|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XXIV :D
#4532 |
ma zielone pojęcie
|
Rany, padnięta jestem. Idę spać. Dobranoc
![]() ![]()
#4533 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Fleksja kojarzy mi się z flegmą ![]() pokazuj, pokazuj ![]() cicho tutaj, więc biorę się za robotę ![]()
![]() |
#4534 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Keleris? A Amarena była z biedronki? Bo nie pamiętam, ale i tak identycznie smakuje. Najlepsze jest zabijające Angello Mocne ![]() Będziesz je odrobaczać? P.S. Dzień Dobry wszystkim ![]() Edytowane przez skarpetta Czas edycji: 2010-11-16 o 07:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
niesamowite rzeczy się dzieją...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4536 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry ![]() Jasne że tak! Pierwsze odrobaczanie już za nimi, byłam w ten łikend ![]() ![]() ![]() ![]() Za 2 tygodnie idę znowu, książeczki, szczepienia, ahh, muszę się ładnie ubrać bo zbankrutuje ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
a widzisz
![]() aż strach pomyśleć, co zniknie następne ![]()
#4538 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() oopss, komuś podwędzono herbatę? ![]() Blondi, wpadaj do mnie, mam taką pyszną z Lidla, karmelową ![]() Niebo w gębie. Pokażę Wam zaraz moje kuleczki, które zakupiłam wczoraj i.... jeszcze coś ![]() ![]()
#4539 |
Zakorzenienie
|
nie no mam jeszcze inne herbaty, także nie ma dramatu.. no ale... miałam ochotę na tamtą
![]() pokazuj łupy, pokazuj ![]()
#4540 |
Zakorzenienie
|
Hej!Szykuje sie na lotnisko, wieczorkiem do Was zajrze i sie troche wyzale w klubie. Sam pogrzeb w porownaniu z tym co bylo po pogrzebie to pikus. Ale opisze pozniej, nie chce aby ktos przeczytal. Jeyna dobra wiadomosc jest taka, ze moj dziadek w koncu zgodzil sie wyjechac do Anglii na stale. (Mieszkal on z moja matka chrzestna i jej rodzinka u nas w domu). Powiedzialam mu, ze jak Aluni nie ma to go tam nie zostawie. Na szczescie sie zgodzil. Pozniej opisze calosc. Przepraszam, ze nie pytam co u Was jak wroce i nadrobie, dojde do siebie to bede Was meczyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
Jen, trzymaj się... jesteśmy z Tobą
![]() Asia, kapitalne to broszki ![]() ![]() ![]()
ig: @tojaola_ Edytowane przez blondyna789 Czas edycji: 2010-11-16 o 09:20 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Jenn, trzym się kochanie, wracaj szybko do nas
![]() Smerfetko ![]() ![]() Już pokazuję, już, już... Dodałam zdj kolczyków.Aha. I broszki. Zaczęłam inwestować w dodatki i chyba się opłacało. Przyczepiłam je do marynarki i dżinsowej ramoneski, w albumie zdj marynarki tylko. Mnie się strasznie podobają, choć na żywo wygląda lepiej ![]() Widziałam keidyś to na stylio.pl i strasznie mnie się spodobały. Dodałam też przykładowy zestawik. https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=6639 dziękować ![]() Cieszę się, że się podobają ![]() Zrobiłam podpisy do zdjęć, wszystko opisałam ![]() A jak cały zestaw wygląda, ten, co dodałam?
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2010-11-16 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! zadzieram kiecę i lecę do Pepco dziś po robocie... od razu biegnę!!! nic i nikt mnie nie powstrzyma!!! a gdzie leżały? tzn były? tak jak jest biżu i broszki czy przy kasie....??? ![]() ![]() ![]() ![]() a Zestawik też jest mega ![]() ![]() ![]()
#4544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wariat ![]() Dziękuję bardzo ![]() ![]() U mnie były przy kasie bardziej, na takiej póleczce, gdzie kosmetyki, portfele, jakieś przybory typu pilniczki itp ![]() Jakby u Ciebie nie było, mogę pomóc w zakupie, bo były jeszcze takie ![]()
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za podpowiedź
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobra, czas na piknik ![]() ![]()
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
A w ogóle, wiesz Blondi, że ja te spodnie kupiłam "na oko"?
![]() Wzięłam je po prostu bez przymierzenia, bo nie miałam czasu. Jak je zobaczyłam.. Pomyślałam od razu "Tak długo o Was marzyłam, że biorę i muszę wyglądać dobrze " ![]() ![]() Moja jedna koleżanka stwierdziła, że wyglądam w nich strasznie brzydko i mam duży tyłek... ![]() Co jak co, ale na powiększenie tyłka pozwolić sobie mogę, bardzo się z tego cieszę, ze powiększają ![]() Ja zjadłam sałatkę niedawno, popijam teraz pyszną herbatkę i zaraz chyba zjem Lidlowskie musli ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2010-11-16 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | ||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiesz, mnie też wkurza, jak ktoś chce mi dosrać, że w jakimś ciuchu wyglądam inaczej. mam taką spódnicę różową.. coś ala tulipan ![]() ![]() ![]() nie ma co się przejmować. mamy oczy i lustra. ludzie takie komplementy ![]() a trafionego zakupu gratuluję ![]() Twoje szczęście ![]() ![]() ![]() tak się zastanawiam czy nie skrócić tej kiecki w kwiatki z h&m, którą kupiłyśmy z avanti ![]()
![]() |
#4549 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ehh, mnie też to tak strasznie denerwuje, szlag mnie wręcz trafia.. Ta koleżanka jest taka, że zawsze wszystko mówi "na głos", jak stoi pełno ludzi, wtedy też tak było.. Było mi strasznie głupio jak tak powiedziała ![]() Ja to taka ciapa jestem, nigdy nie umiem komuś dokopać, nie, no umiem, ale czasem wolę nic nie odpowiedzieć... ![]() Co jak co, ale jesteśmy szczupłe, więc fason "tulipa" jest wręcz wksazany dla nas, uwielbiam spódniczki tego typu ![]() Ludzie są dziwni, ale cóż począć.. Tylko jak tu się nie wkurzać ![]() Cytat:
Myślę, że jako bluzka (ta w kwiaty( wyglądałaby bosko ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2010-11-16 o 10:21 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przyznaje, ze czuje sie troche...dziwnie (nie, to nie jest dobre slowo, ale lepszego nie znajduje). Swiat jest przeciez taki maly ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie zawsze w ruch idzie czosnek, duuuzo czosnku, cebula (najlepszy jest syrop z cebuli), miod, gorace herbatki z miodem (z cytryna tez moga byc, ale raczej nie na gardlo, ktore cytryna moze bardzo podrazniac) albo z sokim malinowym (najlepszy jest oczywiscie taki domowej roboty) i rozne ziolka. Przy tym koniecznie(!) duzo owocow i warzyw, bo to witaminki. Jak mam goraczke to zimne oklady na glowe. Na katar kilkuminutowe moczenie nog w goracej wodzie. Dla gardla robie ustepsta i jak plokanie woda z sola i moid nie pomagaja, to ssam jakies tabletki; najczesciej Septolete albo po prostu jakiej hallsy czy cos w tym stylu. Przede wszystkim - porzadnie wygrzewam sie w cieplym lozku i odpoczywam ![]() Cytat:
Btw., to jest ulubiona ksiazka (albo jedna z ulubionych) Artura Rojka i bezprzecznie nia insirowany jest ten kawalek. Piekny jest. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Asia, nie ma co się przejmować... jeżeli ktoś musi leczyć własne kompleksy cudzym kosztem to nic na to się nie poradzi. ja mam w dupie już.. zresztą dziwi mnie jedna rzecz jeszcze - ja jakoś tak mam, że jak ktoś ma coś ładnego na sobie to chwalę... a jak wygląda beznadziejnie to nie komentuję, bo nie chcę urazić. ale ze mną to się nikt nie patyczkuje... ale trzeba mieć w tyłku
![]() widzisz, ja mam niby XS tą kieckę, ale też jest przyduża ![]() ![]()
#4552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie... Ja tak samo robię, zawsze komentuję jak coś mnie się spodoba, a jak nie to nie mówię nic... Ehh ![]() Wiesz, założ jakieś granatowe rureczki i do tego podwin tą sukienkę tak aby wyglądała jak bluzka i zobacz czy Ci sie będzie podobało. Ja tak już sprawdzałam i było fajnie ![]() Chyba ją skrócę ![]()
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tą w kropki nosisz teraz?
![]() |
#4554 | |
Zakorzenienie
|
![]() cos mnie bierze ![]() zmienili mi plan, w piatki będe miała do 11:40,ale za to wtorki i środy... Smerfetko, Jenn, trzymajcie się mocno ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Zakorzenienie
|
Mijemy nadzieję, ze Kasiu szybko dojdzie do siebie i do Nas wróci
![]() Wspólczuję dziewczynkom.. Teraz jeszcze Smerfetce babcia zmarła ![]() Jem musli ![]() Pycha! Cytat:
Myślę, że skrócenie jej będzie kosztowało około 10-15zł, tyle co za spodnie ![]() Cholera, miałam zanieść spodnie do skrócenia, bo są maskarycznie długie, ale teraz nie mam za co zbytnio, muszę poczekać, wezmę wtedy sukienkę od razu ![]() w kropeczki noszę jak jest cieplej, zakładam grube rajty, kardigan i czarne botki. Planuję teraz sobie do szkoły ją ubrać, bo tam strasznie gorąco ![]() Cześć, Agusiu , kuruj się ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2010-11-16 o 10:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Wtajemniczenie
|
Bry lasencje !
#4557 |
Zakorzenienie
|
no właśnie.. muszę kupić czarny kardigan w takim razie, bo nie dysponuję takim cholercia
![]() ale myślę, że założę ją sobie jutro do legginsów ![]() mam ciemnogranatowe botki i takie leggi , myślisz , że ujdzie z tą sukienką w kropy? ![]() hej Moniu ![]() ![]()
ig: @tojaola_ Edytowane przez blondyna789 Czas edycji: 2010-11-16 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |||
Zakorzenienie
|
Czyżbyś skorzystała z mojego kodu?
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Świetne te przypinki! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A wiesz, że wczoraj wieczorem akurat skończyłam czytać rozdział, który kończy się pogrzebem jednego z bohaterów i deszczem maleńkich żółtych kwiatów ![]() ![]()
Edytowane przez otako Czas edycji: 2010-11-16 o 10:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Zakorzenienie
|
Asiu, no własnie nie mam na razie jak, jutro kolejne zaliczenie. Ale się pochwalę ,że dziś oddano stare z TPL i dostałam 5 i 4+
![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- No i dowalili mi jutro 9 godzin ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
Pewnie
![]() Mi też by się przydał nowy, czarny, bo ten co mam to juz taki byle jaki się zrobił ![]() Monia, jak tam malutka?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.