Offtopowe zapuszczanie, część XXIV :D - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-15, 23:01   #4531
monjas1988
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XXIV :D

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość

Ale fajnie to słyszeć

Tobie moge to powtarzac jak mantre, do znudzenia
regeneruję
zapuszczam
monjas1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 00:19   #4532
Chatul
ma zielone pojęcie

Rany, padnięta jestem. Idę spać. Dobranoc

Cytat:
Napisane przez monjas1988 Pokaż wiadomość
Tobie moge to powtarzac jak mantre, do znudzenia
Stary 2010-11-16, 07:03   #4533
blondyna789
Zakorzenienie

Cześć kolejny senny dzień. dziś się na szczęście cieplej ubrałam, bo wczoraj tak zmarzłam w pracy, że jeszcze dziś na myśl o tym mnie telepie

Cytat:
Aaa, czyli Ty miałaś odżywkę w spreju. Bo ja pisałam niedawno z Tobą o żółtej Isanie, ale miałam na myśli żółtą maseczkę
no dobra. ja mam ostatnio problem z precyzowaniem myśli. ale zasadniczo rozmawiałyśmy o tym samym wtedy, gdy rozmawiałyśmy o żółtej masce, bo ją również posiadam. kupiłam sobie zestaw maska i psikacz, a jako że używałam ich jednocześnie to wnioskuję , że albo z osobna ,albo w duecie przyczyniły się do tej brzydkiej przypadłości...

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Szarą też nie pogardziłabym Ta jest piękna https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=18994 Lubię jej styl
ja też lubię jej styl niestety.. nie mogę upolować takiej kiecki. zresztą ze względu na brak środków za specjalnie nie szukałam.
Cytat:
Tekila nie jest fajne. Za to Fleksja jest fajne, tak dla odmiany
Fleksja kojarzy mi się z flegmą
Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Kliknęłam sobie torebkę
pokazuj, pokazuj

cicho tutaj, więc biorę się za robotę
Stary 2010-11-16, 07:16   #4534
skarpetta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
No, zawsze mówiłam że jak się postaram to mogę wyglądać bardzo grzecznie. A tak naprawdę ja diabeł wcielony jestem

Tyyyyy myślałam że wszyscy wiedzą skąd ja jestem. Jakbyśmy się na piwo umówiły..

Huhu czyli jest kolejny powód do kupienia jutro kredki z tej firmy. Mniam mniam. Z chęcią kupie sobie kolejną kredkę.

matko, decyzja który piesek będzie mój już tuż tuż, a to wszystko są moje dzieci, szczególnie jestem przywiązana do dwójki- największego pieska, bo to straszny łobuz (na imię ma Derywat ) ciągle kogoś gryzie, zaczepia, piszczy (mają dopiero 3 tygodnie) i do maluteńkiej dziewczynki ( Keleris- zgadnijcie po czym..) która jest spokojna jak mamusia,ale lubi uciekać z koszyka i piszczeć. Nie wiem jak się zdecyduje który będzie mój. Nijak nie mam pomysłu. Musze jeszcze trochę poczekać z decyzją, a wypada już szukać chętnego Wstaje do nich po 3 razy w nocy, uczę je od dzisiaj jeść , codziennie piorę i zmieniam posłanie normalnie jakbym swoje dzieci miała
Ja na takie spotkanie wspólne jestem bardzo chętna, ale raczej już nie w tym roku. Z Lubina jestem, musiałabym dojechać
Keleris? A Amarena była z biedronki? Bo nie pamiętam, ale i tak identycznie smakuje. Najlepsze jest zabijające Angello Mocne
Będziesz je odrobaczać?

P.S. Dzień Dobry wszystkim

Edytowane przez skarpetta
Czas edycji: 2010-11-16 o 07:18
skarpetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 07:26   #4535
blondyna789
Zakorzenienie

niesamowite rzeczy się dzieją... miałam w pracy herbatę Earl Grey, taką pachnącą i bardzo smaczną. przytachałam ją z domu... w zeszłym tygodniu jeszcze pięknie pachniała i w ogóle była inna , a teraz nagle przeszła metamorfozę jest zwykłą herbatą. nasuwa mi się myśl, że albo w domu były wymieszane 2 rodzaje herbat w jednym pudełku (w co szczerze wątpię), albo ktoś wypił moją herbę i podrzucił inną ja pierdziu.. luz, ale miałam ochotę na pachnącą earl grey...
Stary 2010-11-16, 08:35   #4536
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarpetta Pokaż wiadomość
Ja na takie spotkanie wspólne jestem bardzo chętna, ale raczej już nie w tym roku. Z Lubina jestem, musiałabym dojechać
Keleris? A Amarena była z biedronki? Bo nie pamiętam, ale i tak identycznie smakuje. Najlepsze jest zabijające Angello Mocne
Będziesz je odrobaczać?

Najpierw był Keleris, później zmienili nazwę na Amarena. Smak prawie że ten sam.

Dzień dobry

Jasne że tak! Pierwsze odrobaczanie już za nimi, byłam w ten łikend Zabrałam całą piątkę (szczotka też już musiała) i jazda. Był nowy młody weterynarz, do którego szczerzyłam się ile mogłam i w efekcie zapłaciłam... 12 zł za odrobaczanie pięciu piesków dobrze, że ktoś wynalazł tusz do rzęs i puder no i jeszcze wyszłam z torbą pełną próbek karmy, a jakżeby inaczej. Jak poprosiłam o jedną żeby sprawdzić czy pieski będą chciały to jeść już, dał mi klucze do szafy z jedzeniem i pozwolił wybierać na co mam ochotę

Za 2 tygodnie idę znowu, książeczki, szczepienia, ahh, muszę się ładnie ubrać bo zbankrutuje

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
niesamowite rzeczy się dzieją... miałam w pracy herbatę Earl Grey, taką pachnącą i bardzo smaczną. przytachałam ją z domu... w zeszłym tygodniu jeszcze pięknie pachniała i w ogóle była inna , a teraz nagle przeszła metamorfozę jest zwykłą herbatą. nasuwa mi się myśl, że albo w domu były wymieszane 2 rodzaje herbat w jednym pudełku (w co szczerze wątpię), albo ktoś wypił moją herbę i podrzucił inną ja pierdziu.. luz, ale miałam ochotę na pachnącą earl grey...
złodziej herbaty?!
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 08:36   #4537
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
złodziej herbaty?!
a widzisz
aż strach pomyśleć, co zniknie następne

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-16, 08:47   #4538
Asia19x
Zakorzenienie

Witam

oopss, komuś podwędzono herbatę?
Blondi, wpadaj do mnie, mam taką pyszną z Lidla, karmelową
Niebo w gębie.

Pokażę Wam zaraz moje kuleczki, które zakupiłam wczoraj i.... jeszcze coś Kolorowe broszki

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 08:49   #4539
blondyna789
Zakorzenienie

nie no mam jeszcze inne herbaty, także nie ma dramatu.. no ale... miałam ochotę na tamtą

pokazuj łupy, pokazuj
Stary 2010-11-16, 08:51   #4540
Jennifer85
Zakorzenienie

Hej!Szykuje sie na lotnisko, wieczorkiem do Was zajrze i sie troche wyzale w klubie. Sam pogrzeb w porownaniu z tym co bylo po pogrzebie to pikus. Ale opisze pozniej, nie chce aby ktos przeczytal. Jeyna dobra wiadomosc jest taka, ze moj dziadek w koncu zgodzil sie wyjechac do Anglii na stale. (Mieszkal on z moja matka chrzestna i jej rodzinka u nas w domu). Powiedzialam mu, ze jak Aluni nie ma to go tam nie zostawie. Na szczescie sie zgodzil. Pozniej opisze calosc. Przepraszam, ze nie pytam co u Was jak wroce i nadrobie, dojde do siebie to bede Was meczyc

Jennifer85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 09:17   #4541
blondyna789
Zakorzenienie

Jen, trzymaj się... jesteśmy z Tobą

Asia, kapitalne to broszki są mega mega gdzie takie znalazłaś?

Edytowane przez blondyna789
Czas edycji: 2010-11-16 o 09:20
blondyna789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 09:24   #4542
Asia19x
Zakorzenienie

Jenn, trzym się kochanie, wracaj szybko do nas

Smerfetko Tak mi przykro, 3maj się słońce

Już pokazuję, już, już...
Dodałam zdj kolczyków.Aha. I broszki. Zaczęłam inwestować w dodatki i chyba się opłacało. Przyczepiłam je do marynarki i dżinsowej ramoneski, w albumie zdj marynarki tylko. Mnie się strasznie podobają, choć na żywo wygląda lepiej
Widziałam keidyś to na stylio.pl i strasznie mnie się spodobały.
Dodałam też przykładowy zestawik.
https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=6639

Cytat:
Asia, kapitalne to broszki są mega mega gdzie takie znalazłaś?

dziękować
Cieszę się, że się podobają
Zrobiłam podpisy do zdjęć, wszystko opisałam Looknij jeszcze raz.
A jak cały zestaw wygląda, ten, co dodałam?

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2010-11-16 o 09:26
Stary 2010-11-16, 09:27   #4543
blondyna789
Zakorzenienie

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

zadzieram kiecę i lecę do Pepco dziś po robocie... od razu biegnę!!! nic i nikt mnie nie powstrzyma!!!

a gdzie leżały? tzn były? tak jak jest biżu i broszki czy przy kasie....??? ale się podjarałam

a Zestawik też jest mega miałam napisać to od razu, ale z wrażenia padłam i zapomniałam strasznie podobają mi się spodnie, ale nigdzie na żywo ich nie spotkałam, a na allegro nie kupię, bo się boję... no poza tym ja jestem niekwestionowaną fanką jeansów jednak
Stary 2010-11-16, 09:45   #4544
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
a gdzie leżały? tzn były? tak jak jest biżu i broszki czy przy kasie....??? ale się podjarałam

a Zestawik też jest mega miałam napisać to od razu, ale z wrażenia padłam i zapomniałam strasznie podobają mi się spodnie, ale nigdzie na żywo ich nie spotkałam, a na allegro nie kupię, bo się boję... no poza tym ja jestem niekwestionowaną fanką jeansów jednak

Wariat

Dziękuję bardzo Miło mi niezmiernie

U mnie były przy kasie bardziej, na takiej póleczce, gdzie kosmetyki, portfele, jakieś przybory typu pilniczki itp
Jakby u Ciebie nie było, mogę pomóc w zakupie, bo były jeszcze takie

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-11-16, 09:49   #4545
blondyna789
Zakorzenienie

dziękuję za podpowiedź u mnie w takim razie też powinny być w tym miejscu pójdę prosto po pracy mam nadzieję, że będą całe szczęście, że mam jeszcze 6zł w portfelu

dobra, czas na piknik tzn śniadanko + kawka time

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-16, 09:52   #4546
Asia19x
Zakorzenienie

A w ogóle, wiesz Blondi, że ja te spodnie kupiłam "na oko"?
Wzięłam je po prostu bez przymierzenia, bo nie miałam czasu. Jak je zobaczyłam.. Pomyślałam od razu "Tak długo o Was marzyłam, że biorę i muszę wyglądać dobrze " W życiu nie kupiłabym spodni bez przymierzenie heh, ale je wzięłam i była to najlepsza decyzja w życiu
Moja jedna koleżanka stwierdziła, że wyglądam w nich strasznie brzydko i mam duży tyłek...
Co jak co, ale na powiększenie tyłka pozwolić sobie mogę, bardzo się z tego cieszę, ze powiększają

Ja zjadłam sałatkę niedawno, popijam teraz pyszną herbatkę i zaraz chyba zjem Lidlowskie musli

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2010-11-16 o 09:54
Stary 2010-11-16, 09:56   #4547
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
no dobra. ja mam ostatnio problem z precyzowaniem myśli. ale zasadniczo rozmawiałyśmy o tym samym wtedy, gdy rozmawiałyśmy o żółtej masce, bo ją również posiadam. kupiłam sobie zestaw maska i psikacz, a jako że używałam ich jednocześnie to wnioskuję , że albo z osobna ,albo w duecie przyczyniły się do tej brzydkiej przypadłości...
Już wszystko jasne

Cytat:
Fleksja kojarzy mi się z flegmą
Jako miłośniczka języków, nie mam takich skojarzeń na szczęście
Stary 2010-11-16, 10:07   #4548
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
A w ogóle, wiesz Blondi, że ja te spodnie kupiłam "na oko"?
Wzięłam je po prostu bez przymierzenia, bo nie miałam czasu. Jak je zobaczyłam.. Pomyślałam od razu "Tak długo o Was marzyłam, że biorę i muszę wyglądać dobrze " W życiu nie kupiłabym spodni bez przymierzenie heh, ale je wzięłam i była to najlepsza decyzja w życiu
Moja jedna koleżanka stwierdziła, że wyglądam w nich strasznie brzydko i mam duży tyłek...
Co jak co, ale na powiększenie tyłka pozwolić sobie mogę, bardzo się z tego cieszę, ze powiększają

Ja zjadłam sałatkę niedawno, popijam teraz pyszną herbatkę i zaraz chyba zjem Lidlowskie musli
ja właśnie zjadłam wypasioną kanapeczkę i gruszkę teraz będę popijać kawę, bo jest taka akurat do picia

wiesz, mnie też wkurza, jak ktoś chce mi dosrać, że w jakimś ciuchu wyglądam inaczej. mam taką spódnicę różową.. coś ala tulipan wiadomo fason poszerzający biodra, ale nie jestem szafą 3drzwiową , więc myślę, że mogę sobie na niego czasem pozwolić... no ale co usłyszałam od pewnej nieco pulchnej osóbki "noooooo teraz to widać, że masz na czym usiąść" normalnie mam jeszcze pomarańczową bombkę, ale na szczęście już nikt mi nie mówił , że wyglądam jak bomba atomowa w niej
nie ma co się przejmować. mamy oczy i lustra. ludzie takie komplementy prawią z zazdrości często.
a trafionego zakupu gratuluję
Cytat:
Jako miłośniczka języków, nie mam takich skojarzeń na szczęście
Twoje szczęście

tak się zastanawiam czy nie skrócić tej kiecki w kwiatki z h&m, którą kupiłyśmy z avanti zrobiłabym z niej bluzkę chętnie , ale sama nie wiem...
Stary 2010-11-16, 10:18   #4549
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz, mnie też wkurza, jak ktoś chce mi dosrać, że w jakimś ciuchu wyglądam inaczej. mam taką spódnicę różową.. coś ala tulipan wiadomo fason poszerzający biodra, ale nie jestem szafą 3drzwiową , więc myślę, że mogę sobie na niego czasem pozwolić... no ale co usłyszałam od pewnej nieco pulchnej osóbki "noooooo teraz to widać, że masz na czym usiąść" normalnie mam jeszcze pomarańczową bombkę, ale na szczęście już nikt mi nie mówił , że wyglądam jak bomba atomowa w niej
nie ma co się przejmować. mamy oczy i lustra. ludzie takie komplementy prawią z zazdrości często.
a trafionego zakupu gratuluję ...
Dzięki

Ehh, mnie też to tak strasznie denerwuje, szlag mnie wręcz trafia..
Ta koleżanka jest taka, że zawsze wszystko mówi "na głos", jak stoi pełno ludzi, wtedy też tak było.. Było mi strasznie głupio jak tak powiedziała
Ja to taka ciapa jestem, nigdy nie umiem komuś dokopać, nie, no umiem, ale czasem wolę nic nie odpowiedzieć...
Co jak co, ale jesteśmy szczupłe, więc fason "tulipa" jest wręcz wksazany dla nas, uwielbiam spódniczki tego typu Świetnie się w nich czuję.
Ludzie są dziwni, ale cóż począć.. Tylko jak tu się nie wkurzać

Cytat:
tak się zastanawiam czy nie skrócić tej kiecki w kwiatki z h&m, którą kupiłyśmy z avanti zrobiłabym z niej bluzkę chętnie , ale sama nie wiem...
wiesz co, jakiś czas temu, myślałam o tym samym.. Ona trochę jest za duża, na plecach mi odstaje, to Ska, ale powinnam mieć XS, choć ta grochy jest też S, a jest o wiele mniejsza i leży pięknie, uwielbiam ją.
Myślę, że jako bluzka (ta w kwiaty( wyglądałaby bosko

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2010-11-16 o 10:21
Stary 2010-11-16, 10:23   #4550
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Ona pisała tutaj, że ma problemy w domu i na razie nie będzie się udzielać...
O nie

Cytat:
Wiem, że Esscene nie testuje na zwierzętach Gdyby ta firma testowała to w ogóle bym się nią nie zainteresowała

Cytat:
No, zawsze mówiłam że jak się postaram to mogę wyglądać bardzo grzecznie. A tak naprawdę ja diabeł wcielony jestem
No, no

Cytat:
Tyyyyy myślałam że wszyscy wiedzą skąd ja jestem. Jakbyśmy się na piwo umówiły..
Nastepnym razem, jak bede we Wrocu to Ci dam znac.
Przyznaje, ze czuje sie troche...dziwnie (nie, to nie jest dobre slowo, ale lepszego nie znajduje). Swiat jest przeciez taki maly

Cytat:
matko, decyzja który piesek będzie mój już tuż tuż, a to wszystko są moje dzieci, szczególnie jestem przywiązana do dwójki- największego pieska, bo to straszny łobuz (na imię ma Derywat ) ciągle kogoś gryzie, zaczepia, piszczy (mają dopiero 3 tygodnie) i do maluteńkiej dziewczynki ( Keleris- zgadnijcie po czym..) która jest spokojna jak mamusia,ale lubi uciekać z koszyka i piszczeć. Nie wiem jak się zdecyduje który będzie mój. Nijak nie mam pomysłu. Musze jeszcze trochę poczekać z decyzją, a wypada już szukać chętnego Wstaje do nich po 3 razy w nocy, uczę je od dzisiaj jeść , codziennie piorę i zmieniam posłanie normalnie jakbym swoje dzieci miała
To cudowne, tak troszczyc sie o nowe, malenkie istotki, ach, przypomnialo mi sie, jak bylo z naszymi kociakami (chociaz sytuacja bylo nieco inna z racji, ze u nas w domu mieszka ojciec kociat; ale u ich mamy bywalismy co i rusz )

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Dlatego też nawet tam nie wchodzę ale w Rossmannie jest tak samo - czasami jest tyle osób w sklepie, a ja mam wrażenie, że oni łażą za mną krok w krok i bezczelnie się patrzą na ręce.
Nienawidze tego. Jak sie zbiore w sobie, odwaze, i jak chce mi sie (a to tez niezwykle wazne), to patrze na taka babke jak na robaka i najdobitniej jak potrafie pytam: Czy moglaby mi pani nie przeszkadzac? Chce sobie w spokoju(!) wszystko poogladac. Uzyte, zawsze dziala

Cytat:
Ech, to jest ten etap choroby, że domowe sposoby już nie działają. myślałam, że znacie jakieś dobre syropy/tabletki do ssania. Byłam dzisiaj u lekarza, ale ta wizyta to jeden wielki żart
Sama widzisz z ta wizyta. Nie wiem jak sie czujesz ani jak wygladasz, ale ja sie zawsze, bezwzgledu na stan zaawansowania choroby lecze domowymi metodami i tylko na tym polu jestem w stanie Ci doradzic.

U mnie zawsze w ruch idzie czosnek, duuuzo czosnku, cebula (najlepszy jest syrop z cebuli), miod, gorace herbatki z miodem (z cytryna tez moga byc, ale raczej nie na gardlo, ktore cytryna moze bardzo podrazniac) albo z sokim malinowym (najlepszy jest oczywiscie taki domowej roboty) i rozne ziolka. Przy tym koniecznie(!) duzo owocow i warzyw, bo to witaminki.
Jak mam goraczke to zimne oklady na glowe. Na katar kilkuminutowe moczenie nog w goracej wodzie. Dla gardla robie ustepsta i jak plokanie woda z sola i moid nie pomagaja, to ssam jakies tabletki; najczesciej Septolete albo po prostu jakiej hallsy czy cos w tym stylu.
Przede wszystkim - porzadnie wygrzewam sie w cieplym lozku i odpoczywam

Cytat:
Ja się w końcu zabrałam za "Sto lat samotności" i na razie nie jestem zachwycona...
Mi sie tak ksiazka strasznie podobalam, ale nie pamietam, czy od samego poczatku.
Btw., to jest ulubiona ksiazka (albo jedna z ulubionych) Artura Rojka i bezprzecznie nia insirowany jest ten kawalek. Piekny jest.

Cytat:
Ojj cii. To taki mały prywatny żarcik, bo w zasadzie nikt już tego wina nie pamięta. Zastanawiam się jeszcze nad Fleksją, Albo Tekilą. Na nic się zdecydowac nnie mogę, chłopcy od dawna mają imiona a na nią mówię różnie.
Tekila - nuda (i do tego oklepana). A fleksja, mimo, ze ladne, to mi sie niestety z flegma kojarzy, wiec nie nazwalabym tak zwierzaka

Cytat:
Napisane przez Jennifer85 Pokaż wiadomość
Hej!Szykuje sie na lotnisko, wieczorkiem do Was zajrze i sie troche wyzale w klubie. Sam pogrzeb w porownaniu z tym co bylo po pogrzebie to pikus. Ale opisze pozniej, nie chce aby ktos przeczytal. Jeyna dobra wiadomosc jest taka, ze moj dziadek w koncu zgodzil sie wyjechac do Anglii na stale. (Mieszkal on z moja matka chrzestna i jej rodzinka u nas w domu). Powiedzialam mu, ze jak Aluni nie ma to go tam nie zostawie. Na szczescie sie zgodzil. Pozniej opisze calosc. Przepraszam, ze nie pytam co u Was jak wroce i nadrobie, dojde do siebie to bede Was meczyc
Jen, trzymaj sie. Mam nadzieje, ze Ci sie zrobi choc troszke lepiej, jak juz nam sie wygadasz
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 10:24   #4551
blondyna789
Zakorzenienie

Asia, nie ma co się przejmować... jeżeli ktoś musi leczyć własne kompleksy cudzym kosztem to nic na to się nie poradzi. ja mam w dupie już.. zresztą dziwi mnie jedna rzecz jeszcze - ja jakoś tak mam, że jak ktoś ma coś ładnego na sobie to chwalę... a jak wygląda beznadziejnie to nie komentuję, bo nie chcę urazić. ale ze mną to się nikt nie patyczkuje... ale trzeba mieć w tyłku

widzisz, ja mam niby XS tą kieckę, ale też jest przyduża jako taka dłuższa bluzeczka byłaby chyba idealna tak myślę
Stary 2010-11-16, 10:33   #4552
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Asia, nie ma co się przejmować... jeżeli ktoś musi leczyć własne kompleksy cudzym kosztem to nic na to się nie poradzi. ja mam w dupie już.. zresztą dziwi mnie jedna rzecz jeszcze - ja jakoś tak mam, że jak ktoś ma coś ładnego na sobie to chwalę... a jak wygląda beznadziejnie to nie komentuję, bo nie chcę urazić. ale ze mną to się nikt nie patyczkuje... ale trzeba mieć w tyłku

widzisz, ja mam niby XS tą kieckę, ale też jest przyduża jako taka dłuższa bluzeczka byłaby chyba idealna tak myślę

No właśnie... Ja tak samo robię, zawsze komentuję jak coś mnie się spodoba, a jak nie to nie mówię nic...
Ehh

Wiesz, założ jakieś granatowe rureczki i do tego podwin tą sukienkę tak aby wyglądała jak bluzka i zobacz czy Ci sie będzie podobało. Ja tak już sprawdzałam i było fajnie
Chyba ją skrócę Tylko nie teraz, bo nie mam kasy.

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-11-16, 10:36   #4553
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie... Ja tak samo robię, zawsze komentuję jak coś mnie się spodoba, a jak nie to nie mówię nic...
Ehh

Wiesz, założ jakieś granatowe rureczki i do tego podwin tą sukienkę tak aby wyglądała jak bluzka i zobacz czy Ci sie będzie podobało. Ja tak już sprawdzałam i było fajnie
Chyba ją skrócę Tylko nie teraz, bo nie mam kasy.
no właśnie, blokuje mnie brak kasy.. ale to jest niezły pomysł

a tą w kropki nosisz teraz?
Stary 2010-11-16, 10:37   #4554
19agusia91
Zakorzenienie

hej!

cos mnie bierze
zmienili mi plan, w piatki będe miała do 11:40,ale za to wtorki i środy...

Smerfetko, Jenn, trzymajcie się mocno
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 10:42   #4555
Asia19x
Zakorzenienie

Mijemy nadzieję, ze Kasiu szybko dojdzie do siebie i do Nas wróci
Wspólczuję dziewczynkom.. Teraz jeszcze Smerfetce babcia zmarła

Jem musli
Pycha!

Cytat:
no właśnie, blokuje mnie brak kasy.. ale to jest niezły pomysł

a tą w kropki nosisz teraz?

Myślę, że skrócenie jej będzie kosztowało około 10-15zł, tyle co za spodnie
Cholera, miałam zanieść spodnie do skrócenia, bo są maskarycznie długie, ale teraz nie mam za co zbytnio, muszę poczekać, wezmę wtedy sukienkę od razu

w kropeczki noszę jak jest cieplej, zakładam grube rajty, kardigan i czarne botki. Planuję teraz sobie do szkoły ją ubrać, bo tam strasznie gorąco

Cześć, Agusiu , kuruj się

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2010-11-16 o 10:44
Stary 2010-11-16, 10:43   #4556
monjas1988
Wtajemniczenie

Bry lasencje !
regeneruję
zapuszczam
monjas1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 10:44   #4557
blondyna789
Zakorzenienie

no właśnie.. muszę kupić czarny kardigan w takim razie, bo nie dysponuję takim cholercia
ale myślę, że założę ją sobie jutro do legginsów a co mi tam...

mam ciemnogranatowe botki i takie leggi , myślisz , że ujdzie z tą sukienką w kropy?

hej Moniu jak się czujecie panienki?

Edytowane przez blondyna789
Czas edycji: 2010-11-16 o 10:46
blondyna789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 10:45   #4558
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Kliknęłam sobie torebkę
Czyżbyś skorzystała z mojego kodu? bo zasili mi dzisiaj konto dziękuję

Cytat:
Za 2 tygodnie idę znowu, książeczki, szczepienia, ahh, muszę się ładnie ubrać bo zbankrutuje

Cytat:
oopss, komuś podwędzono herbatę?
Blondi, wpadaj do mnie, mam taką pyszną z Lidla, karmelową
Niebo w gębie.

Pokażę Wam zaraz moje kuleczki, które zakupiłam wczoraj i.... jeszcze coś Kolorowe broszki
karmelowa Lord Nelson pyszota! moja ulubiona herbata. Ale dobrym Earl Greyem również nie pogardzę.

Świetne te przypinki! szkoda, że u mnie Pepco jest na drugim końcu miasta i ode mnie nie ma tam dojazdu

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Sama widzisz z ta wizyta. Nie wiem jak sie czujesz ani jak wygladasz, ale ja sie zawsze, bezwzgledu na stan zaawansowania choroby lecze domowymi metodami i tylko na tym polu jestem w stanie Ci doradzic.

U mnie zawsze w ruch idzie czosnek, duuuzo czosnku, cebula (najlepszy jest syrop z cebuli), miod, gorace herbatki z miodem (z cytryna tez moga byc, ale raczej nie na gardlo, ktore cytryna moze bardzo podrazniac) albo z sokim malinowym (najlepszy jest oczywiscie taki domowej roboty) i rozne ziolka. Przy tym koniecznie(!) duzo owocow i warzyw, bo to witaminki.
Jak mam goraczke to zimne oklady na glowe. Na katar kilkuminutowe moczenie nog w goracej wodzie. Dla gardla robie ustepsta i jak plokanie woda z sola i moid nie pomagaja, to ssam jakies tabletki; najczesciej Septolete albo po prostu jakiej hallsy czy cos w tym stylu.
Przede wszystkim - porzadnie wygrzewam sie w cieplym lozku i odpoczywam

Mi sie tak ksiazka strasznie podobalam, ale nie pamietam, czy od samego poczatku.
Btw., to jest ulubiona ksiazka (albo jedna z ulubionych) Artura Rojka i bezprzecznie nia insirowany jest ten kawalek. Piekny jest.
Dziękuję za wszystkie rady dzisiaj już mi trochę lepiej, ale nadal mnie męczy ten okropny, duszący kaszel.

A wiesz, że wczoraj wieczorem akurat skończyłam czytać rozdział, który kończy się pogrzebem jednego z bohaterów i deszczem maleńkich żółtych kwiatów i od razu mi się skojarzyło z Myslovitz.

Edytowane przez otako
Czas edycji: 2010-11-16 o 10:47
otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 10:45   #4559
19agusia91
Zakorzenienie

Asiu, no własnie nie mam na razie jak, jutro kolejne zaliczenie. Ale się pochwalę ,że dziś oddano stare z TPL i dostałam 5 i 4+

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

No i dowalili mi jutro 9 godzin
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 10:46   #4560
Asia19x
Zakorzenienie

Pewnie

Mi też by się przydał nowy, czarny, bo ten co mam to juz taki byle jaki się zrobił

Monia, jak tam malutka?

Przyszła Pani Magister
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości