała,ale to pokolenie przedwojenne jeszcze,babci się zdawało że kto o 4.00 rano nie wyrusza w pole/na pole to próżniak itd....więc gdy już w polu nie miała zbyt dużo siły pracować to udawała że nie śpi..przynajmniej ![]() No dziewczęta.... u mnie zimno w dalszym ciągu ale przynajmniej nie pada i słońce wylazło ![]() Tworzę więc CV a może machnę od razu kretyński list motywacyjny.tfu tfu......a najlepiej kilka bo kto wie co człowiekowi przyjdzie robić (czyt.człowiek marzy o tyyyylu wspaniałych stanowiskach ![]()
![]() |
#4554 | |||||
Zakorzenienie
|
gratuluję flaszki
![]() Ja się ciągle zastanawiam, co kupic: chodza mi po głowie glany, bo moje przed kostkę średnio wyglądają do spódnic (ale glany ze spódnica założyłam do tej pory raz w życiu, więc się średnio opłaca ![]() bransoleta wikińska - założę parę razy w roku, a do tego (jak słusznie mówiła Red) - nikt nie zauważy ![]() Zostają perfumy, bo najczęściej używane ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeeszcze tylko brakuje, żeby faceci białe rowy se robili ![]() Cytat:
![]() daruję sobie takie atrakcje (miałabym opory, zeby się przed jakąś psiapsiółą rozebrać, fuuj ![]() A gdzie Gryksiu? ![]() edit: oo, własnie kolezanka mi flaszke rakiji przyniosła, po powrcoe z Chorwacji ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-03 o 07:38 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
Witojcie!
Uff! Nadrobiłam. Polly: Fotel jest fantastyczny, ciekawe czy tak samo wygodny. W sprawie zmywar: to ciężko jest ja zmywarkę wybierałam 4 miesiące. Justynko: Chciałabym ciebie kobieto poinformowac ze prawdopodobnie jestes trendsetterka bo zapowiadają (przynajmniej w USA) ze na jesień szykuje się moda na lekkie dzwony. To nie korale to kulki gejszy ![]() Justynko: Hmm. Jak sie zastanowię to ja znam tylko takich co to sie wsłuchują, a oczy maja zamknięte by lepiej słyszeć. A spanie w pilotem w rece to u mnie chyba już rodzinne ![]() Depilować to ja lecę wosk na noga sobie sama, bo ja na nogach już bólu nie czuje. Karole depiluje w salonie (co roku koleżanka mi funduje tzn. oddaje mi kupon z swojego pakietu kosmetycznego bo ona jest po laserze i jej nie trzeba). I dochodzę do wniosku ze to ja chyba jakoś mało kobieca jestem ![]() Ja to nawet jak jedziemy na ryby jestem przez chłopów wykorzystywana do kopania robaków i nadziewania na haczyki. -------------------------- A i mam pytanie: Jaki zapach jest mało inwazyjny dla otoczenia a przy okazji nie jest nijaki? (na razie mi krąży po głowie Lacoste PF i Via Camerelle Cartousia)
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-09-03 o 07:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | ||
Zakorzenienie
|
o właśnie, też miałam o tym wspomnieć - w siedzenie się nisko wpada, a brzeg ma wysoki - ciekawe czy się nie będzie wbijac w kolana ani utrudniac wstawanie
![]() koloru koralowego ![]() Cytat:
![]() mnie by tylko oglądanie czyiś intymnych miejsc brzydziło ![]() ![]() ale ja to w ogóle wstydzioch jestem i sama się też nie lubię rozbierać ![]() Cytat:
![]() edit: I Kashmina ![]() A co do Carthusii, to na mnie większość mało inwazyjna, bo szybko znikają. Wczoraj testowałam 1681 - trochę ziół i przypraw, ładne, ale po 3 godz. śladu nie było
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-03 o 07:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Nindżopesz
|
Ale te depilacje karoli i rowków to przy kompletnym rozbieraniu się wykonuje przed łobcymi ludziami albo nawet przed koleżankami?
![]() Jaka dziś zacna pogoda, czyż nie? Idę wieczorem do tej knajpy za 35 zeta i zastanawiam się czy w cionszy można jeść smażone kalmary i krewetki czy mają jakiś ołów albo coś tam w sobie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jejuuu jak mnie łupie w stawach ![]()
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
Maju: Dla mnie plaża to co innego a depilacja to co innego.
Na plaży mnie roznegliżowanie razi a w salonie czy do depilacji to jest to dla mnie normalny element. Tak samo na basenie pod prysznicem nieroznegliżowanie mi nie przeszkadza. Kulki gejszy mogą być koralowe ![]() Dzięki ![]() ![]() Red: To o rtęć chodzi. Odradza sie owoce morza ale jak będzie to jednorazowy wyskok to nie sadze by coś sie stało. No ale ja bym nie ryzykowała ze względu na niewiedze co z tymi rzeczami robiono zanim mi je podano.
#4560 |
Nindżopesz
|
Dzięki, ok to sobie podaruję
![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Radio przypomniało mi się jeszcze jedną piosenkę, która mnie zawsze wk...a: Alicia Keys No One, boshe jak ona się tam męczy. I teledysk pasujący z tym ciągłym przykucaniem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.